Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2016

JATKETTUJA LAUSEITA

Nyt tulee hetken mielijohteesta fiilispohjalta jatkettuja lauseita Meidän elämää Anun innoittamana.


En ymmärrä... 
oman itsensä tai omien tekemistensä vertailua muihin tai muiden tekemisiin. Tai oman blogin vertailua muiden blogeihin. Enkä suoraan sanottuna ymmärrä myöskään blogien luokittelua aitoihin ja epäaitoihin siltä pohjalta, että vain ruma ja ankea voi olla aitoa ja kaikki kaunis ja hyvä on automaattisesti epäaitoa.

Seuraavaksi ajattelin... 
lopettaa edellisen kohdan pohdiskelun ennenkuin alan vaahdota siitä sen enempää.

Viime aikoina... 
olen iloinnut turhan tavaran raivausprojektini etenemisestä ja sen mukanaan tuomista hyvistä vaikutuksista niin monella, osin yllättävälläkin elämän osa-alueella.

En osaa päättää... 
mitä tekisin meidän pihan huonokuntoisille kasveille ja mitä istuttaisin tilalle niin, ettei samaa tarvitsisi toistaa joka vuosi. Ehkä kallistun pyytämään ammattilaisen apua asiassa.


Muistan ikuisesti...
poikieni syntymät.

Päivän paras juttu... 
oli aamulla lehdestä lukemani Nuutajärven lasikylää käsittelevä artikkeli, jonka kuvassa 6-vuotias poika puhalteli lasia kuin vanha tekijä. Olen kateellinen taidosta :) 

Noloa myöntää, että...
en muista siskoni lasten sen paremmin kuin mieheni sisarusten lasten syntymäpäiviä (tai edes -vuosia..). 

Viikko sitten... 
luonto ei ollut läheskään niin vihreä kuin nyt.


Kaikista pahinta on, että...
maailmassa on niin paljon todellista pahaa, mihin ei voi itse vaikuttaa, vaikka kuinka haluaisi. 

Salainen taitoni on... 
ihmisten pään sisälle näkeminen (tämän olen kirjoittanut ennenkin, joten ei ole enää niin salaisuus) ja tulevien tapahtumien ennalta aavistaminen. 

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... 
se, että saisin elää pitkän ja hyvän elämän yhdessä mieheni kanssa. Niin ettei kumpikaan lähde täältä ennen aikojaan niin, että toinen jää yksin.

Minulla on pakkomielle...
sohvan ja olkkarin maton suoristamisesta parketissa olevien rakojen suuntaisesti aina kun istun sohvalle katsomaan telkkaria. Myös sohvan etäisyys sen takana olevaan patteriin on pakko tarkistaa joka kerta..  

Söin tänään... 
lounaaksi pinaattikeittoa, kananmunaa, salaattia ja vadelmakiisseliä.

Ärsyttävintä on...
turhanpäiväinen ruikutus ja valitus.

Tekisi mieli... 
vetää jumppatrikoot päälle ja painua salille.

Minusta on söpöä... 
Hmmm. Tätä piti tosissaan miettiä, koska söpö ei oikein kuulu sanavalikoimiini, mutta vanhoja kuvia koneelta selaillessani tulin siihen tulokseen, että kyllä kaikenlaiset äitinsä perässä taapertavat poikaset ovat kyllä varsin söpöjä. 


Hävetti... 
se kun läimäytin kirjastossa tutuksi luulemaani miestä tuttavallisesti selkään, mutta miehen kääntyessä selvisi, että olikin ihan ventovieras..

Olenko ainoa, jonka mielestä... 
myös hyvä ja kaunis voi olla aitoa? 
Miten sinä jatkaisit lauseet?

52 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kuva!

  Hauska sinä ja sun maton suorituspakkomielteesi :)

  Kyllä illalla jo postauksen julkistamisen jälkeen mietin, että miksi ihmeessä mä kirjoitin koiran hankkimisen siihen jatkoksi, kyllähän mä nyt toki muistan lasten syntymät, äidin kuoleman, naimisiin menon jne. ehkä ne olis kuitenkin olleet vähän merkittävämpiä tapahtumia...

  Hyvin kirjoitit tuosta itsensä vertailusta muihin tai oman blogin vertailemisesta muihin! Ja mä olen kyllä sitä mieltä, että hyvä ja kauniskin voi olla ihan aitoa, ei kaiken aidon tarvi olla rumaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Justiin ton mun suoristuspakkomielteen takia pojat on sanoneet, että mua ei vois mitenkään kloonata, kun kuulemma kellään muulla ei voi olla samanlaisia pakkoliikkeitä sohvalle istuessaan. Toinen pojista vielä matki niitä ihan täydellisesti :D. Ja arvaa vaan, miten suoristaja kärsii, kun mies tykkää istua nimenomaan lattialla ja nojata sohvaan (joka siitä syystä menee vinoon ja mun tarvii taas suoristaa :D). Ja silti voi koko muu huusholli olla kuin pommin jäljiltä. (Jos meillä olis tauluja, suoristelisin niitäkin..)

   No mutta kyllähän koira on tärkeä! Sellainen vastaus on just paras, joka tulee ekana mieleen, vaikka sitä jälkikäteen tuleekin muka jotain viisaampaa mieleen. Niinkuin aika usein mullekin käy..

   Ja mun mielestä elämässä suurin osa asioista on ihan oikeasti kauniita ja hyviä. Ja silti aitoja. Jotenkin harmittaa kaikenlainen turha vastakkainasettelu. Ja vertailu. Sitä kun kuitenkin voi vaikuttaa vaan omaan tekemiseensä. Ja jos siinä joku häiritsee, niin sitten kannattaa kokeilla tehdä toisin.

   Saikohan tästä nyt mitään selvää :)

   Poista
 2. Viimeinen kuva on hyvä ja kaunis ja aivan sataprosenttisen varmasti aito <3 Ja mua niin naurattaa tuo sun matonsuoristuspakkomielteesi, itse kun aina tarkistan, että pienempi sohva on linjassa lankkulaminaatissa olevien rakojen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jossu <3. Kuva on 100-prosenttisen käsittelemätön ja 100-prosenttisen aidosti viime kesänä Nuas-järven rannalta otettu pian sen jälkeen, kun mun pelipallo päätyi järveen ja päätin keskittyä kuvaamiseen :D. On oikeasti niin ihanat maisemat siellä teidän huudeilla. Ikävä on jo taas omaa (tai siis omaa ja omaa, mutta kuitenkin) kesäpaikkaa. Vaan siellähän se odottaa.

   Ja hehhee. Mitäs me sohvansuoristajat :D

   Poista
 3. Wau mikä kuva!

  Tätä oli todella kiva lukea :) Mun pakkomielle on tarkistaa kahvipannu aina kaksikertaa kun lähden ovesta pihalle. Nyt mies osti uuden keittimen mikä menee automaattisesti pois päältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marina :). Tuossa yläpuolella Jossulle kirjoitinkin kuvan tarinan.
   On otettu mun pikkupokkarilla, joka oli Olympuksen edeltäjä. Tai siis on se mulla edelleen. Samoin kuin sen edeltäjä Sonyn järkkäri .. :). Että ei pitäis ainakaan siitä olla hommat kiinni, ettei ole kameraa..

   Ymmärrän niin ton kahvipannupakkomielteen. Mun on tarkistettava aina hellanlevyt ja uuni sellasella systeemillä, että kosken erikseen jokaista vääntönuppia ja sanon ääneen jokaisen kohdalla "nolla" :D. Sitten kun autossa johonkin mennessäni mietin, laitoinko levyt kiinni, kuulen sen oman ääneni ja näen silmissäni sen käden, joka niitä nappuloita koskee ja luotan siihen, että kiinni on :). Aina sekään ei tosin toimi..

   Poista
 4. Olipa hauska postaus ja tosi hyvät vastaukset 😊 Taidanpa kopsata tän odottamaan sopivaa hetkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuija :). Kopsaa ihmeessä! Tähän tuli vastaukset mukavan helposti fiilispohjalta. Yleensä jään liikaakin pähkäilemään kaikenlaista ja siinä kohtaa kun tulee valmista, haaste on jo niin vanha, ettei kiinnosta enää edes itse nähdä niitä omia vastauksiaan :)

   Poista
 5. Kiva postaus! Ehkä toteutan tämän itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Toteuta ihmeessä. Tuun sit lukemaan :)

   Poista
 6. Ihan varmasti voi!<3 Ihanat vastaukset, aidot ja hah, tuo nolotus juttu sai tietenkin mut nauramaan, voisin tehdä itse juuri samoin!:D
  Tuo ensimmäinen saa verenpaineeni nousemaan. Joku ihanainen on silloin tällöin jättänyt blogiini (tietenkin nimettömänä)aika ilkeitä viestejä. Luulen, että kysymys on samasta ihmisestä ja sehän voi olla jopa joku, jonka tunnen. Pahaaoloaan purkaa, toivottavasti helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi päädyin vaan "lyömään" kirjastomiestä selkään, enkä toteuttanut alkuperäistä aikomustani tökätä takaapäin polvitaipeeseen. Tiedäthän sillai, että jalat notkahtaa :D?
   Sitten olis hävettänyt vielä enemmän. Mutta miestä onneks näytti ennemminkin hymyilyttävän.

   Mutta häähh?? Miten sulle voi joku jättää ilkeitä viestejä?? Mun mielestä olet niin "harmiton tyyppi" (tää on positiivinen ilmaus), joka ei tahdo kelleen pahaa, että miksi ansaitsisit ilkeilyä? En ymmärrä. Enkä tosiaan noita vertailuja tai yleistyksiäkään.
   Anulle tuolla ekassa lootassa kirjotinkin, että mun silmissä elämä ihan oikeasti ON enimmäkseen hyvää ja kaunista ja silti aitoa. Ja vertailun sijasta kannattaa mun mielestä keskittyä siihen, mitä ja miten itse tekee asioita kuin siihen, mitä ja miten joku muu tekee.

   Iloitaan me pienistä jatkossakin <3

   Poista
  2. Täältä päivän toiset naurut :D Ei ilkeille kommenteille vaan polvitaipeille, hahaa :D

   Poista
  3. Eli oli ilmeisen tuttu yllärikikka ;)?

   Poista
 7. Olipa kiva postaus :)
  Mukavaa viikkoa Annukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :). Kiva olis lukea sunkin lauseenjatkot. Olen ihan varma, että vastaukset olis Outimaisen aitoja :)

   Poista
 8. Kiva haaste ja mukavat vastaukset! Melkein tekisi mieli tehdä tämä itsekin, mutta en tiedä, olenko nyt sellaisella tuulella, että jaksaisin pohtia kysymyksiä kovin syvällisesti.

  Jäin miettimään tuota rumuutta ja kauneutta. Olen ehdottomasti samaa mieltä, että hyvä ja kauniskin voi olla aitoa ja ettei oman elämänsä rumista tai epämiellyttävistä asioista tarvitse kirjoitella, jos ei niin halua. Totta puhuakseni en itse kuitenkaan jaksa lukea sellaisia blogeja, joissa kaikki on aina ihanaa, suloista, kaunista jne. Ei sillä, että minulla olisi mitään sellaista vastaan, mutta en vaan jaksa. Kaipaan elämään - blogeihinkin - elämän eri sävyjä, jotta kiinnostukseni säilyisi. Mutta tämä on minun mielipiteeni, ja ymmärrän hyvin, että joku toinen voi olla eri mieltä. :-)

  Terveisin toinen mattojen suoristelija. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olikin siitä kummallinen tapaus, että varmaan ensimmäistä kertaa ikinä en takertunut pohtimaan mitään, vaan kirjoitin samantien sen, mitä tuli ensimmäisenä mieleen. Sellasta harvemmin tapahtuu, koska aina pitää yleensä kaivaa ne oman mielen kaikki sopukat syntymästä lähtien kaikkien 51 vuoden ajalta... Ja siinä ehtii yleensä jo haasteet homehtua vanhuuttaan, eikä huvita enää edes itse lukea mitä on kirjoittanut.

   Taidan olla varsin vähään tyytyväinen tyyppi (varmaankin kaikista todellisista elämän vastoinkäymisistä johtuen), että ihan oikeasti ajattelen, että elämässä suurin osa asioista on hyviä ja kauniita ja silti aitoja. Mutta siinä onkin vissi ero, onko joku aidosti kaunista vai kaunisteltua. Mitään pinnallista ainahyvääjakokoajankaunista en jaksa minäkään lukea. Mutta jos pitää valita aidosti positiivisen ja aidosti negatiivisen väliltä, niin kyllä mieluummin keskityn ensimmäiseen. Ja samalla aidosti kadehdin aidosti kauniita ihmisiä, joista ei saa huonoa kuvaa millään. Omalla kohdalla homma menee justiin päinvastoin :)

   Mitäs me suoristelijat :D

   Poista
 9. Olipas hauska postaus! Näitä on aina kiva lukea ja itsekin tehdä. Täytyy katsoa jos vaikka ehtisi mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou. Kiitos Matkatar! Kiva kun jätit viestiä. Ja mukava olis lukea sun vastaukset :)

   Poista
 10. Höh, minun eka kommentti katosi jonnekin... ?

  Kirjoitin, että repesin täysin tuolle kirjastoepisodille. Harrastelen itse yhtenään tuollaisia noloja juttuja... :D Kiitos päivän toistaiseksi ainoista nauruista <3

  Ja muutenkin oli tosi mukava lukea näitä, kiva postaus :) Täytyyköhän tämä kopsata itselle...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas sulla ollut tylsä päivä :D. Pitäisköhän lähteä kirjastoon :)?

   Ja kiitos! Kyllä sun täytyy tää ilman muuta kopsata. Tuun heti lukemaan, kun on valmista :)

   Poista
 11. En ymmärrä...
  Ihmistä, joka väittää, että kaunis ja hyvä ei voi olla aitoa.
  Hartain toiveeni on...
  Etten joudu koskaan elämään hänen maailmassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä minäkään. Enkä myöskään ymmärrä yleistyksiä, enkä vastakkainasettelua.

   Sulla on ainakin todistettavasti paljon hyvää ja kaunista ja todellakin aitoa siellä sun paratiisipuutarhassa. (Toivon todella, että kirvat ei pilaa kesää. Eilen kuulin uutisista, että niitä on nyt tullut Suomeen pilvin pimein.)

   Poista
 12. Et ole todellakaan ainoa. Tämä oli tosi kiva postaus. Taidanpa kopsata itsellenikin tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Tiina! Kiitos :). Olispa mukavaa, jos kopsaisit ja pääsisin lukemaan sunkin vastaukset.

   Poista
 13. Olipas mukava lukea ajatuksiasi. Tuo pään sisälle näkeminen on jotenkin tutun oloista ja etiäisten näkeminen ei aina kovin mukavaa...
  Iloa viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :). Ja se on ihan totta, että ennustajanlahjat on välillä vähän pelottavia..

   Iloista puuhaviikkoa sulle :)

   Poista
 14. Hmmm...muistaiskohan tämä mun muissa maailmoissa ja asioissa seilaava tyhjää täynnä oleva pääni jatkaa lauseita jos vaikka nappaisin mukaani 😳 Saattais olla just sopivaa hommaa.
  Antaas kattoo kuin käy 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se muistais :). Tietäis kato sit itsekin, mitä siellä muissa maailmoissa seilaavassa päässä liikkuu, kun sieltä putkahtelee jatkot lauseisiin. Tuun sit lukemaan :)

   Poista
 15. Tämä oli kiva! Taidan joku kerta tehdä saman,kun mulla on jutunaiheet niin vähissä:D Mullakin on samantyyppinen pakkomielle.Sohva pitää olla tietyllä kohdalla,samoin matto.Toki muitakin löytyy ja paljon;) Kivaa päivää sinulle!Täällä sataa vettä.Töihin pitää lähteä vaikka tekisi mieli lueskella viltin alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, jos teet! Ja hauska kuulla sohva&matto-pakkomielteestä :). Kai se tulee siitä, kun molemmat on kumminkin aika isoja (siis se sohva ja matto, ei me :D), että jos ne on vinossa, sen huomaa.. (Hassua tässä on se, että samaan aikaan kaikki muu voi olla kuin pommin jäljiltä, mutta silti pitää suoristaa se matto :)).

   Täällä paistoi aurinko aamulla ja aattelin lähteä pyörällä töihin, mutta laiskotti niin, että istuin sit kumminkin autoon ja nyt vähän harmittaa, kun jäi happilenkki väliin.

   Poista
 16. Mahtavia vastauksia, tuo ylin, kannattaako keskittyä omaan tekemiseen eikä vertailla muihin. Lisäksi kaikenlaisia blogeja tarvitaan, on ihanaa katsella kaunista täydellistä blogia kuin upeaa naisten/sisustuslehteä. Mutta on kivaa lukea maanläheisiä juttuja ja kurkkia arkisempia kuvia.

  Hyvä ja kaunis todellakin voi olla aitoa, kuten Sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli itselläni olevinaan hyvätkin suunnitelmat tätä blogiani varten ja tarkoitus oli keskittää se aikalailla vain yhden aiheen (sisustuksen) ympärille ja pysyä asiassa, mutta kuinkas sitten kävikään :)? Ajauduin sivuraiteille heti alkumetreillä ja tästä tuli ihan samanlainen (no ei ehkä ihan niin sekasotkuinen, mutta sinnepäin) samanlainen sekameteli kuin vanha blogini oli. (Ja senhän siis suljin juurikin siitä syystä, että se alkoi häiritä mua itseäni niin paljon). Että paljon on sellaista, mikä mua välillä tässä omassa tekemisessäni häiritsee, mutta ajattelen asian niin, että hommat ei muihin vertailemalla parane, vaan kannattaa keskittyä niihin asioihin, mihin voi vaikuttaa. Eli ihan siihen omaan tekemiseensä.
   Täydellistä blogia tuskin on olemassakaan. Paljon kauniita kyllä. Ja kaunis on ihan eri asia kuin kaunisteltu :)

   Ja hehhee. Olispa ihana uskoa tuohon sun loppulauseeseen, mutta niistä pätee valitettavasti vain tuo aito :). Näkö ja ulkonäkö on jo menetetty :). Mutta kiitos paljon Tiia <3

   Poista
 17. Onko kaunis ja hyvä epäaitoa? Onpas kummallinen kommentti. Ankeutta ja rumuutta on maailma täynnä. Miksi niitä pitäisi esitellä blogeissakin? Termodynamiikan kakkoslain mukaan " kauneus on katoavaista ja rumuus senkun lisääntyy" Maailman sivu on peilit huonontunu" (Eli siis epäjärjestys lisääntyy)
  Minun mielestäni ihmisen yksi tehtävä tehtävä on vastustaa paikallisesti tätä lakia.
  Vai ryhdymmekö ajopuiksi ja mennään vaan virran mukana!
  Olen töissä kriisikeskuksessa ja vastapainoksi yritän löytää suurelta pihaltani kohtia, joissa vallitsee harmonia. Jos se on epäaitoa jonkun mielestä, niin kaikinmokomin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut oikeasti vähän (paljon) harmistunut tuosta mainitsemastani blogien luokittelusta aitoihin ja epäaitoihin. Ymmärrän kyllä, mitä niillä epäaidoiksi mainituilla on tarkoitettu, mutta silti en sitä allekirjoita, enkä hyväksy. Meitä ihmisiä kun on niin monenlaisia ja koeataan asiat niin eri tavalla. Siellä missä joku näkee pelkkiä epäkohtia, joku toinen näkee ne hyvät ja kauniit puolet. Ja ihan oikeasti elämä on ainakin mun mielestä enimmäkseen kaunista ja hyvää, joten miksi pitäisi keskittyä niihin rumiin ja synkkin puoliin? Ei mun mielestä miksikään. Blogissa ainakaan. Silti ei tarvi olla epäaito. Kaunis voi olla aidosti kaunis. Kaunisteltu on eri asia. (Tuleepas tästä nyt sekavaa selitystä :))

   Kriisikeskuksessa näkee varmasti ihan riittämiin niitä elämän nurjia puolia. Ihanaa, että teillä on kotona vastapainoksi juurikin sitä hyvää ja kaunista. Aitoa sellaista.

   Poista
 18. Ihana postaus :) taidanpa minäkin kopsata tämän tästä!

  Kiitos inspiraatiosta :) ja hyviä pelejä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli :). Ja kiva jos kopsaat.

   Mulla ei vielä ole ollut mitään suurta hinkua kentälle, mutta muutama kierros on takana ja kyllähän se vaan niin kivaa on. Etenkin nyt, kun maisema vaihtuu päivittäin, kun koko ajan tulee vihreämpää ja vihreämpää.
   Hyviä pelejä sulle kans! Ja muutakin elämää tietty :)

   Poista
 19. Ihana postaus :D Todella hyvää itsetutkiskelua. Taidan itsekin tehdä tämän josain vaiheessa vaikken yleensä ole näissä tämäntyyppisisää postauksissa kovin aktiivinen. Kiitos tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hävettävän monta heitettyä haastetta jäänyt toteuttamatta, mutta tän pöllin Anulta hetken mielijohteesta, kun vaikutti sen verran helpolta, ettei tartte hirmuisesti pohtia.

   Kiva jos teet. Mää tuun sit lukemaan vastaukset :). Ja kivaa viikonloppua sulle!

   Poista
 20. Hihii... mä NIIN teen tän kans. Ja toi kirjastojuttu.. Ihan paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mää NIIN tuun lukemaan :). Onneksi en siellä kirjastossa toteuttanut alkuperäistä aikomusta ja tökännyt sitä miestä takaapäin polvitaipeeseen. Tiedäthän sillai, että jalat notkahtaa :)?

   Poista
 21. Ihana tuo eka kohta. Ja toka. <3 Tai kaikki! Minäkin luin näitä useammassa blogissa ja innostuin vastaamaan itsekin ja ajastin ensi viikolle. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katja <3. Ja kivaa kun vastasit. Tuun varmasti lukemaan sun vastaukset. Ja ihanaa viikonloppua koko teidän perheelle myös!

   Poista
 22. Ihana postaus. Tämän voisin itsekin joskus toteuttaa, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :). Mulla on jäänyt hävettävän monta mulle heitettyä haastetta toteuttamatta, mikä nolottaa tosissaan, mutta nää lauseet kuulosti niin pöllimisen arvoiselta idealta, että pakko oli jatkaa omatkin. Kävi ihmeen helposti. ILman, että aloin kaivella sieluni sopukoita syntymävuodesta lähtien niinkuin yleensä :)

   Poista
 23. Kiva postaus. Kertakaikkiaan. Ja ei - et ole ainoa <3
  Hyvää ja kaunista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lady <3. Olisin kyllä arvannut, että sinä ainakin olet mun kanssa samaa mieltä.
   Kiva olis kuulla sinunkin jatkamasi lauseet, jos joskus jaksat ja huvittaa tehdä.

   Ja kaikkea hyvää ja kaunista ja aurinkoista ja valoisaa sinulle myös <3

   Poista
 24. Hyvä ja kaunis voi todellakin olla aitoa.

  Tämä on kiva aihepostaus. Kiva lukea vastauksia vaikka vieraista ihmisistä onkin kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aihe oli kyllä kiva. Ja helppokin. Itse kun tuppaan aina pohtimaan kaikkea ihan liiankin kanssa, niin näihin tuli jatkot ihan itsestään. Joskin enemmällä miettimisellä olis voinut tulla jotain järkevämpääkin, mutta tää oli nyt tällainen kevyt syväluotaus.

   Tosi kivaa kun kävit ja jätit viestin! Näistä tulee aina iloinen mieli :)

   Poista
 25. Tää oli jotenki jäänyt minulta huomioimatta - niinkuin sata muutakin viimeviikon rumbalta!
  Ihanat vastaukset ja niin mun suuhun sopivat, ettei mun tartte edes vastatakkaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi