Sivut

maanantai 22. syyskuuta 2014

LIVING AND ROOM-KUTSUT KOTONA

Laiska töitään luettelee, mutta sanonpahan vaan, että enempää ei olisi taas suunnitelma voinut mennä metsään, kun päätin päästä "helpolla" ja järjestää syksyn ensimmäisen Living and Room-esittelyni meillä kotona. 

Oli meinaan sen sortin siivousurakka että samaan kyytiin olisin ihan hyvin voinut maalata talon julkisivut ja vaihtaa sen pitkään vaivanneen huonokuntoisen katonkin.. 

Ja monipäiväisen puuhaamisen jäljiltä lopputuloksena oli kuitenkin vasta sellainen siivo ja järjestys, joka varmaan normaalikodeista löytyy ihan vakiona. 

Että hatunnosto ja rispektiä tulee täältä kaikille kutsuemännille. 

Mutta juu. Toinen etukäteen helpoksi ennakoimani haaste olikin sitten saada kokoelma keskenään varsin erityylisiä tuotteita nätisti istumaan samaan tilaan. Etenkin kun meidän olohuone on aika pieni ja vieraiden olisi kuitenkin kiva mahtua mukaan..

Helpoksi sen teki muka se, että on niin paljon aikaa laitella ja sommitella, mutta todellisuudessa ei viisi päivää riittänyt :).

Ihan kivasti mielestäni kuitenkin onnistuin. Etenkin kun uutuutena Living and Roomilla on kolme keskenään täysin erilaista astiasarjaa, jotka olisi ollut kiva kattaa pöytään, mutta koska pöytää ei ollut, käytin aina niin monikäyttöisiä Ikean Bestå-kaapistoja aputasoina. Niitä meillä piisaa.

Tässä muutama kuva.


Vasemmalta oikealle Tonttumetsä-, Lace- ja Celebration sarjojen alku- ja pääruokalautaset sekä Tonttumetsän olutlasi, Lace-sarjan huippukaunis, liukuvärjätty viinilasi ja matala vesilasi, joka käy myös jälkiruoka-astiana. Celebration-lautasten kaverina Siluett-viinliasi ja vesilasi sekä kaikissa Siluett-sarjan aterimet.  


Ja sama toiseen suuntaan. Seinän läpi en pystynyt peruuttamaan, joten ei tullut koko nurkka kuvaan ja mustasta tabletista meni "Dinner with friends"-teksti näkymättömiin.


Tässä näkyy nuo Lace-sarjan lasit vähän paremmin. K a u n i i t. Samoin kuin lautassarja, jossa on kauniit pitsikuviot.


Fashion-sarjan taulu ja kevyet mustat Bloom-tuikkulyhdyt sopivat mielestäni kivasti yhteen. Samoin kuin Ikean tulppaanin mallinen pöytävalaisin, josta näkyy vain kaikesta huolimatta pölyinen jalka.

Toisessa Fashion-sarjan taulussa on Coco Chanelin teksti "I don't do fashion, I am fashion".

Bloom-tuikkulyhtyjä saa myös kuparinvärisenä.


Tässä vähän illemmalla otettu kuva, kun aurinko antoi hitusen tilaa kynttilänvalolle.


Voishan tähän pysyvänkin baarin pystyttää :). Ja varmaa on, että ihan heti en näitä pois kerääkään. 


Tonttumetsä. Tosi symppikset hahmot. Ja kattauksen juuttitabletit ovat myynnissä myös. Jämäkkää tekoa.


Painava mattapintainen Heart-alumiinivati, jonka hintaan sisältyy 7 kpl hopeansävyisiä tuikkulyhtyjä. Käytin niistä vain osan tähän ja loput kattaukseen. On mielestäni kevyempi näin. Kuvauspaikka vaan on hassu, mutta ei voi mitään. Otin näitä vähän kiireessä kun en siinä viidessä päivässä kerinnyt.



Sama illemmalla.


Aurinko lämmittää kilpaa Soft-turkishuovan kanssa :). Huovan päällä simppeli Glam-kuparimaljakko, josta olen alkanut tykkäämään, kun olen sitä nyt puolisen vuotta ensin hautonut kaapissa.

Vieressään kolmen kappaleen setti Rustic-tuikkulyhtyjä.


Tulipas vasta-aurinkoon sumea kuva, mutta sivupöydällä antiikkikuparipinnoitettu Glitz-metallilyhty.


Ja aikanaan ihan hyvällä menestyksellä valkoiseksi maalamallani Ikean ex-punaisella Malm-apupöydällä kuparipinnoitettu, ilmavan kevyt Diamond-vati. Ihmettelin vähän, että sopi paikkaansa noinkin hyvin, vaikka on aika massiivinen hopeanvärinen peili heti yläpuolella. Vissiin ne on nuo kovia kokeneet käppyräoksat, jotka tasapainottavat näkymää. Niihin joskus rautalangalla kieputtelin neilikan kukintoja, mutta koska tämä on miehen tietokonepöytä, oksat ovat olleet siinä määrin kuulemma tiellä, että ovat "vahingossa" menneet poikki. Pätkät oli sentään tuupattu takaisin maljakkoon.


Viimeisenä kuva, josta lähdettiin liikkeelle. Jos olisi ollut joku muu ajankohta kuin sunnuntai-iltapäivä, niin varmaan tähän olisi jämähdetty lopuksikin.

Lasien alla Casablanca-tarjotinpöydän tarjotin. Kuuluu edelleen suosikkeihini monikäyttöisyytensä takia. 

Tarjoiluista en tietenkään muistanut ottaa kuvaa, mutta niitten suhteen pääsin helpolla, koska mies hommasi aina yhtä maistuvat kala- ja kinkkuvoileipäkakut paikallisesta leipomosta ja vanhemman pojan tyttöystävä ihana Elli teki suussasulavan mutakakun, jonka täsmätoimitti meille kakun ollessa vielä lämmin. Nam. Nautittiin vaniljajäätelön kera.

Ja uskokaa tai älkää, itse tein puolukka-kaura-kinuskipaistoksen, josta ainakin itse tykkäsin tosi paljon, vaikka siitä tulikin noin sentin paksuinen. Kiitos simppelistä ohjeesta kuuluu Mansikkatilan maiden Tainalle. Että kiitos vielä tätäkin kauttta Taina, kun neuvoit jopa sen mistä hyllystä kinuskikastike kaupasta löytyy :D

Mukaville vieraille (tutuille) kiitos kivasta käynnistä ja ekstrana saamastani ihanasta kukkakimpusta ja mahtipullollisesta itsetehtyä ihanaa omenatuoremehua. Kyllä kelpaa.

Harmittaa vaan, etten kuvannut tuliaiskimppua heti päivällä ja nyt se ei näköjään enää onnistu, kun ei riitä valo sen enempää kuin taidot. Eletään vaikeita aikoja siis. Tuuraajaksi saa nyt kelvata eilen aamupäivällä ulkoterassilla otettu kuva. Silloin kun siellä vielä tarkeni. Nyt ei. Hrrr...



Ja kun tästä nyt tämmöinen maratooni näköjään tuli muutenkin, niin mainostan nyt sen verran, että Living and Roomin uusi kuvasto löytyy osoitteesta livingandroom.fi (sieltä "Klikkaa kuvastoa"-linkki).
Jos satutte löytämään sieltä jotain kivaa, josta haluatte tietää lisää tai jos haluatte peräti tilata jotain, niin mieluusti vastailen ja teen tilauksia. Postia minulle voi laittaa osoitteeseen sisustuspalvelu.kotonasi(at)gmail.com. 

Astiastoista mm. on voimassa ihan huipputarjous, jonka hyödyntämällä voi parhaimmillaan säästää hulppeat 133,70 euroa. (1 tarjous per osoite).   Samoin lokakuun loppuun asti oleva Soft-turkishuopatarjous on melkoisen kova tapaus, mutta etten alkaisi kuulostaa ostoskanavalta, päätän nämä "eikä tässä vielä kaikki"-mainokset heti alkuunsa:). Mutta mieluusti saa kysyä lisää. 

Ja että tulisi nyt pilattua tämäkin kuvasarja, laitan tähän kauniiksi lopuksi kuvan eteisestä sellaisena kuin se oli, kun aloin näitä kutsuja "järjestää". 


Uskon, että tiedätte tunteen, kun jonkun megasiivousprojektin jossain vaiheessa tulee sellainen olo, että sotkuisemmaksi vaan menee.. Mutta jos ette, niin tervetuloa meille :). Voin näyttää, kuinka se onnistuu.





42 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen kuva on just sitä mitä täällä on silloin kun mä pistän tavaraa kaupan ja kaikki pitää postittaa :)
    Ensin hulluna etsit kaikki kaupat (ja duunipaikan niin kauan kun se vielä on) läpi laatikoita, sitten manaat kun ei ole mitään sanomalehtiä edes pehmukkeeksi - paitsi silloin kun olet ollut kaukaa viisas ja jemmannut keittiön nurkkaan kaikki kuplamuovit mitä on viime aikoina tullut vastaan :)
    Sissus sentään, onneks sitä ei tapahdu joka päivä! (Sanoo hän joka justiinsa tänään laittoi viimeisen paketin)

    Mutta kauhian hauska tuo tonttusarja :D
    Mä niin voisin kuvitella itselleni tuollaiset JOS mä olisin se mummu jolla on niin paljon tilaa, että kaikki mahtuis (ja haluais) tulla mun luo joulua viettämään....ja jos olis vielä se iso ruokapöytä mihin jotain mahtuiskin....ja kaappeja niin paljon, että vois olla tuollaisia kerranvuodessaastioita jemmassa :/
    Mutta ihan ittelleni voisin kyllä kuvitella tuommosen tonttulasin, olishan sitä aika veikee istahtaa ihan tonttuna juomaan kotona yssikseen jouluölperöiset moisesta lasista :D

    Ei nuo muutkaan yhtään hassumpia, mutta tuo ölperölasi pääs mun tavaraähkystä jotenkin läpi :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas tarvii sanoa, että jos yhtään lähempänä asuisin, niin täältä olisit saanut pahvilaatikkoa ja kuplamuovia ihan samaa tahtia, kun ehdit pakata :). Voi jestas sitä pahvin määrää, mikä noista demopakkauksista tulee. Ei mahdu mihinkään keräyslaatikkoon. Ja kuplat ja ilmatyynymuovitkin pitää puhkoa ensin, että saa mahtumaan roskiin...

      Mutta just puhuit itselles joululahjan :). Lauantaille en vielä kerkiä sulle ölperölasia saada, mutta perässä tulee sitten kun tiedän, mihin osoitteeseen. Jos ei muuten, niin tuun vaikka itse tuomaan :)

      Poista
    2. Vau :O *huulipyöreenä*

      Poista
  2. Mulla kuule syyhyttää tilata sulta yhtä ja toista! Oli ehkä kohtalokasta käydä kurkkimassa sitä kuvastoa.;) Tuo Lacekin on kaunis, samoin kuin se Toscana. Ja mitäänhän mä en tarttis! Niin ja kuparimaljakko ja se Peace-maljakko jäi kans kaiveleen ja ja..Mulla aukes silloin viime viikolla vaan ruottinkielinen versio kuvastosta, jossa hinnat oli kruunuina. Oliko se vaan huonoa tuuria vai käykö teille kauppa kruunuissa?;))
    Ja hei, eipä kestä kiitellä reseptistä! Sehän tuli ystäväni Maijun kautta Aamulehdestä.:) Ei se paistos muuten järin paksu ollut mullakaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yhtään huonoja valintoja :). Toscanat on ihan älyttömän kauniita, vaikken yleensä mistään koukeroista välitä. Niissä vaan on joku sellanen spesiaali Välimerifiilis. Ja se vihreä väri on ihan superihana. Valkoinen tietty monikäyttöisempi, mutta molemmat tosi kauniita.

      Mulla on se vaaleanroosa Peace-pullo ja sekin on ihan superkauniin värinen, vaikkei meille mihinkään sovikaan.

      Jos haluat, laitan sulle esitteen tulemaan postissa. Jos vaan laitat mulle osoitteesi s-postiin. Paperiversiota kun on jotenkin niin paljon kivempi ja helpompi selata. Ja on hinnatkin kotimaan valuutassa :)

      Poista
    2. Hei, joo!! Laitan sulle sähköpostia, niin voit postittaa kuvaston. Rakastan paperikuvastoja!<3 Huvinsa siis kullakin.:P

      Poista
  3. Hauskoja tuotteita. Tutkin tuota katalogia. Se oli vaan niin järjettömän suuri.
    Muutamia mielenkiintoisia löytyi katalogista. Kun siellä oli tehty edullisia paketteja joistakin tietyistä tuotteista, niin ovatko ne kaikki fiksatut katalogin mukaan. Vai voiko saada vähä samantyyppisä tarjouksia itse tehdyistä paketeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta Irene, että katalogi on aika työläs selattava netissä, kun sivut aukeaa niin suuriksi ja sen takia vähän hitaanlaisesti. Mutta paljon ihania juttuja siellä kyllä on. Ja moneen makuun sopivia. Siitä tykkään erityisesti.

      Valmiit 5-vuotisjuhlapaketit on koottu esitteen tuotteista, eikä niitä valitettavasti voi räätälöidä.

      Poista
  4. Todella kauniita kattauksia ! Tuo Tonttumetsä on kyllä suloinen, sellaisen huolisin ilman muuta ♥
    ja mitäpä yhdestä pölyisestä lampunjalasta, meillä niitä on useampia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule Anneaulikki. Nyt on pakko laittaa tää Tonttumetsä-tarjous sulle tänne tiedoksi, koska se on oikeasti hyvä. (Ja ne käsinmaalatut tontut on todellakin sympaattisia hahmoja ja astiat kauniita).

      Eli nyt on mahdollisuus tilata neljän kappaleen setti alkuruoka- ja ruokalautasia (neljä kumpaakin kokoa) hintaan 65,90 eur, kun niiden oikea hinta on 159,60 eur. Ei jää kuin pyöreät 8 euroa yhden lautasen hinnaksi.

      (Ja tämä ei sit ollut mikään myyntipuhe, mutta en saa rauhaa, jos en laita tota tarjousta tiedoksi, kun se on oikeasti ihan mahtava :)).

      Pölyiset lampunjalat kuuluu meilläkin kalustoon, mutta vähän epäreilulta tuntui, kun kumminkin olin just monta päivää rätin kanssa heilunut :D

      Poista
  5. Ah,niin tiedän tunteen. Nm. meillä oli viikonloppuna rippijuhlat. Mutta joo, meillähän on aina niin siistiäm että ei se juhlasiivous ole kovakaan urakka. Ei vaiskaan, oli sormet ristissä ;). Hienot kattaukset, maulla laitetut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä ehkä universumin surkein juhlajärjestelijä :D. Sen takia meillä ikinä juhlitakaan mitään :). Paitsi rippijuhlat oli kyllä kivoja ja niistä en ressannut, kun tilasin kaikki tarjoilut valmiina ja oli kesä, niin pystyttiin olemaan pihalla. Siellä ei tartte edes imuroida.

      Mutta tää on joka syksy sama juttu. Kesällä hädin tuskin käydään sisällä kääntymässä, kun kaikki aika menee ulkoharrastusten parissa. Siinä ehtii kertyä yhtä jos toista kasaa nurkkiin. Pyykkivuorista puhumattakaan. Mutta nytpähän on siivottu. Ehkä vähän aikaa pysyy järjestys, kun oikein kyttään :)

      Ja kiitti. Kattaukset oli melko helppo toteuttaa, kun käytössä oli rajallinen määrä materiaalia ja tilaa. Ja kotipihlajassa onneks vielä marjoja..

      Poista
  6. Onkohan tämä nyt sen saman ihmisen kirjoittama, joka tuossa aikaisemmin harmitteli kun ei saa aikaiseksi kaikkea suunnittelemaansa...

    Joku oli saanut aikaiseksi siivottua. Hatun nosto siitä, sillä meidän joka viikkoinen siivouspäivä on unohdettu jo muutaman viikon ajan.

    Joku oli saanut aikaiseksi järjestettyä kutsut. Meillä ei ole käynyt vieraita sitten tyttären rippijuhla kun joku toinen on ollut kuoleman väsynyt perjantaihin mennessä.


    Kattaukset oli silti upeita ja nyt tämä joku surffaa katsomaan mitä muuta sieltä Living and Roomin sivuilta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on se ihan sama saamaton ihminen, joka täällä kirjoittelee :D
      Mutta oli kyllä hyvä, että tulin ne kutsut lähettäneeksi, koska ilman niitä ei olis tapahtunut taaskaan mitään. Meillä kun se jokaviikkoinen siivouspäivä on paremminkin jokapuolivuotinen.. Ainakin kesällä, kun ei sisällä tuu käytyä kuin nukkumassa.

      Ja ihan samoista syistä ei meilläkään käy vieraita :D. Pystyn virittämään itseni ihan hirveisiin ahdistustiloihin, kun alan ressaamaan siitä, mitä kaikkea muka pitää vieraiden eteen tehdä. Ja itse en ainakaan koskaan käy kylässä tarkistamassa, onko esim. jalkalistat pyyhitty... On sitä ihminen vaan kesseli, mutta minkäs teet.

      Kattauksista tuli kyllä yllättävän kivat, mutta ehkä se oli se ahdas tila, joka auttoi asiaa. Suurella pöydällä olis ehkä ollut orvomman näköistä. Mutta juu, mieluusti vaan sinne sivuille kurkkimaan ;)

      Poista
  7. Kyllä sulla on silmää kauneudelle, mä en osaisi kuuna päivänä asetella mitään kattauksia!! Siks meillä onkin vaan halvimmat ikean lautaset niiin arkena kuin pyhänäkin... =D Noista kattauksista tuo mustalla oleva setti on mun mieleen.

    Mä täällä koitan miettiä juhlajärjestelyjä lauantaille (miehen 5-kymppiset). Mennään kuule ihan vaan paperilautasilla... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule Heli. En osais minäkään mitään todellisia kattauksia tehdä :).
      Nyt oli helppoa, kun oli tasan kolme paria lautasia ja lasit ja kapea kaapiston päällinen käytössä. Ei tullu runsaudenpulaa :). Ja muutenkin mulle on helpompaa kaikki sellainen tekeminen, jossa on rajallisesti rahaa tai tavaraa käytössä. Silloin olen paljon enemmän omimmillani kuin jos saisin "rajattoman budjetin ja vapaat kädet". Hui. Menisin varmaan ihan kipsiin, kun en todellakaan ole mikään miljoonan dollarin sisustaja.

      Ikean astiat on meilläkin ja tykkään niistä tosi paljon. Ihan senkin takia, että miesväellä on tapana aina jotain kolhia rikki. Ei iske ahdistus, kun ei ole mitään designia :)

      Ja viiskymppisille on paperilautaset just ihan paras valinta. Ei tarvi tiskata ja vieraatkin viihtyy, kun on rento meininki. Että Onnea vaan täältä miehelle! Perässä tullaan. Ei montaa kuukautta, niin alkaa omakin ikä vitosella. Kääk. Siitä en oo vielä kerinnyt ahdistua, mutta kai sekin aika koittaa..

      Poista
  8. Ihanan tyylikkäät kattaukset, wau!
    Jos olisi mahdollista, niin tilaisin vaikka ja mitä. Nyt vaan on todettava, että lottovoittoa odotellessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista sitten heti ilmoitella, kun lottovoitto on tilillä, niin kekkaan kyllä sulle hyvät sijoituskohteet :).
      Ei ehkä koko rahalla lautasia, mutta sen verran, että saadaan kunnon kekkerit pystyyn. Ja kattaukset :)

      Sitä voittoa tosin tarvittais täälläkin. Tuntuu, että muuten ei hommat etene. Joka taas tietää sitä, että koska mua ei ole luotu lottovoittajaksi, jatkan tätä paikallaan junnaamista ja haaveilua. Paitsi että just kyllä Tuli Eurojackpotista 1,69 euroa. Miljoonan alku siis..

      PS. Ihan tiedoksi vaan, että tohon mun kutsujen aiheuttamaan megasiivousprojektiin kuului myös oranssien pyyhkeiden osto kylppäriin... Ja tiedät kyllä kenen syy (ansio) se on :D. Oikeestaan ne on aika kivat. Harmi vaan kun unohdin pakottaa kaikki vieraat kylppärikäynnille :D.

      Poista
    2. Sinulla on siis voittoputki jo auki :-)

      Sinun ideastasi kaivoin minäkin tuolta kaapin perukoilta oranssin käsipyyhkeen pikkuvessaan ja oranssin maton. Näyttää niin pirteältä :-)

      Poista
    3. Juu, voittohanat on auki :). Antaa tulla lisää vaan..

      Ja ideahan oli sun, ei mun. Ja toivon, ettet nyt keksi mitään muuta "ei koskaan"-juttua kuin ton oranssin. En halua nyt haksahtaa mihinkään ;)

      Poista
  9. Hatunnosto ja rispektiä sinne! Ei olisi onnistunut minulta.
    Minulla on vahva epäilys, että sellaista kotia ei olekaan, joka olisi aina tip top ja jota ei tarvitsisi siivota juhlia varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kyky pitää kasvit ja kokonaiset puutarhat hengissä ja herättää kuolleet yksilötkin eloon.
      Mulla ei ole. Tarvii tyytyä tohon lautasten riviin asetteluun :D

      Meidän naapurissa asuu malliesimerkki emännästä, jonka kotona kaikki on aina niin putsplank, ettei mitään määrää. Mutta siivoaakin ihan joka ikinen päivä. Ja siitä huolimatta juhlien alla kahtakin hullummin. (Miehensä on yleensä siinä vaiheessa hermoraunio, kun vaimo on komentanut leikkaamaan kynsisaksilla pihanurmikkoa, että on siisti, kun vieraat tulee :D).

      Itse käytän mieluummin ajan johonkin muuhun kuin alituiseen pöytien pyyhintään, vaikka pakko kyllä myöntää, että olishan se kiva, jos aina olis siistiä. Mutta siihen tarvittais meidän perheessä jonkun sortin taikasauva vähintään.

      Poista
  10. Joo - ei ole meillä ollut sisustus- eikä mitään muitakaan myyntikutsuja vuosiin - eikä tule. Ja syy on just tuo - tässä huushollissa ei enää tarvita yhtään ylimääräistä stressinpoikasta ja viimeisen yön paniikkisiivousta - ennen seuraavaa kertaa.
    Kattauksista ensimmäinen oli minun mieleen vaikka kauniita olivat kaikki!
    Kivaa uutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida olla meilläkään vähään aikaan :).

      Mutta kyllä seuraavan kerran, kun renuan noitten esittelytavaroitten kanssa jonkun vastasiivottuun kotiin, muistan kyllä nostaa sitä hattua toisenkin kerran. Olkoonkin, että joiltain noi kotitaloushommat käy luonnostaan ja toisille (ei nimiä..) ne teettää melkoisen paljon työtä ja tuskaa.

      Tontut on kyllä melko hellyttäviä tyyppejä. Ja juuttitableteissakin reilu meininki :)

      Mukavaa viikkoa sinne myös! Täällä tuli aamulla lunta, kun pyöräilin töihin..

      Poista
  11. Ihan huippukattaukset, älä vaan pura pois! Paitsi, että sunnuntaihin mennessä sun varmaan tarvii ; ) Kiva päästä silloin katsomaan näitä ihan livenä. Rustic-tuikkulyhdyt on kyllä kauniit, niistä tulee vähän mieleen ne lapsuuden sinivalkoiset kaakaopurkit : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä niitä mun kattauksia eilen jo vähän mulkoiltiin siihen malliin, että milloinkahan noi tosta häipyy, mutta en ollu huomaavinaankaan :D.
      Ei yhtään huvittais taas alkaa kaivelemaan pahvilaatikoita esiin eteisen kaapista, kun just oon saanut ne sinne takaisin piiloon sullottua.

      Mutta kiva nähdä tosiaan sunnuntaina. Ja oikeassa olet sen kaakaopurkkimielleyhtymän kanssa. Siniset kuviot valkoisella pohjalla ja puinen korkki? Meillä ei koskaan niitä ollut, mutta muistan, että ihailin aina kun jossain näin.

      Poista
  12. Mä olen siinä erityisen hyvä, siivoamaan niin että sotku vaan lisääntyy! Sen muiden "normaali tilan" saavuttamine vie aikaa, ja kodin raivaaminen sellaiseksi että voi edes alkaa siivota on pitkällinen projekti..

    Onpas kauniita tuotteita, erityisesti nuo liukuvärjätyt lasit ja sydän tuikku systeemi. <3

    Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja taas nauraen luin blogiasi ukolle ääneen, hänen mielestään työpöydälle ilmestyneiden sisustusrisujen katkeaminen vahingossa oli täysin loogista. Ihme rotu, nuo miehet. ;)

      Poista
    2. Naulan kantaan Taina toi "kodin raivaaminen sellaiseksi, että voi edes alkaa siivota..." :D. Se on just noin tässäkin epätoivoisessa huushollissa. Eikä meillä edes kukaan sotke. Jotenkin se kaoottinen tila vaan itsestään syntyy. Ihme touhua :).

      Ja miehen mielestä ei varmaan ollu mitään eroa siinä, oliko ne peikonpähkinät pitkinä vai pätkinä siinä maljakossa. Taisi kuvitella, etten huomaa.. Mutta ei se oo niin justiinsa nääkään hommat. Rapatessa roiskuu ja tietokoneella istuessa oksaa kaatuu :D

      Poista
  13. Onpa mukava katsella kauniita kattauksia. Minä tykkään erityisesti noista puhtaanvalkoisista lautasista. Mutta mihin tungen entiset? Pakko silti käydä vilkaisemassa (kuolaamassa) sitä kuvastoa...

    Eikös lampunjalkojen kuulukin olla vähän pölyiset? Keväällä vasta aurinko sitten pakottaa pyyhkimään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nää valekattaukset on vähän eri maata kuin meillä yleensä :). (Mies yleensä kattaa omat systeeminsä sanomalehden päälle, koska sitä on niin näppärä lukea siinä samalla. Ajatuksena varmaan, että parempi jos vakiona joka aterialle kuuluva punajuurisalaatti leviää lehdelle kuin pöydälle :)).

      Ja kevättä saa täällä nyt tosiaan seuraava siivous odottaa. Jos ei päiviä kestäneen siivouksen ansiosta pysy lampunjalat pöyttöminä, niin ei niitä oo meidän talossa luotu sellaisiksi pysymään ikinä :D. Mutta ei se oo onneks niin justiinsa..

      Poista
  14. "Samaan kyytiin olisin ihan hyvin voinut maalata talon julkisivut" :D Jotenkin tunnistan riviesi välistä sen syyn, miksi en itse koskaan järjestä minkään sortin pippaloita :D Siinä vaan käy niin, että meinaa tulla hulluksi kaiken järjestelyn kanssa. Tosin - aika sama juttu se on näiden asuntonäyttöjen kanssa. Jos tietää tarpeeksi etukäteen, kyllä siinä monena vuorokautetena jynssätään suunnilleen hammasharjalla… Ettei vaan olisi mitään "sanottavaa" siisteyden puolesta. Vaikka järki sanookin, ettei kukaan tule suurennuslasin kanssa kuitenkaan :) Mutta kumminkin, you know ;) Rassaavaa kaikin puolin.

    Vaan on teillä varmasti ollut onnistuneet kutsut! Noilla tunnelmilla ja stailauksilla ei vaan voi epäonnistua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. p.s. Ja nythän (jo?) mä hokasin etten ollut liittynyt sun lukijoihin! Niinku virallisesti ja kaikille näkyvästi :D Itseäni läpsäyttäen asia korjattu! <3

      Poista
    2. Mistähän sitä oikein keksiikin kehittää itselleen sellaisen stressin määrän, kun kumminkin ne kotiin kutsutut vieraat on paremminkin tuttuja, jotka ihan hyvin tietää, että meikäläinen on omimmillaan jossain ihan muualla kuin luutun tai kaulimen varressa :).

      Mutta siis Kääk. Pystyn niin kuvittelemaan tuon tilanteen, jossa tietää, että asuntonäytöille on tulossa täysin vieraita ihmisiä, joiden joukossa ihan varmaan on niitäkin, jotka syynää jokaista millimetriä ylikriittisellä silmällä. Apua. Toivottavasti pääsisitte vihdoin ja viimein edes tosta stressistä eroon <3.

      Ja kuule lämpimästi tervetuloa lukijaksi Taru :D. Kuulut vähänniinkuin perheeseen <3



      Poista
  15. Olipas tyylikkään näköistä, megasiivous kannatti ;) Ei vaineskaan, oikeasti olet tyylikkäästi saanut tavarat esiin ihanasti asetellen. Toisilla on silmää näille asioille :)

    Mutta piti oikein pari kertaa lukea kohta "tein puolukka-kaura-kinuskipaistoksen", kyllä taitaa sinustakin kehkeytyä kelpo kokki/leipuri tms :D, vartoo vaan! Tiedä mitä herkkuja loihdit seuraaville kutsuille, kun nyt alkuun pääsit :)

    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kuule munkin piti parikin kertaa katsoa sitä paistosta, että ihanko tosiaan omin pikku kätösin tein :D.
      Mutta lupasin kotona, etten puolta vuotta kauempaa hoe, että "muistattekos kuinka hyvää se oli se kinuskipuolukkajuttu, jonka sillon syyskuussa 2014 leivoin :D".

      Ja kiitos Kirsema. Kun on rajallinen määrä tavaraa ja pieni tila käytössä, niin sijoittelu on paljon helpompaa kuin jos on iso tila ja paljon kaikkea :)

      Poista
  16. Kauniisti oli kamat esillä ja hei, tulipahan siivottuu. Mie riehuin perjantaina ja tein suursiivousta, ja nautin. Oon silleen outo, että nautin siivoamisesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tulipahan tosiaan siivottua :D. Ja nyt sit kyttään, ettei kukaan sotke. (Ja se potentiaalisin sotkija olen ihan minä itse, joten olen itse itseni erikoistarkkailussa..)

      Siivoaminen on kivaa silloin, jos se on sellasta vapaaehtoista ja jos sen voi alottaa fiilispohjalta silloin kun siltä tuntuu. Mutta pakkosiivous on niin ahistavaa.

      Ja muistan kyllä, että sun perinteinen perjantaipullo on Tolu ;)

      Poista
  17. On kyllä upea esillepano ja sullahan on siellä virtaa ollut kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Soile :). Virtapiikki taisi olla vaan hetkellinen. Tai ainakin just nyt tuntuu, että viikonlopun jäljiltä on takki tyhjä. Jahka saan siitä postauksen aikaiseksi, selviää miksi :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi