Sivut

tiistai 12. elokuuta 2014

LOMILTA LOMPS

"Olen laukkuna taas" niinkuin isoveljeni aikanaan lauseen "I'm back again" asiantuntevasti tulkkasi.

Takana on keskivertoon nähden lyhyt, mutta kaikinpuolin täydellisen onnistunut loma, jonka jäljiltä pää on sopivasti tyhjentynyt kaikesta turhasta vanhasta kuormasta ja tehnyt tilaa uusille kirkkaille ajatuksille, joita tässä nyt sitten toiveikkaasti odotellaan. Toistaiseksi on lyönyt ihan vaan tyhjää, mutta ei tunnu hassummalta sekään.

Tässähän vois aikansa kuluksi tehdä vaikka ympyrälaineita.

Tai ei sittenkään. Tarvii keksiä jotain muuta.

Kaikenkaikkiaan seesteinen ja hyvä fiilis, jonka soisin pysyvän edes jonkun aikaa. Mieluiten ikuisesti, mutta ei nyt tavoitella mahdottomia kumminkaan.

Jokatapauksessa aion hyvällä omallatunnolla sivuuttaa kaikki  perinteiset "Näin eroon lomakiloista" ja "Keinot arkirytmin palauttamiseen"-vinkkejä pursuavat lehdet, koska niille ei nyt ole tarvetta. Päinvastoin. Yritän mieluummin pitää itselleni passelista lomarytmistä kiinni vastedeskin. Noinniinkuin työajan ulkopuolella kumminkin, ettei tule sanomista.


Aamut tuli parin viikon ajan aloitettua aamu-uinnilla ja siitä tuli niin mukava ja reipas olo, että ajattelin jatkaa perinnettä arkenakin. Kelpo uimahalli kun sijaitsee muutaman sadan metrin päässä meiltä kotoa, ja matkaa hallilta työpaikalle on saman verran, joten ei ole ainakaan sijaintinsa puolesta ongelma.
Ja anti-aamuihmisenä sitä on jotenkin erityinen voittajafiilis, kun sitä vaan sinnikkäästi kampeaa itsensä vähän tavallista aikaisemmin ylös ja aloittaa päivänsä jotenkin epätavanomaisesti. Kyllä sitä syksyn pimetessä  tulee taas haudattua herätyskello patjan alle ja vedettyä peitto korviin viime minuuteille asti. Sen verran hyvin itseni tunnen.

Kukallinen uimalakki vaan pitäisi vissiin hommata, jos aikoisi sulautua aamu-uintiporukkaan. Se tuli eilisellä ensikäynnilläni huomattua, kun mummelit vähän alta kulmain kyräilivät lakittomuuttani. Mutta puolustaudun sillä, että itselläni ei ollut uidessa papiljotteja päässä. Muista en ole niin varma.

Töihinkin ehdin erikoisohjelmasta huolimatta ihan mainiosti, joten kaikinpuolin onnistunut ensimmäinen aamu. Mitä nyt maha alkoi mourimaan jo kymmeneltä, kun kaipaili vissiin yleensä jo siihen aikaan golfkierroksen puolivälissä syömääni höyrymakkaraa. Mutta kaikkea ei voi saada. Ei etenkään puolen päivän jälkeen kierroksen päätteeksi aurinkoisella terassilla nautittua kylmää viinilasillista. Josta tulikin mieleen, että en muista, milloin olisin viimeksi juonut näin paljon kuin tällä lomalla. Enkä nyt tarkoita viiniä, vaan vettä ja kaikkia sen johdannaisia. Neljän ja puolen tunnin kierroksella meni kepoisasti pari-kolme litraa, eikä aina piisannutkaan. Siitä piti jatkuva helle huolen. Kuin myös siitä, että pari kertaa jouduin jättämään leikin kesken ihan vaan liiallisen kuumuuden takia. Jos ei jaksa, niin ei jaksa.

Aina mukana kulkeville villasukille ei tällä lomalla ollut käyttöä, mutta sateenvarjolle kyllä. 
Pelasti pahimmalta paahteelta.

Pelien jälkeen  tuli vilvoiteltua lyijynpainavia pohkeita Nuasjärvessä, jossa vesi tosin oli ensimmäisellä viikolla ihan yhtä lämmintä kuin ilmakin.




Sen verran tehokkaasti tuli vieroitettua itsensä koneella roikkumisesta, että lopulta unohtui myös kamera, joka alkuinnostuksen jälkeen jäi kokonaan loma-asunnon hyllylle. Sen sijaan viime metreille asti vastustamaani, mutta lopulta pitkin hampain museomallin tilalle juuri ennen lomaa hankkimaani uuteen puhelimeen meinasi muodostua liiankin kiinteä suhde. Lomaromanssi on nyt kuitenkin päättynyt ja koitan ottaa etäisyyttä kapistukseen. Nuo pitkulaisemmat kuvat olen sillä napsinut, enkä nyt jaksa lähteä niitä sen kummemmin säätelemään.

Iltanäkymä kentälle. 

Siinä ne lomakuvat sitten olikin. Ei tullut otettua enempää. Tai siis tuli kyllä, mutta ei mitään julkaisukelpoista.
Mutta ihan tuli haikea mieli näitäkin katsoessa. Sen verran rakas tuo jokakesäinen pariviikkoinen Vuokatin Katinkullassa on. Ihan kuin toinen koti, jossa saa olla niinkuin tykkää. Mieluisaa tekemistä riittää, jos huvittaa tehdä. Ja ellei huvita, tekemättömyydellekin on mitä mainioimmat puitteet.

Että heippa vaan Vuokatti! Ensi kesänä sitten taas.

Lomalla ruuhkatkin on jotenkin niin paljon inhimillisempiä..

Jaa niin. Poikettiin menomatkalla kyllä asuntomessuillakin, mutta ei niistä sen enempää. Päivä oli niin kertakaikkisen läkähdyttävän kuuma, että ei vaan jaksanut keskittyä muuhun kuin hengissä selviämiseen. Harmi sinänsä, koska on jäänyt monta vuotta väliin.

Kuvasaldokin rajoittui näihin kahteen.

Kilpailijan eli Kontion valmistaman kohteen makuuhuone, jossa oli niin ihanan rauhoittava tunnelma, että oli pakko ottaa talteen.

Milla Alftanin sisustaman Äijä-kohteen valaisin. Ilmava, mutta näyttävä.

Myös Iisalmessa poikettiin menomatkalla, koska miehellä oli pakottava tarve lähettää kavereille kuva, jossa tulee kaapista ulos. Haaveeksi jäi, koska Kaappi oli kiinni, eikä päästy edes sisälle.

Kuappi. Maailman pienin ravintola Iisalmessa.

Että semmoista eli ei mitään tällä kertaa. Katsotaan, josko sitä taas joskus jotain. 

Nyt vaan toivottelen iloisia elokuun päiviä! 







46 kommenttia:

  1. Älä nyt oo noin vaatimaton!! Vai ettei mitään... pöh, tuossahan oli painavaa asiaa koko jutun täydeltä! Ihania kuvia, lomafiilistä ja ah, miten todellakin rauhoittavan näköinen makkari!!

    Ihanaa että olet laukkuna taas!! ♥

    PS. Millainen on sun uusi puhelin..? Mä edelleen mietin, hankkisko vai eikö hankkis, siis sitä jotain muuta kuin mallia antiikki, joka mulla on aina vaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma tuli kyllä tänä vuonna erityisen tarpeeseen. Vielä enemmän ehkä kuin osasin edes odottaa. Että sitäkin onnellisempi olen, kun tuli levättyä ja liikuttua justiin niin paljon kuin sattui huvittamaan ja olo on kaiken jäljiltä miljoona kertaa seesteisempi kuin lomalle lähtiessä. Että mikäs tässä on laukkuna ollessa :).

      Ja mitä siihen puhelimeen (joka oli mulle äärimmäisen vastenmielinen hankinta kaiken valikoiman edessä), päädyin käteensopivimpaan malliin, joka sattui olemaan kokonaista 149 euroa maksanut Lumia 630 :). Mutta kaiken sen alkuvaiheen ärsyttävän asentamisen jälkeen olen kyllä tosi tyytyväinen valintaan. Ei tarvi harmitella korkeaa hintaa ja toimintoja on enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Ainut vähän ärsyttävä tekijä on osa valikoista, jotka haluaa näytöllä vilkkua (mm. jos FB on päällä. se vilauttelee vuoronperään kaikkien kasvoja :)). Mutta koitin karsia sen minimiin, että tuntuis siltä, että esine on kumminkin vaan puhelin, eikä koko maailma :)

      Poista
  2. Onpa mukava, ku oot taas täällä - olikin jo ikävä kivoja kuvia ja juttuja :) Mies-parka (sori että nauran ääneen karmealle kohtalolle...). Mukavia elokuisia päiviä myös Sinulle ! t. Eija
    (google-tilini ryttyilee edelleen eli en jostain syystä pääse kommentoimaan kirjautuneena)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan ajattelin, ettei sota yhtä laukkua kaipaa, joten sitäkin mukavammalta tuntuu, että joku on muistanut mun olemassa olon. Että kiitos siitä Eija :)

      Ja juu oli tosiaan harmi, kun ei mies päässy sinne kaappiin (tai siis sieltä ulos), kun oli siihen niin kovin valmistautunut. Mutta aika symppikseltä näytti paikka ihan ulkoa päinkin katsottuna. Arvoitukseksi jäi, kuinka monta ihmistä tiskille kerrallaan mahtuu :)

      Poista
  3. Tervetuloa takaisin!

    Hyvä on kuvasaalis lomalta ja tuo Kuappi näyttää kyllä varsin viihtyisältä paikalta :)

    Itseäni vaivasi tämän loman aikana myöskin tuo kuvaamislaiskuus eikä tullut mökkiblogiakaan juurikaan päivitettyä. Ja tämän kaiken laitan helteen syyksi, en oman saamattomuuteni piikkiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsema :).

      Kuappi jäi nyt kokematta, mutta josko ens vuonna sitten, kun on jokatapauksessa niin liki jokakesäistä määränpäätä, ettei käynti kahdeksan tunnin ajossa enää suurta lenkkiä tee. Sais sitten mies sen kaapistaulostulopakkomielteensä toteutettua :).

      Oikeastaan oli ihan hirmu kivaa huomata, kuinka sitä vallan hyvin pärjää mainiosti ilman konettakin. Mutta kameran kohdalla vähän ihmettelin, että sekin jäi lopulta kokonaan vaille huomiota. Ehkä se oli uuden puhelimen syy, kun se kulki niin kätevästi matkassa ja silläkin ihan kelvollisia kuvia (oma mielipide vaan :)) saa otettua.

      Vaan jos helle on kivaa, niin on se välillä niin hyydyttävääkin, ettei sitä vaan kertakaikkiaan jaksa yhtikäs mitään. Mutta onneks me ollaan jo sen verran viisaita (vanhoja), että osataan vaan olla, kun on sen aika.


      Poista
  4. Kiva kuulla lomatunnelmistasi:) Kävinkin täällä jo aiemmin kurkkaamassa josko jotain luettvaa löytyisi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas kivaa, kun en oo ihan hyljätty :)

      Lomatunnelma oli tänä kesänä jotenkin erityisen kiva, vaikka se on sitä ollut samassa paikassa aina.
      En oikeastaan edes tiedä, mikä sen teki, mutta varmaan se vaan oli niin suuri vastakohta kaikille viimeaikojen vastoinkäymisille ja sinnittelyille, että otettiin kyllä erityisen kiitollisena vastaan. Etenkin kun ei tarvinnut paljon mukaan pakattuja pipoja ja sadehousuja kassien pohjalta kaivella :)

      Ja kiitos Irma, kun aina jaksat täällä poiketa :). Itse olen pitänyt koneen kannet pari viimeistä viikkoa kokonaan kiinni, joten olen poikkeuksellisen pihalla kaikesta, mutta olen päättänyt olla kokematta siitä tapojeni mukaista huonoa omaatuntoa. Aion näet pyrkiä eroon mestarimurehtijan roolista :)

      Poista
  5. Kiva saada sut takas! Olenkin aina vähän väliä käynyt kurkkimassa olisiko tullut jotain uutta päivitystä. Nyt oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee. Kivaa kun olet käynyt <3.

      Aina välillä teki mieli avata koneen kannet lomallakin (huomaatko, että mulla tosiaan on koneestakin museoversio :)), mutta päätin siiten kumminkin pitää ne kiinni. Ja ihan tarpeeseen sekin tauko näköjään tuli. Luulen, että oli jopa terveellistä :)

      Mutta jahka tässä taas elämä asettuu normiraiteille, niin eiköhän se elämä taas väistämättä siirry ulkoa sisälle ja taas tekee toivottavasti mieli kirjoitella kaikenlaista.

      PS: Joko teillä on liesituuletin :)?

      Poista
  6. Blogilaiskuus, kuvaamislaiskuus ja ylipäätään tekemislaiskuus on iskenyt tänne meille ja kovasti. Tunnen, kuinka energia hien mukana valuu kehosta pihalle. Etsin suojaa varjosta ja läähätän :-)
    Samalla yritän muistuttaa itselleni, että kohta on pimeä, kylmä ja räntää tulee vaakatasossa, nauti nyt!

    Hyvä, jos olet saanut nollattua ajatukset ja nauttinut lomasta!
    Ja hei, serkuillani on myös lomaosake Katinkullassa, olivat siellä juuri! Näinköhän näitte? Jännää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsinvitsi. Jos tietäisin serkkusi nimen, niin tietäisin ihan varmasti, ollaanko tavattu :).
      Sepä se oliskin mieluisa ylläri, jos vaikka jotkut meidän jokavuotisista loma- tai peräti pelikavereista oliskin sun serkkuja :). Ainakaan saman nimisiä (siis "Kivitikka" en tunnusta tavanneeni ;)).

      Ja vaikka helteistä ei sais kuulemma valittaa, niin on kyllä pakko sanoa, että ilman sateenvarjoa olisin parikin kertaa kupsahtanut kentälle jalat suorina. Ei vaan sovi +33 asteen lämpö yhteen 49 ikävuoden, ohuiden hiusten (jotka ei siis suojaa päätä..) ja viiden tunnin pelikierrosten kanssa yhteen. Tai siis ainakaan joku palikka ei sovi kokonaisuuteen. Mutta oli se kyllä silti kivempaa kuin parin vuoden takainen räntäsade. Sitä kun kumminkin koko vuoden aina tota kaksiviikkoista odottaa, niin ei vaan yhtään uppoa "loma on lomaa, oli keli mikä hyvänsä"- kliseet.

      Ei muuta kuin kuulumisiin ja tsemppiä opintielle, joka jatkunee nyt syksyllä?

      Poista
    2. Hittolainen....hävisi jonnekin mun edelliset naputtelut....
      Eli arki alkaa täälläkin, opiskelu minulla syyskuussa, nuorisolla koulu alkoi tällä viikolla.

      Kohtahan on sinun ensimmäinen -ja se tuskaisin- työviikko jo takana :-)

      Poista
  7. Mukavia lomamuistoja! Mietinkin jo, että mihin olet mahtanut kadota, mutta olitkin lomalla. :-)

    Mullakin muuttui aikataulut hyvin radikaalisti, kun joudun nykyään heräämään puoli kuudelta. Herääminen ei tuota mulle vaikeuksia, mutta ajoissa nukkumaan meneminen on kyllä ihan äärimmäisen vaikeaa, eikä ole vielä onnistunutkaan. Myöhäinen nukkumaanmeno ja aikainen herätys ei ole oikein hyvä yhdistelmä, varsinkaan kun ei ole enää mikään aina-freesin-näköinen kaksikymppinen. :-/

    On tosiaan aika vaikea tulla kaapista ulos, jos ei pääse edes kaappiin sisään. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt rupes netti ryppyilemään niin, että pakko yrittää aamulla uudelleen vastata. Muuten menee tää mainostamani löysä lomahermo ja sehän ei nyt passaa :)

      Poista
    2. Nonni. Nyt ollaan vähän sujuvampien yhteyksien äärellä elikkäs töissä ;).

      Puoli kuuden herätys olis mulle kyllä melkoisen vaikea, koska olen niin aamuntorkku. Samoin kuin illan.. Eli en jaksa valvoa, mutten niin herätäkään :). Johtunee siitä, että olen kertakaikkisen kesseli nukkuja. Menee aina ne kaikkein tärkeimmät syvän unen tunnit kaikenlaisten asioiden päässäpyörittelyyn vaikka kuinka tiedostan, että ei niille yöaikaan oikein mitään voi tehdä. Mutta minkäs teet.
      Mies sen sijaan nukkuu kuin tukki ja on aamulla aikaisin pirteä kuin peipponen. Onneks lähdetään niin eri aikoihin töihin, koska en halua puhua aamulla kenenkään kanssa mitään :)

      Mutta juu. Valvomisen näkee kyllä naamasta aamulla kun peiliin katsoo. Ja koska iho ei enää ole vimpan päälle kimmoisa, tuntuu, että tyynyn painaumatkaan ei enää palaudu ennen puolta päivää :D

      Tsemppiä herätyksiin! Tai siis paremminkin riittävään uneen. Kohta pimenee illat. Josko se auttais asiaa.

      Poista
  8. Mukavalta ja rentouttavalta kuulostaa lomasi. Ihania kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika :).

      Loma oli kyllä erityisen rentouttava ja kaikinpuolin kiva muutenkin. Eikä yhtään haittaa, että peilikuvakin näyttää paremmalta kuin lomalle lähtiessä :). Tuli sen verran paljon liikuttua, että tuntuu, että meni kaikki vähän entistä tiiviimpään pakettiin :).

      Poista
  9. Lomasi kuulostaa todellakin onnistuneelta ja mukavan leppoisalta.Vuokatin katinkulta on kyllä loistopaikka lomailuun! On tekemistä joka lähtöön,kaikkina vuodenaikoina.Kiva kuulla sinusta ja nähdä lomakuvia.Omat loman jälkeiset tunnelmat tuli mieleen..Ja lomakin oli saman sorttinen.Sopivasti liikuntaa,paljon uimista ja yleistä lorvailua.Nyt ollaan jo takaisin arjessa:työt ja koulutohinat ovat alkaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä just niin loistopaikka kuin voi olla :). Taas huomasin, etten tainnut poistua alueelta pariin viikkoon rinteitä pidemmälle. Ei oikein ole mitään tarvetta, kun Katinkullassa on ihan kaikkea, mitä sitä lomallaan keksii tarvita.
      Ja sekin on niin luksusta, että voi kotiovella heittää bägin selkään ja polkaista pyörällä alamäen kentälle, eikä tarvi erikseen pakata kaikkea autoon ja ajella pitkiä matkoja, että pääsee pelaamaan.

      Mukavaa kuulla, että teillä oli onnistunut loma myös. Ja tekemiset tosiaan melkoisen identtiset meidän kanssa :).

      Koitetaan pitää lomafiilis arjessakin ja ottaa mahdollisimman lunkisti aina kun on tilaisuus :).

      Poista
  10. Olen myös harjoittanut rentoa lomaltapaluufiilistä. Kyllä se kannattaa, koska syksyn tullen ehtii varmasti taas kiiruhtaakin. NÄyttipä olleen oikein leppoisa loma - onnistunut siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulle tuntui kans tulevan loma erityisen tarpeeseen ja kaikki ne fiilikset, joista loman alettua kirjoittelit, tuntui kyllä täällä ruudun takanakin niin ihanan rennoilta ja just sellaisilta sopivan löysiltä lomatunnelmilta, että ihan tuskissani täällä työpöydän ääressä omaa tilaisuuttani odottelin :).

      Olo on nyt levännyt ja hyvä ja jotenkin sitä käy niin hitaalla, että toivon, että jotain siitä tarttuis pysyvästi arkiolotilaankin. Ja jotenkin uskon, että voi vaikka toteutuakin.

      PS. Surkus sitä yhtä pientä lammasta :( <3

      Poista
  11. Rento lomafiilis jatkukoon myös arkena :) Itsellä loma alkaa olla muisto vain mutta olen yrittänyt viettää kesää kuitenkin - onhan työn lisäksi myös illat ja viikonloput. Mukavaa loppukesää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se :). Illat kumminkin on aikaa ja viikonloput ja jos vaan kelit jatkuis kesäisinä (mikä ei valitettavasti just nyt ainakaan täällä näytä kovin todennäköiseltä), niin kyllähän siinä vielä olis aikaa nauttia ja ottaa vähän tavallista rennommin.

      Ja omalla kohdallani on kumminkin iso stressin aihe tältä syksyltä poissa, kun opiskelut tuli keväällä sinniteltyä päätökseen. Nyt vaan tarvii malttaa olla haalimatta mitään ylimääräistä tilalle :)

      Mukavaa loppukesää sinulle myös Miehanna <3

      Poista
  12. No niinpä KatMan. Siinä sitä on tavoitetta, että osais ottaa kaiken vähän lunkimmin ilman turhaa stressiä ja ennakkomurheita milloin mistäkin. Toistaiseksi oon onnistunut, kun pää tosiaan vielä humisee tyhjyyttään loman jäljiltä :). Ja olo on muutenkin hyvä, kun oli aikaa liikkua niin paljon kuin huvittaa, mutta myöskin tilaisuus levätä mihin aikaan päivästä tahansa. Se tässä työpöydän ääressä vähän kärsii :).

    Mukavia elokuun päiviä ja pimeneviä iltoja sulle <3

    VastaaPoista
  13. Kiva kuulla , että loma oli onnistunut ja olet ihan laukkuna takasin , tervetuloa! Puhelin tuntuu mulla välistä kasvaneen käteen kiinni , niin usein huomaan plärääväni puhelimella ihan kaikkea mahdollista :)
    Pimeneviä iltoja kohti mennään , toivottavasti kesä jaksaa vielä lämmittää , en vielä haluaisi noita villasukkiakaan ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan Anneaulikki :)

      Muistelenkin, että sulla oli jotain koukuttavia pelejä siinä puhelimessa :). Ihan niin pitkälle en oo sentään vielä päässyt, kun oli ihan täydet käsissä, että osasin edes kaikki välttämättömät (tai siis muka-välttämättömät) sovellukset ladata. Huhhuh. Meinas jo turnauskestävyys loppua kesken ja jos joku nyt kysyis mun Microsoft-tilin salasanaa, voin sanoa ihan tältä istumalta, että en muista :)

      Villasukat on ihan jees, mutta jos nyt ilman villahousuja vielä tovi pärjättäis :D

      Poista
  14. Pidä toi :) Ja täältä tulee myös potkua peffaa. Hyvät fibat hei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaani yritän :)

      Ja harvemmin sitä tulee potkuja toivottua, mutta nyt tulee kyllä tarpeeseen :D

      Kivaa möksäilyä ja lähetä tosiaan ne trombit johonkin ihan muualle (muttei kumminkaan tänne pliis)!

      Poista
  15. Ihanaa, että loma meni hienosti, aivan upeita kuvia olit ottanut! Munkin olisi tehnyt mieli sinne asuntomessuille, mutta jäi taas väliin.. ehkä satsaan siihen 2016 vuoteen kun ne on Seinäjoella ja aika lähellä meiltä jos vaikka silloin sinne kerkeäisi. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meidän asuntomessuilu oli vähän sama kuin "salilla käynti" :D. Eli käytiin kyllä, mutta mitään ei jäänyt käteen, kun oikeasti oli niiiiin kuuma ja koska alue kuitenkin on vielä enimmäkseen aukeaa ja asfalttia, niin ei vaan kertakaikkiaan pystynyt keskittymään oleelliseen. Esitteitäkin otettiin vaan sen takia, että saatiin niistä varjo pään päälle :). (Toivottavasti kukaan esitteitä antanut ei nyt lue tätä...)

      Mutta Seinäjoelle tulen kyllä vaikka väkisin, koska on vähän niinkuin mun kotikulmia :). Tai siis synnyinseutuja ja aina yhtä rakkaita.

      Kivaa viikonloppua teille onnellisille myös <3

      Poista
  16. Jaahas, sitä ollaan oltu melkein kulmilla :) Kun tänne blogimaailmaan palailin, niin menipä kyllä aikaa päästä perille, missä kenenkin blogi nykyään majailee ja mitä kenellekin kuuluu. Osa ihanista blogeista on lopettanutkin.
    Mukavaa paluuta arkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muuta kuin hirmusti tervetuloa takaisin Punainen ja toivottavasti sulla on kaikki hyvin <3.
      Ja kiva kun löysit tänne :)

      Välillä tuli itsellekin sellainen tunne, että josko tää blogimaailma omalta osaltani olis tässä, mutta en sitten kumminkaan osannut (ymmärtänyt) lopettaa..
      Mutta aina kun joku oma suosikki täältä lähtee, niin kyllähän se ottaa koville, kun sitä niin helposti kiintyy.

      Ja juu. Siellä teidän kulmilla on ihmisen hyvä olla lomalla :). Mutta nyt ollaan täällä ja arjessa, joten ei voi kuin haaveilla ens vuoden lomasta taas.

      Iloista viikonloppua ja kuulumisiin!

      Poista
  17. Teidän loma kuulostaa menneen mainiosti ja jos lomafiiliksen saa jatkumaan loman loputtua, niin se on jo huippua. <3 ihan hiukan käy kateeksi asuntomessuilut, jotka itsellä kaikesta huolimatta jäi väliin, mutta ensi vuonna ei ainakaan välimatkasta jää kiinni messuilut! :)

    Mukavaa arjen aloitusta ja leppoisia loppukesän päiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pikkasen noi työt haittaa kokopäivän lomafiilistä, mutta ihmeen hyvin tässä on pystynyt ottamaan lunkisti siitä huolimatta :). Eikä vähiten varmaan sen takia, että nyt sitä vasta tajuaa, että koulustressi on (onneksi) taaksjäänyttä elämää. Huhhuh. Ei mahtais enää jaksaa :)

      Ja meidän asuntomessuilia ei kyllä kannata kadehtia. Hiki päässä laahustettiin muutama kohd vähän väkipakolla läpi ja muu aika meni ihan vaan varjon ja edes pienen helpotuksen etsimiseen :)
      Samalla vähän säälitti messutyöntekijät, mutta toisaalta lohdutti nähdä, että itseä puolta nuoremmatkin oli aika tuskissaan siinä kuumuudessa.

      Mukavaa arkeenpaluuta teile kans ja näkymisiin ;)

      Poista
  18. Lomps vaan sinnekin! Vai pitäisiköhän sanoa tömps kun meitsi johonkin tupsahtaa :)

    Kauniita ja seesteisiä tunnelmia, näyttää ja kuullostaa oikein ihanalta lomalta! Hienoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan Tömps sua Taru <3.

      Ihanaa kun just tänään tulit tänne "näytille", koska olen viimepäivinä miettinyt sua/teitä, mutta kun ei oikein henno kysellä mitään turhaa, niin helpottaa nähdä ees sun kuva täällä :)

      Poista
  19. Repesin; olen laukkuna taas :) Ilmoittaudun uudeksi lukijaksi, bongasin sut Tainan blogista. Hyvät jutut sulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo. Kivaa :). Lämpimästi tervetuloa Kati!
      Musta itsestäni tuntuu, että juttulaari on kuivunut kasaan. Tai siis aivot vaan jumittaa, vaikka laukussa olis kuinka paljon aiheita, mutta mikään ei tunnu tulevan päästä ulos.
      Ans kattoo ny, onko tää pysyvä olotila. Toivottavasti ei :)

      Kivaa saada uusia kivoja ihmisiä tänn. Mää lähden nyt Villa Valkoon katteleen :). Kivaa viikonloppua!

      Poista
  20. Ah, lokoisa loma - sillä tankkauksella jaksaa pitkälle pimeään!
    Ah myös Vuokatille - ihan pian kohta 9 vuotta sitten olimme siellä häämatkalla. Ihan oikeasti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Ihmettelen oikein, että vaikka lomasta on jo pari viikkoa, niin vieläkään ei ota yhtään pannuun vesisade, eikä työt :). Että kyllä se tais tulla erityisen tarpeeseen.

      Ja Vuokatti nyt vaan on niin kertakaikkisen Vuokatti <3. Ei pöllömpi häiden viettopaikkakaan. Että onnea vaan jo etukäteen tulevalla 9-vuotishääpäivälle! Mää lähden tästä kohta sinne Cittariin metsästämään sitä salkkua... (Raportoin sitten kuinka kävi).

      Poista
    2. Nonni. Homma hoidettu :)
      Ostin sulle sellasen, jossa Muumimamma. -pappa, -peikko ja Niiskuneiti ja Tuutikki seilaa lautalla.
      Että laitakko mulle vaikka sähköpostiin osoitteen, mihin voin lähettää (sisustuspalvelu.kotonasi@gmail.com)

      Piltit aattelin postikulujen säästämiseksi syödä itse :D

      Poista
    3. Voi hyvät hyssäleet sentään, olet sinä ihana! Kerrassaan suurenmoinen!!!
      Kun lapsen silmä vältti, maistelin vähän Pilttiäkin - voin ihan suositella!! ;o)

      Poista
    4. Mies kysyi, että mihin aion käyttää salkkua :D.
      (Luuli, että lähetän Piltit sulle ja pidän salkun itse)

      Kunhan saan sen sun osoitteen, laitan muumit matkaan :)

      Poista
  21. Voi kuinka hykerryttävän ihanaa tekstiä lomastasi kera ihanien kuvien! Ja tuo "Olen laukkuna taas" on ihan huippu :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun veli on kielimiehiä :D. Samaan sarjaan menee " Against the wind" käännöksellään "takaisin vintille" :)

      Loma oli ihana ja mun pää on edelleen ihan tyhjä, mikä on toisaalta hyvä, toisaalta huono...

      Kivaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi