Sivut

perjantai 26. kesäkuuta 2015

10 ASIAA, JOITA EN OLE KOSKAAN TEHNYT


Useissakin blogeissa pyörinyt haaste kymmenestä tavanomaisista asiasta, joita ei ole koskaan tehnyt, oli sen verran mielenkiintoinen ja haastava, että houkutti kokeilemaan.

Hommaa vaikeutti se, että ehdin lukea useammankin blogiystävän omat vastaukset, ja koska olin jo ennakkoon päättänyt, että omaan kymppiini ei päädy asioita, jotka joku toinen ehti mainita ensin, listaltani pyyhkiytyi yli mm. tupakanpoltto, karaoken laulaminen, purjehdus, helikopterilennot ja sukeltaminen. 

Luulin jo, että mitään ei jäänyt jäljelle, mutta kun vauhtiin pääsee, niin itseasiassa kymmenen asiaa onkin aika vähän. Tässä siis oma fiilispohjalta rakentunut kymppini. Kuvituksena satunnaisia kuvia kotipihalta, kun ei nyt muutakaan tähän hätään ollut käsillä.

Tästä lähtee:

1. En ole koskaan ajanut mopolla. Kerran 15-vuotiaana kyllä käynnistin kaverin Honda Monkeyn sillä seurauksella, että ajautui päin Säästöpankin tiiliseinää, joten se siitä sitten (ja moposta myös..)


Pyörä piisaa.2. En ole koskaan ymmärtänyt rapukestejä. En vaan kertakaikkiaan näe mitään ideaa siinä, että hulluna sormet liemessä ensin perataan, että saadaan aikaan kasa moskaa ja syötäväksi joku mitätön kikkare. 

3. En ole koskaan lausunut ääneen sitä niin yleistä v-alkuista sanaa, jota viljellään ihan liikaa ilman omaa panostanikin. Eikä kyllä tule kovin herkästi oikeita kirosanoja suusta muutenkaan. Ellen sitten satu lyömään vasaralla nuppiluuhun tai kaatamaan mustikkasoppaa sohvalle.
4. En ole koskaan omistanut merkkilaukkua. Ei vaan anna luonto peräksi sijoittaa satasia yhteen vaivaiseen kassiin. Olkoot kuinka laadukas ja pitkäaikainen sijoitus tahansa. Ja sitäpaitsi en voi koskaan tietää, tykkäänkö siitä kumminkaan ihan maailman tappiin, joten parempi olla ottamatta riskiä. Enkä kyllä vielä koskaan ole niin hienoon laukkuun törmännytkään, että olisin sen väkisin halunnut.

5. En ole koskaan sanonut pojilleni että "Mitäs minä sanoin" tai muutenkaan (ainakaan tietoisesti) vihjaillut olevani aina oikeassa. Sensijaan miehen kyseessä ollen olen saattanut moiseen sortua..
6. En ole koskaan ollut spontaani heittäytyjä vaikka haluaisinkin olla. Tarvitsen aina sen verran harkinta-aikaa, että voin itse päättää, onko juttu mielestäni hyvä vai ei. Ja sen takia on varmaan moni kiva tilaisuus mennytkin sivu suun.

7. En ole koskaan onnistunut tekemään hyytelökakkua ilman että liivate on mennyt kökkäreiksi.
8.  En ole koskaan uskaltanut hypätä veteen mistään korkealta. Jäi traumoja, kun alakouluaikainen uimakoulun opettaja työnsi meikäläisen ponnahduslaudalta syvään ja aina yhtä kylmään järveen (koska kuulemma emmin liian kauan siinä laudan päässä), ja meinasin hukkua. Oli vähän eri opetusmetodit armeijan vanhalla kapiaisella kuin nykyisillä uimakoulun vetäjillä.

9. En ole koskaan lomaillut jonkun muun perheen kanssa samassa mökissä. Ei vaan ole oma juttu vaikka olisi kuinka mukavaa porukkaa. Ahdistun heti, jos tulee tunne, ettei lomalla voi elää omien aikataulujensa mukaan tai olla muuten vaan ihan niinkuin on.
10. En ole koskaan ollut pienlentokoneen kyydissä. Enkä mene.
Ja nythän tässä sitten kävi niin kuin aina käy, että ajatus jäi pyörimään asian ympärille vaikka kymppi jo tuli täyteen. Paljon on tullut näihin vuosiin tehtyä, mutta paljon on näköjään jäänyt tekemättä. Onneksi vain harva kummastakin kaduttaa. 

Rattoisaa viikonloppua tai peräti lomaa!

59 kommenttia:

 1. Olipa kiva haaste ja mukava oli lukea tekemättömiä juttujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sen verrran haastavan oloinen tehtävä, että teki mieli kokeilla, keksinkö mitään :)
   Ja nyt kuulisin mieluusti sun tekemättömän top-kympin :)

   Poista
 2. No niin ja ihanien kuvien kera - sieltä löytyi heti 1,2,4,5,8,9,10 jotka myös itse allekirjoitan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä sinne sitten montaa eroavuutta jäänyt :), Ja täytyy nyt tähän todeta, että jostain syystä se ei hämmästytä ;)

   Kuvia otin muutama päivä sitten, kun syreenit oli kauniita ja täydessä kukassa. Nyt ne jo on ruskistuneet ja ränsistyneet. Harmi, että on niin lyhytaikainen ilo, mutta parempi sekin kuin ei ollenkaan.

   Poista
 3. Mainio haaste ja vielä mainiommat nuo sinun vastaukset :)
  Ei ole mikään ihme, että trauma on jäänyt, jos sinut on dumpattu veteen tuosta vaan. Onneksi on ajat muuttuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste oli sen verran mainio, että olis kiva, jos itsekin siihen tarttuisit. Olis kiva lueskella :)

   Tuli pieni virhe tekstiin, kun kirjoitin, että "uimakoulua" käytiin alakouluikäisenä. Kyllä se oli jo aiemmin, mutta silti muistan sen kuin eilisen päivän. Tai oikeastaan paremminkin. Vieläkin karmii se tunne, kun arkana pikkutyttönä seisoin siinä lankun päässä ja katsoin alas sinne mustaan veteen, mutten uskaltanut hypätä. Ja sehän ei käynyt laatuun, koska uimaan sinne oli tultu, joten opettaja sitten tuuppasi selästä niin etten hädissäni ehtinyt henkeä ottaa. Mutta täällä ollaan kumminkin :)

   Poista
  2. Saatanpa tarttuakin haasteeseen :)

   Poista
  3. Kiva. Täällä jo odotellaan :)

   Poista
 4. Ja minähän olin taas tehnyt noita kaikkia :D Aattelin, että edes yksi kohta olis löytynyt, jota minäkään en olis tehnyt, kun meillä noita yhtäläisyyksiä on ollut aika paljon, mutta ei...kaikkia näitä oon (ehkä valitettavastikin) tehnyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit. Nyt sitten olis kyllä todella mielenkiintoista lukea sun oma tekemättömien asioiden lista, että pääsisin tutkailemaan löytyykö sieltäkin pelkkiä eroavuuksia :)

   Ja heti aloin kehittelemään mielessäni tarinaa, jossa Soile (tai Rantakasvi, joka kommentoi kokolailla samoin kuin sinä) järjestää hulvattomat rapukestit, johin saavutaan merkkilaukut olalla keikkuen mopoilla tai pienlentokoneilla ja joissa kiroillaan niin maan p....sti ja sen jälkeen mennään porukalla kaikki samaan mökkiin nukkumaan :D

   Poista
 5. Ihanaa kun joku osaa olla kiroilematta, paljon kunnioitusta siihen suuntaan. Itse kiroilen kun seilori ja v.... on mun lemppari kirosana ;)
  2, 5, ja 9 meilläkin on yhteistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En leiki mitään pyhimystä tolla kiroilemattomuudella, mutta ihan oikeasti kärsin ihan hirveästi, jos (kun) joku koko ajan kiroilee ilman mitään sen kummempaa syytä (enkä edes tiedä, onko semmosia tarpeellisia syitä olemassakaan :)). Etenkin jos se v-alkuinen sana kuuluu ikäänkuin normaaliin sanavarastoon niinkuin aika usein tuntuu kuuluvan. Ei vaan jotenkaan korvat kestä. Lapsenakin pestiin suu aina saippualla, jos livahti jotain sopimatonta. Ehkä se on sitä saippuanpelkoa :)

   Mutta ei siis rapukesteille, eikä samaan mökkiin teilläkään ;)

   Poista
 6. Huvitti minuakin pikkasen, että eikö tule yhtään asiaa, jota minä en ole tehnyt. Ei tullut, kaikkia olen tehnyt. Paitsi, että minulla ei ole poikia... Jäin siis muistelemaan nuoruuden mopoajeluja ja vähän vanhemman iän pienlentokonelentoja jne. Puhumattakaan, että kympistä (10m ) hyppään nykyisinkin joka kesä järveen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulle sopis kyllä toi sama tarina sitten, jonka Soilelle tuonne ylemmäksi kirjoitin :D.

   Meikäläinen on sen verran arkajalka, että autolla ajelu riittää mainiosti, enkä silläkään mielelläni lähde mihinkään eksoottisiin keleihin tai maisemiin seikkailemaan.

   Pikkasen siitä mopoilemattomuudesta oli haittaa silloin matkaopasaikoina. Thaimaassa kaikilla muilla oppailla oli mopot, mutta meikäläinen kierteli hotelleja lavataksilla :). En uskaltautunut sillä Säästöpankin seinäkokemuksella vasemman puoleisen liikenteen ja muutenkin melko epämääräisen liikenteen sekaan..

   Poista
 7. Kakkonen ja ysi.. TODELLAKIN!!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat sulla!!!!
  Mulla olis paljon samoja juttuja, 1, 2, 4, 8, 9, 10. :) Enkä syö rapuja, en oikein katkarapujakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emilie :). Pihalla oli muutama päivä sitten varsin kaunista, kun syreenit oli täydessä kukassa. Nyt ne on jo ränsistyneet. Harmi homma, etteivät kestä pidempään.

   Piti oikein käydä tarkistamassa, mitä eroavaisuuksia meille jäi :). Vaikka sen olisin kyllä arvannutkin, että sulta onnistuu kakku kuin kakku. Ehkä minäkin sen liivatteen vielä joku päivä selätän...
   Mutta ei kiitos rapuja. Ellei joku valmiiksi perkaa..

   Poista
 9. Hah-haa Annukka! Mulla vastaavanlainen kokemus mopoilusta, tosin OIKEIN ajoin veljen Monkeylla ja kynsin pitkin mummulan perunapeltoa, kun en paniikissa tajunnut mistä jarrutetaan ja pelto tuntui pehmeimmältä paikalta kaatua!! Muistan viekäkin,, kun ystäväni istui kukkivan omenapuun oksalla ja nauroi katketakseen. Sittemmin en ole mopedeihin koskenut :). En ole muuten koskaan ajanut autoa!! Ehkä näillä asioilla on jokin alitajuinen yhteys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monkeyt on ilmiselvästi huono keksintö :). Mutta mummulan perunapelto kyllä kuulostaa todellakin just sellaiselta pehmeältä laskulta, jota itsekin olisin tarvinnut sen kovan asvaltin ja tiiliseinän sijaan :D. Vaan hyvin sitä on nää viiskyt vuotta pärjätty ilman mopoakin. Tosin niitä on sittemmin tässä talossa ollut ihan riittämiin, mutta onneksi on ollut taitavammat kuskit...

   Rantakasville tuolla ylempänä kirjoitinkin, että opasaikoina mopoilutaidoista olis kyllä ollut hyötyä. Ne kulkupelit kun tarjottiin firman puolesta, mutta taksit piti maksaa omasta pussista. Mutta onneksi olin hyvä tinkimään ;)

   Poista
 10. Nää on niin kivoja , että munkin on varmaan pakko ! Numero kymppi kiinnitti huomioni , koska en minäkään ole koskaan ennen ajatellutkaan olevani pienlentokoneen kyydissä . Näyttää vaan pahasti siltä , että pikapuoliin hommaan joudun , kunhan Poika saa lupakirjan suoritettua . Joudun kohtaamaan pelkoni tai osoittamaan epäluottamusta Pojan ( tulevan liikennelentäjän ;)) taitoja kohtaan. Saatan joutua jo ultrakevyen kyytiin - auts !
  Se tietty veellä alkava hyvin tunnettu sana ei kuulu minullakaan ääneen lausuttuihin manauksiin. Eikä juuri muutkaan kiroilusanat, joita välttelee koko perhe , onnekseni , sillä korviini koskee etenkin nuorten suusta kuultuna .
  Mukavaa viikonloppua Annukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti on pakko Anneaulikki :). Olkapään ehdoilla kumminkin. (Mulla on oikeesti ahdistus kaikista olkapääongelmista, koska tuli itse rankemman kautta koettua).

   Mutta siis sanoisinpa jopa, että sulla on nyt kyllä edessä pattitilanne :D. Lentääkö vaiko eikö lentää. Hmmm...
   Pystyn hyvin kuvittelemaan itseni samaan tilanteeseen, jossa samaan aikaan oikeasti pelottaa, mutta haluaa kuitenkin esittää rennon huoletonta, koska kaikki mitä omat pojat tekee, on tärkeää <3. Ehkä munkin pitäis joutua vastaavaan "pakko"tilanteeseen, niin voisin voittaa pelkoni.

   Ja ihanaa, että et harrasta kiroilua sinäkään. En tiedä miksi, mutta en vaan kestä sitä itsekään. Etenkään naisten tai lasten suusta.

   Kivaa viikonloppua sulle kans :)

   Poista
  2. Olkapään ehdoilla tarkoittaa kännykkäpostausta vasurilla , eiköhän tuo onnistu ;)
   Poika käy nyt lentolukiota ja ensimmäinen lento ultrakevyellä on jo tehty- vähänkö jännäsin , kun oli ihan ypöyksin taivaalla ! Mutta pelkoni mun tarvii varmaan voittaa , toinen kun on intoa täynnä ❤️

   Poista
  3. Kännykkäpostaus vasurilla ei kyllä multa onnistuis kun ei onnistu edes oikealla :)

   Jännittävältä tosiaan kuulostaa pojan lentohommat, mutta pakkohan se on uskaltautua mukaan. Ja voihan siinä käydä niinkin, että viihdyt siellä yläilmoissa hyvinkin :).

   Poista
 11. Hahaa, nauran vieläkin ihan vintturassa noille rapukesteille. Olen täysin samaa mieltä, mutta en olisi osannut ilmaista asiaa noin nasevasti. :-D

  Minäkin olen tehnyt noista asioista aika monta. Rupesinkin miettimään, millainen oma listani ehkä olisi. Varmaan tosi tylsä. Ja nyt täytyy pyytää anteeksi: olen tainnut kiroilla blogissani aika useasti...

  Mukavaa viikonloppua sinullekin! Ja aurinkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran jouduin kekkereille, joilla tarjottiin rapuja ja olin ainut sivistymätön moukka, joka ei älynnyt niitten perkaamisen päälle yhtään mitään. Ja siinä vaiheessa kun käskettiin poistaa se musta peräsuoli siitä katkaravun näköisestä osasta, tuli sellanen olo, että olisin paljon mieluummin syönyt vaikka kalapuikkoja. Ei ollut mun juttu. Sen paremmin kuin ne ruotsalaiset juomalaulut ja snapsitkaan.

   Oot varmaan osannut hoitaa kiroilun tosi tyylikkäästi, koska en ole moista huomannut :)

   Olis kiva jos tarttuisit tähän haasteeseen. Sulla on aina niin mielenkiintoiset jutut, että mieluusti lukisin myös nää vastaukset. Yks niistä saattais olla sama, joka mun piti alunperin kirjoittaa mutta unohdin ja tuli jotain muuta tilalle. En ole nimittäin koskaan pelännyt hämähäkkejä tai muita harmittomia ötököitä ja koska oon nähnyt sulla tosi hienoja varsin läheltä otettuja ötökkäkuvia, veikkaan että se ainakin meitä yhdistää :)

   Poista
 12. Ihana sinä ja hyvin pontevat kivat vastaukset. Kun meille tätä ikää tulee niin tiedetään mitä tahdotaan. <3

  Ravut eivät ole minunkaan juttu vaikka kaikki ympärillä niitä imuroi. Kumikäsineillä ehkä...

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me Veli Pontevat :D.

   Tylsänlaisiahan nää oli nää mun tekemättäjättämiset ja jälkikäteen on tullut mieleen vaikka mitä lisää, mutta maltoin kumminkin pysyä annetussa kymmenessä enkä alkanut sooloilemaan.

   Sadulle tossa ylempänä kirjoitinkin mun ainoaksi jääneestä rapukekkerikokemuksesta. Ei vaan kertakaikkiaan nappaa meikäläiselle vaikka kuinka kuuluis yleissivistykseen. Jätän saksiniekat ja snapsit mieluusti muille. Mutta kiva on ollut näistä kommenteista lukea, etten sittenkään ole ainut joka ei innostu.

   Kaunista viikonloppua ja kauniita unia oikeaan aikaan <3

   Poista
 13. En mäkään sitä raputouhua ymmärrä..imetään ja mitä niille kuuluu tehä?? Joku sais kyllä mut kutsua moiseen hullutukseen.... Ajattelin ensin ettei mulle tuu mitään en koskaan juttua mieleen mutta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin hyvin kuvitella, että sulla saattais mennä siihen hifistelyyn kärsivällisyys siinä määrin, että tulis snapsi jos toinenkin tarpeeseen :D. Viimeistään siinä kohtaa kun aletaan poistaa sitä pienenpientä mustaa peräsuolta... Yääk.

   Ja jos nyt rivien välistä yhtään osaan lukea, niin sulla on siellä jo vastaukset muhimassa ellei peräti jo postattuna. Kivaa. Tuun heti lukemaan..

   Poista
 14. Tämä on kyllä hauska haaste - ja minä olen tainnut nuo kaikki tuota 8 lukuunottamatta tehdä - rapukesteistäkin tykkään - tosin yleensä seuran ja tunnelman vuoksi - ravut voisin mieluusti korvata jollain kunnon sapuskalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosissaan piti kyllä miettiä (ja se on just niin kivaa), ja vaikka ensin tuli sellanen olo, että ei tuu kertakaikkiaan mitään mieleen, niin nyt sitten jälkikäteen on tullut jo vaikka kuinka monta "jaa niin juu sitäkään en oo tehnyt.."-juttua, mutta se on nyt myöhäistä. Vähän nyhveröksihän tässä itsensä tuntee, kun ei suju mopoajelut sen paremmin kuin uimahypyt tai lentäminenkään, mutta perheen miehet on kyllä kiitettävästi pitäneet huolen noista osa-alueista :).

   Ehkä rapukestit ilman niitä rapuja voiskin olla ihan kivat. Helan går...

   Poista
 15. Hyvät vastaukset olet löytänyt ja yhtäläisyyttä minunkin vastauksiini löysin. Korkealta veteen hyppääminen ei suju minulta, pienlentokoneella lentäminen ei myöskään. Merkkilaukusta en ole koskaan edes uneksinut; ei ole minun tyyliäni. Jaa, mutta onhan Marimekkokin "merkki". Marilaukkuja minulla on kaappi täynnä ja muita en juuri ostakaan.
  Mukavaa lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni. Nyt kun luin kommenttisi, niin hoksasin, että syyllistyin tahattomaan huijaukseen, koska onhan mullakin Marilaukkuja aikanaan ollut montakin :). Oli vaan tätä kirjoittaessani enempi mielessä Michael Korsit sun muut (enkä oikein muita edes tiedäkään..), joiden hinnat on mun mielestä ihan ylimitoitettuja. Tai sitten vaan en älyä mistään mitään, mikä lienee se oikeampi vaihtoehto :D

   Ja mulle riittää nykyään kauhulennoiksi ihan vaan vaikka Helsingin ja Kajaanin väli, joka nykyään lennetään sellasilla pienillä potkurikoneilla. Laskeutuminen on ihan Luojan kädessä ja tuntuu, että sieltä leijaillaan alas ihan sattumanvaraisesti. (Kerran jätin työmatkan paluulennon käyttämättä vaikka oli valmiiksi ostettu, ja tulin sen sijaan junalla. Aikaa meni kuusinkertaisesti, mutta keli oli niin myrskyinen, että pelkkä menolento sillä keksipurkilla riitti..)

   Ja mukavaa lauantaita sinulle myös. Vähän jo ehtoon puolella, mutta valoa onneks piisaa.

   Poista
 16. Tää oli hauskaa luettavaa :D Itsellä olisi sama haaste odottamassa, täytyypä muistaa tarttua. :)
  Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen kyllä oloni melko nynnyksi, kun edes mopolla en uskalla ajaa :). Enkä poukkoilla hyppytornista veteen..Enkä osaa niitä rapujakaan käsitellä. Että melkoisen sivistymätön nyhverö sit vissiin :D

   Olispa kyllä kiva lukea sun vastaukset. Koitin mielessäni miettiä, mitä ne saattais pitää sisällään, mutta en kyllä osaa ennalta aavistaa mitään. Paljon sellaista kyllä tiedän, mitä olet tehnyt. Eli sitäkin mielenkiintoisempaa :)

   Kivaa viikonloppua Tropezienneille kans <3

   Poista
 17. Ja kappas, taas löytyi lisää asioita joita en ole ikinä tehnyt! Hirmusesti pitää alkaa kaikkea tekemään että ehtii kokeilemaan - tai sitten ei ;)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi tää aihe pyörimään päähän niin totaalisesti, ettei meinaa tulla loppua olenkaan ja tekemättömien asioiden lista sen kun pitenee. Eli kiirettä pittää täälläkin :D. Mutta pienlentokoneeseen en silti suostu menemään. (Välillä aina täällä perheen kesken leikitellään ajatuksella, että jos meidän perhe osallistuisi Amazing Race-ohjelmaan, niin mitä kukakin tekis. Ensin luetellaan kaikki se, mitä äiti ei uskalla ja mun rooliksi jää lähinnä palapelien kasaaminen ja mahdolliset matikkatehtävät :D))

   Kivaa viikonloppua sulle kans Annu.

   Poista
 18. Tää on kyllä hauska haaste! Pitääpä katsoa, jos itsekin kykenisi aikaansaamaan :)

  Heh. Mulla on saman tyyppiset kokemukset Monkeyn kanssa. Sillä erotuksella, että mä kaaduin sillä :D Ja se on se tasan ainut kokemus mopolla tai moottoripyörällä ajosta.

  Ja entäs noi rapujuhlat. Ei minustakaan järjen häivääkään. (anteeksi vain kaikille..). En justiinsa käsitä, miksi vaivautua sellaisten piperrysten vuoksi, joissa ei ole oikeastaan mitään syötävääkään. Enkä juo raakaa viinaakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapukestivertaistuki tulee mulle aikamoisena yllärinä ja samalla helpotuksena, koska oikeasti kuvittelin, että olen suunnilleen ainut, jolla on rapujen mentävä aukko sivistyksessä. Ei vaan kertakaikkiaan sen sortin hifistely nappaa. Sen paremmin kuin snapsit ja juomalaulutkaan. (Kuuluuko muuten rapukekkereillä edes laulaa..?)

   Monkeyt on ilmeisen pahoja vehkeitä. Iloinen Kulkurikin kun tuolla ylempänä kirjoitti omasta pika-ajelustaan, joka päättyi pehmeään kaatumiseen mummolan perunapellolle .. :).

   Jos vaan suinkin joskus tulee sellanen tunne, että huvittais tekemättömiä juttuja listata, niin olis kyllä tosi mielenkiintoista lukea, koska en pysty ennalta arvaamaan mitään :)

   Poista
 19. Heh, 2. kohta on mitä mainioin ja aivan loistavasti olet sen kuvannut. Mukana ko. kekkereillä olen ollut, mutta tiukkaa on tehnyt : ) 5. kohdassa olisi minulla opettelua eli sekin on tullut tehtyä. Tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mulle iloinen ylläri, että en sittenkään ole ainut, joka ei rapukesteistä perusta. Tosin alkuun kyllä mietin, että johtuisko se siitä, että yhden kerran olen sellaisille joutunut, ja kaikki muut osallistujat, jotka oli ilmeisen kokeneita rapukonkareita, tiesivät heti, mitä niille hitsin saksiniekoille tehdään, mutta meikäläinen vaan tuijotteli niitä elukoita lautasellaan ja tunsi itsensä ihan totaaliseksi moukaksi. Enkä oikein osannut siltikään, vaikka kädestä pitäen näytettiin miten sieltä tosiaan sen mitättömän pienen kikkareen saa esiin. Taisin keskittyä enempi snapsipuoleen silloin :D. Vaikkei kyllä nappaa sekään.

   Tartu ihmeessä haasteeseen, jos et ole sitä jo ehtinytkin. Olis kiva lukea vastauksia.

   Poista
 20. No rapukestejä en taida minäkään ymmärtää..Onkohan niissä ne snapsit ja -laulut tärkeintä osaa (uuh karmeaa ;)) Mietin vaan, kun ravuissa itsessään on niin vähän syömistä.Hienoa,kun et käytä v-sanaa.Kiroilu on niin rumaa eikä siinä ole mitään naisellista.Veetä en minäkään käytä, mutta joskus saattaa lipsahtaa joku miedompi voimasana.Kivaa lauantain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kiitos juomalauluja ja snapseja :D. Taidan ylipäätään olla allerginen kaikelle, minkä koen jotenkin teennäiseksi hauskanpidoksi ja musta tuntuu, että rapukekkerit on just sellaisia. Tai sitten olen vaan katkera, kun ihan oikeasti en osannut kuoria niitä.. ;)

   Ja jos olen allerginen tekohauskalle, niin olen sitä myös häiritsevälle kiroilulle. Sellaselle, joka on tavallaan ihan niinkuin normaalia puhetta (yleensä vaan tavallista äänekkäämpää), mutta niin että joka toinen sana on kirosana. Etenkin naisten suusta se nyt vaan on niin ruman kuuloista. Ja turhaa. Että kiva kuulla, että oot samaa mieltä :). Enkä silti todellakaan kuvittele olevani mikään pyhimys itsekään. V-tyyli ei vaan mulle nappaa :).

   Kivaa lauantai-iltaa sulle kans Anne <3. Ja kiva olis lukea sun vastaukset tähän haasteeseen.

   Poista
 21. Täällä toinen joka ei oikein osaa sitä spontaania heittäytymistä, vaikka se kivaa olisikin, niin ei. Spontaanius ja yllätykset ei tunnu kuuluvan mun sanavarastoon ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on samiksia tän suhteen :). Olen vähän nihkeä myöskin yllätysvierailuille. Mieluummin toivoisin tietäväni ennakkoon, että joku on tulossa. Ja samasta syystä en harrasta niitä itsekään. Tuntuu jotenkin peräti itsekkäältä mennä kylään silloin kuin itselle parhaiten sopii välittämättä siitä, sopiiko se kyläpaikan asukkaille..

   Poista
 22. Voi apua... joku katkaisi yhteyden ja kommenttini meni taivaan tuuliin. Luullakseni. Siis uudestaan.

  Ihana tuo sinun lista ja kauniilla kuvilla olet sen koristanut. Aika paljon samanlainen lista tulisi minultakin. Paitsi merkkilaukut. Olen niihin ihan pöpinä. Vaikka en niitä osta niin paljon kuin haluaisin :)

  Aurinkoista viikkoa Annukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi pahus. Se on tosi mälsää kun on saanut (yleensä pitkän...) kommentin valmiiksi ja sitten se päättää hävitä kokonaan. Mulle käy uesin niin, jos klikkaan itseni jonkun blogiin facebookin kautta, enkä ole kirjautuneena bloggeriin. Yleensä just silloin tulee kirjoiteltua ummet ja lammet ja kun painaa julkaise-nappia, kaikki katoaa kuin taikaiskusta :)

   Ja kiitos Pirjo :). Kuvia napsin muutamaa päivää aikaisemmin kotipihalta, kun syreenit oli täydessä kukassa. Nyt ne on jo vähän rupisia, mutta juhannusruusu onneksi paikkaa tilannetta.

   Ihan piti miettiä, mihin itse olisin pöpinä (nauratti toi sana :D), mutta ei tullu muuta mieleen kuin kivet ja kaikenlaiset oksankäkkyrät, mutta niitä ei vissiin voi laskea, kun eivät maksa mitään :). Vähän voisin kyllä niitten keräilyä rajoittaa.

   Vielä on melkein neljä viikkoa lomaan. Mutta sekin jo auttaa, että ulkona paistaa aurinko. Toivotaan että jatkuu <3

   Poista
 23. Hauska lista, monta voisin itsekin allekirjoittaa, ainakin 1, 2, 4 ja 6. Monkeyt on kyllä vaarallisia, minä kerran käynnistin pikkuveljen mopon ja suhautin suoraan päin pensasaitaa, orapihlaja sellaista, sen koommin ainoa kaksipyöräinen jolla olen ajanut on polkupyörä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan vaan kertakokeilu riitti mullekin :D. Etenkin kun siitä aiheutui aikamoiset korjauskulut...

   Ja meistä ei vissiin sit kumpikaan innostu spontaanisti lähtemään rapukesteille :). Ja merkkilaukutkin jää muille.

   Kiva kun poikkesit <3

   Poista
 24. Voi miten mielenkiintoinen haaste. Niin miten montaa asiaa onkaan mitä ei ole koskaan tehnyt? Harvemmin tulee ajateltua ;)

  VastaaPoista
 25. Voi miten mielenkiintoinen haaste. Niin miten montaa asiaa onkaan mitä ei ole koskaan tehnyt? Harvemmin tulee ajateltua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin kivaa lukea myös sun vastaukset :). Mulle tulee koko ajan vaan mieleen lisää ja lisää kaikkea todellakin tavallista, mitä ei oo vielä näihin vuosiin tullut tehtyä. Ehkä olis jo aika :D

   Poista
 26. Hauskoja pohdintoja! Minäkään en maksaisi merkkilaukusta satasia mutta satuin löytämään tämän postauksen ylimmässä kuvassa olevan merkkilaukun kirppikseltä viidelläkympillä! Ymmärrän täysin myös sen, että et ole mökkeillyt toisen perheen kanssa, Joskus tuntuu, että me ei muuta tehdäkään, mies on niin sosiaalinen *huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viiskymppiä kuulostaa ihan siltä, että voisin tinkiä merkkilaukun ostamattomuuspäätöksestä :). Mutta vain siinä tapauksessa, että laukku miellyttää. Pelkkä merkki ei vielä riitä. (en käynyt vielä tässä kohtaa kurkkaamassa sun postausta, joten en tiedä vielä, millaisen löydön teit :)).

   Mun mies on kans yltiösosiaalinen, mutta koti- ja mökkioloissa myös niin omiin rutiineihinsa tottunut (kangistunut), että onneksi ei halua ketään ylimärääisiä saman katon alle asumaan. Mutta aina kun lähdetään reissuun (ihan sama kuinka kauas tai lähelle tahansa), mies kulkee koko ajan silmä tarkkana ja toivoo, että "kyllä me joku tuttu nähdään", kun taas meikäläinen toivoo, ettei nähtäis, että sais edes matkoilla olla ihan vaan omissa oloissaan.. Sosiaalisuus ja erakkous ei aina sovi yksiin :)

   Poista
 27. Hahaa, tää oli hauska. Oon usein miettinyt tätä haastetta ja aina todennut sen tekemisen yhtä vaikeaksi. Mahtavasti olit löytänyt kaikkea mitä et ole tehnyt ja sinulla oli niistä selvät omat mielipiteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä :). Siinä kävi just noin kuinka sanot, että alkuun tuntui tosi vaikealta, eikä tullut muka mitään mieleen, mutta sitten kun olin kirjannut noi kymmenen asiaa, niin mieleen tuli vaikka kuinka monta muuta (ja muka parempaa) juttua lisää :).

   PS. Kiva kun jätit viestin.

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi