Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

KUINKA PALJON MAHTUU...

... pieneen laatikkoon, pieneen laatikkoon pipoja ja tumppuja...
Aika paljon näköjään, kun oikein tunkee.


Saatan myös omistaa muutaman valkoisen pipon..


 Kappas kasaa...


Että semmosta täällä. 

Raivaus etenee hitaasti, mutta epävarmasti. Arvasin, että niin tulee jossain vaiheessa käymään, kun kaikki vähänkään selkeät tavarat & tekstiilit on käyty läpi ja jäljelle jää kaikki se, mille ei ole mitään järkevää osoitetta.

Mutta just nyt en ehdi moisia pohtia, koska eilen illalla tuli kirppikseltä soitto, että pöytä, jonka piti vapautua joulukuun puolivälissä, onkin peruutuksen vuoksi heti käytössä. O-ou. Lunastus viimeistään huomenaamulla klo 10. Välissä ihan normi työpäivä, joten ei ihan kovin paljon liikaa aikaa puljata ja hinnoitella tavarat myyntikuntoon. Mutta onpahan k e r r a n k i n valmiiksi lajiteltuna aika paljon kaikenlaista ja voin olla itseeni tyytyväinen.  Ensimmäinen laatikollinen valmiina lähtöön. 


Samalla kun aloitin pienesti hysteerisen hintalappusouvini ja koitin päästä Jope Ruonansuun "kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen"- korvamadosta eroon, yritin myös keksiä uuden ja paremman nimen kirpputorille. En keksinyt. Mutta jatkan yritystä, koska kuka oikeasti haluaa asioida nimenomaan k i r p p u-torilla? Hmmm. Varmaan sitä voisi jotain viisaampaakin pohtia, mutta en nyt justiin keksi mitä. Ja oikeasti toivon, että kirppiksen ruuhkaviikot alkavat huomenna tasan klo 10.  Go tavara go!

Huomenna alkaa myös 4 kuukauden kuntoremontti. Tavoitteena rakentaa ruipelosta riski :). Tuli mitta täyteen omaa saamattomuuttani ja päätin turvautua ammattilaisen apuun. Mutta se on kokonaan toinen projekti se. 

Kuulumisiin ja kivaa viikonloppua! 


56 kommenttia:

 1. Tsemppiä molempiin projekteihin <3 Mulla tytär ei pienenä halunnut millään kirpputorille...sai viimein sanottua, että hän ei halua niiden kirpppujen tarttuvan vaatteisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä! Tulee tarpeeseen molemmissa :). Ihan itteäkin hirvittää, mihin sitä taas tuli lähdettyä, mutta ei auta. Se on huomenna kuntotestin paikka ja siitä sit lähdetään toivottavasti uuteen nousuun. Jos paikat (ja hermot) kestää :D.

   Ja juu. En halua minäkään kirppuja vaatteisiin :D. (Tuli tosta mieleen, kun toinen meidän pojista poltti pienenä kätensä hellanlevyllä ja oli seuraavana päivänä päiväkodissa taputtanu jotain tyttöä sillä samalla kädellä ja tää tyttö oli itkenyt koko päivän ihan hulluna, kun oli pelänny että se palovamma tarttuu :))

   Poista
 2. Tsemppiä loppurutistukseen :)
  Ajattele, että kohta se on ohi! Ja pääset nauttimaan siitä hemmotteluostoksesta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kuule käymässä niinku entisellekin maalarille (saatat tuntea tyypin ;)), joka ei malta lopettaa kun koko ajan näkee ympärillään lisää ja lisää (maalattavaa...) raivattavaa :D. Että en tiedä sitten, onko tää projekti ikinä valmis vai tuliko tästä ny semmonen kierre, josta ei pääse eroon. Hope not. Muuten tarvii pistää vilttikin kiertoon, kun ei kerkiä käyttää.. :)

   Poista
 3. Tsemiä :). Täällä jatkuva tavaroiden karsiminen otti tänään aimo harppauksen, kun näpyttelin ison kasan tavaraa nettikirppikselle ja Toriin. Isäntä tuumasi, että mulla on nykyään liikaa vapaa-aikaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsemistä :). Tulee todellakin tarpeeseen.

   Torille on täälläkin lähtenyt kaikki suurimmat tilasyöpöt ja jaksan kyllä ihmetellä homman toimivuutta. Olis vaan pitänyt älytä tommonenkin jo kauan sitten, mutta onneks ees nyt.

   Mutta siis eihän tätä kyllä vapaa-ajaksi voi millään nimittää :D. Päinvastoin. Hulluna täytyy raivata, että joskus sais sen (vapaa-ajan...) takaisin johonkin ihan muuhun käyttöön :). Vähän kyllä tuntuu siltä, että mahtaako sitä enää muuta osata tehdäkään, kun nukkumaanmennessäkin vaan tavarakasat vilkkuu silmissä..

   Hyviä kauppoja ja tsemppiä sinne kans!

   Poista
 4. Ahkera olet ollutkin ! Myyntimenestystä , toivotaan , että tavarat löytävät uuden kodin.
  Täytyisi varmaan ryhdistäytyä ja ryhtyä souviin itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olen :). Pientä epätoivoa ja luovuttamistakin on kyllä ollut viimeaikoina ilmassa, mutta kirppispöydän yllärivapautuminen pisti taas uutta vauhtia touhuun. Yöunet meni samantien, kun vilkkui vaan hintalaput ja viivakoodit silmissä. Huuuh. Toivottavasti ei tarvi enää ikinä nähdä mitään, mitä sinne pöytään kannan.

   Paljon mieluummin jättäisin tän souvin ja lähtisin vaikka sun kans Barcelonaan ;)

   Poista
 5. Joo se on hyvä laittaa tavaraa kiertoon ja kun viellä saa hiukkasen rahaakin siitä niin mukavaahan tuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis vaan pitäny alottaa se kierrätys aika paljon aikasemmin. Esim. jotain 15 vuotta sitten :). Nyt on kaikkiin näihin vuosiin ehtiny jo niin moni juttu vanheta (enkä nyt tarkoita itseäni tässä kohtaa ;)) siihen malliin, ettei semmosia kukaan enää tarvi eikä osta. Suoraan museoon sais viedä aika montakin asiaa. Ja mennä itte perässä :D

   Pareen kun ei ainakaan ala miettiä, paljonko niihin rojuhihi on menny sitä rahaa. Enkä kyllä enää mietikään. Oisin jo valmis maksamaan siitä, että joku tulee ja vie kaiken pois..

   Poista
 6. Eiiiiiiiiiiiiiii.......... :D
  Tsemppiä vaan rutistukseen ja remppaan - paljon hyviä kauppoja ja kovasti lihaksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyyyyyyl ... :D

   Kiitti tsempeistä! Lihakset olis kyllä tarpeen jo nyt, että jaksaisin paremmin renuta noitten laatikkojen kans :). Voi olla, että huomisen lihaskuntotestin jälkeen en enää pysty mihinkään :D

   Poista
 7. Milloinhan mie aloitan tuon projektin. Tai aloitinhan minä, mutta kun naamakirjan kirppiksellä ei mene kaupaksi. Kai sitä pitäisi vaan lähes ilmaiseksi antaa, jos oikeasti haluaa eroon tavaroista. Sama se on noilla kirppiksilläkin, vaan parhaat viedään päältä ja ainakin 2/3 roinasta pitää tuoda takaisin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin tienny, kuinka massiivinen projekti tästä tulee, en olis ees alottanu :). Ihan karmeeta.
   Ja itsekin liityin pariinkin FB-kirppisryhmään, mutta en lopulta oo edes yrittänyt myydä siellä mitään. Seurannut vaan sivusta, kuinka hankalalta homma vaikuttaa, kun on av ja yv ja jono ja mmm ja mitä kaikkee... Ei mun hermo kestä semmosta. Pitää olla kaupat heti tai ei ollenkaan :). Siitä se tori on kyllä ollu hyvä, että kaikki mitä oon sinne laittanut, on mennyt samantien. Varmaan oon liian halvalla myynyt, mutta tässä ei jaksa enää sitäkään miettiä. Ja mitään pikkutavaroita en oo sinne laittanut, vaan huonekaluja lähinnä. Sellasia jotka vaan pyörii nurkissa ja vie tilan ja energian.

   Sen tää on kans tehny tää projekti, että en enää jaksa miettiä niitä kirppishintojakaan. Laitan niin pienen hinnan, että varmaan menee. Ja jos ei mee, niin lahjotan sitten sinne kirpparin hyväntekeväisyys-corneriin. Mitään en tuo enää takasin. Vai onkohan tää nyt kumminkin vannomatta paras :)

   Tsemppiä projektille! Kyllä se siitä, kun alkuun pääsee.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. No älä muuta sano :). Ja suurin osa vielä paitsi valkosia, niin myöskin niin paksuja, ettei niitä näillä keleillä voi edes käyttää :D

   Poista
 9. Rattoisia kirppupäiviä... siis tori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on kyllä rattoisuus kaukana, mutta kiitos kumminkin :D. Oikeesti mun lähtee kohta järki, mutta ei auta ny. Jatkan sinnikkäästi vaikka viimeiseen pipoon ja toivon, että jään henkiin :)

   Poista
 10. Oikeastaan ihan viisasta miettiä, että voisko kirpputori olla jotain ihan muuta! Keksitkö mitään?;D Valkoista pipoa ei ehkä tarvitse kirppisrahoilla ainakaan ostaa...:P
  Nostan jälleen olematonta hattua sun sisulle, jota sekä raivausprojekti, että kuntoremontti osoittaa.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä tullut mitään maatamullistavaa kuningasideaa mieleen, mutta kyllä mää sen vielä keksin :). Ja heti lupaan ilmottaa suureen ääneen.
   On ollu jokseenkin järjetön päivä tänään. Eilisen illan hulluna hinnottelin tavaraa ja tänä aamuna (pidin kesälomaa) kun menin täyttämään pöytää, niin paikalle lehahti parvi naisia, jotka osti melkein kaiken samantien. Olin siinä vähän että mitäs mää nyt sit loppuviikon myyn, kun ei ollu enempää valmiina. Ei siis muuta kuin takaisin kotiin nurkkia penkomaan ja paniikila jotain keksimään. Positiivinen ongelma kai toisaalta, mutta hirmu ressi tästäkin taas tuli. Ja lihaksiakin tarttis hommata pari kiloa lisää. Kysyin pt:ltä, että kauanko siihen menee (aattelin, että jos kuukausi-pari) ja sain vastaukseksi, että vuodessa jo saa aika paljon aikaan, jos oikein ahkerasti salilla reenaa. Että sillai si :). Mutta se oli positiivista, että mun metabolinen (kropan) ikä oli 35 v. Sillä jaksaa pitkään :):

   Kiitos kaunis hatunnostosta. Yritän olla sen arvoinen <3

   Poista
 11. Ihana pipokasa :) Täällä toinen pipohamsteri :)
  Onnea kirppikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt kehtaa julkisesti tunnustaa, että siinä ei ollu ihan kaikki mun (valkoset) pipot... :D . No tuleepahan ainakin lempiväri selväksi. Eikähän sitä yhdellä valkosella millään pärjää, kun ne likaantuu niin helposti, eikä voi konetta aina yhden pipon takia käynnistää.. :). Vaikka on sitä varmaan parempiakin selityksiä kuultu.

   Kirppismyynti lähti liikkeelle vähän turhankin vauhdikkaasti. Tainalle justiin tossa ylempänä siitä kirjoitinkin. Huhhuh. Hirmu ressi.

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 12. No aika huikea määrä mahtuu pieneen laatikkoon :D
  Toivotan runsasta myyntimenestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mahtuu, kun oikein sulloo :D. Mutta turha varmaan ees mainita, että eipä tuolta laatikosta oikein mitään oo mieli tehnyt kaivella esiin. (Sitä varten mulla on toinen paaaaljon suurempi, johon mahtuu vielä enemmän :D).

   Myyntimenestys yllätti myyjän itsensäkin. Ensimmäisen vartin aikana meni melkein kaikki, mitä olin saanut valmiiksi hinnoiteltua. Kauhee ressi, kun piti lähteä heti takaisin kotiin nurkkia penkomaan ja keksimään, mitä sinne sitten veis, ettei tarvi loppuviikkoa maksaa tyhjästä pöydästä. Oli selkeästi tilausta kaikelle punaiselle ja muuten vaan jouluiselle, mutta ne multa ehti jo loppua. Tarvii varmaan mennä ostamaan jostain lisää, että riittää myytävää :D

   Kiitos toivotuksista! Ja mukavata viikonloppua :)

   Poista
 13. Jotenkin musta nyt tuntuu, että toi valkoinen pipo on se sun juttu :D
  Tsemppiä hinnoittelujuttuun ja vielä enemmän tsemppiä myyntiin. Toivottavasti kaikki menee kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, musta on kans alkanut tuntua siltä :D. Tulispa vaan pipokelit, että vois myös käyttää niitä :D.

   Tää on ollu ihan järjetön päivä. Tainalle tuolla muutama kommentti ylempänä kirjoitinkin, että ressihän tästä tuli, kun myynti sujuikin odotettua paremmin. Varmaan kohta joudun myymään sellastakin irtaimistoa, mitä en ollu ees meinannut :D

   Poista
 14. Oletko kuullut jouluavusta? Se on facebookissa ja netissä jouluapu.fi Sinnekin voi lahjoittaa tarvitseville jos et jaksa kaikkea viedä kirpputorille. Lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo. Kiitos tosi paljon vinkistä! En ole aiemmin kuullut, mutta siihenhän pitää heti mennä tutustumaan. Harmi etten kerinnyt lukea näitä kommentteja aiemmin, koska olisin voinut säästää jotain järkevää sinne ja jättää viemättä kirppikselle. Nyt kun kävi niin, että tähänastisest tavarat vietiin suunnilleen käsistä. Olisin yhtä hyvin voinut lahjoittaa ne eteenpäin :(

   Mutta kyllä täältä vielä löytyy kaikenlaista käyttökelpoista.

   Kiva kun jätit viestin. Toivottelen hyvää viikonloppua!

   Poista
 15. Ihana sinä :D , vai että tuollainen määrä mahtuu pieneen laatikkoon... Uskaltaisinkohan näyttää, paljonko siihen oiekasti mahtuu???? Meillä on sullottuna kuuden ihmisen hanskat, rukkaset, pipot, huivit yms tuikintarpeellista laatikkoon, jostain syystä kukaan ei KOSKAAN hae sieltä mitään... Ehkä,se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei sieltä löydä mitään...

  Niin ja olenkos mä jo kertonut meidän "mustasta aukosta"????

  Kivoja kirppistelyitä, toivotaan, että menee hyvin kaupaksi eikä tarvi takaisin roudata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinne varmaan vielä muutaman tumpun olis saanut sullottua, mutta ei meinannut enää tollaisenaankaan aueta :D. (Ja laatikko siis on tosiaan vain mun omassa käytössä... Mutta koska sieltä ei pysty ottamaan mitään johtuen siitä, että jumittaa liian täytenä, mun on pitänyt ottaa käyttöön toinen toooooosi paljon suurempi laatikko, johon voi sitten sulloa kaikki ne loput pipot ja huivit ja kintaat, joita ei edes tarvi näköjään nykyään, kun koko ajan on niin lämmin, ettei voi käyttää :D)

   Ja kyllä kiitos, olis kyllä ihan hirveän kiva kuulla teidän mustasta aukosta :D. Vertaistukea nääs... (Jos olet siitä jo kirjoittanut, niin mulla on valitettavasti mennyt ohi, kun olen täällä reuhannut noitten kasojen keskellä).

   Kirppismyynti näyttää menevän ihan päälaelleen. Tuikut on viety suorastaan käsistä :). Nyt tarttis keksiä, mitä ihmettä sinne loppuviikon vien, kun pöytä tyhjeni ennenkuin ehdin edes kunnolla täyttää. Positiivista, mutta stressaavaa...

   Kivaa viikonloppua Anu <3

   Poista
  2. Jos mä vaan kehtaan sitä julkisesti esitellä niin sitten... Se on kuule sellainen aukko, että oksat pois :D
   Tuo kirppismenestyshän on tosi hienoa, vaikkakin vähän voi kyllä olla stressaavaakin. Sulla oli selkeästi hinnat ja tavarat kohdillaan!

   Poista
  3. Voisin melkeinpä lyödä piposta vetoa, että meiltä löytyy jotain yhtä kamalaa :D. Vintissä väijyy vielä seitsemän liukoven takainen tila, jonne todellakin on heitetty tai tungettu ihan kaikki se, mille ei ole just sillä hetkellä ollut mitään järkevää paikkaa. Ja sitä(kin) tavaraa on p a a l j o n...

   Ja juu. Mun stressikäyrä on ihan tapissa, kun pöytä tyhjenee samantien kun selkänsä kääntää. Mutta en nyt aatellu kuitenkaan muuttaa hinnoittelutaktiikkaa, vaan edelleenkin pyrkiä kaikesta eroon, vaikka halvalla meneekin. Mutta voin sanoa, että ikävä kyllä, vielä ei nää tähänastiset aikaansaannokset helpota yhtään. Päinvastoin. Ahdistus kasvaa, kun tuntuu, ettei tää ikinä lopu. Eiks ookin kauhean kannustavaa :)?

   Poista
 16. No on sulla tosiaan muutama valkoinen pipo :) Minunkin pitäisi kirpparille tavaraa viedä, mutta koska se tapahtuu on toinen juttu.

  Blogissani on sinulle haaste. Toivottavasti ehdit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei oikein muuta voi kuin odotella, että tulos kunnon talvi, että vois vetää (valkoisen) pipon korville :). Nyt ne menee ihan hukkaan, kun on aina vaan kesäkelit.
   Ja juu. Jos nyt tietäisin, millaiseen savottaan ryhdyin, kun aloin tähän massiiviseen turhan tavaran raivaukseen, saattaisin jättää väliin :). Ihan hullun hommaa, mutta jaksan uskoa, että vielä se kiitos ja tyhjät kaapit lopussa seisoo.

   Kiitos paljon haasteesta jo etukäteen sitä näkemättä :). Olen viimeaikoina ollut tosi huono niissä, vaikka aina ilahdunkin kun haasteen saan. Nyt vaan menee tämä aika niin tehokkaasti tähän projektiin. Mutta lupaan ainakin yrittää, jos ei ole liian vaikea :). Ajallisesti en uskalla luvata mitään.

   Rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
 17. Että sitten pistit sen korvamadon kiertoon! Arvaa, mikä on soinut päässä toissapäivästä alkaen, kun blogisi päivittyi omani sivupalkkiin...?!
  Reipasta kiertoa kirpparipöytääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Paula, kun otit Jopen sinne :D. Ei meinaan enää oo täällä soinut haitaksi asti päässä. Joskin korvienväli alkaa muuten olla ihan räjähtämispisteessä tän kirppistouhun kanssa. Pöytä on koko ajan tyhjä, enkä kerkiä enää mitään muuta kuin värkätä hintalappua hintalapun perään. Ja miettiä, että onko tässä kertakaikkiaan mitään järkeä?? No siinä mielessä tietty, että näistä omista ylimääräisistä on jollekulle toiselle kumminkin iloa, mutta muuten alan olla kokoloppu :). Vaan parempi raivaaja kuin raivoaja kumminkin... Kai :D

   Poista
 18. Tsemppiä riskiksi-kasvamiseen! :D Olet kyllä ahkera ja reipas!! Hitsit..pitäs kans noita kaappeja kurkistella. Miksi se aloittaminen on välillä niiiiiiiiin hankalaa?! Saatan esim.kävellä varastoon meiningillä "nyt hyllyt kuntoon." Hetken siellä seison ja huokailen...ja lähden pois..esim.keittämään kahvia&lukemaan lehtiä :) Mukavaa viikonloppua ja onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Anne! Tulee tarpeeseen :). Joskin oon ihan viimeisen päälle innoissani nyt, kun on selkeät lähtölukemat ja selkeät tavoitteet ja neljän kuukauden ajan ammattilainen katsoo mun touhujen perään. Pari kiloa pitää saada lihasta lisää ja rasvaakin sais olla enemmän. Olen liian rimpula tällä hetkellä. Mutta mieltä lämitti kumminkin, kun lihaskuntotestin tulokset oli kyykyssä hyvät ja punnerruksissa ja vatsoissa erinomaiset. Ja metabolinen ikäkin oli 35 v. Että mikäs tässä itseään 15 vuotta nuoremmassa kropassa on ollessa, hehhee :). Paitsi että just nyt särkee jokaikistä lihasta salin jäljiltä. Huomenna tuskin pääsen könyämään sängystä ylös, mutta pakko se vaan on, kun lupasin tehdä ukkelille lemppariruokaansa riisipuuroa isäinpäivän kunniaks :)

   Ja juu. Tiedä niiiiiiiin ton tunteen, kun sitä tomerana päättää, että nyt järjestyy paikat ja sitten sitä hetken tuijoteltuaan lamaantuu urakan edessä, kun ei tiedä mistä aloittais ja lopulta ei aloita mistään, vaan siirtyy tekemään jotain mukavampaa :). Ja just nyt tuntuu siltä, että jos nyt saisin päättää uudelleen, en olis ryhtynyt tähän massiiviseen operaation. Vaan nyt se on liian myöhäistä.

   Reipasta viikonloppua!

   Poista
 19. Hah, sinussa kyllä asuu pieni valkopipoinen hamsteri ;) Oletkos jo miettinyt, mihin sijoitatkaan kaiken sen tuoton mitä teet kirpputuotoilla?

  Hyvä vuodenaika tehdä kuntoremonttia. Ei pääse apatia iskee, kun haba kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kuntorempan avajaispäivän kunniaks ihan järjettömän vatsataudin ja olo on karmee :(. Alko viime yönä, enkä pysy vieläkään pystyssä. Plääh :(

   Poista
 20. Ihanaa, että sielläkin asuu henkilö, jolla on ainakin pari tusinaa pipoja, huiveja ja...ja... niin täälläkin ja minä en edes ole pipo tai ylipäätään mikään päähineihminen :D Hiukset menee heti littuun, kun moisen vekottimen päähän laittaa, mutta pakkohan se talvella on laittaa, kun muuten jäätyy pää.
  Täällä myös on menossa "korjaa turhat vehkeet nurkista pois ja lahjoita eteenpäin"- kampanja. Astiat yms hyötytarvikkeet lähtee maahanmuuttajille.
  Kuntoremontti- kuulostaa hyvälle. Tsemppiä projekteihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule ihan samat sanat täällä :). Tukka lintassa kesät talvet :D. Mutta pipo pelastaa (kunnes sen ottaa pois ja totuus taas paljastuu...)

   Mulla alkaa täällä olla turnauskestävyys koetuksella tän raivaushomman kanssa. Ja etenkin noitten kirppistavaroiden. Niitä on nyt joka paikassa ja keittiön ruokapöytä hintalappuja ja nuppineulaa ja muuta sälää pullollaan. Mies jo sanoin, että "ihan kuin meille olis tullu avioero ja tavarat olis menossa jakoon :D".
   Ja kaiken lisäks sain ihan hirveen vatsataudin. Vissiin se oli joku merkki siitä, että tarttis hetki ottaa vähän iisimmin. No, siinä ei paljon muuta voinutkaan, kun olo on ihan järkyttävän hutera. Ja painoa lähti taas niin, että on kuntorempassa lisää kirittävää. Mutta siitä olen kyllä tosi innoissani, kun on joku joka katsoo mun tekemisten perään ja tuloksiakin mitataan. Tavoitteet tekee hommasta mielenkiintoisen. Mulle ei sellanen omatoiminen haahuilu salilla sovi, koska niin herkästi jää sit menemättä tai tekemättä. Lisää (lihas)massaa pitää saada, että tässä pysyy terveenä. Ei siis ole mikään ulkonäköjuttu.

   Kiitos tsempeistä ja samaa sinne turhien vehkeiden hävitykseen :). Ihanaa, jos on sellaista järkevää tavaraa, jota voi lahjoittaa eteenpäin enempi tarvitseville. Mullakin meni silloin alkuun monta laatikkoa SPR:n kautta turvapaikanhakijoille, mutta tää epämääräinen sälä on vähän harmillista ja työlästäkin "hävitettävää". Vaan onneksi on hyvin tehnyt kauppansa, joten joku niistäkin vielä ilahtuu.

   Poista
 21. Mulla tuli mieleen uudeksi nimeksi "kiertotori" ...olis ainakin kuvaavampi, mutta käviskö siinä sitten niin, että sinne ei kukaan menis vaan "kiertäs" sen torin kaukaa ;) Kiva kun sait pöydän näin sopivasti, että ne joulutavaratkin löytäisivät uuden kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ehdotus! Ja jos sitä vielä vähän lyhentäis muotoon "kiertori" (täällä siitä tulis varmaan kiertari), niin olis helpompi lausua :). Mulla oli kaikenlaista uusiota ja ekoa mielessä, mutta tota en keksinyt. (Ja täällä nää kirppikset usein kirjaimellisesti on just paikkoja, missä ihmiset kyllä kiertää, muttei osta mitään. Ja ymmärrän kyllä hyvin syynkin, koska täällä on edelleen myynnissä enimmäkseen ylihintaista tavaraa. Aina kun joku kuitenkin unohtaa, että kyseessä on kirppis, eikä uusien tavaroiden kauppa, josta vanhastakin pitäis saada uuden hinta).

   Mulle tuli hirvee ressi tästä kirppistouhusta tällä kertaa. Tavara menee suurinpiirtein samantien, kun vien sitä pöytään (heti kun olin ladannut ne 10 punaista tuikkua sinne ja kävin autolla hakemassa lisää tavaraa, ne oli hävinneet :D). Tavallaan hyvä tietty, mutta tavallaan ei, kun en nyt ehdi mitään muuta tehdä kuin penkoa laatikoita ja puljata niitten hintojen kanssa. Ja kaiken lisäks iski lauantaiyönä ihan järjetön vatsatauti (ruokamyrkytystä epäilen minäkin), joka jatkui koko eilisen päivän ja tuntuu, että olen pelkkä luuranko enää. Tuli lisää kirittävää salille :). Jahka taas pysyn niin paljon tolpillani, että sinne pääsen.

   Mutta siis juu. Kyllähän noista omista turhista on onneksi vielä näköjään iloa jollekulle toiselle. Ei mene kaikki vaiva hukkaan. Mutta aika paljon aion kyllä vaan yksinkertaisesti viedä esim. verhoja ja vaatteita ja jotain suoraan tekstiilikeräykseen. En jaksa niitä enää yhtään.

   Poista
 22. Voi että mä taas nauroin tälle sun tekstille, joten kiitos aamun piristyksestä :D Ja mä ihmettelin omaa kirppiskasaa kerätessäni, että miten mulla voi olla peräti kuusi pipoa :)

  Tsemppiä molempiin projekteihin! Mulla alkaa huomenna kirppispaikka, joten toivon tänne meidänkin suunnalle suurta ostoryntäystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, jos naurattaa :D. Täällä ei enää tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa vai kenties vetää itsensä jouluvalosarjan jatkoksi, kun tästä kirppistouhusta kehkeyty ihan hervoton stressi :). Sitä mukaa kun vien tavaraa pöytään, se häipyy sieltä, eikä mulla kohta oo enää mitään, mitä keksisin myydä. Ykskin rouva tulee heti kärppänä paikalle, kun ilmestyn (mulle on mysteeri, että päivystääkö hän siellä aamusta iltaan vai miten voikin olla aina just silloin siellä kuin minäkin) ja tutkii heti "uutuudet" ja aina ostaa jotain. Pitää varmaan kohta joku kanta-asiakaskortti hälle kehittää :).

   Viikonloppuna iski ekan salipäivän kunniaksi ihan hervoton vatsatauti, joka pilas myös isäinpäivän (sillon oli onneks kirppis kiinni...) ja sen verran kuihtu olemus, että tuli lisää kirittävää kuntoremppaan, mutta kyllä se tästä.

   Mää pidän peukkuja, että sun pöytä putsataan yhtä nopeasti kuin täällä. Tsemppiä myynteihin!

   Poista
 23. Ihan kun olis meiltä ollut nuo kuvat :D
  Pitäisi ottaa itseä nistakasta kiinni, jotta saisi vietyä kirppikselle myyntii tavaroita. Voisi sitten omalla hyvällä tunnolla hamstrata niitä lisää :DD
  Luulin, että olin sun lukija ja ihmettelin, koska sieltä tulee postausta :) Onneksi tulin paikanpäälle kurkkaamaan ja nyt on tilanne korjattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta Marina :D. Kiva kuulla, että teiltäkin kasoja löytyy. Joskin mun on vaikea sitä uskoa.

   Oikeesti mulla lähtee kohta järki tän kirppistouhun kanssa. Luojan kiitos, se pöytä tuli nyt vähän puskista, eikä joulukuun puolivälissä, koska siinä olis mennyt joulukin pilalle. En enää ees pysty nukkumaan öisin, kun vaan mietin, että mitä sitä vielä vois sinne viedä ja pitäiskö muuttaa jonkun hintaa jaajaajaa... Ihan järjenköyhää! Tässä kun vaan on nyt käynyt niin, että olen joka päivä joutunut viemään uutta tavaraa, että pöydässä olis edes jotain myytävää. Kaikki kun on ostettu suunnilleen samantien kuormasta (paitsi vaatteet, mitä en kyllä yhtään ihmettele), kun olen niitä sinne kärrännyt. Huuuuh. Yhdestäkin rouvasta on tullu jo mun kanta-asiakas, joka tulee joka päivä bongaamaan "uutuudet" ja aina ostaa jotain. Voi kuulostaa äkkiseltään positiiviselta ongelmalta, mutta oikeesti mulla on kauhee ressi :D

   Kyllä munkin mielestä olit lukijana (tosin niin, että näyt sellaisena "kasvottomana", mutta kumminkin). Sitä kautta kun sun omaankin blogiin löysin. Mutta kiitos tuplavarmistuksesta ja tsemppiä mahdolliseen kirppistouhuun! Osaat varmaan pitää homman paremmin kuosissa kuin meikäläinen, jolla nykyään kaikki mihin ryhdyn, menee enempivähempi överiksi :D

   Poista
 24. Voi pyhät pyssyt sentään, en edes uskalla avata eteisen laatikostoa, jossa on siis kaikki ne päiväkotiaikaiset villapuvut ja kypäräpipotkin vielä! Apuva. <3

  Ihanaa viikonloppua Annukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti ei sentään omat :D :D.

   Täällä alkaa jo vähän pipo kiristää ja järjenlähtö olla lähellä kirppisviikon kanssa. En enää pysty ees nukkumaan, kun vaan mietin, mistä vielä keksisin jotain pöytään vietävää. Se kun tyhjenee samantien kun selkänsä kääntää. Huuuuh.

   Sitä samaa sulle ihana Tiia <3

   Poista
 25. Voi pyhät hyssykät täältäkin ;) Mä en uskalla avata meidän eteisen kaappia. Sillä kaappi on syönyt paljon sisäänsä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin voin uskoa ton Maiju :).

   Ja toi minikokoinen laatikko näissä kuvissa on pelkästään mun ja siellä oli ehkä noin 10% kaikista mun pipoista ja villahuiveista ja -tumpuista, koska sinne ei enempää mahdu. Eli suurin osa on sellasessa suuuuuuuressa laatikossa, johon mahtuu vaikka mitä :D. Paitsi että oikeastaan voin ylpeänä todeta, että molemmat laatikot on nyttemmin liki tyhjät. Ja eteisen kaapitkin kohta niin väljät ja siistit, että saatan jatkossa pitää ovia vallan auki ja ihailla aikaansaannoksiani :). Kyl helpottaa.

   Poista
 26. Vaude! Onnea kuntoprojektille!

  Minullakin oli tässä pieni raivausprojekti, joka oli ohitse niin nopeasti, etten oikein kerennyt huomaamaankaan. :-) Pihalle tuli nimittäin siirtolava, johon saattoi heittää vanhoja rojuja, ja tarkoitukseni oli kärrätä sinne vain vanha parvekekalusto. Mutta sitten mietin, että jospa kävisin vähän läpi kellarikomeroakin. Melkein kuin huomaamatta oli roudannut sieltä lavalle kaiken, mistä olin halunnut päästä eroon. Siis ihan kaiken! Olen suunnitellut tämän homman tekemistä nyt jo aika monta vuotta, ja voin kertoa, että olo on melkoisen helpottunut nyt, kun se on tehty. Ja melkein vielä ex tempore. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Sulla oli samanlainen tehometodi käytössä kuin mun miehellä. Kaikki vaan peräkärryyn ja kaatikselle. Siinä ei kauaa nokka tuhise :). Mutta ikävä kyllä, on yleensä niin nopea ja tehokas käänteissään, että jos en yhtään katso perään, kärryyn päätyy paljon myös sellaista, jota oikeasti olisi vielä tarvittu, mutta joudutaan ostamaan uudet tilalle kaupasta, kun vanhat meni jo...

   Jotenkin mulla on nyt ollut tarve tehdä tää projekti vaikeimman kautta, vaikka välillä on ollut kyllä järjenlähtö lähellä ja turnauskestävyys finaalissa, ja olen miettinyt eräätkin kerrat, että tuleeko ikinä sitä taitekohtaa, että alan tuntea olevani voiton puolella. Olin jo vähän siinä uskossa, että ei mahda tulla ikinä, mutta kun viiden ekan kirppispäivän jälkeen näin omin silmin listan siitä, kuinka monta tavaraa oli vaihtanut siihen mennessä omistajaa, alkoi tuntua siltä, että ehkä tää sittenkin kannatti. Tänään selviää lopputulos, kun käyn siivoamassa pöydän ja jätän kirpparin taakseni. Forever :). Kirjoittelen siitä heti (tai joskus), kun tiedän, miten kävi.

   Poista
 27. Ihana, kamala tavaranraivaus! Se ainakin palkitsee tekijäänsä, on vapauttava tunne, kun saa turhaa tavaraa talosta ulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se just on :). Ihanaa ja kamalaa yhtäaikaa. Tai siis enimmäkseen kamalaa, eikä ainakaan missään vaiheessa kamalan ihanaa :). Ja Sadulle tuossa ylempänä kirjoitinkin, että musta alkoi jo tuntua, että ikinä ei tule vastaan sitä käännekohtaa, joka sais tuntemaan helpotusta siihenastisista saavutuksista, vaan aina vaan tuntuu, että enemmän on edessä kuin takana. Tai ainakin paljon. Onneks oon ottanut matkan varrelta valokuvia, joista alkuperäinen karmea totuus paljastuu... Niitä katsomalla tajuaa, että ihan oikeasti oon tehnyt ihan järjettömän urakan jo nyt, vaikkei se vielä(kään) valmis olekaan.

   Tänään käyn siivoamassa kirppispöydän ja jos sinne on jotain jäänyt, vien keräykseen. Sitten on aika tehdä yhteenveto siitä, kannattiko kaikki vaiva eli ei :).

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi