Sivut

maanantai 17. marraskuuta 2014

VIITTÄ VAILLE DESIGN-VALAISINHehhee.

Otsikko on hämäystä, mutta vain osittain.

Oikeampi aihe olisi ehkä "Pientä ekstraa - parempi mieli". 

Esimerkkinä käytän itselleni ennestään tuntemattomasta, ja uskoakseni melko tuoreesta verkkokaupasta tekemääni tilausta.

En varmaan olisi kyseisen kaupan olemassaoloa muuten edes hoksannut, mutta ystävälläni oli syyskuussa blogissaan tarjolla sen verran houkutteleva alekoodi ja kauniita kuvia, että löysin kuin löysinkin itseni tutkailemasta kaupan valikoimaa.

Ja heti kun näin siellä kauniit valkoiset vekkipintaiset paperiset koristevalot, päätin, että olkootkin mielestäni melko arvokkaat, ne on nyt vaan tilattava. Jonkunsortin pakkomielle noihin vekattuihin, valkoisiin esineisiin kun itselläni näköjään on. Bannerista löytyy pari esimerkkiä ja kotoa monta maljakkoa ja tuikkulyhtyä lisää. 

Toinen ostopäätökseen vaikuttanut ajatus oli se, että hahaa, tässä nyt on oiva tilaisuus yhden ihmisen pallovalovastaiskuun. Niitä ilman kun olin päättänyt sinnitellä. Ihan vaan sen takia, että sellaiset jo kaikilla muilla tuntuu olevan. Pallovalot siis.

Tilaukseni maksoin samantien jouduttaakseni valojen saapumista, mutta kun kahteen viikkoon maksusta ei ollut kuulunut mitään, oli jo pakko ottaa yhteyttä ja kysellä tilaukseni perään. Vastaukseksi sain, että paketti lähtee minulle sinä kyseisenä päivänä. (Ja siis tässä kohtaa on pakko mainita, että laskun maksaminen etuajassa oli tavallaan oma mokani. Eräpäivä kun oli vasta 2 viikkoa tilauksesta, mutta hätähöusu mikä hätähousu. Ja siinä odotellessani kerkisin jo ostaa Prismasta ne pallovalotkin...)

Mutta lopulta kauan odotettu lähetys putkahti postiin.
Istuskelin sohvalla ja tuijottelin tätä kaunista pakettia, jonka mukaan oli sujautettu kaksi sävyyn sopivaa karamellia. Niin pieni, mutta niin iso asia, josta tuli hyvä mieli. Ei harmittanut pitkä odotuskaan enää.

Ja kun paketin avattuani näin, että sen sisällä olevaan kuittikopioon oli käsin kirjoitettu sana "Kiitos" ja piirretty sydän perään, tuli sellainen olo, että vaatimaton tilaukseni oli tärkeä. Hyvä etten jo pienesti pyyhkäissyt silmäkulmaa :).

Näiden kahden pienen karkin ja tekstin ansiosta suhtauduin tyynesti myös paketin sisältöön, joka ei suinkaan ollut ne 20 kaunista valkoista vekkivalaisinta valmiiksi koottuina, vaan pussillinen sykeröitä ja kasaamisohje.Ei mitän rakettiedettä, mutta kyllähän siinä sorminäppäryys ja kärsivällisyys olivat koetuksella ennenkuin oli kaikki kukat nätisti kasassa. Mutta ilmeisesti en kuitenkaan ollut riittävän huolellinen, koska valosarjan juhlavalla ripustushetkellä varmaan puolet paperitähdistä tipahti pois paikoiltaan ja vieri lattialle. Ja sama tapahtui sen jälkeenkin aina jos valosarjaa vähänkin vahingossa ohimennessään hipaisi. Tai pelkästään ajatteli. Saati sitten siivouspäivänä, kun mies tuttuun tapaansa heilui imurin kanssa vähän laajemmilla kaarilla.

Mutta.. Aina kun iski harmitus, mietin niitä kahta karkkia ja sitä sydämellä varustettua kiitosta. Ihan oikeasti. Ja myös päätin, että vekkivaloista ja minusta vielä tulee hyvät ystävät, ja niin tulikin.

Terassia siivotessani nimittäin vahingossa kaadoin korkean lasimaljakon, jonka olemassaoloa en edes muistanut. Ja siinä samassa päätin, että valosarja päätyy maljakkoon, jossa se on vankina, eikä enää pyöri pitkin lattioita. Ja samalla valaisee nättinä ympäristöään. 
Ensimmäinen koesijoituspaikka tälle viittä-vaille-design-valaisimelle oli hämärä nurkkaus, joka meillä on olohuoneessa kahden kaapiston kulmauksessa, mutta se meni hylkyyn, koska tiesin jo ennakkoon, että sarjan sammuttaminen kaapin alla olevasta katkaisijasta tulee olemaan liian työlästä.

Niinpä tötterö päätyi pikkuiseen bloginurkkaukseeni pöydän kulmalle ja siihen se saa nyt jäädäkin.Katajat kotipihalta ja muutama kymppi uniikista valaisimesta. Ei sittenkään niin paha. Etenkin kun tykkään siitä tosi paljon. Ja niillä pienillä asioilla todellakin on iso merkitys. 

Edit 18.11. klo 08:11.

Eilen illalla sain harmikseni kuulla, että kyseinen verkkokauppa on ajautunut vaikeuksiin. Haluan uskoa, että tahtomattaan. Mutta koska vaikeudet ovat johtaneet siihen, että kaikkia tilauksia ei ole pystytty asianmukaisesti toimittamaan, en halunnut ottaa sitä riskiä, että sitä varsin kenellekään tässä tilanteessa suosittelen. Siispä kävin poistamassa tekstistä ko. yrityksen nimen. Mutta muuten kaikki on ennallaan.

Nyt aamu käyntiin ja töihin. Mukavaa tiistaita!

68 kommenttia:

 1. Onhan kauniit valot! Mulla ei ole noihin vekkeihin tullut himoa, mutta paperi materiaalina on oman pääni sisällä in.;) Kyllä ihmismieli joka tapauksessa vaatii näillä leveysasteilla, tähän aikaan vuodesta, niitä kaikkia mahdollisia lisävaloja. Palloilla, vekeillä, kynttilöinä...Yli kaksi viikkoa jo ilman auringon hävähdystäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No järkihän täällä jo kohta taas lähtee tässä pimeydessä. (Aina säälin ulkomaalaisia, jotka tähän aikaan vuodesta pahaa aavistamatta tänne päätyvät urheilun tai opiskelun tai minkä nyt vaan merkeissä. Eihän tämmöiseen voi millään tottumaton varautua, vaikka itse täällä pärjäilläänkin).

   Valot on ihanat nyt kun pysyvät kiltisti paikallaan :). Ja ne tosiaan on paperia, mutta jotain sellaista jämäkkää tapausta. Muuten olisin varmaan jo onnistunut rikkomaan. Tai vähintäänkin mies sen imurin kanssa rehatessaan.

   Poista
 2. Meille, jotka pimeydessä vaeltavat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä me taas muutama kuukausi tosiaan sokkona kompastellaan :) Sen takia on hyvä olla noita valoja joka kulmassa vähän merkkiä näyttämässä, ettei eksy reitiltä (jääkaapin ja sohvan välillä ;))

   Poista
 3. Kyllä tässä kohta alkaakin olla silmät kuin myyrällä kun kokoajan on niin pimeää - mutta sitähän se tähän aikaan tahtoo olla . Siksi on ihana vähän helliä itseään :) Aika makee ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät kuin myyrällä :D. Ihana sanonta :D. Ja enemmän kuin osuva omalla kohdallani kun justiin viikko sitten kävin silmälääkärillä ja sain määräyksen käyttää neljää erilaista silmätippaa päivssä ja vielä rasvaa päälle yöksi. Lopun ikää. On kuulemma niin kuivat silmät. (Ja sen olen kyllä huomannut. Eikä tää jatkuva hämärä tosiaan auta).
   Valot onneksi piristää nyt kun eivät enää aiheuta harmaita hiuksia tippuilemalla :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No niin on <3. Etenkin nyt kun pysyvät kiltisti paikoillaan. Ja voin samalla koko ajan tässä koneella ollessa ihailla niitä :)

   Poista
 5. Oi kun kauniit valot! Ja kauniis henkilökohtainen ote kyllä paketin lähettämisessä. Valoa tarvitaan aina ja nämä tuovat sitä kyllä kovin kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :). Karkit menee varmaan kaikille, mutta jotenkin se kiitos siinä laskun kulmassa sydämen kera oli kyllä jotenkin niin ihana juttu. Ei olisi tullut mieleenkään esimerkiksi palauttaa pakettia. (Eikä kyllä tullut muutenkaan, koska oli pakattu niin kauniisti)

   Poista
 6. Ihana, että kauniit valot löysivät paikkansa. <3 Bloginurkkaus on ihan kadehdittavan kaunis. :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en olis kirjaimellisesti kompastunut siihen maljakkoon terassilla touhutessani (ripustelin sinne uutta, isompaa oksaa ;)), olis valot varmaan vieläkin vailla paikkaansa, mutta nyt järjestyi vähän kuin itsestään.

   Ja nurkkakin on ihan niillä sijoillaan, mihin se kahden nimeltämainitsemattoman jäljiltä jäi ;). Ainakin melkein. Jopa tapetinjämätaulu ja kaverinsa Ikean hyllypaperinpalataulu on saaneet olla paikallaan. Kertonee siitä, että en ole yhtään kyllästynyt mihinkään. Päinvastoin :)

   Poista
 7. Voi ei. :-D Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Ja todellakin: tuollaiset pienet yksityiskohdat pelastavat joskus paljon. Mä kasaisin parin karkin voimalla vaikka kirjahyllyn. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla taitaa edelleen olla toinen karkeista säästössä pahan päivän varalle :). Mutta arvostan niin tollasia pieniä yksinkertaisia juttuja. Ja ajattelin, että noinkin simppeleillä ja käytännössä ilmaisilla jutuilla olisi muillakin mahdollisuus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja vähentää vaikkapa nyt vaan verkkokauppojen kannalta harnillisia turhia palautuksia. Vai käviskö siinäkin niin, että "ekstrasta" tulisikin äkkiä itsestäänselvyys ja sitten mentäisiinkin jo sille linjalle, että "palautan, koska mun paketista puuttui karkit.." ? Toivottavasti ei kumminkaan.

   Poista
 8. Hauskannäköiset!
  Katajat sopivat mukavasti viereen.
  Ihan on pikkujoulufiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä muuten onkin :).

   Katajat on ihania, kun niitä riittää ihan tollaset pienenpienet oksat vaan. (En edes raski katkoa enempää). Ja niille oli sopivana kaverina tuo minikokoinen Aalto-vaasi, joka on tärkeä, koska se ostettiin aikanaan nuoremman pojan ristiäisiin kastekimppua varten.

   Poista
 9. Kylläpä olet pitkämielinen asiakas! Mutta kauniin asetelman sait aikaiseksi ihan omin voimin ja ideoin. Veikkaan, että hienomman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä mun olis pitänyt siitä laskusta hoksata, että toimitus ei tapahdu ihan heti, kun eräpäivä on vasta kahden viikon päästä tilauksesta, mutta järkeilin niin, että jos heti maksaa, niin tavara myös lähtee nopeammin :).
   Mutta oikeasti olen kyllä ihan viimeisen päälle kärsivällinen asiakas. Perustuu ihan vaan siihen, että kun itsekin teen myyntityötä, niin mietin, millaisia ihmisiä itse toivoisin asiakkaiksi. Ja sellaisia useimmiten onneksi ovatkin. Ja vieläpä mukaviakin.

   Askartelun kanssa pinna oli pikkuisen enemmän koetuksella, kun solmuista tuppasi tulemaan liian löysiä, jos niitä ei heti saanut kiristettyä jämäkästi. Ja sen takia ne vissiin sitten päätti tippuilla myös sieltä seinältä, mutta nyt on kivat. Kiitos :)

   Poista
 10. Voi että miten kauniit, siis aivan kestämättömän ja karamellit kyllä kruunasivat jutun. Tyylikästä, eleetöntä ja kaunista eli täydellisyyttä. <3

  Halit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen karkeista odottaa edelleen syöjäänsä, kun en ole makean ystävä, mutta hyvä aina olla jotain jemmassa :). Ja useimmiten onkin niin, että kun tiedän, että on mitä söis, jos haluais, ei tule mielitekoja. Mutta ans olla, jos tiedän, että ei ole, niin sitähän sitä justiin pitää saada, mitä puuttuu...
   Mutta siis ihana pieni huomaavaisuus, joka kyllä teki tehtävänsä :). Ja valojenkin kanssakin homma meni lopulta niisanotusti putkeen :). (Vaasi tosiaan muistuttaa enempi putkea kuin maljakkoa).

   Kivaa kun oot taas takasin täällä normaalissa elämässä <3

   Poista
 11. On kyllä todella kauniit valot, noita kannattikin odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä tosiaan kivat. Ja vaikka en enää tossa maljakkoversiossa jaksanut edes yrittää saadan valoja työnnettyä yksittäin tähtien sisään, minne ne kuuluis, niin jotenkin ne on mun mielestä kauniimmat noin, että on vaan tiputeltu kerroksittain vaasiin. Valaiseekin paremmin, kun valot on "irrallaan".
   Tässä niitä nyt ilokseni vilkuilen samalla, kun tässä kökötän :). Ja kuvaa varten tuli pöytäkin siivottua, joten taas mahtuukin paremmin :D

   Poista
 12. Onpa kauniit valot! Multakin löytyisi tuommoinen korkea maljakko, pitäisiköhän siihen ostaa jokin valosarja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta pitäis :).

   Tossa mun sarjassa oli 20 noita "tähtiä" ja koska ne on aika isoja ja paperisia (enkä halunnut sen takia sulloa tiukkaan, vaan tiputtelin ne noin ilmavasti tonne putkeen), niin muutama jäi vielä yli. Niihin jätin solmimislangat sillai pitkiksi, että saan niistä tehtyä ripustuslenkit ja laitettua tähdet johonkin koristeeksi roikkumaan. Varmaankin eteisessä oleviin oksiin, jotka olen metsästä keräillyt.

   Poista
 13. Kylläpä jaksoit suhtautua tilanteeseen kärsivällisesti.......... nostan hattua!! Ehkäpä siellä firmassa on joku pakkaaja ajatellut, että "voi sitä raukkaa, joka on taas tämmöiset valot tilannut eikä arvaakaan millaiseen askarteluun joutuu" ja sitten päättänyt kirjoittaa sen sydänlapun sekä sujauttanut mukaan vielä pari karkkia ihan kuin pyytääkseen anteeksi valojen kokoamisvaivaa... :)

  Mutta nuohan siis ovat ihana noin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikeasti kärsivällinen :). Ja tässä tapauksessa erityisesti, kun ajattelin, että on uusi yritys. (Itsellänikin oli jonkin aikaa ystäväni kanssa hollantilaisen Zenzan valaisimia ja muita kauniita juttuja myyvä pieni verkkokauppa ja siinä tuli kyllä nähtyä, että ei ole ollenkaan niin helppo homma kuin miltä kuulostaa. Etenkin kun tuotteet oli aika herkästi kuljetuksissa vaurioituvia ja niitähän sitten tosiaan meni meistä riippumattomista syistä pilalle ja siitä aiheutui palautuksia ja reklamaatioita. Mutta tämähän ei siis tavallaan liittynyt tähän :). Tuli vaan mieleen, kun on aina sympatiat kaikkien aloittavien yritysten puolella ja toiveena, että onnistuvat).

   Askartelussa olis olleet apukädet tarpeen (tai vaihtoehtoisesti apuhermot :D), mutta lopputulos on kuitenkin mieluinen, kun satuin sopivaan maljakkoonkin kompastumaan :)

   Poista
 14. Paljon mukavammat noin kuin letkassa, mä luulen :)
  Eip silti, pallovalot palaa yötäpäivää köökissä ja Lillassa toiset...ne on ne Ikean versiot joihin tykästyin silloin aikoinaan kun Ani ne hommas. Toiset pallovalot on saaneet uuden kodin aikaa sitten.
  Jotkut firmat ne osaa! Nätti paketointi, juurikin nuo pienet huomioimiset, ne saa kummasti hyvälle tuulelle - eikä ne varmasti mitään firmaa vie konkurssiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Tollanen kompakti versio :D. Ja koska olivat alunperin ripustettuina olkkarin ikkunalle sohvan viereen, häiritsi kun siitä on suora näkyvyys keittiöstä terassille johtavalle ovelle, jonka pielessä roikkuu pallovalot. Oli jotenkin liikaa kaikkea ja sillai häiritsevästi eriparia. Vaan ei ole enää.

   Varmaa on, että justiinkin sen kauniin paketoinnin ja niitten pienten ekstrojen ansiosta sykeröitten askartelukin on paljon mielekkäämpää kuin jos tulisivat "jossain vaan"-paketissa ilman sen kummempaa. (Etenkin jos joutuisi odottamaan yhtä kauan). Pienet asiat, iso merkitys.
   (Ja kiva nähdä toi sun naama täällä. En ole viitsinyt häiriköidä, kun olen ajatellut, että saattaapi olla monenlaista järjesteltävää <3)

   Poista
  2. Jahas...mä yritin vaan kommentoida, että kyllä mä täällä jo taas olen "maisemissa" (postannutkin jopa) kun pää alkaa pysyä jo kasassa - ja heti tuuppaan sen väärään paikkaan :D
   (En edes syytä tätä ipadia mikä sössii muuten mennen tullen...)

   Poista
  3. No eipä mittään. Tekevälle sattuu :). Ja päättömälle :D

   Poista
 15. Vastaukset
  1. Kiitti Sanna :). Tykkään itsekin. Ja oikeasti "valoputki" myös valaisee, eikä pelkästään nättinä nökötä tossa pöydänkulmalla. Se on plussaa se :)

   Poista
 16. Tosi hienot noi valot. En olis ollu kauheen kärsivällinen vaan laittanut jo kolmeen kertaan viestiä et misä mun valoni on!! Ebaysta ku tilaa niin asennoituu jo niin et menee vähintään kolme viikkoa ennen ku tavara on täällä mut koti-Suomesta tilatessa kärsivällisyyttä ei sit piisaakaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kato niin hirrrrveen kärsivällinen asiakas :). Oikeastikin. Mutta olisin kyllä toivonut, että sähköpostiin olisi tullut tilausvahvistus. Ja vaikkapa tieto siitä, koska tavara lähtee. Silloin sitä ei ala matkan varrella suotta hötkyilemään. Mutta niinkuin tuli jo todettua, kohdallani kävi ehkä tuuri. Ja samalla haluan uskoa myös siihen, että aloittava yritys on ajautunut vaikeuksiin tahtomattaan, ei tietoisesti "huijaamalla" ketään. Ei nimittäin ole ihan helppoa tollanen verkkokaupan toiminnan kannattava käynnistäminen ja kilpailu kaikkien jo olemassaolevien vastaavien kanssa. En siis ala syyttelemään ketään. Etenkin kun kaikki meni hyvin.

   Poista
 17. Oi, onpas todella ihanat valot, rupesi itsekin tuollaisia tekemään mieli!
  Hyvä, että sait lopulta tilauksesi, aika kauan kyllä odotit, itse en olisi noin kauaa jaksanut odotella. Valitettavasti tuosta liikkeestä olen lukenut usealta taholta huonoa palautetta, tavaran toimitus on kestänyt, jos tullut koskaan perille:( Uuden yrityksen kannattaisi kyllä panostaa nopeuteen, noiden karkkien ja ihanien korttien lisäksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka :). Muistelen, että vastaavia, mutta vähän vähemmillä valoilla, on myynnissä ainakin Anttilassa / Kodin1:ssä. (En tosin nyt tarkistanut asiaa, mutta muistan siellä nähneeni).

   Mulla on vähän surku kyseistä yritystä, koska uskon, että heillä oli ihan hyvä tarkoitus ja liikeidea ja kaikki, mutta kokemuksesta tiedän, että ei ole ihan helppoa tuo verkkokaupan toiminnan käynnistäminen niin, että kaikki heti sujuu. Että sinällään tosi harmi, jos kävi niin, että kaatui jo heti alkuvaiheessa. Aina toivon, että kaikki, jotka uskaltavat yrittää, myös onnistuisivat.
   Mutta yrittyksen olisi kyllä kannattanut olla myös asiakkaiden suuntaan rehellinen ja sanoa, että "Meillä on nyt vaikeuksia toimitusten kanssa, mutta teemme parhaamme, että tuotteet saadaan matkaan silloin ja silloin". Keskimäärin ihmiset kuitenkin on valmiita hyväksymään kaikenlaista paremmin, kunhan siitä vaan saa rehellistä tietoa.

   Mutta valot on ihanat ja ne kuitenkin lähetettiin minulle silloin kun luvattiin, joten olen kaikinpuolin iloinen :). Kuin myös siitä, että kävit täällä visiitillä ja jätit viestinkin. Siitä tuli hyvä mieli :).

   Poista
 18. Kauniit valot - ja onneksi lopulta sait tilauksesi - minulta olisi hermo mennyt totaalisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh. Pelottava ajatus, että aina niin hillityllä Ladylla palaa hermo totaalisesti :D. Hui :)

   Olen näissä asioissa varsin kärsivällinen, mutta toki olisin toivonut, että sähköpostiin olisi tullut vaikkapa ihan virallinen tilausvahvistus. Tai tieto siitä, että maksu on vastaanotettu. Mutta kaikki kuitenkin hoitui, joten nyt vaan nautiskelen omasta pikku valotornista :)

   Poista
 19. Aivan ihanat valot. Aivan kuin ne olisi luotu olemaan tuolla purkissa.

  Komppaan sua tuossa pallovalosarjojen vastustus jutussa. Toivotaan etten sellaiseen mielenhäiriöön sortuisi, että sellaiset menisin hankkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Purkkiin syntyneet suorastaan :). Ja nyt tuli sellainenkin mieleen, että nehän on tossa tötterössä helppo myös säilöä sitten, kun on aika. On meinaan ennestään niitä sotkuisia valosarjakeriä kaappien kätköissä ihan riittämiin . En koskaan onnistu viikkaamaan niitä takaisin rasioihinsa niin, ettei vähintäänkin muuntaja jää paketin ulkopuolelle.

   Mutta minä taas toivon, että sullekin iskee mielenhäiriö ja pian päästään näkemään pallovalot teilläkin :). Vaikka siellä ihanassa keittiössä. (Oikeasti ne on kivat, vaikka olenkin huono tällaista takinkääntöä myöntämään).

   Poista
 20. Tuohon lasimaljakkoon nuo valot sopivat vallan kauniisti.
  Itselleni olisi tullut tuskan hiki kun olisin nähnyt sen laatikon, mistä valot piti kasata, pari karkkia ei olisi auttanut. Siispä nostan hattua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän siinä pari kertaa tuli nielaistua, kun näin ne sykeröt siellä laatikon pohjalla :D. Mutta toisaalta olishan se pitänyt arvata, että melkoisen paljon suurempi paketti olis pitänyt olla, että sinne olis kaikki nuo 20 tähteä valosarjoineen saatu koottuna mahtumaan. Maljakostakin kun jäi muutama ulkopuolelle, vaikka melkoisen korkea tötsä onkin. Mutta nyt on kompakti paketti työntää säilöön sitten kun joskus taas tästä pimeästä päästään ja alkaa olla kevättä rinnassa :)

   Poista
 21. Kaunis valosarja <3 ja hienosti sijoitettu, kätöstesi työ tulee oikeutetusti esille :)
  Kaamosvaloja ei ole koskaan liikaa!
  (kukaan ei ole meillä valittanut pihan kaamosvaloista, You know ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KatMan, mutta kyllä mun kätösille jäi aika vaatimaton rooli verrattuna niihin, jotka on ensin valmistaneet noi tähdet ja sitten taitelleet ne niille pienille sykeröille, laittaneet narut paikoilleen ja vielä laskeneet, että tulee pakettiin oikea määrä :). Poimin ikään kuin karkit päältä :)

   Mutta siis kivat ne on ja valoja ei tosiaan voi koskaan olla liikaa. On vaan liian vähän pistorasioita ja jatkojohtoja :D. Ainakin meillä.

   Ja hyvä, jos teillä alkaa miesväki oppia, että kaamosvalot on vaan laitettava silloin kun ne on laitettava :)

   Poista
 22. Silmille iloo se tuottaa maljakossakii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Ja hermoille kans :D. Ei tarvi koko ajan vahtia ja noukkia lattialta.
   Onneks sattui tommonenkin lasitötsä löytymään valmiina nurkista. (Tai siis sehän ei olis varsinaisesti edes löytynyt, ellen olis sattunut siihen jalkaani potkaisemaan. On meinaan jäänyt terassi vähän rempalleen tänä kesänä. Toiminut lähinnä varastona, mutta tulipa nyt viikonloppuna siivottua sekin).

   Poista
 23. Hyvälle näyttää valot lasikuvussakin :-)
  Olen kuitenkin niin toteutuspainotteinen (tai jotain sinne päin) ihminen, että heti tuli mieleen, että voisiko paperipallukat kiinnittää johtoon tai auki paperiliittimellä? Nuo olisivat varmasti kauniit myös roikkumassa!
  Juuri kävin Kodin1:ssä ja siellä oli tuon tyylisiä valoja.
  Mun pallovalot sanoivat sopimiksensa juuri irti, pitänee ostaa uudet. Kaipa noissakin on joku maksimi, mitä ne kestävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näen jo sieluni silmin, kuinka GR tipauttaa tehoimuroinnillaan paitsi tähdet, myös kilisevän kasan paperiliittimiä :D.

   Noissa valoissa on (olis ollut) sellanen idea, että siihen tähden keskelle jää reikä, johon aina työnnetään yks lamppu, mutta koska mun solmut ei kaikki ollu tarpeeks tiukkoja, ne reiät jäi liian isoiksi, eikä se lamppu sit pitänytkään tähteä paikoillaan. Mutta nyt ei ees tartte :)
   Ja Pepille kirjoitinkin, että itse asiassa ne oli roikkuessaan pikkasen jopa liikaa. Niitä tähtiä sais olla vähemmän. Että siinä mielessä ne Kodin1:n versiot on kyllä paremmat, vaikka noi valkkasinkin just sillä perusteella, että niitä tähtiä on enemmän.

   No pahus. Pallovaloja ei vissiin voi korjata, jos päättävät pimahtaa? Harmi homma. Mutta niinhän se nykyään menee monen muunkin tuotteen kohdalla. Kestävät aikansa, eikä oikein jää muuta vaihtoehtoa kuin ostaa uusi. Tai olla ilman, mutta sehän nyt ei pallojen kohdalla tietenkään oo mikään vahtoehto :). Sen verran oon ehtinyt itsekin niihin kiintyä, vaikka niin vannoin, etten edes moisia osta.

   Poista
  2. Tuunasin pallovalot jo kertaalleen, irrotin pallot ja tungin seuraavaan valosarjaan, nyt siis tämä kakkosversiokin sanoi sopimuksen irti :-)
   Uusien valosarjojen valot ovat päästään niin isoja, etteivät mene palloon. Voikohan tätä hankalammin selittää :-)
   Eli uudet on ostettava, sen verran kivaa valoa ne antaa!

   Ai niin, vielä palopuhe laperiliittimistä, en usko, että ne GR:n imuroinnista irtoavat, ellei sitten koko systeemi irtoa katosta :-)
   Vaan kaunis se on noinkin ja ihanan siisti on bloggailupaikkasi. Olen kade :-)

   Poista
  3. "Valot palloon vaikka väkisin" sano Rouva Kivitikka, kun kolmatta kertaa valosarjaa tuunas :)

   Arvaa vaan onko toi mun nurkkaus aina noin siisti? Ei tod. Ja olenkin enimmäkseen ulkoistanut itseni keittiön pöydän ääreen tai sohvalle koneeni kanssa. Mutta nyt tossa kyllä viihtyy hyvinkin.

   Poista
 24. On kyllä ihanat, lasimaljakkoonhan ne sopivatkin loistavasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätyivät vaasiin vähän vahingossa, mutta sielläpähän nyt nättinä nököttävät :)

   Poista
 25. Niillä pienillä asioilla todellakin on suuri merkitys,niin suuri että ne saavat semmoset isot hieman ikävämmät asiat,jos nyt ei katoamaan niin ainakin kutistumaan,niin se vaan on:)
  Ja niin on kaunis sun design by Annukka fuusiotunnelmavalaisimesikin että ainakin mulla muutama vekki katosi otsalta niitä katsellessa,eikös se vekkien tehtävä,oikoa niitä vekkejä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu <3. Rypyt lähtee syömällä ja vekit niitä tuijottelemalla :). Ja jos ei kumpikaan auta, niin saneerauslaasti viimeistään :D. Tarpeeksi kerroksia, niin johan siliää.

   Onneksi on niitä pieniä iloja. Etenkin silloin, kun murheet on suuria. Mutta tietysti vielä kivempi, jos olis ihan vaan pieniä murheita ja sitäkin suurempia iloja. Ihan kaikilla <3


   Poista
 26. Mää niin nautin sun kirjoitustyylistä! Mullakaan ei ole pallovaloja, vaikka ihan vähän salaa tekisi mieli sellaiset ostaa.. mutta just se. Kun kaikilla on. Ja ollut jo vuosia. Ehkä keksin jotain muuta - mutta en noin ressaavaa nypertämistä kuin noi sun vaikka kauniit onkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kaltaiselle mielikuvituspentille, joka keksii tehdä banaaneista iloisia delfiinejä, peruspallovalot on tosiaan ihan liian perussettiä :D. Vaikka ne sinällään kivat onkin, pakko myöntää.
   Voin kuvitella, että kunhan viikonloppu koittaa, keksitte lasten kans värkätä jotain sopivan hassua pallojen tilalle :).

   Iloista ja toivottavasti sopivan kiireetöntä viikonloppua sulle kamu <3

   Poista
 27. Kyllä sillä pienellä eleellä on paljon merkitystä. Minäkin olen joskus ollut aivan suorastaan mykistynyt, kun nettikaupasta on laitettu minulle joku mukava pikku tervehdys mukaan;) Valot on tosi hyvännäköiset ja tärkeintä kaikesta on, että sinä niistä pidät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä:). Olen tehnyt saman huomion, kun omat pojat on tehneet jotain vaate- tai muita tilauksia ja saaneet muutaman mainostarran tai jotain muuta pientä ekstraa paketin mukana. Uskon, että vähentää tuotteiden palautushalukkuutta huomattavasti.

   Mukavata viikon alkua :)

   Poista
 28. Mä olen aivan mykistynyt kaikesta tästä kauneudesta♥
  Aivan ihanalta näyttää kaikki!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs ny :). Mutta kiitos Merita <3.

   Niin kauan on mennyt blogia avaamatta, että olin jo melkein unohtanut osoitteen :D
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 29. Ei mikään viittä vaille, vaan sehän on nyt Design! Sun oma :) Ja kaunis onkin <3

  Toi on niin totta, että pienillä jutuilla voi pelastaa paljon, tai vaikka kaiken :) Tilasin kerran verkkokaupasta kirjan, jonka mukana oli sellanen keltainen "heippalappu", jonka kirjailija oli itse kirjoittanut minulle osoitettuna. Voi että, miten lämmitti sydäntä! (sittemmin meistä on tullut mutkan kautta hyviä ystäviä tuon kyseisen kirjailijan kanssa, mutta se onkin sitten jo eri juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa vähän, kun olin niin aidosti ilahtunut noista jutuista ja sitten sain lukea, kuinka ko. verkkokauppaa toisaalla parjattiin ja syytettiin huijauksista ja mistä kaikesta. Itse haluan uskoa, että ovat rehellisiä ihmisiä, jotka ovat ihan vilpittömästi yrittäneet parhaansa, mutta ei ihan helppo laji ole tuo verkkokaupan aloitus kumminkaan.

   Keltainen heippalappu kuulostaa kans just sellaiselta kivalta jutulta, joka ei maksa mitään, mutta ilahduttaa sitäkin enemmän. Voisin kuvitella, että sulla on se edelleen kirjanmerkkinä tai ainakin tallessa :). Ja mieluusti olisin lukenut jatko-osan tuosta, miten sun ja kirjailijan tiet on kohdanneet... Ehkä joskus sit :)

   Kivaa viikonloppua! Mulla tää blogi pölyttyy täällä, mutta ei voi nyt mitään. Nyt on sen verran paljon oikean elämän hommia, että parempi kun pitää koneen kannet suosiolla kiinni.

   Poista
 30. Luinkin tuosta yltä, että sinulla on kiirusta. Ihmettelin jo, minne olet kadonnut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihmettelyistä :). Hengissä ollaan, muttei paljon muuta :). Ei vaan. Asiat on ihan hyvin, mutta jostain on ollut nyt pakko tinkiä ja se joku on ollut tällä kertaa tää blogi. Aina kun tulee muka jotain kirjoitettavaa ja meinaan aloittaa, iskee totaalinen turnausväsymys ja on jäänyt sikseen. Mutta kyllä se tästä taas.

   Poista
  2. Parastahan tässä bloggailussa, monen muun seikan lisäksi, on tämä vapaaehtoisuus, tekee silloin juttuja, kun siltä tuntuu :-)
   Minullakin kiireet joulua kohden kasaantuu...mutta kyllä tämä tästä!
   Ihana yllätys postilaatikossa tänään, kiitos :-)

   Poista
 31. Tosi kaunis on valaisin. Harmi jos verkkokauppa ei ole lähtenyt ihan hyvin rullaamaan. Ei ole helppoa olla Suomessa yrittäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole. Kilpailua on joka saralla niin paljon että siinä mukana pysyminen ei ole ollenkaan helppoa. Sääli, koska nyt jos koska soisi kaikkien uusien yritysten onnistuvan. Mutten ei maailma lähde rullaamaan ikinä entiseen malliin.

   Lämpimiä päiviä sinne auringon alle :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi