Sivut

tiistai 16. helmikuuta 2016

TÄNÄÄN TUNTUU...

... tältä


















Kuvien alkuperät löytyvät Pinterest-kansiostani


Auringolla on ihmeellinen voima.

Josko vaikka tänään saisin aikaiseksi viskata väsähtäneen pikkukuusen eteisen ovesta pihalle. Ja joulutähden irrotettua ikkunasta..

36 kommenttia:

  1. Eiiii, nuo kaksi viimeistä riviä :D
    Täälläkin aurinko paistaa täpöillä - kevättä ihan joka paikassa!
    Ihanaa aurinkopäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläs ny. Ei sitä ihminen kaikkee aina huomaa :).

      Tästä se lähtee ihan tosissaan käyntiin. Kevät nääs.

      Poista
  2. Ihania sävyjä!! Iskee jokakeväinen aut..eikun sisustuskuume!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleenvihree kuplavolkkari sulle :D. Tai rättisitikka :D. Ois niin Bikke. Voisit sit suhata taimikauppaan ja takasin..

      Poista
    2. No juu!!! Mistäköhän sellaisen saisi :)

      Poista
    3. Mun miehellä oli vuonna -82, muttei mahda enää olla liikenteessä :). Oisit saanu sen (volkkarin, et mietä...). Ja kylkeen kukkatarrat kaupanpäälle.

      Poista
  3. Vihreä väri tekee kevään, ei sille mitään voi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta viserrä :). Keväänvihreä on vaan niin keväänvihreä. (Se mun rapistunut pikkukuusi on jotain ihan muuta, vaikka vihreä on sekin. Tai ainakin oli..)

      Poista
  4. Tänään ihan oikeasti oli kevättä ilmassa! Vaikka kuinka mentiinkin koiran kanssa umpihangessa :)
    Piti mökkeröiseltä napsasta pari oksaa maljakkoon, mutta arvaa vaan muistinko. Lampaankarva kyllä tuli kainalossa kotiin. Saas nähdä kuin pian se menee takaisin sinne mistä tulikin....se vaan on nyt niiiiiin talvinen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lampaankarva ei nyt kyllä oikein aja samaa asiaa kuin keväinen oksa, mutta parempi se on karva kainalossa kuin kokonaan ilman :D. Tai jotain...

      Pikkukuusi sai tänään lopulta lähtöpassit. Tai siis se, mitä siitä oli jäljellä. Nyt haluaisin siihen tilalle iiiiison lasipullon ja siihen jotain ihanaa. Tai paljon pulloja ja paljon ihanaa.

      Poista
  5. Aivan ihana aurinkoinen ja lämmin ilma...keväältä tuntuu..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja keväthän nyt onkin :). Ihanaa, kun on jo valoisaa mennen-tullen. Työmatkalla siis. Äkkiä nää päivät todellakin pitenee sitten kun vaan vauhtiin pääsee. Ei kauaa, kun puissa ja pensaissa on silmuja ja leskenlehtiä pukkaa. Tai no. Ei kovin kauaa ainakaan :)

      Poista
  6. Musta kuule tuntuu vähän samalta tänään. Kohti kevättä mennään...ainakin mieli on jo siellä keväässä :D
    Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mun olis tänään kans tehnyt mieli laitella kaikenlaista keväistä kasvamaan. Jos vaan keksisin mitä :). Ja heti kun keksin, niin ei puutu enää kuin taidot... Ja ne ruukut, jotka on aina vaan alottamista vaille valmiit. (Olen ties kuinka monena keväänä haaveillut tekeväni betoniruukkuja, joihin istuttelen kaikkia ihania yrttejä. Hehhee. Ei ole kuin korkea tornillinen kilon jugurttipurkkeja odottamassa, että saan aikaiseksi ostaa sementtiä ja alettua hommiin...)

      Poista
  7. Ihanaa, kun aurinko tänään paisteli niin komeasti! Mukavaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä ihan hymyilyttää, kuinka pienestä me suomalaiset osataan iloita. Yhtenä päivänä kun yhtäkkiä paistaa aurinko, niin koko maailma hymyilee :). Ihanaa!

      Poista
  8. Ihanat keväiset värit:)
    Tänään aamutuimaan kun töihin ajelin, niin taivas oli pastellinsävyinen, peloilla oli usvaa ja aurinko heijasteli puiden latvoihin. Oli niin kaunista ja maalauksellista. Imin itseeni aurinkoenergiaa ja sillä jaksoi hyvin koko päivän.
    Mukavaa tiistai-iltaa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti kuvailtu työmatka. Hyvä kumminkin pitää kädet ratissa (tai tangossa), vaikka tekis mieli heti alkaa maalaamaan maisemasta taulua :D.

      Aurinkoenergia pitää käynnissä :)

      Poista
  9. Kyllä oletkin onnistunut keräämään näihin ihanat värit ja niin keväiset! Tässähän meinaa iskeä ihan kevätkuume!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tää oli Annukan keväthuumaus :). (Olen ihan hulluna noihin Design Seedsin värilastuihin. Niitten selailu on niin terapeuttista ja päätin eilen synttäri(työ)päivän kunniaksi käyttää osan ajasta siihen ilman huono omaatuntoa :))

      Poista
  10. Siis noi sireenit...ihan kohta ne taas kukkii ja tuoksuu..siis ihan kohta, eikös niin ;)
    Kyllä tämän harmauden ( vaikka tänään paistoi auinko) jälkeen odottaakin kaikkia noita ihania pirteitä värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, piti oikein aamulla ovesta kurkata pihalle, joko sireenissä näkyy silmuja, kun kokonaisen päivän jo paistoi aurinko :D.
      Ollaan me kyllä semmonen pimeyden kansa, että pienikin auringonpilkahdus pistää kaiken sekaisin :). (Ja joka vuosi lupaan, että JOS tulevasta kesästä tulee aurinkoinen, kertaakaan en valita, että on liian kuuma...)

      Poista
    2. Niin...ihmiset ovat kummia, kun koti-Suomessa on kuuma ja helle, niin kamala valitus ja vinkuminen, mutta samalla selaillaan katalogeja ja varaillaan Thaimaan matkaa, kun pitää päästä lämpöön :)
      Kestääkö maksetun lämmön paremmin? Minusta se on aina yhtä ihanaa joka paikassa <3 Minä en valita ;)

      Poista
    3. Sekin oli hassua, että (90-luvulla, kun olin matkaoppaana maailmalla) suomalaisille oli aina hirmu tärkeää tietää, paljonko ulkona on lämmintä. Eikähän missään mitään ulkolämpömittareita ollut, joten heittelin sitten niitä lukemia mutu-tuntumalta hihasta ja tuntui, että mitä isompi luku, sen parempi. Ja miksi? Siksi, että se sitten kirjoitettiin postikorttiin, joka lähetettiin koti-Suomeen :). Ja samalla toivottiin, että täällä kelit on mahdollisimman kepulit, koska muutenhan se aurinkoloma olis mennyt ikäänkuin hukkaan...

      En valita minäkään. Mitään :)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Iski keväthuumaus :)

      (Mun tuli noista vihreistä mieleen sun ottama hieno valokuva, joka on syöpynyt mun tajuntaan. Sellainen, jossa on vesipisaroita jonkun vihreän kasvin lehdellä.)

      Poista
  12. Oi kuinka kauniita värejä:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää värilastut on niin supereita. Ja ihan kohta kaikki samat sävyt löytyy luonnosta. Jihuu!

      Poista
  13. Ihanat energiantankkaus kuvat!<3 Eilen sain pienen puutarhapuraisun ja kävin selaamassa siemenkauppoja. Viime keväänä totesin erittäin hyväksi tavaksi saada puutarhaan lisää kasveja, Torin kautta vanhoista pihoista ostamisen lähistöltä. Kaikki ostamani kasvit lähtivät valtavaan kasvuun. Yhdeltä ystävältä sain myös ilmaisia pistokkaita. Täytyy ryhtyä taas seuraamaan Toria sillä silmällä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josko näistä vaikka irtois sellasta parantavaakin energiaa :)

      Mulla on (taas kerran...) suunnitelmissa perustaa hirmu yrttiruukkupuutarha terassille ens kesänä. Mutta niin on ollut aikas monena aiempanakin vuonna, vaan aina on aloitusta vaille valmista... Josko vaikka NYT olis toteutuksen vuoro..
      Muitten kasvien suhteen olen luovuttanut jo ajat sitten, koska meidän tontti on niin tiukkaa savea, että vaikka siihen on vaihdettu metrien syvyyteen maa-ainekset, ei auta. Savi tunkee aina vaan sieltä jostain tilalle ja tukehduttaa kaiken. Mutta ruukkuihin on kiva istutella. Niitä sitten kanniskelen selkä notkolla paikasta toiseen, kun en osaa päättää, missä näyttää kivoimmalta. Meneehän se aika niinkin :). ja loput golfkentällä.

      Sulla on ihanan pitkä kesäloma ja viherpeukalokin oikealla kohdalla, joten katselen täältä sit ilokseni, mitä kaikkea teidän pihalla ens kesänä kukkii :)

      Poista
  14. Oi nyt on kevättä selvästi rinnassa ja kosolti suunitelmia ja herkullisia värejä pullollaan. Mukavia aurinkoisia päiviä Annukka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuuu... Mun kosot suunnitelmat on nyt puoliksi toteutunu, kun rapistunut pikkukuusi lensi niskapersotteella ovesta ulos :D. Joulutähti vielä jäi, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

      Ja kiitos samoin Tiia <3

      Poista
  15. Ihanat jutut ja värit! Lila on ihanaa! Sitä olisi ihana saada vähän kotiinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua aina keväisin alkaa toi lila kanssa kiehtoa ja joskus olen yrittänyt sitä tuoda sisälle tyynyjen ja tuikkujen muodossa, mutta jotenkin se ei meillä vaan ole löytänyt pysyvää paikkaa. Vaaleanvihreä sen sijaan kyllä. Pitäiskin varmaan vaihtaa Peuratyynyt pikkuhiljaa keväisempiin, kun tuli se rapistunut pikkujoulukuusikin heivattua :)

      Poista
  16. Ihania värejä, vihreää ja lilaa!
    Keväisiä päiviä on ollut täälläkin, mutta juuri nyt näyttää enemmän talviselta. Jotain muuta kuin vettä tulee taivaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvi paljon auringon pilkahtaa, kun mieli on ihan täysillä keväässä. Vaan taisi jäädä luvattu paiste tällä viikolla yhteen päivään. Mutta parempi sekin kuin ei mitään. Kai :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi