Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

SINIVALKOINEN SHOPPAILUPÄIVÄ

Vuorossa epätavallisia kuvia OOO:n (omituisen onnistunut ostospäivä) varrelta. 




Näitä ei ole ollut tapana viljellä, mutta tässä poikkeuksellinen omakuva lauantai-aamulta. Ukkeli halusi sen ottaa, koska näytin mielestään ihmismäiseltä kauniilta. Pitkään olen jo ollut sitä mieltä, että tarvii uudet silmälasit, mutta varmaan kommenttiin osasyynä oli se, että jalassani oli poikkeuksellisesti jotain muuta kuin multaiset verkkarit ja päälläkin sievä paita.. Harvinaista näillä kulmilla. Etenkin viikonloppuisin, kun tulee renuttua tavallistakin rujommissa rönttävehkeissä.

Itse näen kuvassa ihan vaan itseni sellaisena kuin (parhaimmillani) olen. Iloisena ja virkeänä, enkä enää pelkästään 50-vuotiaana. Oikeastaan jälkeen helmikuun, kun etukäteen pelätty tasaluku tuli täyteen, en ole enää ajatellut koko ikää. Tai siis olen, mutta pelkästään positiivisesti. Tällä hetkellä tuntuu ihan hitsin kivalta olla juurikin se mikä olen.
Kuvassa hymyilyttää, koska olin lähdössä viettämään vapaapäivää yhden naisen ostosreissulle tarkoituksenani kotiuttaa edellisessä banneripostauksessani kuvaamani sinivalkoiset verhot, jotka eivät jättäneet rauhaan.

Pienen kotikaupunkini yksi parhaita puolia on se, että täältä on kokolailla sama sadan kilometrin matka Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun, joten ei tarvi kuin valita mihin lähtee, jos lähtee. Useimmiten en lähde, mutta pelkkä ajatus mahdollisuudesta piisaa.

Tällä kertaa päätös osui Turkuun, johon oli parhaat bussiyhteydet. Ja edullisimmat. Ihan vaan Onnibussin aikaansaamaan kilpailun takia. Onnibussia en kuitenkaan käyttänyt, koska pysäkki on niin hankalan matkan päässä, mutta suht samaan aikaan Onnin kanssa lähtevä Matkahuollon perusvuoro oli yli puolet halvempi kuin yleensä. Ja sehän matkustajille passaa tottakai. Joskin samaan aikaan surettaa bussiyhtiöiden ja kuljettajien yt-neuvottelut.



Pysäkillä istuskelin vanhat kukkaballerinat jalassa ja niistä tuli mieleen vuoden 1984 Ruotsin euroviisukappale ("Diggi-loo, diggi-lei, alla tittar på mig när jag går i mina gyllene skor..." ).

Ei sillä, että todellakaan olisi ollut toivoa pelkoa, että kukaan olisi ollut kiinnostunut luomaan silmäystäkään meikäläisen kenkiin tai varsinkaan niiden omistajaan, mutta -84 sattui olemaan sama vuosi, jona pääsin ylioppilaaksi, joten ei mikään ihme, että on tuoreessa muistissa.. Siitä kun tuntuu olevan vasta hetki, kun painoin päähäni sen valmiiksi mustalla kengänkuvalla varustetun liian pienen valkolakkini. (Lakit laitettiin lakitustilaisuuden ajaksi juhlasalin tuolien alle ja tuoli kerrallaan vaihdettiin paikkaa niin, että aakkosjärjestyksessä seuraava oli aina reunimmaisena valmiina hakemaan todistuksensa. Ja niinpä sitä sitten joku karpaasi oli paikkaa vaihtaessaan tallonut kengänkuvansa meikäläisen uutuuttaan hohtelevaan valkolakkiin. Mutta meni samaan konkurssiin kuin kiristävä lakki muutenkin, koska oli numeroa tai kahta liian pieni. Ihan vaan siksi, että olisi vissiin ollut niin kauhian noloa ostaa oman päänympäryksen vaatima viiskutonen lakki, kun  kaikilla muilla tytöillä oli 54. Tai jotain.)

Mutta takaisin 2015-luvulle ja Suomen Turkuun, jossa ensitöikseni tapojeni mukaan etsin paikan, josta saan ruokaa. Muuten ei riitä energia kaupoissa haahuiluun. Tällä kertaa valinta oli harvinaisen helppo, koska turkulainen ystäväni Merita oli jo aiemmin vinkannut Pure foodin-kahvilasta, joka on erikoistunut paitsi raakaruokaan, myös kaikenlaisiin muihin terveellisiin, puhtaista raaka-aineista valmistettuihin herkkuihin. Eli ei muuta kuin sinne siis. Sijaintikin kun oli varsin passeli. 



Valitsin salaatin, jossa oli pohjalla vaikka mitä ihanaa ja ravitsevaa, ja lisukkeena loimutettua lohta. Kastikkeina yrttiöljy ja jugurttijutska (en muista tarkkaa nimeä). Ihan mielettömän hyvää, ja taas tuli todettua kuinka salaatilla ja salaatilla voi olla eroa. Ei niinkään hyvässä maussa, vaan siinä, kuinka hyvin pitävät nälkää loitolla. Viisi tuntia meni keposaan tällä Pure-kahvilan versiolla. Ja se on meikäläiselle tosi pitkä aika se.
Muutenkin paikka oli todella kiva luonnonmukaisine sisustuksineen.  Harmi vaan, että oli niin täynnä, etten kehdannut kaivaa kameraa esiin, vaan nappasin vaivihkaa pari kuvaa kännykällä. 

Ja sitten pääseekin oikea asupostauksien erikoisnainen asialle :D. 

Sillä välin kun muut näyttivät hypistelevän kesäasusteita, meikäläinen zuumaili tikkitakkeja..

Ja pakkohan se oli sovittaa, kun kohdalle sattui yksilö, jollaisesta olen haaveillut, mutta jättänyt ostamatta. Varmaan siksi, että olen ajatellut, että jos keli on niin kylmä, että tarvitaan toppatakkia, niin sen olisi parempi olla samalla sen verran pidempää mallia, että peittää pehvan. Eihän se muuten lämmitä. Mutta toisaalta ajattelin, että voisi kai sitä jo näin toukokuussa tehdä pikku myönnytyksen helmojen pituuden suhteen..



Sovituskoppiselfie mallia "Torso" tai "Päätön sotilas"

Kiva takki, mutta liian haarniska meikäläiselle. Pitää olla enemmän joustoa tai ahistaa. 

Ei tullut takkikauppoja, mutta sen sijaan Wiklundin kenkäosastolla tapahtui sellainenkin ihme, että näin kivan näköiset kengät, jotka vedin jalkaani ja sopivat laakista kuin lasikenkä Tuhkimolle. Ei ihan jokapäiväistä sekään. 

Mutta koska en ikinä osta mitään ensimmäisestä kaupasta, vaikka löytäisin heti jotain sopivaa, päätin ensin "käydä vielä muuallakin" josko löytyisi jotain vielä parempaa. Ja tämähän johtaa yleensä aina siihen, että sitten kun olen käynyt riittävän monessa paikassa ihan vaan varmuuden vuoksi mitään kuitenkaan löytämättä, en enää jaksa palata siihen ensimmäiseen ja menen murjottaen tyhjin käsin kotiin. Vaan tällä kertaa olin niin viitseliäs että palasin kuin palasinkin takaisin alkuperäisen löytöni pariin ja ostin nämä supermukavat Aerosol-pohjalla varustetut hitusen kimaltelevat mitkäliekengät (en tiedä, miksi tällaisia pehmoja sanotaan). "Kato, ostikko Pomarfinit?" kysyi mies kotiin päästyäni.. No kieltämättä tuli itsellekin vähän mieleen 90-luvun miesten harmaat valkoisella pohjalla varustetut "rennot mutta siistit" Pomarit, jotka tennissukkien kera sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, mutta suljin mielikuvan mielestäni :)




Näyttävät kuvassa jo vähän veltostuneilta, mutta eivät oikeasti ole. Ihan superihanat jalassa, eikä noin 70 euron hintakaan päätä huimannut. Sen verran harvoin kunnon kenkiä ostan.

Mutta sitten niihin sinivalkoisiin juttuihin.

Indiskan verhot siis olivat ostoslistalla, mutta väkisin sitä tuli matkan varrella sivuillekin vilkuiltua. Niinkuin nyt vaikkapa näitten ruotsalaisten (unohdin merkin) posliiniastioitten perään.
Ihana kesäinen kuvio, mutta mukeja oli onneksi jäljellä vain kolme, joten saivat jäädä toistaiseksi kauppaan.




Indiskan verhot osoittautuivat harmikseni pienoiseksi pettymykseksi. Sininen väri ei ollut niin kiva kuin kuvittelin ja kankaan laatukin hintaansa nähden vähän kepuli, mutta koska tuli kuitenkin se sata kilometriä niitä varten matkustettua ja koska jäljellä oli enää yksi verhopari, päätin kuitenkin mieluummin ottaa kuin jättää. Toista kertaa kun tuskin olisin saman asian perässä bussiin istunut. Ja kotona olin ihan tyytyväinen päätökseeni, koska keksin verhoille oivan varasuunnitelman, jonka otan käyttöön, jos on tarvis.



Ihan pakko oli poiketa myös Tyttö ja Vuohi pop up-liikkeessä, joka parin viikon ajan pitää majaansa Forum-korttelissa. Sieltä mukaan tarttui muutamia aivan ihania afrikkalaisena käsityönä tehtyjä oliivipuisia pienesineitä.


Kuvassa neljä erikokoista sydäntä, jotka ostin kuvastamaan perheemme neljää jäsentä. Kaikki keskenään periaatteessa samasta muotista, mutta kuitenkin erilaisia. Ihan niinkuin perheenjäsenetkin. Kaverinaan pienet oliivipuiset pähkinä- tai oliviikulhot, joista yksi hauska kalan mallinen luukuvioisine pyrstöineen.

Pop up-kaupan kivijalkamyymälä sijaitsee Turun Itäharjussa ja sinne on suunnitteilla pienimuotoinen täsmäisku kesäkuun puolella. Nyt kauppaan jäi paljon kaikkia toinen toistaan ihanampia käsintehtyjä tuotteita, joista jokaisella on oma tarinansa. Samoin kuin tekijöillään. 






Sinivalkoisen shoppailupäivän sinivalkoinen keli.

Aivan täydellisen kiva päivä. Ja poikkeuksellinen, koska kerrankin löysin jotain ostettavaa. 
Ja vaikka tottakai viihdynkin hyvässä seurassa, olen myös erakkoluonne, joka tykkää tehdä näitä päiväreissuja ihan vaan yksin. Voi kulkea omissa ajatuksissaan omaa tahtiaan sinne minne milloinkin huvittaa. Ja jos ei huvita, voi tehdä lakon ja ihan vaan istua paikallaan. Pelkkä ohikulkijoiden katselukin käy vaihtelusta.

Kesäkuun puolivälissä onkin sitten vuorossa "ihan jotain muuta-matka" blogikaveriporukalla Tallinnaan. Etukäteen jo hirvittää jännittää mitä tuleman pitää, kun tuttu Kiljusen herrasväki on liikenteessä... Yhtään hiljaista hetkeä tuskin on luvassa, joten parasta harrastaa niitä näin ennakkoon ettei iske angsti erakolle :)

Maanantaihan se on tunnetusti ihmisen parasta aikaa, joten mitä mukavinta päivää kaikille maanantain ystäville ;)



42 kommenttia:

  1. Valoisaa päivää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän kerkis jo kääntyä illan puolelle, joten "kiitos samoin" tulee liian myöhään, mutta mukavaa iltaa kumminkin :). Ja tervetulloo porukoihin. Ilahduin.

      Poista
  2. Oi Annukka, ihanaa kun on kasvokuva, näytät kyllä niin hyvinvoivalta ja tasapainoiselta, kauniilta! Että olet hoikka, niin kiva tikkitakki, kyllä ottaisin, ballerinat kyllä vaan, pomorfinit mitkä lie, ehdottomasti ottaisin ja nuo verhot, kaikki tänne vaan!

    Olipahan kiva päivä ja herkullisen näköinen salaatti, nams. <3

    Halit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisitko kenties myös sen kengänkuvalla varustetun kiristävän lakin :D? Voisin luopua :)

      Mutta siis kiitos tosi paljon kauniista kommentista. Justiin siltä musta itsestäkin tuntuu. Hyvinvoivalta ja tasapainoiselta siis. Ja hoikaltakin, kun lähti niistä hartioista se kymmenen voipakettia :D

      Toivottavasti joskus nähtäis livenä. Tuntuis kivalta ajatukselta halit ihan livenäkin <3

      Poista
  3. Hiton hyvä naamakuva, en ees pelästynny!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh. Hieno homma :D. Jos oisit pelästyny, olisin joutunut harkitsemaan alanvaihtoa. Variksenpelättimeksi variksenpelättimen paikalle...

      Poista
    2. Se on mulle varattuse pelätin paikka!!

      Poista
    3. No kai meitä kaks sentään samalle pellolle mahtuu :D

      Poista
  4. Tulin ensivisiitille! Tulen takaisin varmast.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sekös lämmittää mun mieltä :). Lämpimästi tervetuloa iloisten ihmisten seuraan Taru :). Ja kiva kun kävit!

      Poista
  5. Ihana kuva sinusta <3

    todella kiva shoppailupäivä sinulla ja nuo kengät ovat kyllä ihan samat kuin minun :) Eikös olekin aivan ihanat jalkaan!

    Postauksesi ei ole tullut bloggeriin ollenkaan, en tiedä mistä johtuu? Olen nyt ollut kanssa pari viikkoa vähän dietiillä ja teinkin siitä tänään postauksen!!! Kiitos inspiraatiosta blogikamu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kamuseni <3. Heti piti käydä sun postaus lukemassa ja kyllä tuli hyvä mieli siitä. Hyvä olo on kun on aika kiva juttu :). Ei golfpökät ahista... (Omiini jouduin jo laittamaan vyön, kun näyttivät muuten niin säälittäviltä)

      On kyllä mukavat kengät jalkaan. Tosi harvoin käy niin, että tuntuvat heti omilta. En tiedä olisinko ilman sun aiempaa kenkäpostausta niitä edes huomannut, mutta nyt ne suorastaan huuteli nimellä sieltä hyllyn päästä :)

      Kivaa lukea sitten, miten sulla menee muutoksen suhteen.

      Poista
  6. Ihana päivä ja kivat ostokset :) mulla samaa erakon vikaa ;) seura on kivaa , mutta ostoksilla käyn kyllä yksin ja monessa muussakin paikassa .
    Mulla on kans ollut ongelmia bloggerin päivityksissä , tää sun postaus näyttää, että ilmestyi 7 minuuttia sitten ... Mahtaakohan omakaan näkyä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggeriin on vissiin asentunu joku suodatin, joka hylkii ;). Ei olis vissiin pitäny tota omakuvaa ladata :D
      Ja huomasin eilen sellasenkin ilmiön, että joissakin blogeissa näkyi sellasia päivityksiä seuraamistani blogeista, joita ei mulle tullut lukulistalle ollenkaan näkyviin. Eli kyllä jotain yleistä häikkää on ollu ilmassa.
      Sun leveälahkeisia kävin eilen kommentoimassa, mutta jos sen jälkeen on jotain tullu, niin sitä en ole vielä kerinnyt hoksata.

      Olen huono vapaapäivinä sietämään mitään ennalta sovittuja aikatauluja, joten sikälikin toi yksinlähteminen on niin helppoa. Voi aamulla päättää, lähteekö vai ei lähde ilman että sillä on vaikutusta kenenkään muun päivään.

      Poista
  7. Kaunis oot (varmaan niissä rönttövaatteissakin)! Joskus on tosiaan mukava tehdä yksinkin reissuja, minä tykkään myös ja joskus käyn päivän reissuille yksin esim. Helsingissä kun täältä (Jyväskylästä) kulkee sellainen halpa "lauantaibussi".
    Ihanat noi puusydämet ja ihana ajatus <3 Nauratti toi sun mielikuva noista Pomareista ;D Shoppailureissuilla pitää olla rennot kengät, ei siitä muuten tuu mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :). Vähän tuntui tyhmältä tollanen omakuva laittaa, eikähän musta sellaisia edes ole, koska en viihdy kameran edessä, mutta siinä se nyt pönöttää.

      Lauantaibussi kuulostaa just kivalta. Ja Jyväskylän ja Helsingin välillä ehtii hyvin olla omissa ajatuksissaan, ihailla maisemia ja ottaa hyvät torkut, että jaksaa :). Mutta hyvät kengät on tosiaan parempi olla tai kivasta päivästä kehkeytyy äkkiä kärsimysnäytelmä. Eipä ollut kehumista niissä mun littapohjaballerinoissa siinä suhteessa. Vanhemmiten jalan malli sen verran muuttunu, että jotain pehmeetä pohjaa olis hyvä olla ja sitä noissa Aerosoleissa just on. Ihan napit jalkaan. Kunhan ei mieti niitä Pomarfineja :D. (Ja TopMan oli kans kova sana...)

      Poista
  8. Sinähän suorastaan hehkut -taitaa johtua osittain kuvaajastakin ;) Minäkin tykkään olla ostoksilla yksin - ylläri - ylläri, mutta sitten on kivoja ne tyttöjenkin jutut :)! Ja Turku on niin ihana kaupunki ! Tuo Tyttö ja Vuohi Pop-up-liike on myös minun listallani kun seuraavan kerran olen Turussa. Meillä täällä jaksaa sataa ja ilma ei kyllä ole lämminkään, mutta jaksan uskoa, että kyllä se tässä -ja pian on suvivirren vuoro - sitten on sama vaikka puukkoja satais. Ihanaa tätä viikkoa sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :). Kuvaaja tuli ovella (suoraan töistä) vastaan kun olin lähdössä. Kysyi vaan mistä kamerassa pitää painaa, että tulee kuva, joten kovin kauaa tähän ei tuhraantunut :D . Mutta siis mun mieltä lämmitti tuo "hehku"-sana, koska itsestänikin näyttää, että se sisäinen hyvä olo, joka mulla sen PH-dieetin ja sen jälkeisen samanlaisena jatkuneen elämän jäljiltä on, välittyy kuvassa.

      Arvaa vaan alkoiko ne mun sinivalkoiset verhot tuntua pliisuilta siellä Tyttö ja Vuohi Pop upissa? Siellä oli hyllyt täynnä niin raikkaita, kirkkaita ja kauniita värejä, että iski tenkkapoo sen suhteen, tuliko kumminkin tehtyä väärä valinta. Mutta mikään ei onneksi ole ikuista, joten voihan sitä vielä muuttaa mieltänsä tässä(kin) asiassa :). Nyt mennään kuitenkin näillä.

      Turussa paistoi aurinko (musta tuntuu että siellä paistaa aina), mutta lämpimäksi ei keliä kyllä vielä voinut kehua. Nyt näyttäis täälläkin (ja toivottavasti myös siellä teillä) tällä viikolla aurinko jo lämmittävän. Hope so. Muuten ei perunanviljely etene :D. (Suurennuslasilla jos katsoo, niin yks itu on jo yltänyt mullan pintaan...)

      Ihanaa viikkoa sulle kans sielunsisko :)

      Poista
  9. Kauniina olet! Ihanat ballerinat ja kiva takki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :). Ballerinat on vanhat, mutta mieluiset, koska niissä on kukkia ;)
      Takista ja musta ei tullut ystäviä. Oli liian pönäkkää matskua mulle.

      Tänään vissiin sitten jännitetään.... ?

      Poista
  10. Kaunis kuva ihanasta naisesta ja muutenkin oikein hyväntuulen postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jossu :). Päivä oli kiva ja mieli iloinen :). Verhoista en ole vieläkään ihan varma, mutta eilen tyhjensin terassin kaikista kalusteista ja roinasta ja tänään olis tarkoitus töitten jälkeen hioa lattia ja käsitellä se sit uudelleen ehkä huomenna ja loppuviikosta, niin sitten pääsis sisustamaan ikäänkuin puhtaalta lattialta koko tilaa. Ja verhojen kohtalo selviää vasta sitten.

      Iloista päivää!

      Poista
  11. Oikein kiva päivä näkyy olleen! Kengissä onkin tärkeintä, että olla hyvät kävellä. Kävis nuo varmaan mullekin. Mie en taho millään löytää sopivia kenkiä.
    Kiva kun perunanviljelys sujuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No päivä oli kyllä kiva. Ei olekaan tullu vähään aikaan käytyä missään ihmisten ilmoilla ja nyt sattui vielä hyvä kelikin + kivoja löytöjä. Harvinaista mulle.

      Nuorempana tuli kyllä tehtyä varsin pölhöjä kenkäostoksia, joista saa nyt kärsiä ylimääräisten luutumien muodossa, mutta onneks sitä on jo viisastunut. Tai sitten nykyään on oikeasti parempia (pehmeämpiä) kenkiä tarjolla. Ei tarvi sulloa sitä lasikenkää väkisin jalkaan...

      Justiin äsken kävin ruokiksella kotona pyöräyttämässä pinaattipaistoksen ja samalla tarkistin viljelmät. Ilokseni multa alkaa rakoilla ja jotain puskea pintaan. Mutta tovi vielä menee ennenkuin pöytään asti mitään päätyy :)

      Poista
  12. Onpas hyvä kuva rouvasta, miehesi oli oikeassa ;-D

    Näkyään kenkien mukavuus on pääasia, ei niinkään ulkonäkö, ainakaan meikäläisellä!!

    Tyttö ja Vuohi -kaupassa olen minäkin käynyt, samoja sydämiä ostanut. Ovat kädessä aivan ihanan tuntuisia!
    Tuli ostettua sitten vähän muutakin samalla. Hyvää tarkoitusta voi kuitenkin hyvällä omalla tunnolla kannattaa!

    Aurinkoisia päiviä keveään kevääseesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä GR:llä on kato silmää naiskauneudelle hehheh :D. (Annettu samalla kauhalla kuin kokkaustaitoja :)).

      Mieluiten kulkisin Crocseissa tai lenkkareissa ja niin yleensä täällä kotikulmilla teenkin, mutta koitin nyt vähän ryhdistäytyä kun oikein ihmisten ilmoille tuli lähdettyä.. Mutta oli kyllä superhyvä löytö noi "Pomarfinit" (Tai "TopManit.."). Sujahtivat jalkaan kuin sukka. Toivottavasti ei enteile sitä, että kohta venyvät niin, ettei joutuu ensin siirtämään jalkaa ja sit kenkää..

      Veikkaan että se Itäjarjun Tyttö&Vuohi-myymälä on vähän isompi kuin tuo Forumin pariviikkoinen pop up. Tai ainakin olen kuvista niin päätellyt. Ihania juttuja jokatapauksessa. Harmi vaan ettei kaikkea voi / raski kotiuttaa vaikka mieli tekiskin.

      Ihanaa kun kävit täällä näytillä. Olenkin jo moneen otteeseen kaivannut <3

      Poista
  13. Upea Annukka! Ja kiva nähdä sinuakin ;)

    Kengät näyttävät mukavalta ja lisäksi vielä sopivan tyylikkäiltä ja kauniilta.

    Kuulostaa loistopäivältä :). Mukavaa viikon jatkoa sinulle sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Jutta :). Ja kuvasta voit varmaan päätellä, miksi ihan aidosti ja vilpittömästi (mutta hyvällä) kadehdin sun mahtavan paksua lettiä <3. Mulla on hiukset ohentuneet varmaan vuoden sisällä ihan hirveästi, mikä ei ole ollenkaan kivaa, kun eivät paksut olleet alunperinkään. Nyt ne on tollaset ankeat luomut, koska en ole halunnut mennä kampaajalle, etten sorru ottamaan väriä. Tai ainakaan raitoja, koska ne on pitkälle syyllisiä katkeileviin haituviini. Ja harmaathan noista näyttää ihan luonnostaan pikkuhiljaa tulevan, mikä on positiivista, koska sitä tuhkanvaaleaa olen aina havitellut, mutta ei vaan ole pysynyt. Alta viikko, niin sama Elovenan keltainen kuosi on taas kuontalossa..

      Turku on kyllä kiva kaupunki. Joskus muinoin mulla oli sitä kohtaan sellaisia ennakkoluuloja, että siellä asuu vaan ylemmyydentuntoisia minkkiturkkikaunottaria, mutta onneksi olen saanut tutustua niin moneen aitoon turkulaiseen, että on se mielikuva rapissut.

      Ihanaa viikkoa sulle kans :)

      Poista
  14. Juu kiitos vaan tästä postauksesta, nyt aloin himoita noita indiskan verhoja :)
    Uudet kengät näyttää kyllä niin hyviltä, mutta kyllä mulle kelpaisi noi sinun balleriinatkin.
    Kunnon shoppailu tyylillä me, myself and I tekee välillä niin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ollos hyvä vaan Outi :). Ja eiku suunta kohti Indiskaa...:) Sulla taitaa olla vähän lyhyemmän matkan päässä kuin mulla. Vaikka eipä toi reilu tunteroinenkaan paha oo.

      Uudet kengät on kivat, mutta ikävä kyllä ne näyttää hirmu nopeasti menevän päältä "ryppyyn". Tai siis niihen tulee sellaset viivat siihen kohtaan, mistä taipuvat. Olisin niin halunnut, että kimaltelevat tasaisesti aina vaan..

      En tykkää aikatauluista (vapaa-ajalla), joten silloin toi yksin itsensä kanssa oleminen on niin helppoa. Ei tarvi sopia mitään :)

      Poista
  15. Kyllä sulla on vaan huippujutut!:D Oliko sulla koskaan haaveissa jotain kirjoittamiseen viittaavaa niihin aikoihin, kun joku sun lätsäsi talloi?;D Ihanaa lukea sun kirjoituksia!<3
    Verhot näyttävät edelleen erittäin hyvälle ja rouva niin simpsakalle tikkitakissaan. Puiset sydämet olisivat taatusti lähteneet minunkin mukaan.:) Shoppaillessa tykkään yleensä olla yksin (saa mennä just niin kuin haluaa, enkä yleensä kaipaa makutuomareita) ja samalla tavalla mulle käy toisinaan, että ekan kaupan mieluisat jää ostamatta, koska en jaksa enää palata. Eipä tuo paha asia taida ollakaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua Taina, kun aina jaksat olla niin kiva, että näitä mun sekalaisia tarinoita niin kannustavasti kommentoit :).
      Ja arvaa vaan, onko ollut aika montakin kertaa mielessä kirjoittaa jotain vähän enemmänkin. Ei siis enempää eikä vähempää kuin kirja :D. Aiheiden paljous vaan on ollut korvienvälissä esteenä.. (Löysin muuten seiskaluokan ainevihkoni taannoin ja oli kyllä aika kiva lueskella, kun en enää ulkoa muistanut tarinoiden juonenkäänteitä. Yksikin juttu oli niin jännittävä, että alkoi ihan itseäkin pelottaa :D).

      Simpsakka päätön sotilas oli kyllä ihan liian tönkkönä. Takki näyttää kyllä siistiltä päällä, mutta en tykkää noin jämäkästä matskusta. Liian asiallista mulle.

      Yksinshoppailun (tai siis ihan vaan sen kaupoissa haahuilun) hyviä puolia on se, ettei tarvi sopia mitään aikatauluja mihinkään suuntaan. Olen niitä vähän huono vapaalla sietämään. Ja jos satun olemaan muutenkin erakkotuulella, ei tarvi edes puhua mitään. Kiitos ja näkemiin kassalla piisaa :)

      Poista
  16. Mahtavia ostoksia. Joo se on kumma miten se piristää kun välillä laittaa päälle muuta kuin rönttövaatteita. Mullakin koulussa vaatteet sotkussa ja kotona sitten multalinjalla. Mutta se on kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multalinja on hyvä linja :). Tosin samat reuhuverkkarit on myös remontti- ja yleistouhupökät, jotka on aina kiva vetää jalkaan. Tulee vähän heti niinkuin tekemisen meininki.. Mutta siis se on totta, että välillä kun tulee puettua jotain "sievempää" päälle, niin onhan sitä ihan eri ihminen. Kontrasti on sen verran iso :). (Mun mummo aina sanoi, että "aina hieno ei ole koskaan hieno" ja se kyllä pitää paikkansa. Jos aina olis viimeisen päälle laitettu ja huoliteltu arkenakin, niin miten sitä sitten erottuis juhlassa? Ja tuntuisko mikään spesiaali sitten niin spesiaalilta. Tuskin.

      Kiva muuten kun kävit pitkästä aikaa näytillä :)

      Poista
  17. Niin on nättinä. Kypsään ikään ehtinyt kaunokainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan molemmat niin kypsiä (hedelmiä) Maketsu :D. Vihanneksia ei sentään vielä.

      Kiva kun kävit. Mua aina ilahduttaa toi sun ja pikkukoiran kuva.

      Poista
  18. No niin oot kyllä suloisin Annukka ikinä, siihen malliin hehkuu rouva siellä että onko tässä alettava aurinkolasein varustautua kun tänne tulee kyläilemään, tosin ei noiden sun kuvien suhteen ole runsaudenpulasta päässy kärsimään :)
    Hitsin kiva muuten kuulla että tuntuu ihan hitsin kivalta olla juurikin se mikä olet koska sitähän sää just oot, ihan hitsin kiva ♥ Mua melkein harmittaa että laitat niin kauniita sinisiä kuvia, alkaa ihan peljättämään että iskee halu palata miss blue-aikoihin:)
    Keskiviikkokin on ihmisen parasta aikaa joten kivaa sellaista sulle sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senkin höperö <3.

      Eipä oo noille aurinkolaseille tänä keväänä ollu pahemmin käyttöä, mikä on sinällään hyvä asia, koska en muista mihin olen ne viime kesän jäljiltä jemmannut. Mutta hirmu luotto siihen, että putkahtavat jostain runsaista romukätköistä tahi keittiön mustasta aukosta (leviämäisillään oleva Ikean Hemnes-lipasto) esiin niinkuin aina ennenkin. Kyllä olen kuule muutamankin kerran miettinyt, että pitäiskö jo kohtuullistaja-Kirsi tilata paikalle, kun ei oikein oma kätköilyn karkotus etene. Huoh. Keittiöremontin sentään sain tehtyä ja terassin. Paitsi että ukkeli eilen vähän heitteli kapuloita rattaisiin, kun ei lattianhiontahomma heti ykösellä onnistunut. kovin on lyhytpinnainen näissä projekteissa, jotka yleensä sen takia hoidankin mieluummin itse, mutta nyt oli pakko turvautua miesvoimiin, mutta koska ne voimat alko lakkoileen jo ekan tunnin aikana, piti tilata amattimies paikalle. Toivottavasti ilmestyy silloin kun on sovittu tai menee pojan valmistujaisjuhlat ilman lattiaa.

      Ja arvaa vaan harmittiko mua kun menin sen alkuperäisen kuvan noista verhoista näkemään ja tässä sitä nyt ollaan ei-enää-ikinä- meille-mitään-sinistä- takinkääntäjän roolissa. ja arvaa vaan sekin, alkoiko noi sinivalkoiset astiat kans houkuttaan (eikös noi kuviot muistutakin ihan pikkuisen perhosia ;)), mutta ennenkuin saan yhtään uutta kippoa tai kappoa mahtumaan yhtään mihinkään, pitää raivausprojektin olla jo niin pitkällä, ettei paljon sen pidemmälle pääse.

      Veikkaus on joka viikko, palautuspäivä keskiviikko :D. (Pitikö toikin nyt just muistaa, koska jäi soimaan päähän. Toivottavasti sullekin ♥)

      Poista
  19. Hei ja samaa mieltä, miehesi kanssa, että tosi kaunis olet, oikein sellainen luonnon kaunis ihminen ja blogiasi seuranneena myös sisältä kaunis. Ihanat nuo sinun hartiat, kun itsellä ne on kuin seitsämän ladon ovet, vaikkei paljon ylimääräistä painossa ole, mutta se on tuo Luojan suunnittelema malli, joka ei siroksi muutu, vaikka mitä tekis:), siispä kiitän omistanikin. Ja tosiaan sinun innoittamana aloitin ph dietiin ja alku mennyt hyvin... aivan uskomaton juttu, kun ruisleipää ei ole tehnyt myöskään minulla mieli ja kun luulin sen olevan luopumaton asia. Niin ja kiitos, kun vastasit siihen puhdistuspostaus kommenttiini. Miten laitan sinulle jatkossa dieettiterveisiä, laitanko sinne sinun lopputulos sivulle vai kuinka haluat, että varmasti huomaat viestit:) t. vierailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt taitaa kyllä tulla auttamattomasti liian myöhään tämä vastaus :(. Voi että miten mua harmittaa, että oli mennyt tuo sinun kommentti jostain syystä roskaposti-osastoon ja tänään vasta sen sieltä huomasin.

      Kiitos ihan tuhannesti kauniista sanoistasi, joista tuli todellakin hyvä mieli <3. Ja aivan superia kuulla, että innostuit ph-dieetistä ja että se on mennyt hyvin. Oli se vaan niin uskomaton juttu, josta jäi paljon hyvää jokapäiväiseen ruokailuun. Tosin kesälomalla tuli kyllä syötyä ja juotua aikalailla mitä sattui käsillä olemaan, mutta ihme kyllä, paino ei ole muuttunut miksikään. Se tässä vähän ihmetyttää.

      Jos vaan tämän viestin saat, niin ihan todella kiva olisi jos voisit vaikka tähän jatkoksi laittaa loppukuulumisia dieetistä. Nyt tiedän tarkkailla roskapostikansiotakin sillä silmällä, että sinne sekaan on voinut lipsahtaa sellaista, mikä sinne ei kuulu. Ja mulla menee kahta viikkoa vanhempien tekstien kommentit valvontaan (että varmasti huomaisin ne), joten sieltä kyllä hoksaan viestisi.

      Kiitos tosi paljon ja kaikkea hyvää sulle :)

      Poista
  20. Kuules sinivalkoinen erakkoshoppailija, näytät hyvältä! <3 Kivat ostokset ja kaikki. Piti aiemmin jo kommentoida (silloin monta päivää sitten...), mutta en mukamas ehtinyt eli nyt sitten mattimyöhäisenä. Pelkäsin jo, että mahdatko lähteä ollenkaan meitin kanssa Turkkuseen, kun otit ns. varaslähdön, mut kyllähän sä lähdet. Eiks niin, joohan? =D Diggiloo ja pomarfinit kunniaan, täältä tullaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pom pom pom pom Pomarfin.... :D . (Oot niin nuori, että ehkä toi mainoslaulu ei tuu ihan ekana mieleen, mutta mulle se jäi nyt sit soimaan päähän. Voihan kääk. Täytyy äkkiä vaihtaa takasin siihen Digiluuhun..)
      Mutta siis kiitti kamu <3. Tottakai mää tuun. Ja tunsin oloni vähän petturiksi, kun kävin jo ennakkoon vähän stalkkaamassa pop uppia, mutta tää oli hätätapaus ja mun piti saada ne verhot. Ja valkkasin Turun senkin takia, kun siellä piti mun tietojen mukaan olla myös Anttila, josta oisin saanu ne tyynynpäällisetkin, mutta eipähän ollu enää. Dämn. Lähin Kodin1 olisi ollu Raisiossa, mutta sinne ei ny bussimatka vieny, joten tyhjin käsin piti palata niiltä osin.

      Toivotaan, että tulis joku superihanan lämmin ja aurinkoinen päivä sillon, että vois jo heivata pitkät kalsarit :D

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi