Sivut

torstai 21. toukokuuta 2015

BLOGGERIN HYLKIMÄ

Nyt masentaa. Ei paljon, mutta sillälailla pienesti kumminkin. 

Bloggeri näyttää jostain syystä hylkivän postauksiani, joista kaikki eivät näköjään tule ollenkaan näkyviin. Tai vähintäänkin vuorokauden viiveellä. Ei sillä, että näissä mitään tähdellistä olisi, mutta kun ei tässä meikäläisen postaustahdissa muutenkaan ole patsastelemisen aihetta, niin olishan se kiva, että nekin vähät päätyisivät ihmisten ilmoille. Vai koittaako bloggeri tässä nyt vihjata, että olen ollut liian laiska ja nyt on aika kärsiä. Kääk. Täytynee pistää töpinäksi.




Myöskään omalle lukulistalleni ei ilmesty kaikkia seuraamieni blogien päivityksiä. Jonkun toisen blogista näen, että kappas vaan, joku teistä on julkaissut uusia juttuja, mutta niitä ei vaan täällä näy, ei kuulu. Huhuu.

Äsken tyhjensin selaimen välimuistin ja sama vissiin tarvii tehdä kotona muillekin koneille josko auttaisi jotain.

Osaako joku sanoa mistä moinen johtuu ja miten ongelmaa voisi koittaa korjata? 

Muiden muassa lauantai-aamuna julkaisemani taidonnäytteeni ihan omin käsin leipomastani gluteenittomasta raparperipiirakasta ja sen ohjeesta ei tainnut koskaan päätyä mihinkään. Mutta koska en sitä tiennyt, tulkitsin tekstin nollakatselun niin, että resepti oli huono, minä olin surkea ja torttukin näytti pahalta, joten menin sitten keittiöön viiltelemään ranteita ja poistin koko tekstin. Alla kuitenkin todistusaineistoksi kuva siitä, että jotain olen oikeasti minäkin leiponut. Eikä se ihan huono varmaan ollut se torttukaan, koska oli Turun keikkani aikana syöty. 


Kardemummaisa, gluteeniton ja maidoton peruspiirakka.
Vähän liian pullaisa omaan makuuni, mutta miehille maistui ja kehujakin tuli. 


Samalla tuli pitkästä aikaa kurkattua, millä hakusanoilla tänne on viimeaikoina päädytty ja yllättäen näkkileipäaiheet näyttivät keikkuvan hakujen kärjessä. Kröhöm. Tunnen itseni varteenotettavaksi näkkileivän tekijäksi. Mutta oli siellä jotain muutakin:



No niinpä... Voin sanoa, että aika montaa konstia on kokeiltu.


No sanoisin, että kelmu kannattaa ottaa pois vähän ennenkuin käy näin..

Mutta voisiko joku ratkaista tämän seuraavan haun arvoituksen? Itse en ole niin nokkela, että hoksaisin, mitä kyseinen kuukkeloija on ajanut takaa ja sekös harmittaa.


??

Toivottavasti Bloggeri lakkaa hyljeksimästä ja pääsen taas porukoihin. Muuten ei ole yhtään kivaa.





35 kommenttia:

  1. Hei, tämä tuli ainakin äsken heti bloggeriin kun olit julkaissut ja samoin blogini sivupalkkiin :)

    raparperipiirakkaa ei ole näkynyt eikä sitä sinun dieetin päätöspostausta / sen näin vasta kun tulin lukemaan muita juttujasi :)

    itse en osaa neuvoa, toivottavasti joku osaa paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kävit kertomassa, että näkyy :). Mutta onpa harmillista tosiaan, jos näitä vähiä on jäänyt enemmänkin välistä. Näyttäis kuitenkin siltä, että välimuistin tyhjennys auttoi. (Kävin googlettamassa probleemaa ja siellä neuvottiin tekemään niin).

      Piirakkaohje tuli ja meni, mutta ens kerralla uus yritys :)

      Iloista viikonloppua <3. Eikös se melkein jo kohta ole..

      Poista
  2. Minullekin tämä näkyi nyt heti, mutta en kyllä raparperipiirakan ohjetta ole koskaan sinulta saanut... Ei sillä, minun leivontataidoillani sillä tuskin mitään tekisinkään :D Huomasin parin muunkin blogin kohdalta, että postaukset eivät päivittyneet minulle asti, vaan toisten blogien sivupalkeista näin uudet postaukset. Outoa....

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että toi selaimen välimuistin tyhjennys oikeasti auttoi. Oli ohje, jonka googlaamalla löysin. Eli ei ehkä sittenkään johtunut mun surkeasta reseptistä tai oman naamataulun kuvan julkaisusta :D.

      Ja kuule Jossu. Tiedän, että meillä on yhtäläiset viher- ja jauhopeukalot (kröhöm..), mutta se mun piirakan ohje oli kai seiskaluokan köksänkirjasta, joten pomminvarmasti olisit onnistunut siinä missä minäkin :). Muuntelin sitä vaan (juu, olen nykyään hullunrohkea..) niin, että vaihdoin vehnäjauhojen tilalle gluteenittomat ja maidon tilalle mantelijuoman. Mutta se nyt lähti jo taivaan tuuliin se resepti, joten uutta odotellessa..

      Toivotaan, että bloggeri tästä ryhdistäytyy, mutta kokeile ihmeessä sitä välimuistin tyhjennystä. Selainkohtaiset ohjeet löytyy googlettamalla. (Tai siis varmaan muut osaa tänkin automaattisesti tehdä, mutta minä tarvin ohjeet kaikkeen :))

      Poista
  3. Oon huomannu saman jutun: jos tahti hiljenee niin jännästi lukijamäärä vähenee, eli nää blogiin kirjautuneiden lukijoiden määrä tippuu aina muutaman lukijan verran. Tahti kun kiihtyy niin yllättäen"lukijoita" ilmestyy lisää vaikka niitä ei listassa näy, ei lähtijöitä eikä tulijoita :/ Myös noita postauksia tosiaan jää ilmestymättä...Tympeää suorastaan :( Jää moni hyvä juttu lukematta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tähän bloggeriin tosiaan voi näköjään sit luottaa. Tavallaan olisin toivonut, että olis ollut vaan mun ongelma, mutta toisaalta lohduttaa kuulla, etten olekaan ainoa, vaan jotain kokonaisvaltaista häikkää siinä sit on. Alkaiskohan leviämään käsiin koko bloggeri, kun taitaa näitä blogejakin jokunen jo olla maailmassa.. (Piti alunperin kokeilla wordpressiä tai jotain, mutta kun tää kuitenkin on niin helppo, niin en sit alkanut asiaa sen enempää pähkimään. Etenkin kun on niin paljon helpompaa tää kommentointikin bloggerissa, kun ei tarvi tietojaan joka kerta erikseen kirjoittaa).

      Voihan tympeys tosiaan, mutta josko se tästä iloks muuttuis. Eikä toi välimuistin tyhjennys tosiaan tainnut olla huono idea. Lähti kaikki muukin turha samaan avaruuteen, minne se piirakkaohjekin :D

      Ja kiva kun kävit Sirpa :)

      Poista
  4. Oma lukijalistani ei myöskään aina päivity...jos illalla käyn lukemassa aamulla samat blogit ovat ekoina ja päivitetty mukamas esim. viisi minuuttia sitten. Sitten on tullut sellaista esiin, että joihinkin blogeihin en vaan pääse...Norman ilmoittaa, että saatta olla virus???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsinvitsi. On kyllä harmillista. Enkä varmaan olis koko asiaa edes noteerannut, mutta kun jonkun muun blogin sivupalkin lukuluettelosta (jossa tiedän oman blogini olevan mukana) huomasin, että omia päivityksiäni ei näy, aloin tutkailemaan, että näkyykö se missään muuallakaan. (Ensimmäinen ajatus tietty oli, että nyt mut on jo blogikaveritkin hylänneet, eikä päivityksiä enää kelpuuteta heidän luetteloonsa, mutta onneksi ei sentään :)). Ja sitten huomasin, että muutamien mun seuraamien blogien postauksia oli tullut muilla näkyviin, mutta itselläni ei muuten kuin että käyn hallintapaneelissa klikkaamassa blogin nimeä. Silloin postaus ilmestyy, mutta niin, että on päivitetty "0 sekuntia" sitten. Ja saman nollan sekunnin aikana voi tulla useampikin. Harmillista, koska ei näitä blogeja oikein niin pysty seuraamaan, että itse täytyy arvata, milloin jotain uutta on tullut..

      Mutta nyt ainakin tuntui tuo välimuistin tyhjennys auttavan asiaa. Tai siis ainakin todistettavasti tämä postaus ilmestyi, mutta en nyt sitten tiedä, tuliko muilta osin kuntoon. Viruksia en kyllä kaipais..

      Poista
  5. Ääk. Nää bloggerin ongelmat on typeriä, en ole huomannut tosin sellaista, ettei postaukset tulisi ulos lainkaan, mutta kuvissa on jatkuvaa ongelmaa (ja ei, mulla ei ole sitä parannusta päällä) mutta silti se muuttaa mun kuvat ihan erivärisiksi kuin ne ovat mulla muuten ja muualla. Se on tylsää. Toivottavasti ongelmat poistuu ja sun julkaisut tulee taas ajallaan (tää ainakin päivittyi omaan lukulistaani normaalisti).

    Ja nuo sun hakusanajutut on aina niin parhaita :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes tiedä, mikä on parannus, mutta ei mulla varmaan sellaista ole, koska ei nää kuvat ainakaan koskaan parane kun niitä tänne lataa :D. Harmittaa toi taustojen sinisyys, kun haluaisin, että on valkoista, mutta ne on nyt mitä on.

      Musta vähän tuntuu, että bloggeri alkaa jo seota sukkiinsa, eikä enää itsekään pysy kaiken suhteen perässä. Käyttäjiä kumminkin alkaa varmaan olla melkoisesti. Mutta harmi homma silti. Vaikka toisaalta ymmärrän, että jos joku palvelu on ilmainen, niin ei siltä voi ihan täydellisyyttä vaatia. Kai..

      Olet varmasti superkriittinen kuvien suhteen ja aina se ärsyttää, kun eivät näytä siltä miltä pitäis, mutta voin vakuuttaa, että mun silmään sun kuvat on aina ihan älyttömän kauniita. yhtä kadehdittavia kuin se paksu letti <3. En ole huomannut niissä mitään vikaa, mutta itse sen aina parhaiten tietää.

      Otsarypyt ei kyllä nyt tällä keinoin siliä, kun otsa kurtussa pohdin ton viimeisen haun arvoitusta :D

      Poista
  6. Nyt näkyi mullakin sun postas listalla! Saas nähdä kuin käy kommentoinnin.....tosin olen nyt toisella pädilläkin kun olen täällä Lillassa....tän temppuilusta tai temppuilematta olemisesta åtainsuhteesta bloggeriin en osaa sanoa mitään kun yleensä vain lukaisen tällä - kuten nyt sadetta pidellessä (tai no, sade loppui, mutta mä juutuin sisälle)

    En minäkään mitään raparperiin viittaavaakaan ole nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wuhuu! Saatiin sut takas linjoille :). Tai siis minähän se kai oon ollu se solmukohta, kun ei pelitä. Mutta ilmeisesti se välimuistin tyhjennys auttoi. Tai sitten ei, mutta haluan nyt kumminkin uskoa niin, ettei tullu tehtyä turhaa työtä.

      Raparperit lähti taivaan tuuliin, mutta uutta testiä pukkaa. Koitan vähän säätää Netan reseptiä ja katotaan sit, tuliko siitä maailman toiseksi paras vai kenties huonoin.

      Rattoisaa perjantaita! Pitäis paistella auringonkin tänään. Olisin mieluummin ulkona kuin täällä, mutta ei auta ny.

      Poista
  7. Onneks et kovin syvälle ranteita viillellyt, koska nyt näyttää toimivan oikein hyvin :)
    Raparperipiirakka näyttää oikein hyvältä.
    Vain yksi y katso pukuhuone...päiväkoti...ph-arvo. Onko y mies kromosomit omaava hakija vai mitenköhän tämä nyt menee:D?
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... Olisko niin, että tosiaankin joku y-kromosomeilla varustettu hakija olis kiinnostunut ph-dieetistä, mutta ei kehtaa oikein sanoa sitä ääneen, joten on kirjoittanut sen tollasella salakoodilla ;).
      Ottaa kyllä pannuun, kun en pysty ratkaisemaan arvoitusta. Itselle tuli jotenkin mieleen, että liittyis matematiikkaan ja y-akselille. Mutta ehkä en nyt kumminkaan aio yöunia tän takia menettää. Tulee vaan entistä syvempiä otsaryppyjä.

      Ihanaa viikonloppua Outi!

      Poista
  8. Bloggerissa on aina välillä monia ongelmia ja vikoja. Et ole suinkaan ainoa, jota "sorsitaan". Lähetän sinne ylläpitoon keväällä joskus palautettakin englanniksi, kun paria lukemaani blogia ei päivyttinyt lainkaan tai vasta päivän pari myöhässä. Lisäksi oli sellaista ongelmaa, että että esim minun päivitys näkyi kolmeen kertaan, eri aikoihin, vaikka takuulla julkaisin vain kerran.
    Sain vastauksen, että ongelmaa etsitään ja kun löytyy, nin korjataan.
    Näyttää siltä, että vika on vain pahentunut. Harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa vissiin bloggeri ratketa liitoksissaan, kun käyttäjiä tällä palvelulla mahtaa olla jo vaikka hurumykket.
      Tavallaan olisin toivonut, että vika olis ollut vain tässä mun blogissa, mutta toisaalta kiva kuulla, ettei ainakaan ole itse aiheutettua.
      Ehkä eniten harmittaa se, että muitten postaukset ei näy kuin satunnaisesti. Kun ei sitä kuitenkaan voi koko ajan käydä kaikkialla tarkistelemassa, onko tullut jotain uutta. Mutta saatanpa laittaa viestiä minäkin.

      Mahdollisimman huoletonta viikonloppua!

      Poista
  9. Minulla on monesti myös käynyt bloggerin kanssa samaa, enkä ole keksinyt ratkaisua.
    Harmi, että poistit hienon leipomispostaukesi :-)

    Sorry, en osaa auttaa noiden hakusanojen kanssa, ovat niin kimurantteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytti ainakin tilapäisesti auttavan se välimuistin tyhjennys. Sinne lähti aika paljon kaikenlaista turhaa samalle maatakiertävälle radalle, minne raparperipiirakan ohjekin läks. (Oikeesti olin ihan masentunut, kun kerrankin ylpeänä leivoin ja oikein otin kuvia ja sit luulin, että k e t ä ä n ei kiinnosta. Tunsin oloni niin surkiaksi kuin olla voi :D). Mutta uutta raparperia koukkuun ja katotaan mitä siitä tulee vai tuleeko mitään.

      Harmillisen arvoituksen joku tosiaan oli hakuihin lykännyt. Pitänee kokeilla kuukkelointia samalla koodilla ja katsoa, onko sillä tosiaan joku yhteys tänne.

      Rentoa viikonloppua riippukeinuun :)

      Poista
  10. Just tänään mun listalle oli päivittynyt Kotomo. Kun menin lukemaan uusinta juttua, totesin, että viimeiset 1,5 kk en olekaan Tainan juttuja nähnyt, eli siis ei ollut päivittynyt mulle. En tajua. On muitakin blogeja, jotka ei vaan päivity mulle kuin harvoin (Kotomon kohdallakin tämä tilanne on usein), en todellakaan tajua miksi näin. Sinun piirakkapostausta en ole minäkään kyllä nähnyt. Höh.

    Olen muuten sinnitelly sillä PH:lla... tai ei voi sanoa, että sinnitelly, koska nälkä ei todellakaan ole ollu. Ennemminkin esim tänään mietin, että ihanko oikeesti se lounas oli yhden ihmisen annos... aivan julmettu määrä, hyvä että paistokasariin mahtui (tai mikä se iso reunallinen paistinpannu onkaan..). En syöny ees kaikkea. Maha on yleensä aivan turvoksissa näistä pöperöistä... örp. Ei siis mitään laihtumis-efektejä mulla ainakaan vielä nähtävissä... Mutta sitkuttelen päivä kerrallaan eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman muuten huomasin sun päivitysten kohdalla. Joku niistä tuli näkyviin ja ajattelin, että kiva kun Helistäkin pitkästä aikaa kuuluu, mutta kun tulin lukemaan, niin huomasin, että kappas vaan kun sulla oli siellä sellasiakin postauksia, joita en ollut aiemmin nähnyt ollenkaan. Ja takuuvarmasti käyn lukemassa, jos vaan lukulistalla näkyy.

      Tainaa ja mua yhdistää ainakin se, että harvanpuoleista on ollut tahti viime kuukausina. Että josko bloggeri tosiaan rankoo siitä, ettei mitään tapahdu blogirintamalla. En tiedä. Ja yhdistäähän meitä (kaikkia kolmea) myös blogin nimien maagiset neljä ensimmäistä kirjainta :). Mutta ehkä siitä ei nyt voi mitään johtopäätöksiä vetää.

      Kiva kuulla, ettei nälkä vaivaa. (Olen helpottunut, koska tiesin,e ttä niin käy, mutta sua oli vaikea vakuuttaa ennakkoon :)). Ja se ruoka, josta puhut, oli varmaan se lehtikaaliwokki, jossa tosiaan pannu oli kukkuroillaan. Mutta muistelen, että oli hyvää. Halloumia mukana?
      Älä lannistu vaikka maha turvottaa. Mulla kesti 2 viikkoa tai melkein kai kolmekin ennenkuin alkoi vatsa toimia normisti. Jos oot syönyt viimeajat tosiaan melkeinpä pelkkää leipää niinkuin kerroit, niin on siinä kumminkin totuttelemista suolistolla näihin eväisiin. Mutta siis tottakai muistan myös kaikki ne koeputkilot, joiden tuloksista ei vissiin vielä tiedä?

      Iloista viikonloppua!

      Poista
  11. Ei mullakaan näy tuossa reunassa jotkut päivitykset. Sit näen kun meen jonkun muun blogiin. Mut ryppyjä on otsassa jo niin paljon etten enää välitä lisää tehdä :)
    Gluteeniton piiras kyllä kiinnostas, en vaan oikein tykkää kardemummasta missään kakkumaisissa leipomuksissa, en tiedä miksi. Musta se on vaan pullan mauste.
    Ja raparperi ei meillä myös mene, pakastimessa on vaikka kuinka paljon sitä ja jokunen vuosi sitten keitin hilloksikin, vaan vielä on tallessa. Kohta taas olis raparperiä tulossa, huoh. Pitää katkoa varret kompostiin, jottei mies huomaa niitä. Viimekin kesänä hän osoitti omatoimisuutta pilkkomalla ne raparperit pakkaseen (siksi meillä niitä on pakkasessa) :D
    Pitää kuuklata miten se välimuisti tyhjennetään ja missä se on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsinvitsi kun kerkisin sen reseptin jo klikata taivaan tuuliin, enkä enää muista mitä kaikkea siinä oli (paitsi sitä kardemummaa, josta tuli ihana tuoksu, mutta koska olen pullakammoinen, niin en tykännyt piirakassa siitä mielleyhtymästä, joka siitä tuli pullaan ihan vaan sen kardemumman takia). Mutta tarkoitus olis kokeilla yhtä "Maailman parasta reseptiä" ja tehdä siitä gluteeniton versio. Jos onnistuu, niin laitan ohjeen tänne. (Oikeesti masennuin, kun kerrankin leivoin ja sit k u k a a n ei ollu kiinnostunut.. Että ihan helpottavaa tietää, että olikin Bloggerin syy. Tai siis ei toisaalta helpota, koska harmittaa tommoset satunnaiset näkyvyydet).

      Jos googlaat "selaimen välimuistin tyhjennys", niin tulee aika selkeät ohjeet. Valkkaat vaan, mikä selain sulla on käytössä (mulla on Chrome), niin saat selainkohtaisen ohjeen. Muutamalla klikkauksella selviää ja näytti kyllä auttavan. Ainakin nyt.

      Iloista viikonloppua!

      Poista
  12. Samaa vikaa täälläkin...
    No niin, nyt tuli sitten ihan hillitön raparperipiirakan hinku! Kävin oikein pihan perällä tarkistamassa, siellä on keväästä riehaantunut raparperi, isompi kuin koskaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika SatuNaisella :D. Voisinkin ottaa ton käyttöön, koska se hokema, jossa oma sukunimeni esiintyy, alkaa olla jo aika kulunut..

      Mulla kasvaa raparperit suurina siellä missä niitten ei pitäis kasvaa ollenkaan. Esim. salaojakaivoissa.. Tai siis siinä reunamilla. Mutta varsinaisessa penkissä ne on kyllä vielä varsin kitukasvuisia, kun on niin varjoisa paikka. Mutta vaikka kaikki muu ympärillä kuolee, niin raparperit eikun porskuttaa. Halusin tai en :)

      Poista
  13. No jopas sulle kummallinen ongelma iski.. en ole ainakaan huomannut tuollaista itsellä. Toivottavasti selviää syy!
    Mainioita hakukriteerejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpähän muuta sano. Harmillinen homma, mutta näyttääkin olevan yleinen ongelma. Ja siinä mielessä kurjaa, että jos jonkun päivitys jää ilmestymättä lukulistalle, niin ei voi tietää sellaisen olemassaolosta, eikä myöskään siitä mitä kaikkia hyviä juttuja jää väliin, kun niitä ei missään näy. Paitsi jos käy jokaisen blogin nimeä erikseen hallintapaneelissa klikkaamassa, mutta ihan siihen ei rahkeet riitä. Pöh.

      Otsa rypyssä täällä jatkan viimeisen salakoodihaun arvoituksen ratkaisua.. :)

      Iloista viikonloppua!

      Poista
  14. Hyvät on hakusanat juu, melko kryptinen tuo viimeinen :-) Piirakka on vallan herkullisen näköinen! Luin jostain, että raparperia voi laittaa smoothieenkin, en ole kyllä vielä uskaltanut kokeilla.... Vähän arveluttaa, raakana varsinkin. Mutta ehkä testaan lähipäivinä. Ja olit oikein hehkeänä siinä ostospostauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran alkoi nyt hiertää, kun en hoksannut ton viimeisen haun tarkoitusta, että kävin googlettamassa sen ihan tollaisenaan. Ykköstulokseksi tuli Tyrannosaurus Azteca-videonpätkä espanjaksi ja toiseksi Apollo-kasvuohjeman vinkkejä siitä, millainen pellon ph-arvon pitäisi olla. Hmmm.. Ei oikein auttanut keksimään yhteyttä tänne :)

      Piirakka ei ehkä sittenkään ollut niin huono kuin lukukertojen perusteella kuvittelin, koska mies ja poika sen tosiaan oli syöneet samantien. (Voi tietty kertoa siitäkin, että pitäis ehkä leipoa vähän useammin :)). Mutta koska se resepti tuli ja meni, pitää testata jotain muuta. Ans kattoo nyt päätyykö tänne asti.

      Voisin kuvitella, että jos raparperin pakastaa ja käyttää sitten smoothieen, se vois olla vallan hyvää. Pitäneekin kokeilla. Ei olis tullu itselle mieleen, joten kiitos vaan vinkistä.

      Ja ostosmatkailija kiittää <3.

      Iloista viikonloppua Maarit!

      Poista
  15. Hah! Voisko se olla niin, et muakin bloggeri hylkii, sillä välillä ihmettelen, kun kukaan ei kommentoi. Tosin, olen sen pannut oman itseni tylsyyden piikkiin. Ja postauksethan menee niin, et ne tän päivän jutut ovat jo huomenna vanhoja, kuka niitä enää silloin lukee tahi kommentoi. Hirveesti paljon tekisi mieli kirjoittaa, et laittakaa niitä kommentteja, niistä saa syytä jatkaa bloggaamista. Mut eihän tollasta voi ääneen sanoa, vai voiko? Mä nään, että kävijöitä sivuilla on huru mykke, mut kaikki ovat mykkiä ;)

    Musta sun torttu näyttää varsin syötävälle, sinustahan alkaa kuoriutua varsinainen leipuri. Kohta voidaan osallistua suomen paras leipuri kisaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi meitä pieniä hylkiöitä :).

      Niinhän se on, että kyllä se on tää vastavuoroisuus, joka on tän harrastuksen suola. Jos kukaan ei koskaan kommentoi, niin alkaahan sitä väkisinkin miettiä, onko sitä niin surkia, ettei ketään kiinnosta. Yhyy. Sinä et ole surkia, etkä tylsä, vaan voisin näin valepsykologina vetää tähän sellaisen analyysin, että olet niin hyvä kirjoittamaan ja käytät niin nokkelia sanakäänteitä ja hassuja ilmaisuja, että kyllä siinä moni varmasti miettii, ettei "kehtaa" kommentoida mitään, "kun en osaa kirjoittaa mitään yhtä nokkelaa". Se on jämpti. Ja iso kävijämäärä kertoo siitä, että sun jutuista ja susta tykätään, koska postauksia käydään lukemassa. Sitten jos kävijämäärätkin painuu nolliin (niinkuin mulle kävi yhdessä vaiheessa, että tilastokäppyrä näytti EKG:lta, jossa lopuksi sydän oli pysähtynyt :)).
      Ja vielä yks juttu on varmasti se, että voisin veikata, että sun lukijoissa on sellaisia, joilla ei ole omaa blogia. Silloin se lukeminen on se juttu, eikä välttämättä tuu edes ajatelleeksi, että kirjoittaja vois ilahtua, jos joskus kävis jättämässä viestin. Jokainen jolla on oma blogi, ihan varmasti kaipaa kommentteja. Ja kommentin jättäjä vastauksen omaan kommenttiinsa :). (Mulle ainakin tulee sellainen tunne jos mun kommentteihin ei vastata, että niillä ei ollut saajalle mitään merkitystä. Ja jätän sitten kommentoinnin ko. blogissa kokonaan vaikka siitä muuten tykkäisinkin).

      Oho. Mites tästä nyt taas tuli niin pitkä...

      Ja juu. Eiku kisaamaan. Saat valkata essujen värit, kun sulla on parempi silmä semmoselle :)

      Poista
    2. Jäi näköjään toi yks lause kesken, mutta sitä siis piti sanoa, että jos lukijakäyrätkin painuu nolliin, niin sit on syytä huolestua. Sulla ei sitä pelkoa ole.

      Poista
    3. Sinä senkin pikku hylkiö :)

      Kuin sää osaatkin olla niin sattuvasti positiivinen? Tuohan valoi minuun uskoa, luottamusta ja vaikka mitä ihan roppakaupalla. Jostakin tuli vain mieleeni, et sä oot varmaan hyvä äiree pojilles. Varmasti ovat saaneet mahti eväät elämälle. Noh, nyt tää meni keskinäiseksi kehuskeluksi, mut minkäs teet, kun me ollaan niin ihanii :) Mut joo, moni asia just noin, mun täytyykin itse olla myös aktiivisempi kommentanttori. Itseasiassa en tällä hetkellä lue montaakaan blogia, oisko hiukkasen myös ajan puutetta. Täytyypä tuokin asia päivittää.

      Ehdottomasti jotkut kivat kukalliset essut. Niin ja siihen sit sävy sävyyn takaraivolla kivasti keikkuvat hilkkaset, yhymmm. Molemmilla samanmoiset, meijän tiimi :)

      Poista
    4. Nyt kyllä kirjoitit niin kauniisti, että tuli itku. Eikä ollu ees sitä hilkkaa päässä, että olisin voinu sen taakse piiloutua.. Kiitti kamu <3. Jahka vähän vielä harjottelen, voidaan haastaa Hans :)

      Poista
  16. Kuulun hyljeksittyjen listalle ja niin taitaa kuulua moni muukin. Ratkaisin ongelman näin: julkaisen postauksen ajoituksella, vaikka puolen tunnin päästä. Huomasin nimittäin, että suoraan julkaisemani postaukset eivät koskaan ilmesty listoille. Toivottavasti kuukle pian korjaa tuon blogger-vian, joka on vaivannut jo iät ja ajat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt pistää mietityttämään, että kuinkakohan kauan tässä oikein meni ennenkuin huomasin ongelman. Ja kuinka monta kivan blogin kivaa postausta on jäänyt lukematta, kun ei ole tiennyt sellaisten olemassaolosta. Tylsempi homma.
      Mutta täytyykin tutustua tohon ajastussysteemiin. Koskaan en ole sitä käyttänyt, mutta jos vaikuttaa simppeliltä, niin otan käyttöön. Kivempi kumminkin, että julkaisut tulee oikeasti julkaistuiksi. Muuten on ihan sama alkaa pöytälaatikkokirjailijaksi :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi