Sivut

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

MIKÄ ON KAUNISTA?

Soile oli tässä taannoin mietiskellyt vastausta kysymykseen "Mikä on kaunista?", ja jotenkin aihe jäi siinä määrin päähän pyörimään, että aloin pohtia sitä itsekin, vaikkei kukaan mitään kysynytkään. Tuttu tilanne siis :)

Enkä nyt aio vastata, että "sisäinen kauneus on sitä todellista kauneutta" tai että "lapset on kauniita kun ne nukkuu" tai mitään muutakaan sen syvällisempää, vaan keskittyä ihan vaan ulkoiseen kauneuteen.

Vähän kylläkin tuntuu hassulta laitella näitä kuvia tänne, koska olen ne jo kertaalleen Instagramissa jakanut, mutta koska totuus nyt kumminkin on se, ettei koko maailma meikäläistä siellä seuraa, niin sallin nyt itselleni tämän pienen toiston, vaikka sitä koitankin välttää.

Alla muutama kuva omasta mielestäni kauniista asioista, joita voisin tällä hetkellä tuijotella yötä päivää. Tai mieluiten päivää, mutta yötkin käy, kun ne näköjään valvoessa joka tapauksessa menee.



Yllä Prismasta ostamani kolme valkoista minikokoista vekkimaljakkoa, joihin kävin ryöstämässä muutaman lumimarjan lähellä sijaitsevasta puistosta, kun niitä ei omalla pihalla kasva, vaikka haluaisinkin. Suureksi roistoksi en itseäni kumminkaan tuntenut, koska edes yhdestä kokonaisesta oksasta ei ollut kysymys. Edelliset sen sijaan näyttivät rouhineen puoli pensasta mukaansa. 

Tykkään ihan hulluna. Ja hauskaa sekin, että kuvasta näkee, kuinka sinistä päivänvalo oikeasti on. Jotenkin paljon loogisemmalta tuntuisi, että lämmin auringonpaiste olisi keltaista.



Harsokukista tykkään myös ihan hullun lailla. Ja minimaljakoiden kaveriksi ostamistani tuikkukipoista, joissa on samanlainen vekkimäinen pintakuvio. Aivan ihanat, vaikkeivät nyt näissä kuvissa näykään kunnolla.


Se mikä päivällä sinertää, se illalla punertaa... Mutta vaaleanpunaista seinää meillä ei oikeasti ole :)

Lumimarjanhakureissulla törmäsin myös Marja-Aroniaan (siis ihan kirjaimellisesti törmäsin, koska katselin toisaalle samalla kun kävelin puskaan), josta niinikään niistin pari pikkuruista terttua, jotka sopivat passelisti minikokoiseen Aalto-maljakkoon. 

Ja taas päivä paistaa.




Näitä marjoja meiltä löytyi silloinkin, kun pojat olivat pieniä. Tosin vähän eri muodossa kuin kuvissa.
Niillä ja puhallusputkilla  oli nimittäin loihdittu näyttäviä taideteoksia  sisääntulokuistin valkoiseen kattoon. Silloin en kyseisestä taiteesta jaksanut ihan hirveästi innostua, mutta nyt tulee niitäkin aikoja haikeudelle muisteltua. 

Vaan toisin kuin katossa, Aroniat eivät näköjään määräänsä enempää maljakossa kestä, joten kävin saksimassa kurttuisten marjojen tilalle oksan ruusupensaasta, joka jaksaa ihmetyttää kukkimalla aina ja aina vaan. Varmaan kolmatta kertaa jo tänä kesänä. Ja mulla kun olis jo hirmu kiire saada niitä ruusunmarjoja, että pääsisin tekemään ruusunmarjahyytelöä ja kakkuja ja kaikkia mitä niistä nyt kunnon perheen äidit tekeekin..;)




Että jos tästä nyt koittaisi jonkun johtopäätöksen siitä vetää, mikä omasta mielestäni on kaunista, niin kyllä se on kaikki pieni. Ja valkoinen. Ja vihreä. Ja kaikki, mitä luonnossa kasvaa. Ja valo. Ja varjot. Ja oikeastaan kaikki, mikä ei ole erityisen rumaa :)

Nautitaan elämästä!





53 kommenttia:

  1. Ihana oivallus: oikeastaan kaikki, mikä ei ole erityisen rumaa. Juuri niin! =)
    Voiko ruusunmarjahyytelöä tehdä mistä vaan ruususta?, kysyy tietämätön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun olin ton "ovailluksen" kirjottanu, aloin miettiä, että mitä ihmettä sitä vastais, jos joku nyt kysyis, mikä mun mielestä on erityisen rumaa. Ja taas niin, että pitäis keskittyä vaan ulkoisiin juttuihin. Yllättävän vaikeeta.

      Ja mitä tohon hyytelöön tulee, niin öööööö. Mun tarttee kysyä joltain kunnon perheenäidiltä :D.

      Poista
  2. Nämä kuvat olivat ainakin hyvin kauniita :) Minä en ole perehtynyt yhtään instaan (enkä ole oikein edes tietoinen mikä se on, kuvittele!), joten kiva kun kuvat päätyvät tännekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna :). Ja ei oo kuule Instagram mullekaan paria kuukautta vanhempi tuttavuus, enkä vieläkään oikein ymmärrä, miten ihmeessä sinne päädyin, koska olin niin jämptisti sitä mieltä, että on ihan turhaa touhua semmonen :). Mutta ans olla kuinka koukuttavaa. Siitä on tullu mulle sen sortin aikarosvo, ettei pahemmasta väliä. Ja hirveet niskajumit ja silmäsäryt tullu puhelimen räpläämisestä.. Että ei ihan hirveen järkevää vissiin, mutta kun siellä on niin paljon niin kauniita kuvia ... (Että tuu sinne vaan :D)

      Poista
  3. Kauniita kuvia. Minulle kaunis on aika simppeliä. Luonto on kaunis, liki aina ihan kokonaisuudessaan. Keltaisena tuulen mukana varisevat koivun lehdet aurinkoa vasten olivat viimeksi kauniita. Samoin yötaivas satoine ja taas satoine tähtineen on minulle kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli on varmaan just se oikea sana mullekin :). Ei tarvi mitään ihmeellistä ollakseen kaunista. Paitsi että onhan varisevat koivunlehdet ja tähtitaivas melko ihmeellisiä kumminkin.

      Eilen oli ihan tosi kauniit kurkiaurat sinisellä taivaalla, mutta eipä ollu tietenkään kameraa mukana. Olisin niin halunnut ikuistaa sen näyn. (Paitsi että tuskin olisin siinä onnistunut :))

      Poista
  4. Välillä on päivästä kiinni mikä on kaunista. Eilen ei ollut mikään.
    Tänään jo joku kun oikein rutisti. Oli pakko istua alas ja uskoa ettei maailma olekaan musta.
    Aurinkokin auttoi asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi sua Pepi <3.
      Kyllä se siitä vielä kauniiksi taas muuttuu. Ja ens viikon lauantaina täältä tulee koko joukko aurinkoja sua piristämään :D

      Poista
  5. Marja-aronian asetelma on erikoisen kaunis minusta. Sehän on kuulemma hirveän terveellinen marja, kaikki vitamiinit ym. Mutta hirveen pahan makuinen ainakin minun makuuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan itsekin hämmästyin, kuinka nätit kuvat marja-aronioista ja vaasista tuli :). Ei silä, etteivät olis olleet oikeasti kauniita, vaan sillä, että tiesin, kuka niitä kuvasi :)

      Terveellisyydestä olen kuullut minäkin, mutta koskaan en oo marjoja maistanut. Jotenkin tuntuu siltä, että jos yhtä sitkeästi sininen väri tarttuu hampaisiin kuin kuistin kattoon, niin kiitos, mutta ei kiitos :)

      Poista
    2. Naapuri oli tehnyt ihanaa marjahyytelöä aroniasta ja sain maistiaisiksi rasiallisen ja on kuule hyvää ihan liharuokien kanssa! Sokerilla saa kaikesta makiaa ;)

      Poista
  6. Eipä kommentoitavaa noihin viimeisiin sanoihin :) ja nautitaan oikein olan takaa, kun siihen on mahdollisuus annettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä Kirsema! Mutta sen verran maltilla kumminkin, että saadaan nauttia vielä pitkään :)

      Poista
  7. Ihania kuvia. Ja hienosti tiivistetty tuo viimeinen. Taidanpa ottaa käyttöön tuon sanonnan. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Satu. Se on se halpa ja hyvä kamera ;)

      Mutta nyt mulla sit on mennyt tää loppupäivä miettiessä, että mikä mun mielestä olis erityisen rumaa. Ulkoiselta olemukseltaan siis. Ja sellaista, että sen uskaltaisi sanoa ääneen loukkaamatta ketään.
      Ei ihan helppo homma :)

      Poista
  8. Näitä katselee mielellään, nuo lumimarjat on mun lemppareita myös, täytyisi ehkä sellainen hankkia itsellekin. Kauniita kuvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3

      Lumimarjat jo ehti muuttua sellasiksi "rusinoiksi", mutta tänään kävin ostamassa ulos pari marjakanervaa kesäkukkien tilalle. Ne on niin samanoloisia kuin lumimarjat ja tosi kauniita. Vielä kun saisin pidettyä hengissä :)

      Poista
  9. Kuvistasi olisin sanonut, että yksinkertainen on kaunista.
    Sinä kun sanoit, että tykkään pienestä, niin voin vastapainoksi sanoa, että tykkään kaikesta isosta :-)
    Jos saan vaikka ruusuja, niin niitäkin pitää olla ainkin 20 kpl, mielellään enemmän. Koskaan en ole saanut liikaa!
    Sama pätee asuntoon, autoon ja aika monee muuhunkin! Pankkitili voisi olla ISO :-)

    Mikäs Annukan mieltä painaa, kun ei uni tule?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpäs sen sanoit :). Yksinkertainen on just se sana mitä ajoin takaa, kun kirjoitin että pieni.. Mutta siis t on kauniita on molemmat. Ja erityisen kauniita pienet ja yksinkertaiset (enkä nyt halua tarkoittaa itseäni :D)
      Että siinä mielessä hyvä, että se olin meistä kahdesta minä, joka kävi pöllimässä ne lumimarjat sieltä kaupungin puistosta :D. Muuten olis varmaan lähtenyt koko pensas..

      Ja sepäs se onkin, kun minkään ei pitäis erityisesti mieltä painaa, mutta sen verran vilkasta on kumminkin toi ajatuksenjuoksu iltaisin ja öisin, että uni jää kakkoseksi :(. Tylsää. Ja jalatkin in ruvenneet entistä enemmän levottomiksi. Siinäpä niitä sitten siirtelen. Aamuyöstä yleensä rauhottuu.

      Mutta mitä noihin isoihin ja pieniin vielä tulee, niin pankkitilin kohdalla voisin minäkin mieluusti tehdä poikkeuksen ;)



      Poista
    2. Oletko kokeillut villasukkia jalkaasi yöllä? Minulla tehosi levottomiin jalkoihin :-)
      Toivottavasti sinullakin!

      Poista
    3. Juu kokeiltu on :). Välillä toimii, välillä ei. Viimeaikoina ikävä kyllä ei, vaikka villasukista yleensä onkin avuksi vähän kaikkeen.

      Ainut millä olen päässyt pidemmäksi aikaa levottomista jaloista eroon, on jooga. Mutta se harrastus jäi, kun olkapää "jäätyi", eikä oo tullut sen jälkeen enää uudelleen aloitettua.

      Poista
  10. Mä olen niin samaa mieltä siitä, mikä on kaunista!;)) Oikeasti. Valkoisen ja vihreän yhdistelmä, luonto, valo, varjot. Mä vaan nyökyttelen, että kyllä, kyllä. Mäkin kiinnitin huomiota tuohon nukkumisjuttuun. Hitsi, valvominen yöllä ei ole ollenkaan kivaa, ainakaan, kun pitäis nukkua. Stressaantuneena saatan itse valvoa pikkutunneille tai nukahtaa, ja herätä keskellä yötä, ilman että uni tulee uudelleen. Mä lähetän täältä virtuaalisesti sulle nyt unihiekkaa, mut se alkaa vaikuttaa vasta parin-kolmen tunnin päästä.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Taina :). Kiitos miljoonasti unihiekasta <3. Ihan kuin se olis alkanut jo vähän sillai ennakkovaikuttaa :)

      Olen aina ollut huono nukkuja, kun olen oikein kaikkien mestarimurehtijoitten äiti, joka pystyy iltaisin ja öisin kehittelemään mielessään vaikka mitä. Siihen kun lisätään töihin liittyvä stressi ja kaikki turhanpäiväinenkin mietiskely ja vielä pistetään levottomat jalat liikkeelle, niin siinähän sitä jo onkin taas unettomuuden ainekset kasassa. Aamulla väsyneenä ylös ja sama alusta. Plääh. Haluaisin olla niinkuin mun mies, joka sanoo, että "Mikä siinä nukkumisessa on niin vaikeeta? Laitat vaan pään tyynyyn ja nukut" :). Niinpä. Siihen tässä pyritään.

      Mutta ihanaa kun ollaan tykkäyssamikset :)

      Poista
  11. Ihania kuvia. Kuvista huokuu (jotenkin) rauha, rauhallisuus. Ja sehän on kaunista. Ja ihan just niin kuin sanoit; valot, varjot, luonto, valkoinen... kaikki mikä ei ole erityisen rumaa on kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu :)

      Ei ollu loppupeleissä ihan helppo kysymys (jota multa siis ei edes kysytty ;)), jos pitää valita vaan joitain asioita. Mutta niinkuin tuolla ylempänä jo pariin otteeseen kirjoitin, niin vielä vaikeampaa olis vastata (ketään loukkaamatta), jos pitäisi vastata siihen, mikä on omasta mielestä rumaa. Jos siis pitäis unohtaa kaikki rumat teot ja käytös ja semmoiset ja keskittyä vaan ulkonäköjuttuihin. Vaikeaa, mutta mielenkiintoista :). Siinä sitä saa yöt hyvin kulumaan, kun näitä mietiskelee..

      Poista
    2. No nyt tuli jo niin monta kertaa, että jos ja jos...
      (Oikeesti mun pitäis oppia oikolukemaan omat kommenttini, että niistä olis edes jotain mahdollisuuksia saada selvää :))

      Poista
  12. Ihanat kuvat. ❤️ En oo Instagrammissa niin en oo näitä ennen nähnyt. :) Lumimarjat on söpöjä, itekin olisin niitä nappassut jos vaan jossain näkyis... Kauneutta on joka puolella, joskus maisematkin on niin upeita että melkein henkeä salpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumimarjat tosiaan ON söpöjä <3. Nyt kun ne alkaa jo ruskistua, kävin ostamassa parit marjakanervat. Enempää ei kaupassa ollut, mutta niitä haluan ehdottomasti lisää. Nekin kun on niin kivoja.

      Ja sekin on totta, että kauneutta on ihan joka paikassa. Tuntuu, että sen jälkeen, kun tuli innostuttua kuvien ottamisesta, sitä on joka paikassa enemmän kuin ikinä ehtii kuvata :). Ja välillä tarvii ymmärtää miestäkin, joka kyllä on pitkähermoinen, mutta jos toinen vaikkapa golfkierroksella koko ajan kykkii kuvaamassa jotain heiluvia heiniä, niin ei reissu etene :)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. No niin on :). Luonnosta löytyy. (Ja Prismasta... :D)

      Poista
  14. Kyllä vaan, kaunista on!
    Oma mottoni vuosikymmenten takaa pätee edelleen, vaikka kaiken maailman hörtsöihin toisinaan sorrunkin: YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA. Pyöreät muodot ylipäätään, kivet, kävyt, oksat, eleettömyys, värien harmonia, hyvin tehty työ, puhtaus, luonnonmaterialit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just niin. Mulla vaan katosi päästä toi sana yksinkertainen kun kirjoitin, että "pieni on kaunista".

      Ja kivet ja kävyt ja oksat. Ooooo... Just niin.
      Kohta tarttee taas lähteä käpyilemään, kun vanhat varastot paloi :(. Onneksi niitä saa lisää :)

      Ja kaunista on myös valkoiset leppäkertuin varustetut pitsivillasukat <3

      Poista
  15. Hei Annukka! Löysin siis nämä sinun kauniit kuvasti täältä. Jo Instagramissa olen niitä ihaillut!
    Oletpa ottanut laajan aiheen käsittelyyn - mikä on kaunista! Kauniita ovat mm. tämän tarinan kuvat, yksinkertaisia, keveitä ja suloisia sekä suomalaista lasia. Luonto on kaunis eri vuodenaikoina meillä Suomessa. Ja sen tuotteita saamme sitten ihailla kotonakin. Sotkeudun jo ajatuksiini - kaunista on paljon!
    Täällä pohdiskelee Tuulia Turusta. Hyppään lukijaksesi. Sinulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heippa vaan Tuulia ja ihan tositosi paljon tervetuloa tänne iloisten ihmisten joukkoon :).
      Oli kivaa, että tulit.

      Ja mitä pidemmälle näitä kommentteja luen, sitä enemmän huomaan unohtaneeni asioita. Lasi on niistä yksi :)

      Ja ollaan me vaan tosi onnekkaita, kun meillä on neljä vuodenaikaa (vaikkei ne viime aikoina ole ihan sellaisena aina näyttäytyneetkään kuin silloin kuuluisaan "ennenvanhaan" ;)). Aina löytyy jotain erityisen kaunista. Jos ei nyt sitä pimeintä ja kuraisinta aikaa lasketa, kun ei ole puissa lehtiä, eikä lunta maassa. Paitsi että silloin kyllä näyttää kotien ikkunoista paistava valo ihan tositosi kivalta :)

      Koita kestää täällä. Näistä jutuista kun ei koskaan tiedä, mitä tuleman pitää. Vähiten kirjoittaja itse :)

      Poista
  16. Annukka! Sun huumorisi miellyttää minua suuresti:) Kiitos taas tästä postauksesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Iloinen Kulkuri :). Ihan vakavissani täällä kirjoittelen ;)

      Ja sanoin tän kyllä ennenkin, mutta tykkään tosta sun nimestä. Ilo on aina hyvästä :)

      Poista
  17. Kaunista on,mieli rauhoittuu kuvia katsellessa.Blogistani löydät lisää vinkkejä ruusunmarjojen käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :)

      (Ja oikeasti mulla ei ole aavistustakaan, mitä tai miten ruusunmarjoista tehdään jotain, koska olen niin onneton tunari keittiössä :D. Mutta hyytelöstä olen sentään kuullut... Ja kotona meillä oli pihlajanmarjahyytelöä, joka ei pikkutyttönä kuulunut millään lailla mun suosikkeihin, koska oli niin hapanta. Nyt varmaan tykkäisinkin, koska olen niin hapan nykyään itsekin :D. Mutta ehdottomasti tule kurkkaamaan vinkkejä, josko vaikka yllättäisin kaikki ja tekisinkin ruusunmarjoista oikeasti jotain...)

      Poista
    2. ...siis tuleN kurkkaamaan....

      Poista
    3. Juu,tule ihmeessä.Saat aikasi kulumaan kivasti ruusunmarjojen parissa :)

      Poista
    4. Apua. Mulla on muutenkin ajanhallintaongelmia, joten ei kai niitä ruusunmarjapuuhat enää kaada :D
      (Tänään yllätin itseni leipomasta ja se on jo paljon se :))

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  18. Ihania kuvia! Ja tuo lumimarja, miten kaunis! Minusta tuntuu, että en ole koskaan edes nähnyt tuollaista valkomarjaista ihanuutta. Meinasin heti hyökätä naapurin aronia-pensaaseen, mutta jos ne ei sitten kestäkään maljakossa, niin taidan sitten jättää ne rauhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja se piti vielä sanoman, että minähän se en ole vielä tuohon Instagramiin tutustunut ollenkaan...tytär sanoo, että äiti ei sitä tarvi;) (ps. hänellä pitää kuulemma olla joku kanava, mitä äiti ei nää :D....ja tytär on kohta 30 v :D :D :D)

      Poista
    2. No pahus. Ei mulla oikein ole käsitystä, missä lumimarja kasvaa (paitsi siis pensaassa :D), mutta jotenkin kuvittelisin, että siellä teilläpäin viihtyis kaikki mahdolliset ja mahdottomat marjat :).
      Ja Aronian marjat kyllä säilyi maljakossa aika kauan. Ja siellä katossa ne olis varmaan säilyneet ikuisesti, mutta niistä päästiin sillä, että kuisti purettiin :).

      Mulla oli Facebookin kanssa sellainen olo, että en halua sinne, ettei poikien tarvi yhtään miettiä sitä, mitä siellä mahdollisesti keksin kirjoitella :). Sanoin, että ei tarvi ruveta mun kaveriksi, enkä aio kytätä mitä puuhaavat, mutta kyllä ne molemmat mut kaverikseen ihan tervetulleiksi toivotti :).
      Instagramiin pyysin ihan säälistä seuraajaksi, että olis edes joku :). Ja toisella pojista on yksityinen profiili, johon ei siis noin vaan pääse, enkä ole edes yrittänyt, kun haluan itsekin, että heillä säilyis edes joku äitivapaa vyöhyke, vaikkeivät sitä niin tunnu kaipaavankaan, kun en kumminkaan joka asiaan sekaannu :)

      Mutta siis yhtään selfietä ei mun Instagramista löydy, eikä tule löytymään (hope so..) :)
      Jos haluat kurkata, mitä sinne on heinäkuun lopulta tähän asti kertynyt, niin tässä linkki http://instagram.com/kotona_si (en tiedä, millä logiikalla ne kuvat netissä valikoituu sinne ylös, mutta joku logiikka siinä varmaan on :))

      Poista
    3. Ai; siellähän olikin ihania kuvia! Hyvä kyllä tuo sun uus kamera.

      Poista
    4. Kamera on kyllä kiva :). Joskin sinne Instagramiin osan olen ottanut suoraan puhelimen kameralla. On niin paljon helpompaa se jakaminen suoraan puhelimesta. Ja välillä tulee silläkin ihan hyvälaatuisia (siis mun mittapuulla :D) kuvia.

      Poista
  19. Noissa kuvissa on kllä tosi kaunis tunnelma :) Valkoista ja vihreää ja raikasta, niistä mäkin tykkään, ihan huiput nuo pikkumaljakotkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna :)

      Sen jälkeen kun ostin noi minimaljakot (ja niitten jälkeen ne samanoloiset tuikkukipot), huomasin että mullahan on kotona ennestäänkin vaikka mitä valkoista, jossa on tollanen vekkimäinen struktuuri. Eli mitä ilmeisimmin se on mun mielestä kaunista :)

      Ihanaa viikonloppua iloisten ihmisten Huvikumpuun <3

      Poista
  20. Kauniita ovat ainakin nämä kuvat. Hyviä kuvakulmia ja sommitelmia! Hauraat harsokukkakuvat, oih...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi :). Vaikkakin kuvat on ihan puhdasta säkää, koska oikeasti en osaa :). Paitsi että noi aronianmarjakuvat näytti omaankin silmään aika hienoilta ja se on paljon se.

      Harsokukat on niin kertakaikkisen kauniita, mutta musta aina vähän tuntuu, että kukkakaupan täti ei niin tykkäis myydä koko varastoa sellaisenaan, kun kai ne on enimmäkseen tarkoitettu vähän niinkuin kimppujen lisukkeeksi. Mutta minkäs teet, jos asiakas kerran tykkää :D

      Poista
  21. No eihän noista voi muuta kuin tykätä! :) Heh, vai sellaisia "taideteoksia" teidän pojat on pienenämiehenä loihtineet :D Ei varmaan varsinaisesti naurattanut silloin, vaikka nyt kuullostaakin hassun hauskalta.

    Seesteisen kaunista viikkaria sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei naurattanu ei :). Ainakaan poikien kuullen ... Sen enempää kuin jääkiekon mentävät lommot asuntovaunun kyljessä... Mutta täytyyhän sitä antaa toisten harrastaa :D

      Niin toivon, että voin toivottaa teille myöskin seesteisen kaunista viikkaria <3. Ja siis toivotankin, mutta toivon myös, että toive toteutuu <3.

      Poista
  22. Ihania kuvia ja tunnelmia! Kaunis on kaunista ja joskus rumakin.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi