Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

SE SIITÄ ONNESTA

Johan sitä kestikin monta päivää.

Tässä näkymä terassilta nyt. Älkää ihmetelkö, miksei kuulu mitään.40 kommenttia:

 1. Hei apua, toivottavasti kaikki elolliset olennot ovat kuitenkin kunnossa...? :/ Susanna

  VastaaPoista
 2. Ei herran Jumala. Onko tuo teidän talo?

  VastaaPoista
 3. Voi kamala :( mitä ihmettä tapahtuu , tosiaan , olettehan kaikki kunnossa ?!

  VastaaPoista
 4. Herranjumala!!! Onko tuo teidän vai naapurin talo? Toivottavasti kaikki ihmiset ja mahdolliset eläimet on kunnossa!! Voimia!! ♥

  VastaaPoista
 5. Päätellen siitä, että olet lasin takana, palaa naapurissa? Varasto/autotalli? Talo?
  Paska nakki jokatapauksessa :/
  Toivottavasti palokunta saa aisoihin!!

  VastaaPoista
 6. Järkyttävää! Oliko teillä siinä pihalla joku varastorakennus? En muista nyt niin tarkasti sitä teidän pihaa. Mielestäni tämä ei ole ainakaan terassilta kuvattu. Jostakin sisääntulon ikkunasta?
  Toivottavasti vahingot jäivät mahdollisimman pieniksi ja vakuutukset olivat voimassa.

  VastaaPoista
 7. Mitä ihmettä ja kamalaa siellä tapahtuu ?? Voi kurjuuksien kurjuus.... Keksisin kyllä rumempiakin sanoja mutten tohdi niitä kirjoittaa. Tsemppiä. Nim; tulipalon kokenut ja melkein kaiken menettänyt. =(.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Voi ei, toivon että ihmiset ja eläimet on kunnossa.

  VastaaPoista
 10. Voi pee ja vee ja mitä näitä onkaan:/ Voimia,olet(te) ajatuksissa♥

  VastaaPoista
 11. OMG!!! Toivotaan et ootte kaikki kunnossa.

  VastaaPoista
 12. What?!? Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin, vakuutukset ovat kattavat eikä kukaan loukkaantunut!

  VastaaPoista
 13. Autotalli?
  Voi kurjuuden kurjuus. Toivottavasti teillä on vakuutukset kunnossa ja saatte tilalle entistä ehomman. Laiha lohtu, tiedän.
  Oletan, että olette kaikki ihmiset kunnossa, se on kuitenkin pääasia.

  VastaaPoista
 14. Voi ei! Nyt tekisi mieli tulla ja halata sua ihan livenä.

  VastaaPoista
 15. Voi apua... :( Toivottavasti tuli ei päässyt leviämään ja vahingot jäivät niin pieniksi kuin mahdollista. Laiha lohtu, mutta eipä tässä oikein muuta osaa sanoa. Tsemppiä ja halit...

  VastaaPoista
 16. Kiitos huolestuneille ♥. Kyseessä oli meidän vasta muutaman vuoden ikäinen 70 m2 piharakennus, jossa oli talli, katos, varasto, verstas ja asuintalon lämmitysjärjestelmä.
  Sijaitsee määräysten mukaisten metrien (10??) päässä tästä meidän talosta ja huoli oli kyllä melkoinen, että tuli yltää tänne asti, mutta luojan kiitos ei ollut kovin tuulinen keli.
  Joku ihana ihminen oli soittanut palokunnan ja naapuri tuli soittamaan ovikelloa ja kertomaan, että meillä palaa. Itse ei tiedetty mistään mitään, vaan katsottiin muina miehinä telkkaria.

  Palokunta oli ajoissa paikalla, mutta paloauton tietokonejärjestelmävian vuoksi vettä ei tullut ensimmäiseen kuuteen minuuttiin (otin kuvia ja ajat näkyy niissä tarkasti). Silloin olikin talli jo ilmiliekeissä. Voin sanoa, että oli elämäni pisimmät minuutit.

  Mutta ihmiset kunnossa ja koti myös. Jos ei sitä lasketa, että lämpöä ja lämmintä vettä meillä ei nyt ole. Enkä tiedä, millä ihmeellä sitä saadaan tulemaankaan kun kaikki on raunioina.

  Nyt vaan odottelen, onko vakuutusyhtiö uskollisten maksajiensa ystävä. Pitäkää peukkuja, että on.

  VastaaPoista
 17. Voi kauheeta. Onneksi asuintalo säästyi. Oli varmaan hirveetä seurata vierestä. Toivottavasti vakuutusasiat sujuvat jouhevasti, ettei enää korvauksista tarvii taistella.

  Pääasia kuiteski, että henkilövahingoilta vältyttiin. Jaksamisia koko perheelle.

  VastaaPoista
 18. Paljon voimia ja tsemppiä sinne kaaoksen keskelle. <3

  VastaaPoista
 19. Voi apua! Onneksi olette kaikki ihmiset kunnossa! <3
  Paljon jaksamista!

  VastaaPoista
 20. Voi hyvä tavaton....onneksi palo ei levinnyt asuntaloonne! JA onneksi ei ole pakkasia jos talonne lämmitys tuolta hoitui! Ikävä juttu kuiten.
  Tuossa se nähdään, miten kaikki on nykyisin kiinni tietokoneista...jopa paloauton vesi.

  VastaaPoista
 21. Voi kurjuus , onneksi ei levinnyt kuitenkaan taloon! Ihanaa , että olette kaikki kunnossa ❤️Sydän syrjällä kävin kurkkimassa vastausta viesteihin ! Jaksamista nyt koitoksiin , selvittelyä on varmasti paljon . Ja onneksi ilmat lämmenneet , josko tarkenette , halauksia ❤️

  VastaaPoista
 22. Voi ei!
  Ensimmäiset ajatukset liittyivät risujen polttoon, nurmikkopaloihin - ja muisteloon piharakennuksen tuunaustilasta, jos siellä sattunut joku onnettomuus. Onneksi ei henkilövahinkoja, kaikki muuhan on korvattavissa - toivottavasti vakuutusyhtiön suosiollisella avustuksella! Onneksi talvikylmät ovat jo ohi! Jaksamista arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä onkin mysteeri, kun palolle ei ole mitään syytä :(
   Puolen yön aikaan, kun vielä pihalla palomiesten kanssa hytisin, oli viimeinen arvelu se, että on lähtenyt sisäpuolen sähköistä liikkeelle. Mysteeri sekin, kun siellä ei tehty millään sähkölaitteella mitään.
   Mutta elossa ollaan ja se on kumminkin pääasia.

   Poista
 23. Voi apua, mikä kauhistuttava näky! Pidän todella peukkuja että kaikki järjestyy hyvin <3 <3 <3

  VastaaPoista
 24. Kiitos taas kaikille <3. Nyt odotellaan sähkäriä paikalle tutkimaan, josko saataisiin joku sellanen tilapäisratkaisu aikaiseksi, että saadaan lämmintä vettä taloon.

  VastaaPoista
 25. Ikävä juttu, onneksi ei taloon levinnyt. Yhen naapurin autotalli oli syttynyt pistorasiassa olleesta ajastimesta, joten voi sattua kaikennäköistä. Aina siitä on harmia vaikka vakuutus korvaiskin, uuden rakennus jne. Toivotaan että vakuutus-ihmiset pistää töpinäksi ja jaksamista teille!

  VastaaPoista
 26. No voi ny yhyren kerran!! Onneks ei tosiaan taloon asti, jos ny jotain hyvää pitää keksiä.. Lämpimän veden puuttuminen ei kyllä oo ihan helppo rasti. Hemmetti soikoon! Koittakaa ny jaksaa!

  VastaaPoista
 27. Ihan kamalaa. Onneksi olette kunnossa! Pidän peukkuja sähköjen ja veden paluulle ja vakuutusyhtiön myötämielisyydelle. Ja halaan.

  VastaaPoista
 28. Tuli on kamala kaveri - onneksi olette kaikki kunnossa ja kotikin tallella. Toivottavasti on vakuutusmies hereillä ja saatte sähköt ja vedet just eikä huomenna.
  Voimia, jaksamista.

  VastaaPoista
 29. Ai kamala!! Ihan tässä sydän pysähty kuvaa katsellessa :( Oikein hurjasti voimia teille ja toivottavasti asiat menisi parhain päin kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 30. Kamala mikä kuva, säikäytti todella. Tavara on korvattavissa, onneksi ei tullut pahempia menetyksiä.
  Woimahalauksia teille kaikille !

  VastaaPoista
 31. Kiitos taas kaikille <3. Täällä on jo parempi päivä vaikkakin sitä verhot aamulla avatessaan toivoikin, että se inhottava musta mörkö olis sieltä johonkin kadonnut, mutta siellähä se vaan..
  Maanantaihin tuntuu olevan ikuisuus, kun pitää odotella sitä vakuutusyhtiön tarkastajaa. Sitä kun haluais jo alkaa tekemään jotakin, että pääsis taas takaisin normaaliin elämään. Ja vaikka meillä on tuohon rakennukseen laaja kotivakuutus täydestä arvosta, niin kyllä sitä silti vaan jännittää, että mikä "tuomio" tulee. Ja jos päätös on jotain muuta kuin meille suosiollinen, niin sitten se on kyllä ihan kirjaimellisestkin tuomio, koska ei olla millään lailla oltu itse aiheuttamassa tuota paloa.

  Mutta kivaa on se, että on olemassa ripeitä ja ammattitaitoisia sähkö- ja putkimiehiä, jotka kävivät tänään asentamassa meille lämminvesivaraajan, että päästään lämpimään suihkuun :). Noki ei oikein tunnu kylmällä vedellä irtoavan ja sitä tuntuu nyt riittävän ihan jokapaikassa mihin koskee. Ei täällä sisällä sentään onneksi.

  Olen iloinen, kun olen saanut tänne lisää seuraa. Se tuntuu kivalta tässä kaiken keskellä :)

  Justiin katselin uudelleen sitä palosta ottamaani kuvasarjaa ja se on kyllä aika hyytävä. Tavallaan tekisi mieli laittaa tänne joku niistä otoksista, mutta toisaalta taas en halua. Voi olla, että päätyvät vanhaan osoitteeseen tai sitten eivät mihinkään. Mietiskelen sitä.

  (Ei voi mitään, mutta on alkanut tuo arkihaaste vähän tökkiä. Arki kun muuttui nyt vähän toisenlaiseksi)

  Täällä ollaan siis olosuhteisiin nähden ihan hyvillä mielin. Sitä auttoi huomattavasti se, että viime yönä nukuin kuin tukki. Paitsi että illalla tuli mieleen kaikenlaisia pelkotiloja ja kuuntelin joka rasahdusta, mutta onneksi olin niin umpiväsynyt, että uni vei voiton.

  Mukavata viikonloppua kaikille ja erityisen suuri kiitos vielä siitä, että olette täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelästyin ihan kauhean paljon! Onneksi kaikki elävät tosiaan säästyivät pahimmalta ja luojan lykky nuo naapurit, että huomasivat ajoissa.

   Oikein isosti tsemppiä ja jaksamista koko perheellenne. Pitäkäähän toisistanne huolta ja koittakaa kestää maanantaihin saakka <3

   Poista
 32. Voi että, miten kamala juttu. Olen monet kerrat miettinyt, miten meidän kävisi, jos alkaisi saaressa joku tönöistä palaa. Tuskin ei tulta saisi ämpäreillä ei talttumaan. Tarkkana saa tulen kanssa olla - muita syitä ei onneksi siellä ole - kai… Toivottavasti vakuutusasiat menee niin kuin pitääkin!!

  On tosi kiva tämä sinun uusi blogisi ja innolla nyt seuraan tätä. En tosin odottanut näin dramaattista alkua :). Vähempikin meno riittää.

  VastaaPoista
 33. Voihan helkkari. Paljon voisi kaivella kaikkia lohdullisia sanoja, kuten että onneksi ei kukaan kuollut ja sitä rataa, mutta onhan toi nyt melkoinen pommi. Tsemppiä!
  Onnea kuitenkin tähän uuteen kotiin. Hyvältä näyttää! <3

  VastaaPoista
 34. Viimein ehdin tänne "kyläileen" ja voi kauhistus,kun säikähdin.Onneksi koti ja ihmiset on kunnossa.Vaan kyllähän tuossa nyt voimia kysyy:vakuutusasiat sun muut..Onneksi vesi pelaa ja lämmin suihku.Tsemppiä <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi