Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

LOPPIAINEN

.. näytti tänä aamuna terassilasien läpi katsottuna tältä




Että ei muuta kuin edelleen sitä kevättä kohti..





50 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥ Meillä näyttää mittari -28 astetta... Että ihan en osaa vielä keväästä iloita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli vaan -25, mutta koitan nyt kumminkin pitää kiinni tosta keväästä, kun aurinko kerran noin nätisti paistaa :). Hrrrr....

      Poista
  2. Kevättä odotellessa:) 25 astetta täällä, käytetään hyödyksi;) pakastimen sulatuspäivä meneillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat on siis lukemat. Ja näyttää olevan liikkeellä tota pakastimen sulatteluakin. Mulla taitaa tänään olla ihan vaan mitääntekemättömyyspäivä. Kohta alkaakin taas pitkä jakso ilman vapaita, joten keräilen energiaa siihen. Tsemppiä puuhiin!

      Poista
  3. Onpas upeat maisemat heti aamusta ❤ ja heti näkyi kevään merkit ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä jännä aamu. Pakkasta 25, aurinko paistoi ja kaikki valkoinen oli ihan sinistä. Ulos vaan ei ole mitään hinkua, vaikka ulkoilmaihminen olenkin. Menee jo kärvistelyn puolelle :)

      Poista
  4. Kevättä odotellessa ☆☆☆
    Hyvää loppiaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinnikkäästi juu katseet kohti kevättä :). Hyvää Loppiaista! Sulla siellä varmaan onkin taas joku uus tuninki meneillään :)

      Poista
  5. Jotain hyvääkin näissä pakkasissa on... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mitään muuta hyvää en minäkään tähän hätään keksi :). Hrrrr. (Viime vuonna oli muuten ihan sama juttu. Kelit oli tähän aikaan vuodesta joko-tai. Ensin ihan kesä ja sitten tämmöset megapakkaset. Välimalli olis ihan jees, mutta sitä ei taida olla enää olemassa..)

      Poista
  6. Kylläpä on kaunista ♥ kauniita kukkia on pakkanen piirtänyt ! Onni on olla sisällä lämpimässä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano tosta lämpimästä Anneaulikki. Olen ulkoilmaihminen, mutta nyt on jo sen verran rapsakka keli, että ihan ehdoin tahdoin ei huvita lähteä pakkaseen. Hrrrr. Autolla oli pakko käydä heittämässä lenkki ja sekin oli ihan kuin olis jäätyneellä halkopinolla ajellut.

      Mutta taitava taiteilija tää pakkanen kyllä on <3.

      Poista
  7. Täällä pakkanen kirrannut -27 asteeseen ja flunssa kolkuttelee kehoa - eli hyvin tässä ollaan lähestymässä härkäviikkojen tunnelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan rähmä :(. Mitään flunssia, tai varsinkaan influenssia, ei tähän väliin kyllä kaipais. Härkäviikoissa ja tässä pakkasessa olis ihan riittämiin.
      Toivon, että flunssa ymmärtää häipyä ennenkuin asettuu taloksi.

      Mutta valoa ja kevättä kohti ollaan menossa, oli mikä oli. Ja se on sentään kiva se <3

      Poista
  8. Jääkukkasia :) Mukavaa vuoden alkua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain hyvää näissä pakkasissakin :). Ja kiitos sitä samaa Miehanna!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Oli kyllä hieno aamu. Jos ei mittarilukemia lasketa. Niistä en niin piittais enää tässä kohtaa, kun ehti jo kevätaurinko hiipiä mieleen.

      Poista
  10. Aivan mahdottoman upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Satu :). Oli aivan mahdottoman upea keli. Ja mulla on nääs tää uus kamera ;)

      Poista
  11. Olet siirtynyt siis kävyistä kukkasiin :D Ihania jääkukkia oletkin saanut tallennettua! Meillä oli aamulla pakkasta mittarissa "vain" -23, joten täällähän on ollut siis melko lämmintä ;) Vähän hirvittää noiden armeijan alokkaiden puolesta kun heitti näin kovat pakkaset heti kättelyssä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, luonto järkkäs vaihtelua kävyille :). Paljon ei lasien läpi ulos nähnyt, mutta ilokseen noita kukkia sisältä lämpimästä katseli.

      Ja arvaa vaan, kuinka monta kertaa on tehnyt mieli laittaa viestiä alokkaalle, että miten siellä tarjetaan <3, mutta aattelin, että ehkä se ei nyt sit kuitenkaan ole se äidin kyselyviesti, joka siellä päässä on päällimmäisenä mielessä ja maltoi olla... Joskin värväsin isoveljen laittamaan aina välillä viestiä ja kertomaan mulle sit vastaukset :).

      Poista
    2. Jostain syystä meidän alokas ei ole käyttänyt edes puhelintaan... Mutta kyllä se siellä hengissä on, sen verran on viestiä tullut. Tästä tulee pitkä vuosi... Vai tottuuko tähän jossain kohtaa????

      Poista
    3. Musta tuntuu, että noissa puhelimenkäytön sallimisissa on paikkakohtaisia eroja. Ja nää ekat kaksi viikkoa on sellaset, jolloin on rajallisesti muutenkaan mitään "oikeuksia" :). Joten ei hätää.
      Ja kertaalleen tän läpikäyneenä voin vakuuttaa, että kyllä tähän tottuu :). Nykyään kun armeijassakin on säästölinja, niin pojat lähetetään liki joka viikonloppu kotiin. Melkeinpä jossain kohtaa tuntui, että että enemmän näki poikaa kotona kuin ennen :). Mutta olin kyllä sydän syrjällään joka ilta, kun ajoi melkein päivittäin harjoituksiin tänne palveluspäivän jälkeen ja sitten taas iltapimeällä takaisin. Ja vaikkei matkaa ole kuin 60 kilsaa suuntaansa, niin tie on sellanen, jossa on paljon hirviä ja peuroja. Mutta niin vaan selvittiin.

      Kyllä me pärjätään Anu :) <3

      Poista
  12. Upea jääkukkaset terassillasi on ollut. Mä en tiedä mitään kauniimpaa kuin ikkunaan luonnostaan tulleet jääkuviot. Ne tuo mulle muistoja ensimmäisestä talvesta meidän mentyä naimisiin... kun asuimme sellaisessa vanhassa omakotitalossa. Muistan vain, että ikkunat oli monta kuukautta tuollaisten kukkien peitossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo. Ihanat muistot <3. Taitaa olla niin, että sen minkä nykyikkunoiden tiiviydessä voittaa, sen jääkukkasissa häviää :). Ja päinvastoin.

      Me asutaan kanssa vanhassa puutalossa, joka ostettiin kun mentiin naimisiin..
      Mutta ikkunat on vaihdettu, joten nykyään ei kuki muuten kuin terassilla. On kyllä aikas kaunista, kun aurinko paistaa ja se pistää noi luonnon taideteokset (jotka mun silmään näytti ihan höyheniltä tai enkeleiltä) kimmeltämään. Ei osaa ihminen taiteilla noin hienoja.

      PS. Ilahduin kun olit kirjautunut lukijaksi. Kiitos <3

      Poista
  13. Ihanat näkymät, luonnon omaa taidetta!
    Paljon hyvää mieltä ja lukuisia ilon hetkiä tähän alkaneeseen vuoteen Annukka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto osaa <3. Ja Ellis :). (Vein yhden niistä sulta tilaamistani ihanista kalentereista isälle 81-vuotislahjaksi ja oli ihan superilahtunut. Ja voin vakuuttaa, että isä (joka on puuseppä ja muutenkin käsistään kätevä ja jolla on hyvä silmä yksinkertaiselle kauneudelle) ei kehu, jos ei ole oikeasti sitä mieltä. Vaan nyt oli :))

      Iloa ja valoa ja hyvää oloa ja onnea ja ihan kaikkea sulle kans Ellis <3

      Poista
  14. Hienoja taideteoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli. Ja tänä aamuna niitä oli ilmestynyt paljon lisää. Enää ei laseista nähnyt juurikaan läpi, mutta kyllä noita ilokseen katselee (kunhan älyävät myös sulaa aika äkkiä, koska tää pakkanen ei oikein nyt nappaa)

      Poista
  15. Kaunista :)

    Onneksi ollaan matkalla kohti kevättä ja vihriöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto on paras taiteilija :).

      Mieluusti vielä ennen viheriöitä kelpuuttaisin tähän sellaset välimallin aurinkoiset hiihtokelit. Enää ei puutu kuin lumi, aurinko ja se välimallin lämpötila :)

      Poista
  16. Kuurankukkia! Kaunista jäätaidetta.
    Siis talvi osaa olla niin kaunis ja kuitenkin on kevätkaipuuta rinnassa.
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se Tuula. Vaikka ulkona on ihan hyytävä keli, niin silti mieli on jo ihan keväässä. Ei vaan tunnu enää nykypäivänä olevan sellasia välimallin säitä ollenkaan. Ensin on jouluna pajunkissoja ja heti perään pakkaset, joista ei näin äkkiseltään tunnu olevan kuin monenmoista haittaa. Jos unohdetaan kuurankukkaset, jotka on aina ihania.

      Ja kiitos samoin! Täällä alkoi nyt pitkä työreupeama kun seuraava tauko taitaa tulla pääsiäisenä. Härkäviikoiksi näitä vissiin nimitetään?

      Poista
  17. Onhan tässä kylmässä jotain kaunistakin... Ja ei aikaakaan, kun ollaan jo keväässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oikein mitään muuta hyvää en näistä keleistä keksi kuin noi taideteokset. Siinäpä se sitten onkin. Onneks niitä voi ihailla lämpimistä sisätiloista (ja heti perään kopkop, koska eilen alkoi lämmitys talon yläkerrassa jo vähän yskiä. Ei huvittais palata töistä kylmään taloon, jossa on putket jäässä ja seinät huurussa. hrrrr...)

      Mutta kevättä kohti, oli mikä oli.

      Poista
  18. Vastaukset
    1. Niin oli Irmastiina :). Ja tänään niitä oli ilmestynyt paljon lisää. Kauniita, mutta toisaalta odotan sitä päivää, että sen verran lämpiää, että sulavat pois :)

      Poista
  19. Kaunista luonnon omaa taidetta ikkunassa!

    Kiva kun saatiin talvi, mutta vielä kivempaa on sitten kun tulee kevät, se paras aika vuodesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taideteoksia on tässä parin päivän aikana ilmaantunut paljon lisää. Enää ei sileää lasia ole välissä oikein ollenkaan.

      Mulla harvoin menee hermot, mutta nyt on ihan siinä kinttaalla tän pakkasen kanssa. Eilen hyytyi yläkerrassa ilmalämpöpumppu. Ja suihkusta jäätyi lämminvesiputket. Grrr. Nyt ei huvita mikään. Paitsi ajatus keväästä :)

      Poista
  20. Vastaukset
    1. Näit saman kuin minä :). Ja enkeleitäkin löysin tuosta yläkuvan oikeasta alanurkasta.

      Poista
  21. Nyt vasta pääsen ihailemaan näitä tietokoneen näytöltä, ja wautsi, upeita!<3 Meillä tuo kesähuone vetää niin tiiviiseen jäähän, ettei siellä pysty erottamaan kukkaa toisesta. Se näyttää ihan sellaiselta pinnalta ikkunoissa..ei luonnolliselta, vaan tehdyltä, tiedäthän!
    Mulla ois sulle haaste.:) Vastaa, jos jaksat ja ehdit.:)
    http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2016/01/kysymyksia-ja-vastauksia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sellaseksi meilläkin on nyt menneet noi terassin lasit, kun pakkanen on vaan kiristynyt jälkeen loppiaisen. (Paitsi että tänään tuntu jo ihan keväältä). Kukkaa kukan vieressä niin ettei läpi näy :). Mutta olkoot siinä nyt jonkun aikaa, kun kerran niin nättejä ovatten.

      Tulinkin justiin äsken Mansikkatilan mailta, kun vihdoin alkoi netti pelittää. Puhelimella on niin työläs lukea ja etenkin kommentoida, kun profiilistakin tulee se vanha lamppupää, eikä mua huvita enää palata niihin aikoihin.

      Kiitos haasteesta. Uskoisin selviäväni siitä :)

      Poista
  22. Kaunista taidetta! Kevättä kohti täälläkin katse... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää, että vaikka nää viime päivien pakkaset on olleet ihan hirveitä, niin silti sitä jotenkin näkee ilmassa jo ihan selvää kevättä. Onneksi :)

      Kiva kun kävit <3

      Poista
  23. Kyllä se kevättä kohti suunta on. Mutta nyt ollaan tässä ja sen ehdoilla mennään;) Mukavaa tammikuuta Annukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :). Tässä ollaan, eikä muuta voida :). Positiivista mieltä ja kaikkea mukavaa sulle kans Hyvä Mieli. Ilahdun aina kun käyt.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi