Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

5+7=VIITTÄ VAILLE 50

Nythän on niin, että olen suorastaan häpeällisen surkea haasteisiin vastaaja, vaikka aina ilahdunkin, kun niitä saan. En edes viittä kahvikuppia pystynyt kuvaamaan, kun aloin miettiä, että varmaan pitää lähteä varta vasten kuppikaupoille, kun kaapissa on vaan niitä yksiä ja samoja tylsiä mukeja. (Tiialta olisi saattanut löytyä tähän apuja ;)).

Siispä päätin, että yritän edes vähän paikata huonoja käytöstapojani ja vastata edes kahteen viimeksi saamaani haasteeseen. Ja vieläpä niin, että vastaan vain ja ainoastaan siihen mitä kysytään, enkä yhtään rönsyile. Kääk.

Mutta tästä lähtee. Ensimmäiset viisi kiperää kysymystä lähetti muodikas matkailija Anneaulikki, jolla on aina kynnet kunnossa ja niin harvinainen mies, että osaa ostaa Barcelonasta vaimolleen oikeanmerkkisiä ja -kokoisia housuja tuliaisiksi. (Hirvittää pelkkä ajatus siitä minkälaisissa pöksyissä joutuisin itse kulkemaan, jos laittaisin oman ukkelin vastaavalle asialle.. )

1) Viisi mielitavaraasi, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle ( kaikki rakkaat ihmiset saisit tässä mielikuvassa ottaa mukaan , joten niitä ei tarvitse miettiä ♥)

Yritin ensin muka järkeillä ja miettiä tarkkaan, mitä autiolla saarella (joka ei siis tässä tapauksessa olisi kovinkaan autio :)) tarvitaan, mutta koska en osannut päättää, vastaan, että ottaisin mukaani oman tyynyn, hammasharjan, kameran, loputtomat juomavesivarastot ja otsalampun. (Voisin sitten pimeän tullen lamppu päässä vahtia niitä vesivarastoja). 

Ilmastointiteippi oli myös ehdolla, mutta se sai nyt jäädä. Toivottavasti joku muu muistaa sen.

(Ei pitänyt jaaritella, mutta mietin, että aina kun mainitaan autio saari, sitä automaattisesti ajattelee, että se on joku eksoottinen ja kuuma paikka jossain tooosi kaukana valtameren keskellä, eikä vaikkapa se piskuinen mäntyjä kasvava saari lähijärvellä. Mutta ettei menisi liian vaikeaksi, niin noilla varusteilla sitä nyt lähdetään liikkeelle ja sillä selvä. Toivottavasti kesäaikaan kumminkin).


Joulupäivänä otettu kuva. Oli täällä jo kertaallen, mutta ei nyt ollut muita autioita saaria arkistoissa.


2) 5 x lempilaulusi / musiikkikappaleesi?

O-ou. Tähän en pysty vastaamaan, koska kuuntelen musiikkia niin fiilispohjalta. Surkeana päivänä surullista, hyvänä päivänä hyväntuulista, siivotessa yleensä jotain hevimpää (täysillä), urheillessa jotain, mikä sopii siihen rytmiin, mitä milloinkin olen tekemässä ja näin keväisin ehdottomasti mieluisinta on linnunlaulu.   

Sitten jos/kun rakas ystäväni ja lenkkikaverini, parhaat päivänsä viime vuosituhannella nähnyt MP3-soittimeni päättää jonain päivänä lopullisesti hajota, olen pulassa. Takakansi siitä tipahti jo toistakymmentä vuotta sitten, mutta patteri on pysynyt ihan hyvin kiinni ilmankin. Alkuun käytin erkkaria, mutta se teki patterinvaihdosta niin tahmeaa, että saa nyt olla näin.



Ihme homma, kun ei pojille enää kelvannut.


3) Viisi  asiaa jotka teet joka päivä - hampaiden pesua ei lasketa :D

No jos jätän tästä myös nukkumisen, syömisen, juomisen ja työnteon pois, niin ööööö...
Vastaan, että luen sanomalehden (aamu kokolailla pilalla, jos paikallislehti ei tule), ulkoilen, tuskastun itseeni ainakin jossain asiassa (vähintäänkin siinä, että olen taas täyttänyt eteisen kasseilla ja muilla kasoilla, joita en saa aikaiseksi siivota), iloitsen milloin mistäkin,  ja istun illalla sohvannurkassa.    


Paikallani Pentikin Hortensiat, joihin olen vallan tykästynyt, koska niistä tuli niin keväinen fiilis.


4) Viisi ruokaa, joita söisit vaikka joka päivä

Eivät ole varsinaisesti ruokia, mutta pakko vastata nämä, koska todellakin en ainoastaan söisi, vaan oikeasti myös syön (tai siis olen syönyt jo vuosia) näitä joka aamu ja ilta, eikä loppua näy: 

Jälkiuunileipää (ja näistäkin aina niitä yksiä ja samoja tylsiä "banaaninmallisia" viipaleita, jotka paahdan koviksi koppuroiksi), kylmäsavustettua lohta, turkkilaista luomujugurttia, marjoja ja pellavarouhetta. Nam.



En nyt jaksanut alkkaa värkkäämään kuvaa varten eväitä, 
mutta sattui olemaan valmiina kuva granaattiomenan siemenistä ja goji-marjoista, 
jotka saavat nyt tuurata. Niitäkin kun tulee liki päivittäin syötyä.


5) Viisi rakkainta koruasi


Vasemmassa nimettömässä on niistä kolme eli Euroopan ohuin kihlasormus, maailman pienimmillä timanteilla varustettu vihkisormus ja vuosia sitten pojilta ja mieheltä äitienpäivälahjaksi saamani sydänsormus. (Sen verran pakko selventää, että reilut parikymmentä vuotta sitten, kun kihla- ja vihkisormukset hankittiin, olin koruihmisenä ehkä maailman vaatimattomin. Kaiken (siis sen vähän, mitä ylipäätään oli) piti olla mahdollisimman pientä ja huomaamatonta. Jotenkin ajattelin, että isot ja näyttävät korut on tarkoitettu isoille ja näyttäville ihmisille, ja meikäläiselle sopii paremmin kaikki mallia "Seinäruusu". Joskin vihkisormuksen kohdalla olisin toivonut, että mies ei olisi enää sen enempää tinkinyt hinnasta, kun sormuksessa jo oli valmiina punainen ale-hintalappu :D. Mutta minkäs teet. Niin hyvät alennukset sai, että sanoi ovella myyjälle, että "Nyt oli niin hyvät kaupat, että tulen jatkossakin ostamaan kaikki vihkisormukset täältä".. ) 

Näiden lisäksi erityisen rakas on oman isäni omalle äidilleni kihlajaislahjaksi ostama kultainen rannekoru, jonka sain muistoksi edesmenneestä äidistäni, kun pääsin ripille. Ja samaan tunnarvoisten korujen sarjaan luen tänä jouluna mieheltäni, pojiltani ja miniältäni yhteislahjaksi saamani kauniin rannekellon, jota en ensin meinannut raskia käyttää, mutta jonka nykyään laitan ranteeseen joka aamu ja illalla taas huolellisesti takaisin rasiaan <3.



Puhelimella otettu "kynsikuva", mutta sattui sopivasti sormukset ja kello samaan. 
Joskin vähän tärähtäneesti.


Ja tästä siirrytäänkin sitten sujuvasti uutta kotiaan perheensä kanssa viimeistelevän Marin seitsemän kysymyksen sarjaan. Kiitos Mari näistä.


1. Suosikkikukkasi keväisin?

Tulppaani ja helmililja.



Sain ystäviltäni ennakkosynttärilahjaksi ison kimpun kauniita raidallisia tulppaaneita, 
joista riitti iloa monen maljakon verran.


2. Unelmasi tällä hetkellä? Voi olla pieniä tai suuria unelmia. :)

Iso lottovoitto. Tuplana :)
Ei vaiskaan. Menee vaan elämä sekaisin semmoisesta. (Vaikka saattaisin kyllä sitäkin hetkellisesti sietää, jos moinen tuuri sattuisi käymään).

Oikea unelmani on pienenpienen (josta vuosien varrella kasvaa suurensuuri..) maahantuonnin ja liikkeen perustaminen.  Nimi sille on ollut jo pitkään valmiina ja myyntiartikkelikin mietittynä. Kaikki on enää aloittamista (ja sitä lottovoittoa) vaille valmista. Jos haave joskus toteutuu, kutsun teidät kaikki avajaisiin. 

3. Pidätkö talviurheilulajeista? Mistä? 

Pidän. Hiihdosta. Mutta vain silloin kun se luistaa. (Ja pitää..) 


Vetoapuja kaivataan.


4. Mitä odotat tai toivot tältä vuodelta? 

Sitä, että synkistelylle voitaisiin viimein laittaa piste ja asiat kääntyisivät pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Niin että ihan kaikille riittäisi eväitä hyvään elämään.

5. Suosikki sisustuskauppa?

Vähäisistä ostoksistani päätellen Prisma :D.

6. Vinkkisi ajankäytön hallintaan?


Älkää tehkö niinkuin minä teen.

7. Kiva pieni idea, jolla voisi muistaa hyvää ystävää ystävänpäivänä?


Kukkakimppu, postikortti, joku kiva pieni itsetehty juttu, jolla on käyttöä arjessa tai jotain terveellistä ja hyvää..

Itse ilahduin suuresti, kun tulppaanien kaverina sain ystäviltäni ruskeaan paperitötteröön käärittynä itsetehtyjä "omenasipsejä". 


Hitsin hyviä.

Käytännön ilahduttaja voisi olla vaikkapa aurinkoinen tiskirätti (jollaisen ostin miehelleni uusien pesuaineiden kera)


Tai keväisen pirteät tuoksukynttilät.(Meillä tosin ei tuoksukynttilöitä poltella migreenin vuoksi, mutta tykkään näistä ihan tällaisenaan).



No huhhuh.

Asetin itselleni tavoitteeksi, että nämä haasteet on hoideltu ennenkuin vaihdan vuosikymmentä. Muussa tapauksessa olen oikea vuosisadan luuseri.
Kiitos tämän museoaikaisen tiiliskiven ja pätkivän nettiyhteyden, tekstin tuottamiseen meni neljä tuntia, joten tiukille veti, mutta niin vaan selvisin..

Jatkohaaste jää nyt tällä erää tekemättä, koska aion nyt vetäytyä vanhenemaan johonkin luolan perukoille. Jahka palaan taas päivänvaloon, saataan keksiä jotain haasteentynkää itsekin. Tai sitten en. Mutta jokatapauksessa toivotan aurinkoa ja iloa teille kaikille kivoille blogiystävilleni! 



74 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea susta enemmän. Hyvää syntymäpäivää, älä jää sinne luolaan liian pitkäksi aikaa, meille blogikavereille tulee ikävä sun rönsyileviä juttuja ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3. Päivänvalossa ollaan taas.

      Poista
  2. Annukka sulla on kyllä kynä niin visusti kädessä ja kauniit kädet ja kynnet, jotka sitä kynää pitelevät. Tykkään sinun kirjoituksistasi ja siitä huumorista... Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Saipas taas nauraa!:D Oi, mua alkoi kovasti kiinnostaa sun yrityshaaveesi! Ehkä sun täytyy tarttua härkää sarvista? Luin juuri ystäväni Aamulehdestä mulle leikkaaman jutun By Pia´s Piasta. Oli kyllä hyviä ajatuksia ja itsekin oikein innostuin sen luettuani. Mahdoitko muuten saada pakettini?
    Mukavia vanhenemispäiviä ja paljon, paljon onnea!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko sulla se By Pia's juttu tallessa? Lukisin mieluusti.

      Ja kiitos <3. t. Vanhentunut :)

      Poista
  4. Kiitos ihanainen , kun jaksoit vastata ❤️ Autio saari on nimenomaan lämmin , kylmää en halua kuvitellakaan ! Kivat vastaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh. Hyvä, ettei tarvi palelemaan lähteä tolla varustuksella. Siinä ei paljon otsalamppu lämmittäis.
      Ja kiitos <3

      Poista
  5. Eihän tämä vielä mennyt edes tiukille :D

    Ja hei, kiitos viimeisestä, oli toooooosi kiva taas nähdä, vaikka aika olikin rajallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eeeeiiii.. :)

      Ja samaa mieltä. Aina niin kiva nähdä vaikka vaan vähänkin <3

      Poista
  6. Sun juttuja on aina ihana lukea, tulee niin hyvälle mielelle :) Ja mä oon myös tooosi onneton haasteihminen, paljon kivojakin haasteita jäänyt vastaamatta... Mutta, nyt just vastailin tammikuiseen haasteeseen ja... haastoin sut mukaan! Kiitos ja anteeks! :D Enkä pahastu todellakaan, jos et ota haastetta vastaan. Mut käy kurkkaamassa, jos se nappaa ja jos siltä tuntuu, niin... go for it ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsestä tuntuu, että omat jutut on ihan tylsiä, mutta kiitos kun sanot noin <3

      Haaste on jäänyt tarkistamatta, mutta tarvii korjata tilanne ja tulla kurkkaamaan. Kiitos, kun mua muistit :)

      Poista
  7. Onnea ja eikös sitä sanota että ikä on vain numeroita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sanna ja niinhän ne on. Ja tommonen vitonen ja nolla on hirveen helppo muistaakin :)

      Poista
  8. Jos hyvän mielen maahantuonti ois mahollista ja jos sitä et toisi jo muutenkin, veikkaisin sitä sun "myyntiartikkeliksesi", huvituksekseni olen huomannut että sinun juttujasi alan lähes poikkeuksetta lukea vieno hymy huulilla joka aika usein on vaihtunut leveään virnuiluun ennen kuin pääsen jutun loppuun:D Oot sä semmonen hyvän mielen lähettiläs♥

    Aineski ziljoona kiloa onnea ja niitä parempia päiviä enenevässä määrin, oikein roppakaupalla sinulle, nyt mä varmaan saan sen kirppislöytöni postiin kun sain niin hyvät vinkit tästä jutusta, ymmärrät kun näet:)

    (Ei ole paljon "vihkisormuskaupan" saranat päässeet miehesi toimesta kulumaan tuon jatkoasioinnin suhteen, siellä on sana hallussa siis muillakin kuin sulla:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hyvän mielen maahantuonti" olis kyllä aika kiva :). Ottaisin sut heti sinne töihin, koska sulla on luontaisia kykyjä hyvän mielen levittämiseen kaikkialla, mihin hyväntuulisine profiilikuvinesi ilmestyt <3

      Poista
  9. Ihanaa tekstiä!! Ihailen ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa sujuvasti, runsaasti ja huumorilla!! Pidä tuo tyyli!!! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Piia <3. Ja "tyyli" pysyy, kun en näköjään muuta osaa vaikka kuinka koitan kirjoittaa lyhyesti ja pelkkää asiaa :D

      Poista
  10. Ei oo todellista, sä olet ihan hervottoman hauska! Onnea paljon ja jatka samaan tyyliin! Meinaan laittaa sulle sähköpostia tulevalla viikolla kun olen yksin rauhassa kotona (miehet matkoilla - jee!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä ny Marita, kun tosissani koitan olla asiallinen :). Mutta kiitos <3. Ja posti jo tulikin perille ja otsarypyn kesytys jatkuu... :)

      Poista
  11. Olipa hyvä, että vastailit näihin - oli kyllä kiva lukea!
    Ja kiitos - sellaisia naurunpyrskähdyksiä sait aikaiseksi, että isäntä tuli keittiöstä kysymään, että mikä sulle tuli;)
    Kivaa viikkoa sinulle - ja hyvää vanhenemista - minulla se onneksi on taas tältä vuodelta ohi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsestä aina tuntuu, että ei näissä omissa vastauksissa ole mitään kiinnostavaa. Etenkin kun olen tainnut samat jutut jo niin moneen kertaan kirjoittaa, vaikken enää ihan varma ole siitäkään :). Mutta ei se oo niin justiinsa vissiin kumminkaan. Ja kiitos vanhenemistoivotuksista <3

      Poista
  12. Ihana Annukka, näitä sun juttuja lukee aina hymy suupielessä <3 Ja hei, täytätkö siis ihan nyt justiinsa pyöreitä vuosia? Kysynkin sulta tekstarilla sen tarkan päivän, niin saan merkattua kalenteriin. Kauniit on Pentikin Hortensiat, nekin mennyt multa ihan ohi. Mutta enpäs minäkään paljon muualla käy kuin siellä Prismassa :D

    Aurinkoa alkavaan viikkoon, kuullaan ja nähdään : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä näytti ainakin yks vihreä Hortensia olevan Pentikin ikkunalla :). (Vaaleanpunaisia alunperin kyselin, mutta niissä oli sellainen turkoosi tausta, joka ei sit ollutkaan ihan sellainen yhdistelmä, jota olin ajatellut, mutta onneksi sattui nuo vihreät silmään, koska tykkään niistä toooosi paljon).

      Ja kiitos Päivi <3. Toivottavasti myöskin pikaisiin näkymisiin!

      Poista
  13. Olipa mukava lukea näitä, sun kirjoitukset saa aina hyvälle mielelle. <3 Ja onnea tätäkin kautta, edelleen toivon, että pian nähdään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Jenni <3. Ja samaa toivon minäkin :)

      Poista
  14. Paljon onnea, ojennan virtuaalisen tulppaanikimpun :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon onnesta ja virtuaalikimpusta AlmaAnette :). Molemmat lämmittää mieltä <3

      Poista
  15. Mukava postaus, josta tuli hyvä mieli : ) Paljon onnea pyöreistä vuosista!

    Pitäisikin ostaa granaattiomenaa pitkästä aikaa, näyttää niin herkulliselta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Inka <3

      Ja granaattiomena todellakin on kaiken sen kuorimistappelun väärtti :)

      Poista
  16. Tunnustan, että en oel ikinä maistanut granaattiomenaa, kun noita omia omenia tulee syötyä satoja kiloja. Nyt on pakko ostaa ja maistaa, niin herkullisen näköinen on.
    Jään odottamaan kutsua avajaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä ollut minäkään granaattiomenaa maistanut ennenkuin vasta ihan viimeaikoina ja täytyy sanoa, että on kyllä ihan älyttömän hyvän makuista ja sikäli mikäli sen terveysvaikutuksiin on uskomista, niin sillä paranee vähän kaikki vaivat. (Jos et ole aiemmin kuorinut granaattiomenaa ja irrotellut sieltä niitä siemeniä, niin sen verran varoitan, että älä usko niitä "omena halki ja sitten lätkitään puukauhalla siemenet irti"-ohjeita, koska siitä ei hyvää seuraa. Keittiö muistuttaa teurastamoa ja jäljet lähtee todella huonosti mistään irti. Mulla on parempi konsti, jos tarviit. Löysin oikein opasvideon Youtubesta :))

      Poista
  17. Hyvän mielen postaus. Kauniita kuvia kodistasi.
    Hyvää synttäriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Irene <3. Sun toivotukset oli kirjoitettu juurikin synttäripäivänä, mutta meni nyt tovi siellä luolan perukoilla :)

      Poista
  18. Onnittelut! Vuosikymmenen vaihtaminen on ihan mukavaa :-) ...tulla vanhemmaksi ja viisaammaksi.. ;-P
    Pentikin Hortensioille olis meidänkin sohvalla paikka ;) Ihanat ovat!
    Ihana sinä <3 aina ilolla käyn täällä lukemassa sinun kirjoituksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tuitiina <3. Näin muutaman päivän kokemuksella voisin yhtyä sun mielipiteeseen. Itseasiassa aika kivaa olla ihan oikeasti viiskyt.

      Ja Hortensiat on kyllä kauniita niin tyynyissä kuin muutenkin. (Kai sekin on joku ikäkysymys, kun yhtäkkiä niistä oon alkanut tykkäämään, vaikka ennen en noteerannut koko kukkaa, kun oli niin "mummo" :))

      Poista
  19. Kaikin puolin niin ihana postaus, etten osaa muuta sanoa <3

    Paljon, paljon synttärionnea, rakas blogiystävä! Äläkä nyt sentään luolaan piiloudu, siihen ei ole mitään syytä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon onnesta kiva Taru <3<3. Täällä ollaan taas :)

      Poista
  20. No huh, olipas siinä hauskaa tarinaa :) Ja ihan vähän meinasit vastailla...no mutta kun kysymyksiä oli niin paljon :D

    Synttärionnea sitten vaan ja pois sieltä luolasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kirsema <3. Ja perässä tullaan vissiin ;)? Siellä siis...

      Poista
  21. Kannatti hikoilla se neljä tuntia, koska tätähän oli hauska lukea!! Ja hirrrrmuiset onnittelut lähtee myös täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan hikoilun puolelle meni (niinkuin näköjään tässä iän myötä vähän joka hommassa :D), mutta kiva jos jaksoit lukea :). Ja hirrrrmusti kiitoksia onnesta Pilvi <3

      Poista
  22. Paljon Onnea Annukka <3 ja mukavaa synttäreiden viettoa.Vastauksesi oli kiva lukea,kirjoita niin hauskasti-saat hymyilemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anne <3. Ja ihanaa, jos joku jaksaa näille mun tyhmille (ja omasta mielestä tylsille) jutuille hymyillä :)

      Poista
  23. Käyt nuolasemassa haavoja luolan perukoilla ja palaat sieltä entistä ehompana takaisin! Se on vain tää hetki ja siitä lähtee nousuun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nousukiito on alkanut :). Itseasiassa tosi kivaa olla oikeasti viiskytvee, eikä vaan koko ajan melkein... Arvasin, että sun kokemukseen voi luottaa, kun oot kumminkin mua vanhempi ja viisaampi ;)

      Poista
  24. Olen ihan samanlainen (surkea) haasteiden kanssa. Hävettää! Surkea olen ollut myöskin viimeaikoina kommentoimaan, vaikka ihan oikeasti blogeja edelleen luenkin. Mutta joku on vienyt kaiken mun ajan ja piilottanut ne tunnit johonkin. Enkä todellakaan ole niitä löytänyt vieläkään ... Ehkä se tästä. Mutta tahtoo sanoa siis sitä, että hei mä en oo unohtanut sua, vaikka oonkin ollut ihan hipihiljaa :)

    Mua muuten naurattaa edelleen tuo sormusjuttu. Se on niin mahtava!!! :D :D Ja ikimuistoinen tilanne varmasti! Kiitos tästä päivän piristyksestä, sait jälleen(!!) hymyilemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aina kaikkeen veny, vaikka kuinka haluais.. Ja itsellä on jäänyt kyllä blogien lukeminenkin ihan todella vähälle viimeaikoina ja sen harvan kerran kun olen avannut koneen ja bloggerin ja todennut, kuinka paljon kaikkea kaikki muut on sillä välin kerinneet kirjoittaa, tulee jotenkin sellainen olo, ettei enää tiedä, mistä lukemisen edes aloittais, kun kaikkea ei millään kerkiä ja sitten ei aloita mistään :). Vähän sama kuin kaikkien keskeneräisten hommien kans kotona.

      Mutta pääasia, että ollaan olemassa, vaikkei aina niin ehdittäiskään pitää yhteyttä <3

      Poista
  25. Niin kiva postaus että, olipa ihanaa lukea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos jaksoit sinnitellä loppuun Susanna <3

      Poista
  26. Taitaa tulla hieman myöhässä nämä onnittelut, mutta oikein lämpimästi onnea synttärisankarille! Olihan taas hervottoman hauska postaus. Kiitos siitä ja lisää saa pistää tulemaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä kuule mitään Maarit. Ei se oo niin justiinsa noitten päivämäärien kans, kun tässä nyt ollaan kumminkin tukevasti viiskymmentä melkeinpä kokonaisen vuoden ajan vielä :). Että lämmin kiitos onnitteluista <3

      Poista
  27. Onnea synttärisankarille täältäkin. <3 Että sinulla on kauniit kädet ja kynnet! Ja että nauroin taas jutuillesi, älä tee niin kuin minä teen ja lempikauppa Prisma. Hihii hieman kuin vastaisi lempiaine>Fairy. ;)

    Voi ei kahvikuppitiiakin pääsi tänne, taidan olla kuppeneni jo legenda. Hautakiveen raapustetaan sitten varmaan kahvikuppnen, kun ei noita kiluja ja kaluja mukaansakaan saa. :)

    Täältä iso rutistus, olet ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynnet oli justiin laitettu ja sen takia päätyivät kuvaan :). Sen verran vaan näköjään tärähti, että pikkurilleihin ja nimettömiin liimatut diamondit ei tullu näkyviin, mutta samalla täräyksellä hävis käsistä kurtut, joten voiton puolelle taisin jäädä :)

      Kiitos isosta rutistuksesta ja ite oot <3

      Poista
  28. Kiva postaus ja hauskoja paljastuksia. Myöhästyneet onnittelut myös täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tulee ihan hävettävän myöhäiset kiitokset onnitteluista Saga, mutta täällä luolassa on niin älyttömän huonot yhteydet ulkomaailmaan :)

      Poista
  29. Jättionnittelut hauskalle syntymävuosi-ikätoverille!!
    Miehesi tuntuu olevan yhtä hyvällä huumorintajulla varustettu kuin sinäkin:) Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jättikiitokset syntymävuosisamikselle :). Ja tervetuloa kerhoon, kun on aika. Tää tuntuis olevan todellakin paras ikä tähän mennessä :)

      Poista
  30. Myöhästyneet synttärionnittelut! Kiva postaus, repesin tuossa vinkissä ajankäytön hallintaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Katja :). Sen parempaa vinkkiä ei nyt ollu antaa :)

      Poista
  31. Vieläkö sä siellä luolassasi oot!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täällähän sitä ollaan ja vissiin pysytään siihen asti kunnes Tallinan laiva irtoo satamasta ;)

      Poista
  32. Onnea paljon!! Erittäin hyvä heitto koruliikkeen myyjälle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Vielä ei mies ole päätynyt uudelleen kaupoille :)

      Poista
  33. Onnea näin jälkikäteen! Ihanat nuo Pentikin tyynyt. Kivaa naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Sen verran myöhässä tosin tulee, että ehti Naistenpäivä tulla ja mennä, mutta ei se oo niin justiinsa kai..
      Pentikin tyynyt on kyllä superihanat. Ensin havittelin niitä vaaleanpunaisia, jotka näin jossain lehdessä, mutta olivatkin livenä ihan eri väriset kuin luulin ja vihreä nyt vaan on niin mun kevätlemppari, että näihin päädyin, eikä kaduta.

      Poista
  34. Mitä tähän toteamaan. :) Ihana sinä, ihana postaus. Pois luolasta ja onnea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitäpäs sitä mittään Taina :). Kiitoskiitos <3
      Mulle on iskenyt joku viidenkympin villitys vissiin tai sitten olen vaan palautunut takaisin omaksi itsekseni, kun ainut mikä tällä hetkellä kiinnostaa, on liikunta, joka on alkanut mennä jopa vähän överiksi. Ostin mm. juoksuhousut, koska oon alkanut harjoitella juoksemista, joka on ollut mulle aina se ehdoton nounou, koska en vaan osaa.. Mutta nyt oon päättänyt opetella ja tuntuu, että keuhkotkin jo vähän paremmin kestää vaikka ne on se mun heikoin lenkki. (Niin kiva kuin tää blogimaailma onkin, niin kyllä se kuitenkin on se syy, minkä takia liikunta on jäänyt vähemmälle, mutta nyt kun alkuinnostus blogeilun suhteen on ollutta ja mennyttä, oon päättänyt palata takaisin entiseen, koska siitä tulee niin hyvä olo :))

      Tulipas pitkä vastaus, mutta ehkä sää kestät <3

      Poista
  35. Ihana postaus! Hauska ja harkittu. Ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Toivon haaveesi toteutumista, tulen varmasti avajaisiin!
    Aurinkoisia kevätpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitos Tuulia :). Toivotaan, että avajaiset jonain päivänä toteutuu. Tarkkaile postiluukkua ;)

      Aurinko paistaa ja elämä hymyilee ja oikeastaan on ihan kiva olla viiskytvee. Ei tarvi sitä enää miettiä..

      Poista
  36. Kiva kun teit tämän haasteen. Tykkään sun tavasta kirjoittaa niin paljon. Aurinkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon aurinkoisesta kommentista Kati :).

      Paljon olis kaikenlaista kirjoitettavaa, mutta on jäänyt tosielämän jalkoihin. Ja varmaan jää vielä vähäksi aikaa. Tai kattoo ny :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi