Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2019

KONEEN KANNET KIINNI JA LOMILLE LOMPS


Suurin osa taitaa jo elellä keväisissä tunnelmissa, tai ainakin kevään odotuksessa, mutta täällä vielä toivotaan tulevalle viikolle aurinkoisen pirtsakoita pakkaskelejä ja luistavia, vaan ei lipsuvia latuja.
Ja ainakin tämänhetkisen sääennusteen mukaan toive näyttää hyvinkin toteutuvan


Tuntuu niin kivalta päästä hetkeksi vaihtamaan meille kokonaan uusiin maisemiin, unohtaa työt ja kuntoprojektit ja kaikki keksimäni kotkotukset.

Jahka palaillaan, saatan itsekin kääntää katseen kohti kevättä ja toivoa, että vanhan viisauden mukaan "maaliskuu maata näyttää ja huhtikuussa humahtaa".
Näille helmikuun puolivälissä ostamilleni krookuksille kävi köpelösti ja paleltuivat parat parissa yössä.


Koneen kannet laitan nyt kiinni, enkä niitä aio lomalla aukoa, joten toivottelen mitä parhainta viikonloppua ja toivottavasti auringonpaisteisia tulevia päiviä. Paitsi, jos joku sattuu tykkäämään enemmän pilvistä. 

Kuulumisiin taas keväämmällä! 

21 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa ja liukkaita latuja <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavia hiihtokelejä ja mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää lomaa sinulle Annukka ♥️

  VastaaPoista
 4. Toivottelen oikein rentoa, valoisaa ja hyvää tekevää lomaa! <3 Sääennustus ainakin näyttää just passelilta. Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja sopivasti luistavaa lomaa. <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinne. Olen myös kuullut tuon "maaliskuussa maata näyttää - huhtikuussa humahtaa" -sanonnan. Hirvittää sanoa, että kesä ei ole minun juttuni. Varsinkin viime kesä oli melko veemäinen kestettävä. Tykkään niin paljon syksyn pimeistä päivistä ja mielellään saa myös räntää räpsiä. Tiedän. Olen outo. :D

  Kevät on ihanaa aikaa; hiirenkorvat koivuissa ja lintujen laulu.
  Luin noita sinun terveellisiä syömisiäsi ja kuntoiluasi. Sohvaperunalle tuli niistä mieleen, että tarttis tehdä jotain. Varsinkin, kun tytär vihitään loppukesästä ja joku kolttu olis kiva saada. Ei se ole mahdotonta ja saavutettavissa; 167cm ja 80kg...
  Onhan tässä vielä aikaa. Jospa aloitan elämäntaparempan huomenna ja tänään vielä syön pikkuisen herkkuruokaa. Pitääkin syödä, kun lapsenlapset tulee kylään.

  Mulle ei ole ongelma mitkään imelät vaan juustot ja makkarat. Ja valkkari.

  Kiva lukea juttujasi ja jospa minäkin saisin sinulta kimmokkeen terveelliseen elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Meillä on näköjään paljon yhtäläisyyksiä. En piittaa helteestä minäkään, enkä makeista, mutta suolaiset ja valkkari kyllä maistuu ;).

   Mun projekti meni nyt sairastumisen takia hetkeksi plörinäksi ja katkolle, mutta josko se tästä taas vielä uudestaan innoksi muuttuu.. Semppiä sinne myös!

   Poista
 7. Pelkkää aurinkoa ja iloa toivotellen, ystäväsi C

  VastaaPoista
 8. Ihanaa lomaa ja aurinkoa niihin päiviin!
  Ensi kuun jälkeen on jo vappu!!

  VastaaPoista
 9. OIkein ihanaa ja rentoa lumilomaa! <3

  VastaaPoista
 10. Mukavaa lomaa elämänpohtijalle <3

  VastaaPoista
 11. Mukavaa lomaa ja hyviä hiihtokelejä! Vaasassa tuli ihan kunnolla lunta vielä viikonloppuna, joten täällä ainakin on ihan täys talvi. Ihanaa, kun aurinko paistaa ja on valoa!

  VastaaPoista
 12. Hyvää lomailua, onneksi vielä on lunta ja aurinkoa.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihanaa lomaa ja paljon aurinkoa sinne! P.S. Kommentoin aika jälkijunassa edelliseen postaukseesi, mutta käy kurkkaamassa, jos ehdit lomilta palattuasi :)

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti oli mukava loma ja säät kohdillaan 😊

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille näin jälkikäteen toivotuksista <3. Valitettavasti ei mennyt loma kuin somessa, mutta josko ens kerralla sitten..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi