Sivut

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

HILPEÄ OSTOSREISSU TAMPEREELLE (OSA 2) + ARVONTA

Tänään on vissiin keskiviikko ja korkea aika palailla takaisin maan pinnalle..

Miten se voikin olla niin, että onnistuneen reissun jäljiltä olo on samaanaikaan piristynyt, mutta myös ihan hervottoman väsynyt. Ei meinaa tulla mistään mitään.

Mutta matka jatkuu ja karavaani kulkee.

Seuraavana etappina taukokahvien jälkeen oli vuorossa vanha kunnon INDISKA, jossa tulee aina poikettua, kun sellainen jossain hollilla on.
Etenkin kun nykyisellään valikoima on jotain ihan muuta kuin alkuaikojen suitsukkeita ja batiikkihameita :). (Voi olla, ettei noita ole koskaan ollutkaan, mutta jotenkin sellainen mielikuva on päähän pinttynyt).




Värejä, värejä, värejä

Ja vähän lisää värejä

Herkullista turkoosia


Itselleni mieluisten maanläheisten sävyjen joukossa vilahtelee ripaus sinistä, josta taitaa olla tulossa uusi hitti. Edellisestä kaudesta onkin ainakin omalla kohdallani aikaa (semmoiset parikymmentä vuotta, kääk), mutta muistan kyllä kuinka karkasi ihan tyystin käsistä, enkä sen koommin ole voinut mitään sinistä kotiin kuvitellakaan. Mutta vannomatta paras kai kuitenkin...

Aiai. Tarjotinhullulle paha paikka, kun ei enää kaappeihin mahdu..

Tähdelliset lautaset.

Vaan eipä ollut taaskaan mahdollisuuksia saada kuviin mahtumaan kuin murto-osa tarjonnasta. Ulkopuolelle jäi ainakin vaatteita, asusteita, koruja, kynttilöitä, erikoiskahveja, teetä ja vaikka mitä. 

Kiva kauppa ja kivat hinnat sanon minä. Kiitos kun saatiin poiketa! Ja kiitos myös saamistamme lahjoista, joista omani päätyy jonkun lukijani iloksi arpajaispalkinnon muodossa.

Ja sitten taas Mars matkaan  matkanjohtajan johdolla. "Ylileveä kuljetus"-kyltti olisi ollut tarpeen, koska alkoi kassien määrä osalla olla sitä luokkaa, että kävi jalkakäytävä ahtaaksi. 

Ja kappas vaan. Hetkessä oltiin taas ihan toisenlaisissa tunnelmissa. Aurinkoisen näyteikkunan takaa kun paljastui valoisa DESIGN BOULEVARD


Graafista, selkeää, valoisaa, iloista, skandinaavista...  Huonekaluja, valaisimia, astioita, käyttöesineitä.. Seassa hauskoja juttuja, jotka ainakin itseäni pistivät hymyilyttämään. Kuten nyt vaikkapa ajatus aamukahvipöydästä, jossa seurana olisivat nämä hilpeät veijarit:

:)


Mustavalkoinen on alkanut näyttää omaan silmään aina vaan houkuttelevammalta.


Samoin kuin nämä kuviot. Etenkin tuo keskimmäinen.


Korkkipannunalusista voisin värkätä itselleni astetta pikkuusen rouheammat helmet :)


Tätä valaisinta joutuisin hieman kauemmin miettimään, mutta jostain syystä sekin kuului erityisen hyväntuulisiin esineisiin. Vähän niinkuin suuri fööni, joka puhaltaa isosti valoa kansalle..

Hauska paikka ja niin keskellä kaupunkia, että edes minä en pysty eksymään reitiltä.

Kiitos Design Boulevardille, kun saatiin käydä.

Vaan sitten olikin aika suunnata kierroksen viimeiseen sisustusliikkeeseen, joka tällä reissulla oli HYVÄN TUULEN PUOTI , jonka kivijalkaliike Tampereen Verkatehtaankadulla on avattu tämän vuoden elokuussa.

Puodilla on myös oma verkkokauppa sekä liike Porin K-Raudan tiloissa.

Ja Hyvää tuulta tosiaan oli rutkasti jaossa jo heti ovelta, jossa meidät otettiin iloisesti hymyillen vastaan.


Ja niinkuin arvata saattaa, Puoti oli pullollaan kaikkea mahdollista kaunista ja kivaa. Katosta lattiaan ja seinämetritolkulla.


Alkuun riitti niin paljon sulateltavaa, että meni hetki ennenkuin pystyi kiinnittämään huomiota tarkempiin yksityiskohtiin ja bongaamaan kaiken keskeltä niitä itselle mieluisimpia  juttuja.


Tästä taulusta tykkäsin. Se nyt vaan on jotenkin niin rauhallinen ja kaunis. Ja Peikonpähkinöitäkään ei voi koskaan olla liikaa. (Paitsi miehen mielestä...)


Rakastan nerokkaita kierrätysideioita. Etenkin kun joku on osannut luoda niistä oikeasti toimivia ja samalla hyvännäköisiä käyttöesineitä. Sellaisia kuin esimerkiksi nämä Anna Nygårdin kierrätetyistä sälekaihtimista loihtimat korit, jotka voi pestä jopa astianpesukoneessa. Hatunnosto tulee täältä.


Lasikuplat oli kivoja. Haluaisin nitä ehkä hyllyllisen. Samoin kuin kaikkia kauniita postikortteja, joista taustalla näkyy yksi ja joita tuli itsekin ostettua. Kerrankin on joulukortitkin ajoissa hankittu. Kunhan vaan muistaisin lähettää..


Juu ei pidä luottaa...


Suurikin voi olla kaunista. Ja harmi kun en tullut kysyneeksi, mutta veikkaan, että omaan silmääni ihanan värinen seinä on maalattu Country Frenchin turvallisella, luonnollisella ja hengittävällä jauhemaalilla.

Itse en ole Country Frenchin tuotteita vielä ehtinyt testata, mutta nyt siihen tarjoutuu oiva tilaisuus, kun Hyvän Tuulen Puoti lahjoitti meille yhteistyön merkeissä paketit itse valitsemaamme maalia. Omani on yllätys-yllätys valkoinen :).


Netalla on suunnitteilla joku suurempi maalausprojekti, johon tässä jaetaan arvokkaita vinkkejä . Mervi tarkkailee taustalla.

Etualalla pilkottavasta ostos- ja lahjakassimerestä ehkä noin puolet on Pepin ;). Omiani on yksi. Jos en kovin paljon huijaa kumpaankaan suuntaan.


Kivaa oli ja kuohuvaakin kilisteltiin. Kiitos siitä Hyvän Tuulen Puodin väelle.  (Lasillisen jälkeen koitin maksaa ostokseni toiseen kertaan, joten kuohari voisi kyllä toimia ihan kelpo myynninedistäjänä :)).

Ja mitäs sitä sitten muuta täydelliseen päivään kaiken tämän jälkeen kuuluu kuin hyvää ruokaa.

Ja sitähän meille ja kaikille muille nälkäisille oli tarjolla KAKSIO:ssa (2 h + k)

En ole mikään ravintolahaukka, mutta  hyvän tunnelman tunnistan kyllä heti ovelta ja täällä se oli juurikin sitä, eikä mitään muuta. Kerrassaan ihanan viihtyisä paikka punaisine tiiliseinineen. Ja ihan keskustassa. Olisin voinut vaikka muuttaa asumaan sinne.


Kuvauskierrokselle en uskaltautunut, koska paikka oli täynnä ihmisiä, joten tämä on otettu nostamatta pehvaa penkistä. Ja nyt kuvaa katsoessani vasta hoksaan, että meidän pöydälliselle oli kyllä valittu ehdottomasti oiva paikka. "Exit" lähistöllä ja kassiparkki kulmauksessa :)

(Pepin)

Ja taas hemmoteltiin kuoharilla heti alkuun. Ei ainakaan vähentänyt puheen ja naurun määrää ja välillä jo kävi mielessä, että mahdettiinko jo olla häiriöksi viattomille rauhallista kynttiläillallista nauttimaan tulleille. Toivottavasti ei kuitenkaan.


Tästä sitten vaan lehtiä kääntelemään ja valikoimaan. Slurp. Vähän ihmettelin hintoja, jotka olivat mielestäni varsin edullisia ravintolan sijaintiin ja annosten kokoon nähden. Mutta en missään nimessä valita :)


Itse söin Halloumisalaatin ja hyvää oli.


Pari meistä valkkasi Kanacaesarsalaatin


Mirstaakkelin jättikatkaravut ja Aioli.

Mervin parilaleipä oli niin suuri, ettei mahtunut kuvaan ja Bikken ja Tainan pippuripihvit oli tässä vaiheessa varmaan jo syöty ;)

Crème Bruléet jälkkäriksi katosivat parempiin suihin, mutta itse kun en makeista jälkiruuista  niin piittaa,  pysyttelin hyväksi havaitulla kahvilinjalla

Mitenkäs se nyt noin vinoon..

En voi muuta sanoa kuin että jos olette hyvää ruokapaikkaa vailla Tampereella, niin ei muuta kuin Kaksioon. Mutta sen verran suosittu kuulemma on (enkä todellakaan sitä yhtään ihmettele), että pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. 


Kuva(aja) on tärähtänyt, mutta tarjoilijan hymy on justiin niin aito kuin koko paikka. Suosittelen.
(Kuvaamiseen ja kuvan käyttämiseen sain luvan).

Kiitos koko iloiselle Kaksion väelle hyvästä ruuasta ja palvelusta!  

Huoh. Ihana päivä, jonka aikana kirjaimellisesti naurettiin ja itkettiin. Ensimmäistä huomattavasti enemmän ja jälkimmäistä ihan pienesti vaan. Mutta aiheesta sekin. 

Kiitos vielä kaikille asianosaisille ja nyt sitten niihin arpajaisiin, joissa palkinnoksi lähtee Indiskasta lahjaksi saamani pussillinen itämaista teetä ja tuoksukynttilä sekä Hyvän Tuulen Puodin lahjapussista löytyneet hauskat pöllöservetit ja iloisen vihreät tuikut sekä kolme samaisesta puodista ostamaani kaunista postikorttia.



Arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka ovat jaksaneet tämän jutun loppuun asti kahlata ja jättävät ilokseni kommentin. Arpoja tasapuolisesti yksi per hölö.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätän raporttini Tampereelta. Kiitos ja näkymisiin ja huhhuh :)






97 kommenttia:

  1. Ja taas vaikka mitä sellaista mitä minä en ole nähnyt edelleenkään -vaikka tänäänkin poikkesin Hyvän tuulen puodissa!
    Kahdesti... :D
    Apua....ei mulla noin paljon ollut kasseja!! Vaikka paljon olikin :)

    Arvaa tuliko nälkä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muuta kuin kolmannen kerran suunta Puotiin ja sit tarkkana :)

      Kasseista ei kannata kiistellä, koska sulla oli niitä eniten :D. Ja ihan tältä istumalta voisin minäkin lähteä uudelleen sinne Kaksioon (2h+k on niin vaikea taivuttaa) syömään. Ja olen jo kerinnyt suositella sitä kaikille, ketä vähänkin olen ehtinyt tavata.

      Poista
  2. Niin kiire ei olekaan että sun juttajasi ei ehtisi lukemaan:)

    Mahtavan kuuloinen reissu on teillä ollut.

    Ja arvonnassa mukana olen tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Irma :).
      Itsestä vaan tuntuu, että nyt tulee jo liian pitkää tarinaa ja kun tää on ensimmäinen kerta, kun kirjoitan jotain "virallista" (siis niin virallista kuin pystyn ;)), niin sitä on mennyt muka ihan hirveästi energiaa tähän ekstratarkkana olemiseen ja sen takia tuntuu, että on takki ihan tyhjä. Mutta on siinä kyllä oma osuutensa sillä kuohuviiniin määrälläkin varmaan :).

      Arpaonnea :)


      Poista
  3. Mtääh???!!! Emmää noita lasipalloja huomannu!! Enkä noita pyyleviä ukkeleita Design Boulevardilla! Käviksää välillä jossain muualla kuvaamassa?? Taas on kateltu eri silmin... Jaa mutta meillähän onkin omamme kummallakin. :-D Aina sanon mukuloille ku liikkuu jossain kaupoilla ja kirppiksillä et kato sit mun silmin. Sulla oli ruokapaikastakin noin paljon kuvia! Ite en ehtiny kuvaan ku taistelin sen leivän kans... Ja leipä voitti, oli meinaan ISO! Onneks sain loput doggy bagissä kotiin. ;-) Ihana päivä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitääh ???!!! Missä oot oikein ollut, kun et lasipalloja nähnyt :D? Tai ukkeleita :D?
      Eihän tässä muuta voi kun alkaa suunnittelemaan uutta reissua ja sit yhdessä katsotaan ihan kaikki hyllyt läpi..

      Mutta niitä ruokapaikan kuvia hämmästyin itsekin. Sää et varmaan vaan nähnyt sen leivän takaa mitään :D.

      Poista
  4. Hyvin jaksoin lukea, joten yksi arpa tänne kiitos :)

    VastaaPoista
  5. On teillä ollut kiva reissu! Saat kirjoittaa vielä pitemmästikin, kun oot siinä niin hyvä.:) Indiskaan toivoisin tänne meidän kulmille, sillä lähimmät taitaa sijaita Helsingissä ja Tampereella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kirjoitusluvasta Taina, mutta yhtään parempaan tai pidempään en olis pystynyt. Loppui virta viimeisen pisteen kohdalla :)

      Indiska olis kyllä kiva täälläkin. Tai siis mieluusti noi kaikki. Vois aina poiketa vähän niinkuin maitokaupassa, jos yhtäkkiä tulee sellainen tunne, että joku on loppu :). (Tällä hetkellä se joku on lähinnä pöytä- ja hyllytila..)

      Poista
  6. Kumma juttu, kun meiltä on matkaa naapurikaupunkiin Treelle vain reipas 20 km, mutta minä luen ihanista paikoista siellä sinun blogista! Herttinen sentään, Indiskakin, pakko mennä pian käymään. Ja tuo ruokapaikka, siirryn samantien nettisivuille katsomaan. Oi kiitos, mukava katsaus! :)
    Arpaonnea toki myös haluan kokeilla, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan mahtavaa, että kumminkin luit :). Ja näinhän se menee, että mitä lähempänä jotain asuu, sitä vähemmän tulee käytyä. Ihme homma. (Ja mitä lähempänä koulu tai työpaikka on, sitä varmemmin on se, joka on myöhässä..)

      Olispa meiltäkin vaan 20 kilsaa Tampereelle. Kävisin tämän tästä. On jotenkin vaan niin kiva kaupunki. Ehkä siksikin, että olen käynyt siellä syntymässä.

      Ja ihan todella lämpmästi voin suositella sitä ruokapaikkaa. Niin lunki ja ystävällinen meininki, ettei mitään määrää. Ei yhtään kireää ilmettä, eikä kiirettä, eikä mitään. Paitsi hyvää ruokaa ja mun mielestä todellakin siihen kaikkeen nähden edulliset hinnat.

      Kiva kun luit ja arpaonnea :)

      Poista
  7. Sälekaihdinkorit ja korkkipannunalunen...hmmm....voisikohan noita matkia ja yrittää tehdä itse :-)
    Viimeisen kuvan tarjoilija oli myös mukava lisä kuviin :-D

    Arvonnassa mukana, osa-arvonnassa, jos käy. En ole tee-ihmisiä, niin osallistun vaan servetti, tuikku ja kortti - versioon, jos sallit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoilija oli paitsi mukava lisä kuviin, myös mukava lisä ravintolaan :D. Ja ihan superystävällisiä ja hymyileviä oli kaikki muutkin tarjoilijat. Ja arvatenkin myös kokki, koska muuten ei olis syntynyt niin hyvää ruokaa. (Olisitpa oikeasti nähnyt sen Mervin leivän. SIllä ruokkis helposti koko perheen :))

      Osa-arvonta käy hyvin. Tee pois (ja viiniä tilalle ;))

      Poista
  8. Tää hölö osallistuisi yhdellä arvalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä muuta kuin onnea arvontaan tällekin hölölle :D

      (SIlloin kun oltiin kansakoulussa ja ruokana oli lihapullia, me aina kysyttiin keittäjältä, että "Montako saa ottaa?" ja keittäjä vastasi joka kerta, että "Viis per hölö" :D. On jäänyt siitä mieleen)

      Poista
  9. Reissu kuulostaa oikein energiseltä samoista asioista kiinnostuneiden tapaamiselta. :)
    Hymyilyttämään rupesi tätä juttua lukiessa eli arvonnassa mukana. :)
    -TanjaP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen se meidän reissu tosiaan oli. Joskin energia oli kotimatkalla jo aika vähissä :)

      Hymyily on aina hyvästä ja kivaa, jos sitä voi levittää, joten ei muuta kuin kiitos hyvstä mielestä ja arpaonnea!

      Poista
  10. Ihania juttuja, niistä tulee aina hyvälle tuulelle :)
    Ja arvonnassa mukana tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee. Kivaa kuulla susta Siru :). Ja mukavaa, kun jaksoit lukea. Tuli jo itselle jonkun sortin runsaudenpula kaiken kanssa.

      Ei muuta kuin arpaonnea ja toivottavasti jaksat poikkeilla jatkossakin :)

      Poista
  11. Ihana päivä teillä Tampereella -luinkin jo Pepin blogistakin! Ja tottakai noin ihanassa arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli tosiaankin ihana ja ihan hassua, kun meillä kaikilla mukana olleilla on niin erilaisia kuvia samalta reissulta. Alkoi jo epäilyttää, ollaanko samoissa paikoissa oltukaan :). Sama ilmiö kuin Habitare-messujen jälkeen.

      Arpaonnea matkaan :)



      Poista
  12. Ihania kauppoja! Mukana kivassa arvonnassa :) t. Saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli :). Ja kaikki täynnä ihania juttuja.

      Kiva kun osallistut ja ei muuta kuin arpaonnea :)

      Poista
  13. Tosiaankin tuli nälkä. .ja mukana myös arvonnassa. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vieläkin huvittaa se Mervin tilaama leipä. Etenkin kun tilaaja itse oli meistä kaikista ohkaisin ja sen jälkeen kun se leipä tuli pöytään, Merviä ei näkynyt sen takaa :D. Että todellakin oli hinnat annosten kokoon (ja makuun) nähden vähintäänkin kohillaan..

      Ja nälkähän tässä tuli taas itsellekin, joten ei muuta kuin jääkapille koluamaan ja sulle onnea arvontaan :)

      Poista
  14. Onneksi voi katsella vain täältä ruudun takaa, muuten saattaisi kukkaro keventyä liikaa :)
    Melkoinen urakka teillä, mutta hauskassa seurassa aika kuluu kuin siivillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kerinnyt keventyä, kun en pysynyt muitten vauhdissa :). Vasta katselin ympärilleni, kun muilla oli jo ostokset valmiina ja suunta kohti seuraavaa kauppaa..

      Mutta mieluinen urakka oli tosiaan ja vaikka aamulla kotoa lähtiessä ja illalla sinne palatessa kuinka väsytti, niin aika siinä välissä oli kyllä kaiken väärtti. Mukavia, aitoja ihmisiä, joista kellään ei ollut tarvetta esittää mitään. Siitä niin tykkään.

      Poista
  15. Kiva katsaus kauppoihin! Ruotsalaiset, nuo ikuiset business-nerot, ovat Indiskankin kehitelleet!
    Nimim. Vadelmavenepakolainen-leffan ennakkonäytöksessä käynyt, joka pikkuisen samaistuu leffan Ruotsi-faniin;)
    Osallistun arvontaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, mutta eipä ole koskaan tullut Indiskan alkuperää mietittyä. Se kun on ollut niin Indiska, ettei muulla väliä :). Mutta siis olishan se pitänyt arvata, että ruotsalaiset ovat senkin keksineet. Ja hyvä kun keksivät.

      Vadelmavenepakolainen on (myös...) mennyt multa kokonaan ohi, kun olen kaikenlaista touhottanut, mutta eiköhän se tänne tyykikyläänkin joskus rantaudu :)

      Onnea arpajaisiin!

      Poista
  16. Kuulostaa niin hauskalta päivältä! Tuosta Indiskasta tykkään minäkin, onneksi sellainen löytyy täältä, mutta harmittavan vähän tulee muistettua käydä siellä. Olisin varmasti löytänyt vaikka mitä kivaa noista paikoista joissa kävitte, ja nälkäkin tuli... ;) Mukana arvonnassa tietty <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiai. Jos täällä olis Indiska kulmilla, niin varmasti muistaisin käydä :). Mutta voi olla ihan hyväkin, ettei ole, koska oikeasti tässä meidän talossa ei ole tilaa kaikelle, mitä olisin halunnut hankkia. Niin Indiskasta kuin muualtakin. Ruoka sentään mahtui mahaan :D.

      Teillä siellä Vaasassa on ollut monta kivaa tapahtumaa ja tää oli nyt mulle lajiaan ensimmäinen. Niiiin kivaa ja piristävää, että en malta odottaa seuraavaa :)

      Ja peukut pystyyn, että pöllöt ja muut matkaa Huvikumpuun :). Olen ihan varma, että erityisesti ne kortit olis sulle mieleen.

      Poista
  17. Teillä on selvästi ollut ihan huippureissu! Ja ihan hiukan tuli nälkä. Olen monesti tuon ravintolan ohi kävellyt, mutta syömässä en ole poikennut, pitänee poiketa pikapuoliin. :) Ja arvontaankin mukaan, tottakai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten oot Jenni voinut kävellä ohi :)? Tai siis niinhän olen tehnyt itsekin, kun en ole tiennyt mikä helmi siellä sisällä odottaa, mutta onneks Pepi tiesi. En niin perusta liian hienoista paikoista (niinkuin varmaan tiedätkin :)), joten tämmöinen lämminhenkinen ja kodikas ravintola oli niin mulle mieleen. Etenkin kun ruoka oli hyvää ja palvelu ihan viimeisen päälle ystävällistä.

      Kiva kun osallistut ja onnea matkaan :)

      Poista
  18. Ooooo. Ihana kommentti KatMan <3. Jos hymy tarttuu tekstin läpi, niin silloin se on pakosti aitoa :)
    Mutta siis oikeasti olen edelleen v ä s y n y t. Sillälailla hyvällä tavalla :)

    Vaikket maininnutkaan osallistumisesta, laitan sulle yhden arvan kulhoon kumminkin. Jaat sitten eteenpäin, jos niikseen tulee :)

    VastaaPoista
  19. No onpas ollut päivä :) Maanläheisiin ruskean sävyihin yhdistetty taitettu sininen toimii aina!

    Osallistun mielihyvin arvontaan ja toivottelen sinulle kivaa lokakuuta ♥.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa tosiaan :). Ei meinaa palautua millään...

      Ja siis jos nyt joku ihminen pitäisi äkkiseltään nimetä, joka on ruskean sävyihin yhdistetyn taitetun sinisen näköinen raikas ja toimiva yhdistelmä, niin se olis muuan Pilvi ;)

      Kiitos osallistumisesta ja samalla toivottelen sulle paitsi kivaa lokakuuta, myös onnea 2-vuotistaipaleelle ♥. Ja ihan heti tuun minäkin osallistumaan jahka saan itseni tästä sohvannurkasta irti :)

      Poista
  20. Tosi kattava ja hauska postaus, ei ollenkaan ollut vaikeuksia lukea loppuun. :) Mukana arvonnassa!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan loistava kuulla Hukkakukka (hauska nimi sulla muuten ;)).

      Ei muuta kuin peukut pystyyn ja kiva kun luit :)

      Poista
  21. Shopiti-osuuskin oli houkuttava, mutta pisimpään viivyin hyvän ravintolavinkin äärellä. Alkoi tehdä katkarapuja ja etanoita mieli. Arvonnassa mukana: uteliassulatie@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teki kyllä munkin mieli pikkasen siitä naapurin katkarapupannulta kähveltää :). Sen verran hyvältä näytti annos.

      Ja ravintolavinkkiä kannattaa oikeasti hyödyntää, jos satut Tampereen kulmilla liikuskelemaan.

      Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan :)

      Poista
  22. Mukana arvonnassa. Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanonpahan taas, että hymyssä suin saa lukea näitä sinun kirjoituksia. Ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule Piitu, aina yhtä kiva kuulla, jos oikeasti olet sitä mieltä :)

      Ja onnenpotku arvontaan :)

      Poista
  23. Monta hyvää vinkkiä annoit, jospa sitä vaikka joskus lähtis Tampereelle siis! (Sisko siellä kulmilla asuukin.) Ja arvontaan nyt osallistun ainakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ,kuule Heli, ens kerralla koitetaan houkutella sut mukaan :).

      Arpaonnea sulle kans :)

      Poista
  24. Sinistä ostin hieman viime syksynä pentikistä..tyynyjä,kynttilöitä ja liinan..Otin ne taas käyttöön ja kivalta näyttää :) luettu on ja mukana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsinvitsi, kun niin moni on taas vilautellut tota sinistä ja mulla on vieläkin muistissa se kausi kun oli ihan kaikki saippuoista ja lusikoista ja haarukoista lähtien sinisiä kunnes tuli niin totaalikyllästyminen, että saneerasin kaikki kertapamauksella ulos :). Mutta siitä nyt tosiaan on se parikymmentä vuotta, että ehkä sittenkin taas joskus ;)

      Onnea arvontaan :)

      Poista
  25. Paljon on silmäniloa - ja ilmiselvästi mukava reissu :) Värikästä syksyä Kouvolasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli :). Silmäniloa ja mukavaa :).

      Ihanan värikästä alkaa olla täälläkin. Ihan jo etukäteen harmittaa, kun tietää, että jonain päivänä kaikki kauniit lehdet taas tippuu ja alkaa se harmaus. Mutta ei ny surra sitä vielä etukäteen kumminkaan :)

      Arpaonnea!

      Poista
  26. Ihanalta kuulosti reissu, mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukana,
    kaikkea kivaa näyttää löytyneen :)
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. ihana päivä teillä!!! ja ihana tuotteita liikkeissä!!! mukana ollaan!!!
    Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. kiva ostosreissu teillä!!! pitäis itsekin tehdä samanlainen pyörähdys Tampereelle!!!
    mukana arvonnassa!
    jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  30. Ihania juttuja kuvissa. Mukana ollaan. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Kivalta kuullosti reissu. Ja ihana palkinto. Arvonnassa ollaan. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  32. Kiitos kivasta lukuhetkestä kauniiden asioiden parissa.
    Seuraavaksi menen kyllä tutustumaan tuonne Hyvän Tuulen puotiin ja syömään rapuja 2hh + k.
    Mukana arvonnassa :)
    Sari
    sh.heinonen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella molempia lämimästi :)

      Onnea matkaan.

      Poista
  33. Aika huippu reissu on teillä taitanut olla :) Mukana ollaan arvonnassa!

    VastaaPoista
  34. Teillä on ollut huikea reissu! Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko on nyt kohta mennyt ja alkaa pikkuhiljaa palautua :). Sen verran paljon on ollut kaikessa sulateltavaa.

      Onnea arvontaan :)

      Poista
  35. Mirja,Tampereeltalokakuuta 02, 2014

    Itsekin Hyvän Tuulen puodissa poikenneena, tiedän mitä kaikkea siellä on ja sieltä ei millään malttaisi lähteä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Varmaan jäi vaikka mitä näkemättä ekalla kertaa :)

      Poista
  36. Blogisi on ihana, tulen aina joteskin hyvälle tuulelle, kun sun juttuja lueskelen. Tuntuu kuin omista "toilailuista" lukisi. Vaikka asun aivan Tampereen naapurissa, olen onnistunut välttämään aivan kaikki nuo ihanat paikat, mutta tämä vahinko on kyllä korjattava. Mukana arvonnassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo. Kiitos hyvästä tuulesta Sari :). Kivaa, jos jaksat lueskella.

      Toilalemisiin ja onnea arvontaan :). Ja kivaa viikonloppua!

      Poista
  37. Kyllä peura peuran tuntee ;)

    VastaaPoista
  38. Teillä on ollut mukava kierros :) Eniten tästä jutusta ilahdutti tämä kommentti: "Mustavalkoinen on alkanut näyttää omaan silmään aina vaan houkuttelevammalta" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas vaan, kun justiin sen lauseen bongasitkin :D.

      Kierros oli mukava, mutta siinä riitti mulle sen verran tapahtumaa, että huomenna en aio liikkua kotoa mihinkään..

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  39. Jopas on ollut teillä herkullinen reissu! Tampereella olis kiva taas käydä, mut jäi lomalla käymättä, eikä taas pääse mihinkään.
    Kiva arvonta sulla, mukaan kipinkapin. Pöllöjäjän ei ole koskaan liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jokos se sun loma nyt mennä hurahti..? Kauheeta, kun aika kuluu äkkiä.

      Mutta ens kerralla sitten ja nyt laitetaan sulle pöllöarpa vetämään :)

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  40. "Hyvän tuulen puoti" meni kirjanmerkkeihin. Siellä on niin paljon mahtavaa tavaraa, että täytyy tutustua ajan kanssa. Joulukin on tulossa :) Terveisin Terttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan loistavaa Terttu :). Ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  41. Kiitos että jaoit hilpeän reissun tunnelmat! Hih, on teillä varmasti ollut lystiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos kun luit :). Siinä määrin oli hilpeää juu, että vieläkin väsyttää, muttei haittaa, kun huomenna ei oo mitään sovittua mihinkään suuntaan.

      Ja tänään tuun lukemaan ajatuksella sen mitä kirjoitit viimeksi <3

      Poista
  42. On teillä ollut upea reissu ja ihana ruokapaikka, jossa olen vieraillut pari kertaa. Tosi hyvä ruoka eikä tarvitse nälkäisenä poistua.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ihan ihmetyttää, että miten sitä ei tommosta ruokapaikkaa ole aiemmin huomannut, kun se kumminkin niin keskellä kaupunkia on. Mutta jatkossa en kyllä kävele ohi. Niin hyvät (ja suuret) oli annokset :)

      Kiva kun kävit lukemassa ja jättämässä viestin :). Mukavaa viikonloppua toivottelen sulle kans Klaara !

      Poista
  43. Saan olla ja olen mukana arvonnassa. :) Hyvää syksyä sulle :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin hyvää syksyä sulle kans :). Ja onnea arvontaan.

      Poista
  44. Ihana päivä teillä varmaan on ollut ja paljon kaunista katseltavaa! Itselleni uusia liikkeitä joita pitääkin ajan kanssa tutkiskella! ;) Tunnelmallista syksyä!
    tiiun(a)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti tutkiskella :). Iloista syksyä ja onnea matkaan.

      Poista
  45. Hitsit, mikä kierros. Paikat muistiin ensi kevätkesää ajatellen. On Tampere vaan aikamoinen kaupunki, kauniskin vielä kuin mikä!
    Arvonnassa mukana toki.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampere on niin Tampere <3.

      Kiitos kommentista ja onnea arvontaan.

      Poista
    2. Hei! Kivasti kirjoittelet, leppoisaa luettavaa ja nyt kokeilen onneani! einie76@gmail.com

      Poista
    3. Kiitti :). Ei muuta kuin onnea matkaan.

      Poista
  46. Hyviä vinkkejä, kiitos niistä! Suuntaan Tampesteriin reilun viikon päästä nauttimaan omasta ajasta ja laatuajasta ystävien kanssa. Ja arvonnassa mukana ilman muuta! (peeppeliini(at)gmail.com).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivalta kuulostaa suunnitelmat :). Etenkin kun matka suuntautuu Tampesteriin.
      Mukavaa reissua ja terveisiä perille, jos missään meidän kiertueen paikoisssa poikkeatte.

      Ja onnea arvontaan tietenkin myös :)

      Poista
  47. Ihana kokoontuminen Teillä ollut. Todellakin kasvoistanne näkyy ilo ja riemu olla yhdessä. Mielettömän IHANA puoti, jossa viihdyitte kera ostosten. Vähänkö kadettaa itteä mua. Kierroksenne jatkukoon ja yhteytenne vahvistukoon. Ihanaa myös nähdä teidät rakkaat blogin pitäjät yhteiskuvassa. Itselleni tuli hyvä mieli myös. Jatkakaa, jaksan seurata postauksianne. Kiitti Pepille, ollut hyvä koordinaattori teille. Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista Eisku :). Ja iloisesta mielestä muutenkin, kun justiin sinut tuosta lukijapalkista bongasin. (Koitin katsoa, josko sulla on oma blogi myös, mutten heti hoksannut)

      Kierros oli kyllä kiva ja Pepi oli huippu koordinaattori. Toiminnan nainen, joten ei jääny kenellekään epäselväksi, minne milloinkin mennään :D
      Näitä tämmöisiä pieniä (tai siis suuria..) piristyksiä saisi olla enemmänkin. Vaikka voihan olla, että jos olis, niin se ei enää oliskaan niin piristävää.

      Kivaa, kun jaksat lukea, tervetuloa tänne porukoihin ja onnea arvontaan :)

      Poista
  48. Arvonta on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille ja toivottavasti näkymisiin / lukemisiin :)

    VastaaPoista
  49. Teillähän on ollut aivan huippureissu! Varsinkin tuo Design Boulevard näytti oikein herkulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Design Boulevardissa taisi tosiaan olla eniten kaikkia mustavalkoisia juttuja ;).

      Ja reissu oli kyllä huippu. Nyt kun siitä on pari viikkoa kulunut, voimat on sen verran palautuneet, että voisin mieluusti lähteä uudelleen :)

      Poista
  50. Olipa ihana postaus! Näin vanhan kotikaupunkini aivan uusin silmin. Indiska on ihan lempikauppa, johon Tampereella pyörähtäessä on poikettava. Kaksio on minulle aivan uusi tuttavuus. Kiitos vinkistä ja Hyvän tuulen puoti on listalla, kun lähden vierailulla naapuriinsa muuttavaan Lankakauppa Kerään, jota suosittelen vaikka et käsityöihminen olisikaan. Kuulumisiin! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan mahtavaa kuulla, että tästä oli "hyötyä" :).

      Kaksiosta tuli kertalaakista mun suosikki ja aion kyllä pitää huolen, että aina kun Tampereella käydään, pyörähdetään myös siellä :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi