Sivut

torstai 11. helmikuuta 2016

#TULPPAANITORSTAI

Kiitos tulppaanitorstai-haasteesta Tainalle Mansikkatilan maille.

Ajattelin, että enköhän tästä sentään selviä, mutta niin vaan ehti viime viikonloppuna ostettu kaunis vaaleankeltainen kerrottu kimppu heittää veivinsä ennen kuin kerkisin kuvata, joten nyt piti kaivella muistikortin perukoilta vanhoja otoksia. Tässä niistä muutama. 

Vähän hämärissä tunnelmissa lähtee liikenteeseen, mutta kuvaa aika hyvin kuluvan helmikuun valon määrää. Voi sääkeli sentään, miten harmaata on aina vaan.




Ikean tulppaaninmallinen jalkavalaisin on kököttänyt samalla paikallaan olohuoneen nurkassa jo vuosia. En kyllästy. Ja näyttää aika hauskalta tuolla aitojen tulppaanien taustalla. 




Pitkään tuli valittua aina pelkästään valkoisia kukkia, mutta nyt olen alkanut olla aika hämilläni kaikkien värivalikoimien keskellä, enkä enää tiedä itsekään vissiin, kuka olen ja mistä tykkään, kun entinen nounou vaaleanpunainen on alkanut kiehtoa.




Nämä valkoisen ja vaaleanpunaisen välimallit ovat vissiin totuttelukappaleita kohti kokohempeää kautta :)



Ei hassumpia.




Kaikkien aikojen väripläjäys oli kuitenkin tämä viime helmikuussa ystävältäni saamani synttärikimppu. Itse en varmaan ikinä olisi valinnut, mutta tykkäsin siitä niin paljon, etten raskinut jättää kotiin, vaan pakkasin mukaan hiihtolomareissuun. Saman tein kaikille muillekin kimpuille, koska olivat jotenkin erityisen merkityksellisiä pyöreiden kymppien tultua täyteen. Loma-asunnolla vaan iski tenkkapoo, että mihinkäs ne kaikki ajattelin laittaa, kun kaapista löytyi yksi pienenpieni vaasi. Onneksi on kattilat ja ämpärit keksitty :)



Olkoonkin, että näitten tulppaanien päät näyttävät jääneen pois kuvasta niinkuin kuvaajalle joskus saattaa käydä ihmistenkin kohdalla, niin tästä tykkään erityisesti. Kuva on otettu viime vuoden maaliskuussa. Ja jos aurinko paistaa meidän keittiöön siltä suunnalta, mistä se tässä kuvassa paistaa, se tarkoittaa sitä, että kyseessä on ilta-aurinko. Oujee! Ei siis enää kauaa tätä rämpimistä, kun ollaan jo näin pitkällä.

Toivottavasti tämä kelpaa Taina :). Vaikka vähän rimaa hipoen nyt menikin.

Detox-viikko on huomista päivää vaille pulkassa. Kirjoittelen fiiliksistä varmaan heti viikonloppuna. Huominen menee työmatkalla autossa kököttäessä. Pitänee pakata omat pöperöt matkaan.

Heissulivei!


23 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia olet ottanut! Ja ajattelin tuossa viimeisessä kuvassa ilman muuta, että päät puutuvat tarkoituksellisesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyykkäsin niin, että sain ilta-auringon kuvaan. Se oli tossa pääroolissa, mutta niin matalalla, ettei mahtunu päät samaan ruutuun :).

      Poista
  2. Ihanat kuvat Annukka!<3 Tuo värikäs kimppu on NIIN upea, ja auringonsäteet...huoh! Toivottavasti edes lauantaina pilkahtelee, kuten ainakin vielä eilen luvattiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän itseä harmittaa, kun nää on kaikki vanhoja ja muistan jokaisen niin ulkoa kuin olla voi :). Värikäs kimppu oli tosiaankin ihana. Olin ihan mykistynyt, kun sen sain. Ja juu, tervetuloa aurinko paistamaan joskus tähänkin risukasaan. Muuten menee luotto koko olemassaoloon :)

      Poista
  3. Siitä se hempeily alkaa! Ennen inhosin vaaleanpunaista ja kaikkea romanttista ja tässä sitä nyt ollaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk :). Mitähän tässä vielä on odotettavissa... :)

      Huomenna ajelen sinne teidän huudeille. Tai paremminkin istun kyydissä. Menee enemmän aikaa autossa kuin perillä. Toivottavasti keli ei nyt ihan hirveäksi heittäydy.

      Poista
  4. Tuo kaikkein värikkäin kimppu on jotenkin aivan ihana <3
    Tänään juuri hypistelin kaupassa vaaleanpunaista tulppaaninippua, mutta sinne se vielä kauppaan jäi. Kivaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä ihana. Eikä ollut mikään valmiskimppu, vaan erikseen kaikki värit siihen keräilty. Ei olis tullut itselle mieleenkään, mutta ystävälle onneks tuli :)

      Ei muuta kuin takaisin tulppaanikaupoille hakemaan ne vaaleanpunaiset. Ja kiitos samoin! Justiin tulin lenkkarit litimärkinä lenkiltä. Plääh.

      Poista
  5. Upeita kuvia! Täytyykin huomenna käydä ostamassa perjantaipuskaksi tulppaaninippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantaipuska on paljon parempi kuin -pullo :). Ja perjantaisin munkin tulee yleensä poikettua kukkakaupoille. Tai siis ruokakauppaan, josta tulppaanit aika usein ostan, vaikka vähän omaatuntoa soimaakin. Huominen jää nyt väliin, kun menee tuolla tuhrukelissä ajellessa pitkin kotimaata. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  6. Upeita kuvia! Varsinkin tuo mustavalko kuva on hieno. Tulppaanit on niin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari! Se on kuvista munkin lemppari. Joskin alkuperäinen otos oli surkean pimeä, mutta kun muutin sen tollaseksi seepian väriseksi, niin tuli kivempi.

      Tulppaanit on kyllä niin kevään merkki. Tarvii vaan pitää ikkunaverhot kiinni, ettei totuus ikkunan takana paljastu :). Kiva kun poikkesit ja jätit viestin. Kiitos.

      Poista
  7. Tulppaanitorstai houkutteli blogiisi ja voi että miten kauniita kuvia ja mukavia juttuja täällä onkaan =) Taidankin jäädä matkalle mukaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiva kun tulit ja ihan mahtavaa jos jäät. Lämpimästi tervetulloo iloisiin porukoihin :). Jutut on mitä on. Vähän sitä sun tätä, mutta välillä sentään jotain :). Aina ei tosin sitäkään.


      Poista
  8. Ihania kuvia ja tulppaaneja! Ihanaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
  9. Noi valkoiset, joissa pinkit/lilat juovat ovat kauniita. Vaikka rakastan valkista, niin kukissa saa olla muutakin väriä. Tämä siis tämän hetken mielipide, huomenna voi muuttua :)
    Ja hei olisit vain kuvannut ne nuutuneetkin kukat ;)
    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se. Tänään täysillä yhtä ja huomenna ehkä jotain ihan muuta :). Ei voi koskaan tietää edes itse näköjään :)

      ja juu, tarkoitus oli kuvata, mutta hitsit kun on niin hämräää sisällä ennen töihin lähtöä tai sen jälkeen, niin ei vaan kertakaikkiaan riitä valo. Eikä taidot :)

      Kivaa viikonloppua sulle kans!

      Poista
  10. Tuo kolmas kuva ja siinä nuo kolme tulppaania isossa maljakossa - <3 <3 <3

    Psst... Blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos molemmista :). Oon just lähdössä liukastelemaan työmatkalle 300 kilsan päähän ja yöllä takasin, joten nyt mulla menee keskittyminen hermoiluun ja jää haaste vielä kurkkaamatta, mutta jahka taas olen turvallisesti takaisin kotona ja koneen ääressä, niin sitten.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  11. Hyvää #tulppaanitorstaita! Mukavaa, kun sen avustuksella blogiisi löysin! Nappaan kuvan #tulppaanitorstai-Pinterest-kansiooni. t. haasteen alullelaittaja

    https://fi.pinterest.com/sannarasku/tulppaanitorstai/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sanna! Nyt ihan hävettää, kun toteutin haasteen niin kehnosti, että en perehtynyt kunnolla sen alkuperään. Olen pahoillani. Mutta korjaan tilanteen ja tulen hetimiten tutustumaan sun blogiin.
      Oli kiva kun kävit ja jätit viestin. Ja taitaa olla ihan ensimmäinen mun ihkaoma Pinterestiin päätynyt kuva. Kiitos siitä <3. Muitten otoksia olen ihaillut senkin edestä.

      Poista
    2. Nou worries :) Mukavaa, kun tänne löysin!

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi