Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2018

BLOGIHAASTE "MINUN KESÄNI"


Sain Sadulta tämän kivan kevyen kesähaasteen, johon halusin tarttua, vaikka on tainnut tässä välissä jo  ehtiä kiertää koko blogistanian ympäri. 


Lippis vai lierihattu?

Wannabe-ladylike Annukka pukeutuisi ehdottomasti eleganttiin lierihattuun, ja tunnustan, että sellaista ennen meidän Pärnun reissua etsiskelinkin, mutta jäi liian viime tippaan, joten en ehtinyt löytänyt mieluisaa.



Heti kun löydän sen täydellisen hatun, alan yhtä cooliksi kuin 



Todellisuus on kuitenkin se, että päässäni on useimmiten jo parhaat päivänsä nähnyt valkoinen lippis, jota käytän aina pelatessani. Paitsi silloin kun on pipokeli.

Ja tästä päästäänkin jouhevasti seuraavaan kysymykseen, joka on 

Mato-onki vai golfmaila?

Toinen näistä on ollut harrastukseni viimeiset 18 kesää, enkä enää pysty kuvittelemaan, mihin muuhun yhtä mieluisaan ulkoilmatekemiseen olisin käyttänyt kaikki ne vihreillä kentillä viettämäni tunnit. Mato-ongella olisin toki voinut istuksia, koska sekin on rauhoittavaa ja terapeuttista, mutta jos ei 18 vuoteen olisi tullut kalan kalaa, niin voipi olla, että olisin heittänyt vavan nurkkaan.







Golf on itselleni hyvin pitkälle samanlainen kuin tämä blogiyhteisö. Molempien ansiosta olen saanut elämääni uutta sisältöä, hienoja hetkiä, onnistumisen tunteita ja tilaisuuden tutustua toinen toistaan mielenkiintoisempiin ihmisiin, joita en todennäköisesti olisi koskaan muuten tavannut. 

Golf on myös laji, jossa uskallan sanoa olevani taitava (ja nyt heti varmaan tippuu joku kivi päähän tai jotain, kun menin kehumaan). Uskon, että on meille kaikille tärkeää tuntea olevansa jossain hyvä. Samoin kuin tuntea olevansa jonkun yhteisön tervetullut jäsen. Ei väliä lajilla tai aiheella. 

Pehmis vai jäätelöpallo?

Ei kiitos kumpaakaan. Jäätelö ja minä ei vaan jostain syystä sovita enää yhteen, mutta jos jotain kaupan jätskialtaasta valkkaisin, niin se olisi legendaarinen Eskimopuikko. Ehkä mansikka.

Herneet vai mansikat?

Mansikat.







Palju vai järvivesi?


Pelkästään tyynen järvenselän katselu tai laineiden kevyen liplatuksen kuuntelu on niin terapeuttista, että vastaan ilman muuta järvi, vaikka uimassa tuleekin enää käytyä kovin, kovin harvoin. Heinä-elokuun taitteen lomalla yleensä ensimmäisen kerran.

Paljumielikuva on jossain määrin limanuljaskainen, joten siitä en niin piittaa.








Grilliherkut vai kesäkeitto?

Jos koko kesä pitäisi elää pelkillä grilliherkuilla, valkkaisin varmaan kesäkeiton, mutta nyt sanon, että grilliherkut, joista suosikkeihini kuuluvat Parmankinkulla höystettyjen parsojen lisäksi eräässä radio-ohjelmassa kaikkien aikojen junteimmiksi nousukaseväiksi rankatut tuorejuustolla täytetyt, pekoniin käärityt herkkusienet. Nam. Myös uudet perunat ja niiden sekaan silputut kevätsipulin varret ja jälleen kerran pekonit kuuluvat perinteisiin. Ja jos ukkelilta kysytään, niin ykkösiä ovat Kivikylän Huiluntuhti ja Lidlin Urho.





Mökki vai teltta?

Mökki kaikilla mukavuuksilla kiitos :)

Varjo vai auringonpaiste?


Jos paistaa sillälailla sopivasti, niin paiste, mutta jos porottaa oikein kunnolla, siinä tapauksessa ehdottomasti varjo. En ole mitenkään erityisen kuumankestävää, enkä varsinkaan aurinkoa palvovaa sorttia. Järkikin on jo tullut siinä mielessä apuun jälkeen nuoruusaikojen.

Kesäsade vai kesätuuli?

Kesäsade. Sellainen lämmin ja lempeä, joka kestää vain hetken. Näistä nykykesien (myrsky)tuulista en tykkää yhtään.






Lavatanssit vai festarit?


Jos osaisin tanssia, niin lavatanssit. 


Roadtrip vai riippumatto?


Sopivassa suhteessa molempia.


Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?

Kyllähän ne pitkän synkän kauden jälkeen keväällä puhkeavat hiirenkorvat ovat jotain, mikä jaksaa vuodesta toiseen sykähdyttää ja antaa toivoa. 

Syreenintuoksu on ihana, mutta lyhytaikainen ilo, joten jäävät nyt kakkoseksi.




Tämän kuvan omistan Oman elämänsä perhoselle Bikkelle <3



Kiitos tästä aivojenlepuutustuokiosta Satu. Uusia kuvia ei nyt tähän lähtöön ollut. Kamera on enempi huilaullut viime aikoina ja vähän näyttää siltä, että jatkaa samaan malliin.

Haastelemisiin!



44 kommenttia:

  1. Ihanan kesäiset kuvat ja jutut! ♥ Ellei olisi jo valmiiksi ollut kesäinen fiilis, se olisi tullut tästä postauksesta :)

    Aurinkoa viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuula :). Kuvat on perua viime ja edelliskesältä, ja niitä katsellessa tuli itsellekin sellanen kiva fiilis. Joskin tää kesä on kyllä ollut tähän asti niin ihmeellinen, etten melkein usko, kun näyttää, että jatkuu vaan samanlaisena. Lomaan on vielä pitkästi, mutta näillä keleillä on sellanen olo, että olis vähän niinkuin koko ajan lomalla, vaikkei olekaan.

      Kaikkea kesäkivaa sinne <3

      Poista
  2. Kivat vastaukset kivaan haasteseen. Tuulan blogiin jo kirjoitinkin, että on sen verran kuva haaste, että täytynee katkaista hetkellisesti blogitauko 😊

    Bikke ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin sun kyllä täytyy :).

      Ja voi Bikkeä ❤. Tuntuu edelleen epätodelliselta ��.

      Poista
  3. Ihanat vastaukset! Luulin oikeasti että se olit sinä tuossa ekassa kuvassa, onpas samaa näköä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kohteliaisuudesta Matkatar <3. Kovin mieluusti näyttäisin Kimiltä, mutta taitaa meidän suurimmat yhtäläisyydet olla kuitenkin aika samanmalliset aurinkolasit ja vaalea tukka.

      Kivoja kesäpäiviä!

      Poista
  4. Samoin minä vasta lopuksi tajusin vilkaista kuvatekstin. Ja ihan olisi mennyt täydestä, että se olet sinä :)
    Leppoisia mansikkaisia golffauspäiviä teidän kesään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa kyllä aika kivaa näyttää Kimiltä (joka muuten on vielä 10 vuotta muakin vanhempi, joskaan en tiedä milloin kyseinen kuva on otettu), joten otan sun kohteliaisuuden kiitollisena vastaan <3. Ja voihan se olla, että kuvavalinta oli alitajuntainen "Wanna-be"-juttu muutenkin kuin hatun osalta. En sitä vaan itse tullut ajatelleeksi.

      Jos yhtään tulee sellainen olo, että tekee mieli viettää vastaava "aivoton" hetki, niin mieluusti lukisin sun vastaukset kysymyksiin. Ja kiitos kiva J <3

      Poista
    2. Voi kiitoksia pallon heitosta minullekin päin :) Voisinpas vastata pikaisesti tähän, että olen hieman huono löytämään mieleisiä hattuja, joten kaikki käy. Blogini kuvitukseen viitaten minulla on juuret ja sydän aina meidän laiturimme nokassa järven rannalla. Olen kiertänyt kaiket nuoruuteni kesät joka ikiset silloiset festarit ja vähän myöhemmin viettänyt kesät tien päällä pitkin Euroopan teitä milloin prätkällä, toisinaan autolla. Olen aina ollut tolkuton mansikan syöjä, ja ne pitää aina itse kerätä, ei pysty ostamaan tiskiltä. En golffaa ja madotkin saavat olla rauhassa, mutta grillaus kuuluu kesään oli sää sitten millainen tahansa.
      Kiitoksia ja anteeksi tämä lyhykäisyys :D <3

      Poista
    3. Oma laiturin nokka järven rannassa kuulostaa täydelliseltä ja sitähän se tietty onkin. Sensijaan festarit tai Euroopan kiertue prätkän kyydissä (vai peräti kuskina?) olis molemmat mun painajaisia :D. Jälkimmäistä ukkeli jaksaa aina vaan ehdottaa, vaikkei ole sitä moottoripyörääkään (kuulemma saa kyllä lainaksi) ja ihan hyvin tietää, että olen sen sortin vellihousu, että mua ei prätkän kyytiin (enää) saa. Sanoin, että jos haluaa vaimon kanssa reissuun lähteä, se onnistuu vaan vaimoa vaihtamalla :).

      Hyvin osasit oleelliset tiivistää :). Kiitos <3

      Poista
    4. Prätkällä matkustaminen on ihan oma lajinsa, jossa se matkanteko on tärkeintä, ei perille pääsy...ja se on hyvä, koska aika usein huomaa, ettei todellakaan päästy sinne minne tähdättiin ;) Olen prätkän takapenkillä muuten myös pitkillä matkoilla nukkunut siten, että nostan jalat kuskin eteen tankin sivuille ja laitan kädet puuskaan, nojaan selkänojaan ja laitan silmät kiinni. Kerran heräsin siihen, että salama välkkyi. Auto oli baanalla ajanut viereen ja sieltä monet kamerat ottivat salamat välkkyen kuvia ja näyttivät peukkua ja huusivat jotain hurraata mitä lienee. En tajunnut ollenkaan, että mitä ihmeellistä on siinä, että nukkuu prätkän kyydissä :D Nyt hahmotan ohuesti, että kai se jollein oli extremeä ;)

      Poista
    5. Tähän en voi muuta sanoa kuin KÄÄK :). Ja iso Hurraa sille, että pysyit kyydissä.. En yhtään ihmettele ohi ajaneita ihmettelijöitä :)

      Poista
  5. Kiva kesähaaste, mansikat ovat minunkin herkkua. Paljusta en tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haasteen saa mieluusti napata tästä matkaan, vaikken taas älynnyt sitä tuohon loppuun kirjoittaa. Ja herneetkin kyllä maistuu, mutta vaan sellaiset oikein makeat sokeriherneet, jotka saa itse "poimia" sieltä kuorien sisältä.

      Poista
  6. Ihanat kesävastaukset täältäkin löytyi. Golf kentän kuva on upea!
    Ihanaa tiistai-iltaa Annukka (ladylike ilman lierihattuakin) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kerran kohteliaasta kommentista Outi.

      Golfkentän kuvia oli itseasiassa kolme. Suomenlippukuva ja sen yläpuolinen Paltamosta ja sateenkaarikuva Vuokatista. Meidän kesän sielunmaisemia.

      Ihanaa kesäiltaa sullen kans <3

      Poista
  7. Olipas tätä mukava lukea:)
    Minäkin muuten katsoin ensin, että Annukkahan se siinä lierihatussa. Kyllä teissä jotain samaa on;)
    Pitäsköhän itsekin yrittää rustata tämä haaste, näitä on hauska aina miettiä.
    Aurinkoisia päiviä viikkoosi♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit, kun en tajunnut erikseen tuossa lopussa heittää haastetta eteenpäin. Olisit ilman muuta ollut yksi nimetyistä, joten kovin mieluusti lukisin myös sun vastaukset.

      Pakko oli jo näiden kohteliaisuuksien perusteella näyttää Kimin kuvaa ukkelille ja hän käytti ihan just noita samoja sanoja kuin sinä "Kyllä teissä jotain samaa on".
      Että kai mun on parasta heinäkuun loppuun mennessä hommata tollanen hattu, jonka voi vetää syvälle päähän ja peittää enimmät otsarypyt. Suht samanlaiset aurinkolasit mulla jo onkin. Jos vaikka mun toive toteutuu ja tavataan.

      Kiitos sitä samaa sulle <3. Toivottavast rakeet on jo sulaneet

      Poista
    2. No pakko nyt vielä lisätä, että jäi osa ukkelin lauseesta pois. Oikeasti oli "Kyllä teissä jotain samaa on. Sulta puuttuu vaan tollanen naisten Sombrero" :D

      Poista
  8. Näitä lukiessa tuli kesäinen fiilis. Olispa jo pian niitä kunnon kesämansikoita, uusista perunoista puhumattakaan. Muutamaan kohtaan en olisi osannut vastata kumpaakaan, ja joihinkin kohtiin molemmat. Joten taidan jättää omalta osaltani väliin. Ai että kun nyt alkoi houkuttaa nuo uudet perunat, jotka kuvassasi näin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta viserrä. Eilen just toiveikkaasti kurkkasin mun perunanviljelysämpäreihin, että josko siellä jo olis satoa näköpiirissä (mikä olis jonkun sortin ihme, koska vasta kuukausi sitten "kylvin"), kun varret jo huitelee puolessa metrissä varmaan. Ja olihan siellä yksi peukalonpään kokoinen pottu sentään, joka antaa toivoa :). En uskalla leikata niitä varsia, kun viime vuonna jäi kokonaan perunat saamatta, kun tein niin. (Järkeilin, että säästyis energia mieluummin niitten pottujen kuin varsien kasvattamiseen).

      Mun pihanhoitolaiskuudesta on ollut hyötyäkin, koska näyttää kaikenlainen villi leviävän tontille. Mm. metsämansikat, joiden määrä vaan lisääntyy vuosi vuodelta. Mulle käy :). Perennoista en perusta.

      Poista
  9. Tämä on kiva haaste ja itselläkin odottelee luonnoksissa monien muiden haasteiden joukossa.
    Kesä kyllä kuvistasi välittyy - ja Pilvin lailla kaipailen mansikoita - kunnon ahomansikoita.
    Ja niin - Bikke-perhonen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa ei toi luonnostelu onnistu. On niin nähty, että jos yhdenkin aiheen tai tekstin siirrän luonnoksiin odottelemaan aloittamista tai loppuunkirjoittamista, niin sinne se jää. En jotenkaan enää saa niihin palattua, kun tuntuu jo valmiiksi vanhentuneilta.
      Ja joskus on käynyt niin, että olen kirjoittanut tapojeni mukaan vielä nälkävuottakin pidemmän tekstin, jota olen koittanut lyhentää ja lyhentää, mutta kun ei ole tuntunut lyhenevän tarpeeksi, olen siirtänyt sitä varten luonnoksiin ja ajatellut, että luen myöhemmin uudestaan ja pätkin sitten ylimääräiset pois, josta on seurannut se, että poistan kerralla kaiken, kun ei vaan suju :).

      Voi Bikkeä <3. Vaikka oli tiedossa, että jonain päivänä on edessä, niin epätodelliselta tuntuu. Ja musertavan surulliselta.

      Poista
  10. Voi hitsi. Brasiliassa olisi ollut tyylikkäitä lierihattuja vaikka kuinka! Olisin tuonut sieltä sinulle sellaisen, jos olisin tiennyt. :-) Tosin siinä kohtaa, jossa niitä lierihattuja oli, ei ollut aikaa shoppailla. joten en ehtinyt ostamaan sellaista edes itselleni, vaikka minäkin olen aina haaveillut tyylikkäästä lierihatusta.

    Sinulla on sentään valkoinen lippis, joka on varmaan aika tyylikäs. Minulla on kirkkaan oranssi. Se päällä viiletin taas tänään Santa Cruzin katuja. :-) (Olin siis kävelyllä. En kuitenkaan normaalisti kuljeskele se päässä. On kuin huutomerkki.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No dääämmm. Brasiliassa tosiaan olis ollut varmasti vaikka minkälaista sombreroa tarjolla. Joku pakkomielle mulle nyt tosta lierihatusta on tullut, vaikka todellisuudessa en tiedä, missä välissä sitä oikein käyttäisin. Pärnun reissulle sitä hahmottelin, kun tiesin, että on luvassa hellettä, ja olin pakannut matkaan sellasia sievempiä kesävaatteita, joiden kanssa se mun lippiksen reuhka ei oikein olis sopinut yhteen. Harmi, kun ei enää ole olemassa mitään hattukauppoja (ainakaan täälläpäin), jossa vois käydä sovittelemassa.

      Oranssi lippis on kyllä siitä kätevä, ettei kukaan ainakaan luule hirveksi :D. Joskus ihan tosissani olen ajatellut, että pitäis hirvestysaikana pelatessakin käyttää oranssia lakkia, kun ihan siinä meidän kentän lähistöllä kumminkin liikuskelee metsästäjiä.

      Poista
  11. Voi Annukka, miten sinä saatkin tällaisista tavallaan "tusina-postausaiheista" aina niin kivoja ja persoonallisia. Keksit aina uudenlaisen vastaustavan, etkä vaan kirjoita kysymystä ja perään vastausta. Lisää tällaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sinä se jaksat olla aina yhtä kohtelias Kristiina <3. Kiitos siis taas tästäkin kivasta ja kannustavasta kommentista. Itsestä kun tuntui, että pitäiskö sittenkin jättää koko postaus julkaisematta, kun tuntui, että eihän näissä mun vastauksissa ole kertakaikkiaan mitään, mikä kiinnostaisi ketään. Mutta mukava näitä on kirjoittaa, kun on tehty niin helpoksi.





      Poista
  12. Oli kiertänyt kaikki blogit tai ei, niin tämä oli musta ihan mahtava haaste ja kiitos että tartuit siihen <3 Se muuten se lierihattu on todella vaikea, en ole löytänyt oikein kivaa mistään. Haluaisin niin kovin olla lierihattu ihminen, mutta kun en löydä sopivaa mistään.

    Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti toi mun lierihattupakkomielle menee samaan sarjaan kuin joskus jossain etelänmatkalla tehdyt vaateostokset. Sitä kun on tullut hankittua jotain sellasta, joka siellä etelän auringon alla on näyttänyt ja tuntunut kivalta ja omalta, mutta täällä kotikylän arjessa tullut lähinnä mieleen, että mitäköhän oikein mahdoin ajatella, kun kyseisen vaatekappaleen hankin... :)

      Harmi, ettei täällä ole lähimaillakaan hattukauppaa, jossa pääsis sovittelemaan lierejä.

      Kiitos haasteesta ja iloista mieltä!

      Poista
  13. Ihania kuvia ja Annukkamaisia vastauksia :) Hyvin kyllä sinut tunnistaa näistä vastauksista :) Lierihattua minäkin vähän mielin, kummallista kyllä... Ihana kesätunnelma välittyi näistä vastauksista ja tosiaan samoihin aikoihin näppäiltiin näitä molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aletaankohan me Anu olla vähän vanhoja, kun alkaa lierihatut houkuttaa.. :). En usko.
      Sitäpaitsi Kim Basinger on 64-vuotias, eikä yhtään näytä siltä (vaikka taitaakin tossa kuvassa olla yli viiskymppinen ainakin yhden venäjänkielisen kuvatekstin perusteella).

      Tää on kyllä ihme kesä, kun tuntuu, että sitä on koko ajan vähän niinkuin puoliksi lomalla, vaikkei oikeasti ole ollenkaan. Kyllä näillä keleillä vaan on ihan hirmu iso merkitys. Viime kesä meni tuskaisessa kärvistelyssä, kun vaan odotin, että loputon sade lakkaa ja loma joskus vihdoin ja viimein alkaa. Nyt en ole miettinyt edes loman alkua, vaikka on ihan yhtä kaukana kuin ennenkin.

      Poista
  14. Katsoin ensin, että onpas susta hyvä kuva (ja tyylikäs hattu), vasta sitten kuvatekstistä tajusin, että ethän se olekaan sinä :) Tuollaisen hatun voisin minäkin kelpuuttaa, tosin en tiedä sopisiko sekään - mulle ei käy ei sitten minkäänlaiset hatut ollenkaan. Talvellakin kaikki pipot näyttää ihan dorkalta.

    Näitä oli tosi kiva lukea! Kuten Kristiinakin totesi, niin sinä saat näihin "tavallisiin" haasteisiin aina jotain uutta ja sunnäköistä ihanalla kirjoitustyylilläsi <3 Ihanaa viikon jatkoa sulle Annukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, munkin mielestä olis musta oikein onnistunut kuva tollanen :D. Harmi vaan, kun jää ihan mielikuvituksen asteelle, mutta kaunis kiitos kohteliaisuudesta sullekin Emma. Ja pakkohan se on tollanen hattu jostain löytää, että voin sitten otattaa itsestäni vastaavan kuvan. Liki identtiset aurinkolasit mulla jo onkin, mutta kaikki muu puuttuu.

      Eipä se lippis ketään kaunista. Ei ainakaan mua, mutta mulla on niin "ohut päänahka" (eli en kestä aurinkoa), että käytän silti varjostamassa ja pitämässä leijailevat hiukset kurissa. Lierihattua en kentälle ole harkinnut. Edes sellasta varta vasten pelilakiksi tarkoitettua, koska näytän liian seniorilta sellanen päässä :).

      Kiitos teille kivoille kannustajille ja otahan kuule tästä tää tavallinen haaste emmamamaiseen käsittelyyn, niin tiedän jo etukäteen, että luvassa on ihan sun näköiset, sujuva- ja monisanaiset vastaukset. Ja kiitos samoin <3

      Poista
    2. emmamamainen = emmamainen :D

      Poista
    3. No okei, kun noin hauskasti yllytit :)

      Poista
  15. No saahan nämä haasteet hymyn huulille ja vastailemaan itsekseen omia tykkäämisiä :) Lierihattu, (ei matoja eikä onkia eikä golfia vaan uintia), italialaista pistaasijäätelöä <3, vadelmia!, merivesi!, grillistä muttei joka päivä, varjon alla auringossa, kesäsade, festarit vielä mutta ylipuhun väsyttämällä miehen lavatansseihinkin vielä joskus, riippumatossa huono olla, joten joku muu löhis ajelujen välillä, syreenintuoksu :)
    Mutta sinä vastaat aina paljon hauskemmin <3 Ja teissä on todellakin jotain samaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä ollut meidän listoilla juuri mitään samaa :D. Paitsi kesäinen fiilis, joka on pääasia.

      Jotenkin tää alkukesä on ollut niin erikoisen ihmeellinen, että on mennyt ajantajukin. Eilen mietin, että eipä sitä mahda enää kannattaa mitään kesäkukkia lähteä ostamaan, kun kesä on jo niin pitkällä, että tuskin niitä enää myydäänkään... Varmaan suunnilleen odotin näkeväni puutarhamyymälässä pallokrysanteemeja tai kanervia :D. Ei onneksi sentään.

      Voi että. Mahdanko olla joku wannabekimbasinger (en tosin muistanut, onko laulaja vai näyttelijä vai mikä), kun justiin ton kuvan sieltä kaikkien kuvien joukosta valkkasin. Ei edes ollut se kaunein hattu, mutta eniten tutun näköinen kokonaisuus. Että kiitosta vaan taas kerran ja hyvää oloa sinne <3

      Poista
  16. Olipas hurjan kiva postaus. Taidanpa minäkin napata tämän mukaani.

    Kiitos myös nauruista: "Paljumielikuva on jossain määrin limanuljaskainen, joten siitä en niin piittaa." Naulan kantaan :D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilman muuta sun pitää tää napata, ellet jo nopealiikkeisenä ehtinyt sitä tehdäkin (en vielä avannut lukulistaa).

      Ja juu. Etenkään puinen yleispalju ei houkuta. Hrrrr. Ei sillä, että olis ollut tyrkylläkään, mutta noinniinkuin periaatteessa :)

      Iloista mieltä kukkaistyttö Taru <3

      Poista
  17. Täytyypä munkin myöntää että kuva olis mennyt aivan täydestä - jossei oli kuvatekstiä lukenut :)
    mukavaa viikonloppua - huomisen jälkeen mulla onkin viikko lomaa (loput elokuussa)
    terv. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Taitaa olla parasta, etten tän jälkeen laita yhtään omaa kuvaani tänne, että illuusio säilyy :D. Mutta kiitti kohteliaisuudesta ja rentouttavaa ja kaikinpuolin muutenkin onnistunutta lomaa<3. Mulla on juhannuksen jälkeinen viikko ja loput sitten kanssa elokuun alkupuolella.

      Poista
  18. Ihana sinä limanuljaskainen palju, on kyllä vähän totta, mutta limalölleröitä koipiin tarttuu niin meressä, kuin järvessä ja ties mitä meren eläviä, mutta ymmärrän niin hyvin mitä meinaat.

    Täällä sama, jäde ja minä ei olla ystäviä, massu ei vaan tykkää hyvää.

    Ihanaa viikonloppua Annukka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meri on mulle niin vieras elementti, kun en ole koskaan meren rannalla asunut, että vähän ennemminkin pelkään meriä, eikä kyllä saa niihin uimaankaan kuin korkeintaan lahjomalla :). Lapsena tuli kirjaimellisesti asuttua kesät järvessä, vaikka välillä viilteli korvat ja huulet oli ihan sinisinä, mutta harvassa on järviuinnit nykyään.

      Ihanaa viikendiä sulle kans <3

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi