Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2016

KUVAVIIKKO, OSA 1

Ajattelin aloittaa uuden "Kuva päivässä"- perinteen, joka alkaa än yy tee.. NYT.

Ideana lähinnä se, että tulisi paitsi käytettyä kameraa, eikä vaan katseltua sitä keittiön lipaston päällä, myös taltioitua kuvia viikkopäiväkirjan muotoon. 

Kaikkein kivointa olisi ehkä ladata otokset tänne aina perjantaisin, joka on omasta mielestäni ehdottomasti se koko viikon paras päivä, mutta itseni tuntien, mitä tarkempia aikatauluja ennakkoon itselleni asetan, sitä varmemmin mielenkiinto lopahtaa, joten en siis lupaa itselleni mitään. Ajatuksena kuitenkin kiva ja innostavakin. Ja haastava, koska päätin, että kuvia saa todellakin valita vain yhden per päivä, ja loput siivoan muistikortilta saman tien. Ei niitä sataa sitruunakuvaa tule kumminkaan enää koskaan jälkikäteen mentyä uudelleen katsomaan. 

Ja että heti poikkeaisin aiotusta,  ensimmäinen viikkokatsaus tulee perjantain sijasta jo tänään:


Maaliskuun viimeisenä keskiviikkona kannoin kulahtaneet kanervat piharuukuista kompostiin ja istutin tilalle keltaisia narsisseja ja hyasintteja...




... jotka heti seuraavana päivänä kiikutin kiireen vilkkaa turvaan raekuuron alta.




Perjantaina ostin halvan helmihyasintin siivottua olkkaria piristämään. Pieni kukka, paljon iloa. Joskin aika venyväksi ja veltoksi se näyttää lämpimässä muuttuvan, mutta saksin maljakkoon jahka alkaa varret viistää pitkin pöytää.




Lauantai-ilta meni diskoilun merkeissä, joka nykyään tarkoittaa niinkin villiä toimintaa kuin radion kääntämistä Iskelmän taajuuksille tasan klo 18, kun alkaa DJ Virtasen isännöimä  Iskelmädisko. Kasaria kauheimmillaan.

Seurana keittiön pöydän ääressä kimppu kukkia, lasi viiniä, Yhteishyvä ja Pirkka :). 




Sunnuntaina ihailin auringonsäteitä maljakkokaapissa, johon jäi raivausprojektin jälkeen jäljelle pelkästään kirkkaita yksilöitä ja valkoinen Aalto-vaasi. Kaikki muu vaihtoi omistajaa kirpparilla. Aah. Mieli lepää. (Jos olisitte nähneet ennen-kuvan, ymmärtäisitte miksi). 




Maanantaina mallailin ilta-auringon valossa värikarttoja ja etsin työn alla olevaan suunnittelukohteeseen Prismasta löytämälleni täydelliselle tapetille maalisävyjä kaveriksi. 

Terapeuttista. 




Tiistai-aamun hamppuproteiinilla vahvistettu vihersmoothie ei ollut niinkään tuopin tekstin mukainen Hard drink, vaan paremminkin Hard TO drink, koska koostumus muistutti lähinnä paksua hernesoppaa. ("No nyt se on alkanut käyttää jo hamppuakin" oli pojan kommentti :D). 




Myös raivausprojekti jatkui viikon varrella, ja olisin voinut ottaa kuvan mm. liian tavaran painosta romahtaneesta lipastosta, mutta pysyttelen  näitten viikkokuvien osalta mieluummin muissa aiheissa ja palaan turhan tavaran hävitysprojektin kuulumisiin erikseen myöhemmin. Jotenkin helpottavalta tuntuu sekin ajatus, että tässä samalla tulee siivottua myös turhat kuvat koneelta ja korteilta. 

Toki kaiken saisi kätevämmin jaettua Instagramissa (ja varmaan vielä kätevämmin ja nopeammin jossain, mistä en ole itse vielä edes kuullut), mutta viihdyn kuitenkin edelleen kaikkein parhaiten täällä sopivan hidastempoisessa blogimaailmassa, jossa on tilaa ihan niin pitkälle tekstille kuin haluaa. 

Tämän päivän sumppukeli tuskin innostaa kuvaamaan, mutta torstaina on Kevätmessuilupäivä, jossa saatan jonkun yrtin ikuistaa.  

Eipä kummempaa. Saa mieluusti liittyä mukaan tähän viikkokatsausperinteeseen :). 


35 kommenttia:

  1. Mä en kestä kun sä oot niin ihana! Tää oli taas sellainen hyvää mieltä tuottava postaus ja aihe ei kuitenkaan ollut mikään maailmaa mullistava :D Toivottavasti nähdään joskus vähän pidempään kuin syksyisen ID:n bloggaritapahtuman ohitsekulkiessa huikatun heipan verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oot, kun aina jaksat lukea ja jättää viestiä :). Ja juu, oli niin vähäisessä määrin mullistava (mikä näihin vuosiin on ehkä ihan positiivista, koska mullistus tarkoittaa yleensä jotain ei-toivottua :D)), että mietin jo, että viitsiikö mitään näin mitätöntä juttua edes kirjoittaa..
      Mulle tuppaa käymään niin, että sen kerran kun ylipäätään otan kuvia, ne jää niin pitkiksi ajoiksi johonkin koneen perukoille, että sitten kun vihdoin olis aikaa ja mielenkiintoa alkaa niitä valikoimaan, niin kaikki onkin jo niin vanhentunutta, ettei huvita enää yhtään :). Mutta jos "pakotan" itseni perkaamaan ja tallentamaan kuvan per päivä, niin niistä olis jotain iloakin joskus. (En kuvittele, että muille niinkään, mutta itselleni edes).

      Ja tottamooses nähdään. Siitä pidetään kiinni :).

      Poista
  2. Helmililjat on kyllä ihania. Ostelin niitä innoissani viime vuonna, tänä vuonna päädyin perunanarsisseja! Minäkin olen menossa Kevätmessuille, mutta vasta sunnuntaina.
    Kivaa viikkoa Annukka ja kiitos tästä kivasta postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika lyhytaikainen ilohan noi helmililjat on, mutta toisaalta eivät mitään maksakaan, joten ilo se on pienikin ilo. Ja ainahan ne voi istuttaa maahan ja sitten toiveikkaasti odotella, että mullasta jotain seuraavana vuonna pilkistää, mutta ei pilkistä ei, vaikka kuinka mulkoilisin :D.
      Oikeasti en edes tykkää (tai siis niin olen luullut..) keltaisista narsisseista, mutta kyllähän ne tätä kokoruskeaharmaata ympäristöä mukavasti piristää.
      Jos se perunanarsissi on sellanen enempi vaaleankeltainen tai oikeastaan kermanvärinen, niin sellasia taisin ostaa terassin pöydälle. (Jos huomaat, niin olen pihamessuoppien tarpeessa :))

      Kiitos kun aina luet ja jätät viestiä, vaikkei nää mun jutut on mitä on. Iloisia päiviä ja messuilua kans sitten kun on sen aika!

      Poista
  3. Hei tämähän on huisin hyvä idea! Kauniita kuvia olet onnistunutkin napsimaan! Vai että hamppua, mielenkiintoista totta tosiaan! Kaunis tuo tapetti ja nuo sävyt, tuostahan tulee ihan kuume uudistaa kotia, etenkin makkari kaipaisi päivitystä, vaikka toisaalta, siellähän vain nukutaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nääs. Aattelin, että kun kerran tuli hankittua se kamera, niin mitä jos sillä vaikka kuvailiskin välillä :). Ja keksis kuville jotain käyttöä, ettei ne pelkästään unohdu sinne muistikortin ahtauteen. Että käyttö se on huonompikin käyttö :). Vaikka oikeesti kyllä innostuin tästä ideasta, mutta olen kyllä yhtä hyvä hautaamaankin hankkeita, jos ei yhtäkkiä huvitakaan.

      Toi kuvan tapetti on menossa nimenomaan makkarin seinään työn alla olevaan muutoskohteeseen (ei siis meille kotiin). Olin ihan liekeissä kun näin sen ja vaikka vähän pelkäsin, että on yksinkertaisesta pitävälle asukkaalle liian kuviollinen, niin hänkin ihastui siihen samantien, kun teippasin sen malliksi sinne makkarinsa päätyseinään. Tuli hyvä mieli.

      Ei muuta ku hihat heilumaan ja makkari työn alle. Ellei se satu teillä olemaan poikkeuksellisen suuri tila, niin on ehkä kiitollisin remontoitava kaikista kodin huoneista. Elikkäs helpoin :). Sen jälkeen sinne on entistä kivempi mennä nukkumaan.

      Poista
  4. Kiva kuvausidea!
    Tuo tapetti on muuten erityisen kaunis ja voi ihanuus millaiset viinilasit sinulla on:)
    Minulla olisi edessä yhden kodinhoitohuoneen kaapin läpikäynti heti kun ehdin. Taitaa mennä ensi viikonlopun hommiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prisma jaksaa yllättää :). Nyt sinne oli tosiaan tullut kaikkia ihania uusia tapetteja, joista toi kuvan versio veti heti puoleensa, eikä onneksi turhaan, koska muutoskohteen asukaskin tykästyi siihen, vaikka vähän pelkäsin, että on liian kuviollinen. Ja juu. Voisinpa sanoa, että mulla on noin kauniit lasit, mutta ei oo kuin yksi :). Jätin itselleni Living and Roomin esittelykappaleen. On Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazamin suunnittelema sarja ja vaikken mikään hörhöromantiikan ystävä olekaan, niin noi lasit oli mun mielestä ihan älyttömän kauniit. Lautaset olikin sit sellasta vähän turhan vaaleanpunaista ja muodokasta mun makuun, joten niistä luovuin.

      Voi sua onnekasta, jos on vaan yksi kaappi läpikäytävänä :). Mutta tiedän kyllä, että ihan riittävän tuskaisaa se on sekin. Me käytiin viikonloppuna poikien kanssa läpi se romahtanut Ikean Malmi (lipasto), eikä jääny käteen perkauksen jälkeen käteen muuta kuin pieni laatikollinen kirppistavaraa ja poikain päättötodistukset. Kaikki muu päätyi surutta säkkiin ja matkaa lipaston raadon kera tällä kertaa ihan suoraan kaatikselle..

      Poista
  5. Älä vaan suunnitelekaan siirtyväsi muualle kirjoittamaan:) Täällä me halutaan lukea sun juttuja, monipuolisia ja kiinnostavia:) Minä pysyn vaan täällä blogimaailmassa, jos vielä muualta pitäisi lukea elämän menoa niin mitään ei ehtisi tehdä, aika taitaisi kulua koneen ääressä liian kauan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en :). Tykkään tämmöisestä tahdista, että voi omaan tahtiinsa rauhassa lueskella, kirjoitella ja katsella kuvia, jotka ei vilistä puhelimen näytöllä ohi. Facebook ei ole mun paikka ollenkaan (eikä se enää kuulemma ole nykyaikaakaan..) ja Instagramiakin tulee avattua enempi kausiluontoisesti silloin kun tekee vaan mieli katsella kauniita kuvia, eikä jaksa lukea mitään. Mutta kyllä mulle edelleen on helpompaa lukea ja kirjoittaa koneella kuin puhelimella. Se on niin vaivalloista tihrustamista, kun ei tää näkö ole enää ihan timantti. Ei sen paremmin ulko- kuin lukunäkökään :D

      Kiitos paljon kauniista lujijapalautteesta. Lämmittää mieltä :)

      Poista
  6. Tosi kiva idea! Sun kuvaraporteille on varmasti kysyntää, mää ainakin ”tilaan” ne heti :)

    Pitääpä miettiä itsekin, kun kerran vihjaisit, vaikka joku pätkä kokeeksi. Voipi kyllä olla, ettei mun viikoissa ole mitään noin mielenkiintoista kerrottavaa... Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka innostun siitä huolimatta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muuta ku kiitos tilauksesta, joka olikin yllättäen eka hehhee :D. Ihme homma, kun oli sentään näinkin mielenkiintoiset aiheet kuin helmihyasintin osto ja narsissien siirtely paikasta toiseen :D. Voi mooses, mutta kyllä kuulostaa aika tapahtumaköyhältä meikäläisen viikko. Joskin se taitaa olla vaan hyvä asia, kun nykyään se, että "tapahtuu", ei välttämättä enää oo niin toivottavaa..
      Idea oli ehkä kivempi kuin tähänastinen toteutus, mutta katotaan, mitä seuraava viikko tuo tullessaan. Nyt kun tiedän, että mulla on tällainen perinne, tulee ehkä valittua kuvauskohteet siltä pohjalta. Nyt meni päinvastoin. Ensin oli kuvat ja sit vasta perinne..

      Kivaa, kun lähdet mukaan tähän kuvapäiväkirjatoteutukseen. Se on niin nähty, että ihan sama mistä kirjoitat, niin aina se on mielenkiintoista.

      Poista
  7. Kiva idea ! Itsellä on kirjoittelutahti ollut luvattoman harvaa , saiskohan tuolla konstilla jotain aikaiseksi ...
    En voi kyllä käsittää , ettäkö tuon vihreän hamppu-mikälie-tosi-ihanan terveysjuoman voi siis oikeasti juoda ?! Hyvä kuva kyllä ;)
    Ihanaista kevättä Annukka ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä tää tahti täälläkään päätä huimaa, mutta totta turiset siinä, että sua ei ole näkynyt linjoilla miesmuistiin. Kirjuuttelemassa siis. Että kyllähän se kiva olis jos lähtisit mukaan tähän tuoreeseen viikkokuvaperinteeseen. Ei tartte ees kirjoittaa juuri mitään (ja se se vasta haasteellista onkin..:)).

      Ja juu. Kyllä se ihan juotavaa on toi mun viherpirtelö ja vieläpä hyvän makuistakin, mutta pikkuisen oli toi suutuntuma turhan jämäkkä tällä kertaa. Justiin siitä hampusta johtuen :)

      Kiva kun kävit näytillä, että tiedän, että oot hengissä. Ja kivaa kaikkea sulle kans :)

      Poista
  8. Hyvä postausidea! Tämä pitänee toteuttaa joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta ihmeessä. Sulla on aina niin kauniita kuvia, että niitä katselis viikon nipuissa ilokseen :)

      Poista
  9. Pahus, kun oot ahkera tuossa karsimisessa! Luulin jo, että intosi olisi laantunut, mutta ei, tänne kerääntyy aina vaan huonompi ja huonompi omatunto oman jäihin uponneen karsimisprojektin kanssa, kun lukee sinun edistymisestäsi!!

    Olen kans hurahtanut helmililjoihin :). Ja meikäläisen ei edes pitänyt olla kukkaintoilija, mutta näin vaan kävi vanhoilla päivillä :).

    Hamppudieetti kuulostaa ihan mun jutulta - siihen en vaan ole vielä tajunnut hurahtaa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli kato riittävän pitkä luova tauko siinä joulu- ja pääsiäiskirppiksen välissä, niin ehti taas karsimisinto kohota jos ei nyt ihan tappiin, niin aika hyviin lukemiin kumminkin. On vaan vähän muuttanut muotoaan, kun enää ei ole sellasia selkeitä tavararyhmiä, joihin vois keskittyä yks kerrallaan, joten olen siirtynyt tässä kohtaa yksittäisten laatikoiden tai kaappien raivaamiseen. (Yhtään ainutta en ole niistä vielä järjestänyt lopulliseen kuosiin, koska haluan ensin olla varma, että kaikki turha on hävitetty ja sit näen, mitä jäi jäljelle ja mihin sen sijoitan. Mutta siihen on vielä matkaa ja kesä ja golfkausi painaa uhkaavasti päälle, joten ans kattoo ny..).

      Ja vaikka päätin, etten tätä täällä tunnusta, kun jo pariin otteeseen vannoin, että ei enää ikinä kirppispöytää, niin kyllä mulla sellainen taas on varauksessa. Yllättäen kun vieläkin löytyi nurkista kaikkea sellasta käyttökelpoista (mm. säilytyskoreja..), josta haluan eroon, mutta en keksi paikkaa, mihin voisin viedä ilman, että siirrän oman ongelmani muille. Aattelin, että jos kirppiksellä jollein kelpaa, niin hyvä. Jos ei, niin päätyvät surutta roskiin, vaikka se on se vaihtoehto, jota olen viimeiseen asti vältellyt. Ei sen takia, etten raskis heittää, vaan siksi, että en halua kasvattaa jätevuorta.

      Ja juu. Minä taas inhoan keltaisia kukkia, mutta niin vaan niitä meille ilmestyi :). Helmililjat on siitä kivoja, että ne muistuttaa ihan luonnonkukkia, kun ovat tollasia reuhuja. Sen takia tykkään niistä.

      Hamppudieetille sentään en oo ryhtynyt :). Lisään vaan välillä tohon mun aamun perusvihersmoothien proteiinia (tossa hampussa sitä on 50 gr/100 gr eli aika tujusti), jos oon menossa salille. (On se lihaskuntorempankin lopputulos raportoimatta, mutta on jotenkin vaikeeta, kun vaatis pakotti pari pakollista peiliselfietä ja ne ei oo mun juttu laisinkaan..)

      Poista
  10. No nyt se on alkanut käyttää jo hamppuakin, Hah! Kivoja noi sun vesselit :)

    Voisin liittyä kuva päivässä katsaukseen, tuleeko raippoja, jos ei aina kerkee? Toi on siks hyvä, koska kuvaamista ei opi muutoin kuin kuvaamalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne muistaa pitää mut maan pinnalla. Ja iloisena :). Ehkä tän(kin) jo kirjoitin jossain kohtaa, mutta sain kuulla myös, että "Eihän sun hauikset voi millään kasvaa noilla ruohoilla. Sun tarttee syödä lihiksiä neljällä sormella (elikkäs nakilla), niin rupee tapahtuun.." :)

      Joo, liity ihmeessä! Sulla on hienoja kuvia, joita katselee ilokseen. Eikä tuu raippaa, jos ei aina kerkee/huvita, koska muuten joutuisin ruoskimaan itseänikin ja sehän ei taas oo ollenkaan hauskaa. Ja ymmärsit pointin ihan oikein. Mun on tarkoitus innostaa itseäni harjoittelemaan kuvaamista ja aattelin, että aihe päivässä olis sellanen sopiva tahti. Nythän noi kuvat siis oli mulla olemasssa, kun viime viikolla oli intoa kuvata. Eli en vielä tienny niitä ottaessani, että mulla on tämmönen viikkokatsausperinne :). Mutta nyt kun tiedän, voin valita aiheita siltä pohjalta.

      Poista
  11. Kiva idea tuo viikkokatsaus. Meillä blogikurssilla oli juuri juttua jonkinlaisesta säännöllisesti postattavasta aiheesta, kuinka se saisi lukijat kiinnostumaan ja uskollisesti seuraamaan blogia. Pitää kai ruveta itsekin suunnittelemaan jotain tuon suuntaista.

    Ilostuin, kun käytit saa helmihyasintti, sillä sillä nimellä minä olen tottunut tuota kukkaa kutsumaan, mutta nykyään melkein poikkeuksetta siitä käytetään nimeä helmililja. Luulin jo jossain vaiheessa että olen tullut niin höperöksi että muistan nimen väärin, mutta sitten luin jostain puutarhapalstalta, että sekä helmihyasintti, että helmililja ovat oikein ja tarkoittavat juuri tuota samaa kukkaa :)

    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en osannut ajatella tätä omaa kuningasideaani (hehhee) oikeastaan ollenkaan siltä kannalta, että se olisi lukijoitten mielestä erityisen kiinnostava (tottakai ilahtuisin suuresti, jos niin kävisi), vaan ennemminkin niin, että tulisi harjoiteltua kuvaamista, tallennettua osa otoksista tuoreeltaan ja karsittua loput. Ja mulle luontevin paikka tallennukselle on kuitenkin tämä blogi (jonka nimittämistä blogiksi edelleen vierastan, koska ennemmin tää on tällainen sekalainen päiväkirja, jota kirjoittelen kaikkein mieluiten ihan "piilossa" vaan, enkä yritäkään tehdä itseäni tunnetuksi missään, koska en koe "julkisuutta" omakseni). Saa nyt sitten nähdä, miten tässä käy, mutta ainakin nyt ajatus tuntuu tosi kivalta.

      Ja piti oikein tarkistaa tuo oma teksti, että kirjoitinko tosiaan helmihyasintti, mutta niin siellä näyttää lukevan :). Vissiin se tuli jostain alitajunnasta kukan opittuna alkuperäisenä nimenä, vaikka liljaksi sitä taidetaan tosiaan nykyään enimmäkseen nimittää. Miksiköhän? Ei muistuta liljaa oikein millään tavalla, hyasinttia sen sijaan kyllä.

      Kiitos toivotuksista ja kaikinpuolin mukavaa kevätviikkoa sinulle myös!

      Poista
  12. Kuvakavalkadisi on oikein mukava ja harmoninen. :-)

    Vähän samantyyliseen kuvaprojektiin ryhdyin äskettäin itsekin. Sinun ideasi on tosin paljon kivempi, kun saat kuvata mitä haluat. Toivottelen onnea viikkokatsauksellesi - itseäni alkoi ärsyttää jo muutaman päivän jälkeen, että tuli moiseen ryhdyttyä ja vielä ääneen mainittua. Milloinkohan mahdan oppia, että mulle ei kerta kaikkiaan ole pitkäjänteisyyttä suotu? :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ensimmäinen viikko meni nyt vähän pehva edellä puuhun, koska en noita kuvia ottaessani vielä tiennyt, että mulla on tällainen perinne :D. Eli aiheet ei ole mitenkään valikoituja, mutta koska viime viikolla tuli harjoiteltua kuvaamista poikkeuksellisesti joka päivä vähän, niin päätin sit keksiä kuville käyttöä. Mutta nyt kun olen tietoinen tästä perinteestäni, niin voin jatkossa valita aiheitakin vähän sen mukaan. Vaikka eipä nää meikäläisen viikot tästä yhtään villimmäksi muutu, joten mitään maatamullistavaa ei ole odotettavissa. Ja tässä kohtaa varmaan pitäis koputtaa puuta ja toivoa, että niin ei todellakaan käy, koska siitä ei nykyään yleensä mitään hyvää seuraa..

      Jos mulla loppuu aiheet, niin tuun sit katsomaan sulta niitä valmiiksi mietittyjä :). Sellanen välimalli vois olla hyvä.

      Me taidetaan olla parhaita innostumaan ja aloittamaan, mutta yhtä hyviä myös hautaamaan hankkeet kaikessa hiljaisuudessa :D

      Poista
  13. Voi kun kiva idea, saanko opioida???? Viima viikoina on ollut niin kiire ja siitä väsymys, että tuntuu ettei ehdi/jaksa edes blogia päivittämään....:/
    Kummasti kuitenkin kamera on aina käsillä...
    Minä ajattelin pinkaista messuille perjantaina (jos jaksan) tai viim lauantaina.

    Iloa raivausprojektiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottamooses saa! Sehän olis just kivaa :).

      Mua on pitkään harmittanut, kun ei ole huvittanut kuvailla mitään ja sitten kun on, niin kuvat vaan jää muistikortin tai koneen perukoille olemaan, eikä niitä vähän ajan päästä huvita edes katsella, joten aattelin, että tää olis hyvä keinoa hyödyntää niitä tuoreeltaan. Ja samalla siivota kaikki turhat otokset samantien pois energiaa ja muistitilaa syömästä. Kattoo nyt, kuinka pitkäaikainen perinne tästä tulee, mutta onneks ei oo pakko, jos ei taho :).

      Messuille otan kameran mukaan, mutta veikkaan, että mitään sen kummempaa messupostausta en värkkää. Niitä kun tulee varmaan olemaan blogeissa pilvin pimein, niin alkaa aihe ehkä jo kyllästyttää. Mutta tässäkin vissiin vannomatta paras. Yleensä käy justiin päinvastoin kuin ajattelen ja kohta pukkaa messukuvaa tuutin täydeltä :D

      Toivon, että sun kiire ja väsymys helpottaa. Iloista messuilua ja kaikkea muutakin <3

      Poista
  14. Niin kauniita kuvia ja miten kauniita laseja! Hei arvaapa mitä arpaonni kolahti sinuun ja voitit Compeed rakkolaastariarvonnassa vaikka mitä. Onnea! Laitatko tiia68@gmail.com osoitteeseen kotiosoitteesi, niin laitan viimeistään ensi viikolla postia tulemaan. Harmi kun en ehdi enää tällä viikolla, koska ukkeli ottaa huomenna auton eli automaatin renkaiden vaihtoon työpaikan lähelle ja pe olen Helsingissä koko päivän.

    Ihanaa päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee! Rakkolaastarit on ihan mun näköinen arpavoitto :D. Kiitos :D. (Ukkeli osti eilen uudet golfkengät ja vähän veikkaan, että kun on eri merkkiä kuin ennen, niin ei mee kauaa, kun alkavat jostain kohtaa hiertää ja tulee tarve kaivaa Compeedit esiin :)).

      Ja mitä tohon kuvan viinilasiin tulee, niin valitettavasti mulla on niitä tasan yks. Jäi käsiin Living and Roomin esittelykappaleista, ja se on mun lauantai-illan juhlalasi :). Maria Montazamin suunnittelemaa astiasarjaa, jonka lautaset on sellaset hörhöromanttiset vaaleanpunaiset, mutta kaikki lasit tosi kauniita.

      Laitan osoitteen tulemaan ja toivottelen sulle samalla kaikkea kivaa :)

      Poista
  15. Kiva idea. Tätähän vois muokata sopivasti omiin tarkoituksiin. Välillä kun tuntuu, ettei oo oikein mitään postattavaa ja välillä taas olis ylitarjontaa. Osa niistä valmiiksi aloitetuista postauksista sitten vaan jää julkaisematta, kun jotenkin aika on ajanut ohitse. Tähän vuoden aikaan ei ehkä viitsi lumella otettuja kuvia julkaista...

    Me mennään perjaintaina messuileen. Harmi, kun ei osuttu samana päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle käy kans usein niin, että jos ei kuvia ota heti käyttöön, niin vähän ajan päästä ei enää edes huvita, kun niissä yleensä näkyy niin hyvin se, kuinka vuodenaika on jo vaihtunut tai jotain. Ja sama koskee jotain aloitettuja tekstejä, jotka on jääneet keskeneräisinä luonnoksiin, eikä enää huvita kirjoittaa loppuun. tai sitten käy niin, että ennenkuin ehtii itse julkaista oman tekstinsä, joku (tai useampi) kirjoittaa samasta aiheesta ja itselle tulee sellanen olo, että vaikuttaa siltä, että matkii jotakuta, jos heti perään tulee samasta aiheesta postaus, jonka sisältökin on hyvin pitkälle sama. Mulle kävi viimeksi niin, kun meinasin kirjoitella siitä KonMarin kirjan jutuista, mutta juts sinä aamuna sama ilmestyi varmaan viiteen mun lukemaan blogiin, joten hylkäsin sen kokonaan. Ja kun yhdessä tekstissä silloin kerran kirjoitin, että oikeesti mun piti postata meidän tyhmästä keittiöstä. niin ennen kuin ehdin tehdä sen, tuli muutama postaus keittiörempan tiimoilta, joten jäi sit sekin :). Ja usein siinä kohtaa sit poistan ne kokonaan. Mutta useimmiten kirjoitan ihan fiilispohjalta, mitä päähän sattuu just sillä hetkellä pälkähtämään. Jos ei pälkähdä mitään, en edes yritä. pareen pysyä kokonaan pois kuin kirjoitella väkisin. En kuvittele, että mua täällä kukaan kaipaa :)

      Jos en heti kyllästy tähän omaan perinteeseeni, niin kiva, kun on paikka ja tarkoitus kuville, joita ei muuten tuu joko otettua tai jotka hukkuu muistikortin kuvapaljouteen. Edelleenkään kun se Insta ei oikein oo mun omin juttu. Ehkä sen takia, että inhoan puhelimenkäyttöä. Sen kanssa tulee oltua työpäivät naimisissa, niin ei enää muuuten huvita.

      Ei muuta kuin hyviä messuiluja! ja kiva olis tosiaan ollut törmätä, mutta toisaalla sit :)

      Poista
    2. Musta olis ainakin kiva lukea keittiöjutuista sekä konmarituksesta sun näkövinkkelistä. Mulla on luonnoksissa oma pikkuinen juttu konmarituksesta.

      Toisaalta sit...

      Poista
    3. Kiitos :). Ehkä palaan niihin. Konmariin varmaan mun oman raivausprojektin kuulumisten yhteydessä. Niistä oon aatellu jossain kohtaa kirjoittaa. Lähinnä niistä hyvistä asioista, mitä siitä tavaran vähentämisestä on seurannut.

      Poista
  16. Kiva postausidea munkin mielestä! Ja taitava olet tuon kameran kanssa, hienoja bokehia saat aikaiseksi.
    Mutta tärkein syy, miksi luen blogiasi, on mukava kirjoitustyylisi :)
    Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten kivasti kirjoitit. Kiitos tuhannesti <3. Eikä musta koskaan mitään kuvaajaa tulekaan. Kunhan koitan kehittyä. Kirjoittaminen on kuitenkin sitä mun himohommaa :)

      Ihanaa viikonloppua sulle ja kiitos tosiaan!!

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi