Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

KOTONA SI

Täällä sitä ny ollaan si. Uudessa "kodissa".

Tiesin, että muutto ottaa koville niinkuin muutot aina. Joskaan ei nyt ihan tuoretta muistikuvaa moisesta ole, kun viimeisestä omakohtaisesta kodinvaihdosta tulee tänä keväänä kuluneeksi 21 vuotta. Kääk. Vastahan sen verran täytin.

Nyt vaan yritän totutella tähän uuteen seesteiseen ulkoasuun, jota olen muutaman päivän sisällä ehtinyt vaihtaa useammin kuin vaatteita. Eikä mahda vieläkään olla lopullinen, mutta haitanneeko tuo. Mitäs tässä suotta hosumaan.

Alunperin yritin kyhätä kaiken puhtaanvalkoiselle alustalle, mutta ei vaan näköjään sovi meikäläiselle. Niin olen Täti Ruskea, että pakko oli edes vähän saada maanläheisiä  sävyjä taustalle. Sitäpaitsi tykästyin tuohon taustakuvaan. Tosin siitä ei näy kuin reunat.


Miten voikin noin pienellä keltaisella olla noin suuri vaikutus.


Sivujen välilehdet ovat työn alla. Enää ei muuta tarvi kuin tutkailla, miten niitä tehdään ja sen jälkeen keksiä sisällöt. Että ihan viittä vaille valmista juu. Siihen asti mennään tällä välimallin ratkaisulla.

Ja mikäs täällä nyt sitten on entiseen nähden muuttunut? Jaa-a. Hyvä kysymys. Vähän näyttäisi siltä, ettei mikään. Jos nyt unohdetaan ulkoasu.
Valokuvan sentään profiiliini lisäsin. Sekin ulko-ovelta itse otettu, vaikka nuorempi poika sanoikin, että "älä sit ainakaan mitään sellasta laita, missä näkyy kamera peilin kautta". No enpä tietenkään..

No entä mitäs järkeä tässä muutossa sitten oli? Jaa-a... Hyvä kysymys..

Luotan kuitenkin siihen, että päätös oli oikea.
Visiot ovat itselleni selkeät ja toteutusta vaille valmiit. Ja kaiken sen, minkä haluan vanhasta tuoda tänne mukanani, voin onneksi käydä hakemassa heti kun siltä tuntuu.



Nyt kun opiskelut on saatu kunnialla maalisuoralle, sitä ehtii ja jaksaa taas kotonakin katsella ympärilleen.

Siivousurakan suuruus hirvittää, joten aloitin helpoimmasta eli makuuhuoneesta, joka on marraskuisen muutoksen jäljiltä pysynyt edelleen siistinä. Ihme kyllä. Niin paljon tykkään sen rauhallisesta ilmeestä, että yhtään vaatekasaa(ni) en ole päästänyt sinne kertymään. Jos nyt ei haittaa, että ihan vähän valehtelen.

Puuhelmillä tuunatuista Köyhän miehen Keisarinnoista keräilin helmet talteen ja laittelin talvisäilöön. Alkuun näytti siltä, että valaisimilla ei ole vaatteita, mutta äkkiä silmä tottuu.



Keltainen on koejalla, mutta saa ehkä jäädä. Massiivisista pyökkiovista olisin halunnut ajat sitten eroon, mutta koska Mies sattumoisin tykkää niistä, pidän mieluummin ovet kuin otan sen riskin, että lähtee mies ovien mukana. 

Pääsiäisen olen kokonaan unohtanut. Tai oikeastaan kuvitellut, että siihen on vielä pitkä aika. Kai se on sitä, ettei ole enää pieniä poikia muistuttamassa rairuohon kylvämisestä ja suklaamunien ostamisesta. Mutta toimittakoot makkarin kananpojankeltainen tyyny pääsiäiskoristeen virkaa.
On muuten melkoisen tehokas väri, jota olen vierastanut siitä lähtien, kun edellinen keltainen kausi päättyi yliannostukseen. Keittiössä oli silloin lusikoiden varsista lähtien kaikki pelkkää keltaista kunnes iski totaalikyllästyminen ja väri saneerattiin pikavauhtia ulos talosta.



Pöydänkin siivosin puuhelmistä ja kynttilänjaloista. Syksyllä sitten taas kissojen ja koirien kanssa etsiskelen, mihin ne mahdoin jemmata.



Vaikka täällä on vielä kovinkin tyhjää, olo on jotenkin rauhallinen ja hyvä. Ja helpottunut. Ihan kuin olisin tullut kotiin.

Juuri nyt en kaipaa tänne muuta kuin seuraa. Tuntuu jotenkin hassulta kirjoitella ihan vaan itsekseen.

Huomenna saan avaimet ihan ikiomaan toimistooni ja pääsen pitkästä aikaa suunnittelemaan tilaa puhtaalta lattialta. Tuntuu ihan superkivalta. Etenkin kun senkin voi tehdä kaikessa rauhassa. Muutan vasta sitten kun on valmista. Ja se on ihan vaan itsestäni kiinni se(kin).








70 kommenttia:

  1. Täällä ollaan heti nurkissa luuhaamassa :)

    VastaaPoista
  2. Perse, ois pitänny päivittää ensteks ja kirjottaa vast sitte. Vast kolmantena täällä, persetti!

    VastaaPoista
  3. Noin, nyt on ploki silmäilty ja teksti luettu. Rauhaisan seesteistä, upeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Timo :). Se oli itsellä toiveena ja omastakin mielestä tuli mukavan rauhallinen. Koitan pitää sen sellasena.

      Poista
  4. Onnea uuteen blogiosoitteeseen! Etkä tietenkään ole täällä yksin, me tullaan mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina :). Ja kivaa kun ei tarvi olla yksin.

      Poista
  5. mukaa ollaan täälläkin. vitsit miten ihanalta nuo kuvta näyttää. tuo keltainen on jotenki miulle nyt tosi voimaannuttava väri. tartteiskohan hommata omaankin kotiin, eikä aina vaan fiilistellä muiden kuvilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee. Kiva kun tulit :)
      Itsellenikin keltainen on sellainen väri, jota on helppo ihailla muilla, mutta vaikea katsella omassa kodissa. On jotenkin niin hallitseva, mutta nyt ostin vaan ton yhden tyynynpäällisen ja tuntuu, että ihan kuin ois tuonu koko auringon sisälle. Ei tartte enempää :)

      Poista
  6. Onnea uuteen blogiin!
    Kehitys on huima siitä ensimmäisestä taustasta :)
    Ja upeasti toistaa kaappien peilit tuon raitaseinän !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamu :).

      Välillä tulee sitä raakalautaseinää ikävä, kun se oli kumminkin se ensimmäinen koti, mutta nyt mennään näillä.
      Raitatapetista tykkään ihan hirveesti ja peilit tosiaan tuplaa sen, mutta noi ovet on muuten aika mahdottomat, mutta minkäs teet :)

      Poista
  7. Hyvältä ja seesteiseltä näyttää niin blogin ulkoasussa kuin kuvissakin. Onnea uudelle blogille! <3

    VastaaPoista
  8. Onnea uuteen alkuun! Täytyyhän tänne tulla oppimaan sisustamista :) Voi kun saisi noin ihanan selkeän makkarin joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emilie ja kiva kun tulit :). Makkari on kyllä kiva. Ihan vaan ton tapetin ansiosta, kun siinä on niin rauhalliset värit.

      Poista
  9. Täällä ollaan<3
    Ihanalta näyttää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee :). Kiva ja tervetuloa <3. Ja kiitoskin vielä.

      Poista
  10. Hojo, minäkii tulin perässä. Ihana kerrassaan tuo tapetti, onko se mitä ja mistä ostettu jos saa udella. Kävisiköhän se meikäläisen olkkariin hmmm. Onko nuo raidat harmaat? Ihanan rauhallinen makkarin tunnelma, ei mitään ylimääräistä. Tykkään myös tuosta keltaisesta väristä, juuri noin pienissä määrin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hojo hojo vaan ja olipa tosi kiva kun tulit :).

      Tapetti on Boråsin Marstrand 2982. Livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa. Ihan hulluna tykkään. Raidat ei oo harmaat, eikä beiget, vaan siltä väliltä.
      Paikallisesta Värisilmästä ostin ja varmaan löytyy ketjun liikkeistä mistä vaan. Ainakin tilaamalla.
      Laadukastakin oli, koska alusta oli kaikinpuolin haastava ja vinksallaan, mutta silti tuli hyvä, vaikka oli eka kerta kun vaakaan tapetoin :). Alla oli lasikuitutapetti, jonka ensin peitin sillä karmivalla peittotapetilla ja pohjamaalasin. Olin ihan varma, että sutta tulee sille alustalle, mutte tullu :). Pystyy nukkuun yönsä niiltä osin rauhassa.

      Poista
  11. Jee, onnea ja rutistus ❤️ Hienolta näyttää ja seesteiseltä tietenkin 😊
    Muutto on aina sellainen uuden alku, joten varmasti lähtee uudessa
    "kodissa" kivasti jutut käyntiin. Profiilikuvakin on oikein kaunis, mitä
    se sun poika oikein höpäjää 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ei, en kestä! Noi kysymysmerkit piti tietenkin olla suloisia hymiöitä!
      Yritin laittaa ne uudella tyylillä, mutta näköjään vain sydän onnistui.
      Nyt kokeilen vanhalla tavalla uudelleen - :-) :-) :-)

      Poista
    2. Kiitos paljon Päivi ♥. Nyt tää alkaa jo heti tuntua enemmän kodilta, kun saan tuttuja ihmisiä ympärille.
      Oikeesti olen tosi iloinen, että pääse aloittamaan monessakin mielessä uuden "elämän". Ja käyn tosiaan ne vanhat hyvät ajat kaivelemassa heti esiin, jos siltä alkaa tuntua.

      Ja kysymysmerkit passaa ihan mainiosti :). En ois ees älynnyt, että niissä on jotain outoa :)

      PS. Ilmoittele, kun tuut kylille niin, että sulla on ylimääräistä aikaa..

      Poista
  12. Upea uusi alku. Hienoa. Onnea ♡
    Makkarinne näyttää edelleen hyvälle, kauniin rauhallista.
    Tuosta keltaisesta....ihan kun olisi itse kirjoittanut tuota keltaisen yliaanostusta tuli täälläkin :-), pyyhkeet ja lakanat, pöytäliinat ja astiat. Tsiisus, ei ihme ettei vieläkään nappaa. Tuo yksi tyyny voisi -ehkä- jo mennäkin!
    Hyvää pääsiäisen aikaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Rouva <3
      .
      Meidän makkari tosiaan on kaikinpuolin rauhallinen nykyään :D.

      Mehtäemännälle kirjoitinkin, että ihan kuin ois tuonu kokonaisen auringon sisälle, kun toin ton yhden ylikeltaisen tyynyn. Siinä on ihan riittämiin. Ja ihme kyllä, olen jo kerinnyt kiintyä siihen niin, että pikkasen joutuu toppuuttelemaan, ettei taas ala haalia väriä liian kanssa.
      Toinen yhtä totaalinen kausi oli sininen. Ja sille tuli yhtä tyly loppu :)

      Kivaa pääsiäistä! Pidä luonnoslehtiö ja kynät koko ajan hollilla ;)

      Poista
  13. Tadaa!! Täällä ollaan mukana heilumassa. :-) Onnea uudelle blogille, kivalta näyttää. Mää vaan maalasin noi meitin typerät pyökkiovet, ei tullut mieleenkään et mies vois niiden mukana häipyä... Ehkä se ei niistä niin tykännytkään sit. Onneks. On sanonut vaan kahdesta asiasta et tätä ei sit muuten maalata valkoseks; vanha radio ja keittiön takka( hää ite sen muuras). Enpä niitä olis ollu maalaamassakaan, hih! :-D Keltaista väriä en voi sietää pieninäkään annoksina, siispä meillä ei nähdä pääsiäisenäkään piristäviä läiskiä... Mikähän siinä värissä niin tökkii?? Ei vaan nappaa. Oon universumin huonoin kommentoija mut aina täällä käyn kurkkimassa mitäs sulle kuuluu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tulit sinäkin tänne :). Ja kiva, ettet kääntyny saman tien takaisin, vaikka oli pyökit ja keltaiset vastassa :).
      Noi ovet tuli meille 12 vuotta sitten vähän niinkuin vahingossa. Joku oli ne itselleen teettänyt ja sitten palauttanut, joten saatiin halvalla. Ja mies kun sattumoisin tykkää puusta (ei tunnista eri puulajeja, joten menee ihan kaikki pyökistä ja oksamännystä lähtien samaan kategoriaan), niin ei siinä ollut paljon vaihtoehtoja. Mihinkään kun ei koskaan ikinä puutu ja aina "kaikki käy", niin aattelin, että onhan se kiva, jos talossa on ees yks juttu, minkä on ihan itse valinnut. Ja oli ne mun omastakin mielestä silloin hienot..

      Ei haittaa vaikket kommentoikaan, vaikka se onkin aina ekstrailahduttavaa näitä lukea. Kiva kun käyt kumminkin.
      Lisään itseni tällä uudella profiililla lukijaksi jahka saan jonkun kuvan aikaiseksi. Tota samaa yritin, muttei kelvannu. Mikä lie suodatin ollu päällä :)

      Poista
  14. Makuuhuone on rauhallinen ja pinnoilla ei todellakaan ole mitään ylimääräistä. Onnea uuteen osoitteeseen!
    Nyt voi päästää ammattilaisen valloilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irene :). Ammattilainen kuulostaa juhlalliselta sanalta ja sellaiseksi olis pyrkimys, mutta ihan nöyrästi tässä vasta aloittelen polkua.

      Poista
  15. No täällä tietysti :) kaunis koti ja upea uusi blogi <3 Keltainen on voimaväri , juurikin keltaiset tulppaanit menossa maljakkoon , kunhan tästä bussista kotiudun ! Onnea !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki ja kiva kun tulit :).

      Yleensä aina ostan valkoisia tulppaaneja, mutta jotenkin tänä keväänä on alkanut toi keltainen kiinnostaa. Johtuu varmaan tavallista pahemmasta energiavajeesta.

      Mukavaa pääsiäistä sinne <3

      Poista
  16. Täällä ollaan :)

    Ja onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit :). Ja kiitos paljon<3. Onnea aina tarvitaan.

      Poista
  17. Teillä on mahdottoman seesteinen ja todella kauniin selkeä makuuhuone. Tykkään isosti. Tottakai pysyn matkassa mukana minäkin. :)

    Onnea uuteen virtuaaliseen kotiisi ja suuret onnittelut myöskin opiskeluiden päätöksestä sekä uudesta toimistosta. Ai että, kuinka ihania asioita elämässäsi tapahtuukaan. Olen oikein onnellinen puolestasi! Aurinkoa ja iloa pääsiäispyhiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli tosi hyvä mieli kaikesta mitä kirjoitit <3. Kiitos sulle Jutta siitä. Me ollaan aika samanikäiset täällä blogimaailmassa ja mun mielestä vähän niinkuin jotkut sielunveljet. Tai siskokset. Tai ainakin serkukset :). Ikäerosta viis.

      Justiin tänään sanoin miehelle, että ihan uskomatonta, kuinka ihanalta tää nimenomainen kevät tuntuu. Ihan kuin olis elänyt tositosi kauan jossain sumussa. Sen verran kumminkin koville ottanut kaikki puurtaminen.
      Mutta ihan nöyrästi ja hissunkissun mennään, ettei vaan kostaudu, jos liikaa keulii :)

      Ihanaa pääsiäistä teidän koko kolmikolle myös <3

      Poista
  18. Onnea uudesta kodista! Niin kauniilta näyttää, että huokaus.

    Mukavaa pääsiäisen aikaa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Inka :). Kivaa että tulit mukaan.

      Ja ihanaa pääsiästä sulle myös <3.

      Poista
  19. Onnea uuteen kotiin :-) huoneesta huokuu rauha ja seesteisyys ripauksella räväkkyyttä ;-) samoin sun tekstistä ! hyvä päätös pitää ovet ♡ Miehelle terkkuja että on onnenpekka !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi mies ja ovet kuin kokonaan ilman :). Ja oikein arvasit miehen nimenkin :)

      Kiva ko tulit tänne <3

      Poista
    2. Ja vielä toivon, että jäisit lukijaksikin, kun meinaan jossain välissä pistää vanhan blogin ovet kiinni ja muuttaa tänne ihan kokonaan.

      Poista
    3. lukijaksi toki, heti kun sain tän läppärin käsiin, kännykällä en onnistu ... no olipa hyvin arvattu ;) hyvää tuurea eiku tuuria ;)

      Poista
    4. Mun museokännykällä ei pääse ees nettiin :)
      Melko hyvä tuure kyllä kävi, kun sain sut tänne ihan pysyvästi <3

      Poista
  20. Hyvältä näyttää ja innolla odottelen uusia juttuja ja toimistokuvia:) Onnea uudelle blogille ja uralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Soile :). Innolla odottelen minäkin mitä tuleman pitää :)

      Siitä on niin pitkä aika kun olen päässyt suunnittelemaan mitään kokonaan tyhjään tilaan, että ihan mahasta ottaa se innostus, kun pääsee miettimään sitä toimistoa itselleen.
      Ainut mikä on varmaa, on se, että yhtään omassa käytössä ollutta vanhaa kalustetta sinne ei tule :).

      Poista
  21. Onnea uuteen blogiin! ♥ Tämä näyttää, tuntuu ja kuulostaa ihan just Sinulta! ♥ Ja tottakai täällä olen minäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et uskokaan Heli, kuinka mieltä lämmittävältä sun sanat tuntuu, koska itse ajattelen ihan samalla tavalla. Täällä on nyt ihan justiin mun näköistä <3. Ja sen tietää vain ne ihmiset, jotka oikeasti mut tuntee :)
      Ihanaa kun tulit <3. En enää ilman sua kato pärjää..

      Poista
    2. Tottakai tulin! ♥ Tulin itse asiassa just töistä, suoraan koneelle ja heti kattoo sun uutta "kotia"... =)
      Ihanasti sanottu tuo viimeinen lauseesi! ♥ Kiitos samoin!!

      Poista
  22. Onnea uudelle blogille :) Hyvältä näyttää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marjo :). Ja hyvältä näyttää sun profiilikuva kans :)

      Poista
  23. Ai että täällä on hienoa, upeaaaaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna <3. Ihanaa kun tulit. Tää on mulle tärkeä muutos.

      Poista
  24. Onnea uuteen kotiin ! Toivottavasti täällä(kin) on tilaa meille kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija :). Ihan varmasti on kaikille tilaa ja mulle on tosi tärkeää, että tuutte :)

      Poista
  25. Kuukuluuruu, täällä ollaan! Ja superhyvältä näyttää, onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kukkuu vaan ja hirmusti tervetuloa :). Ja kiitos paljon <3

      Tän parempaan en omin avuin pystynyt, mutta oon jo kotiutunut :)

      Poista
  26. Ah, niiin kaunista ja levollista! Onnea uuteen "kotiin" ja yrittämiseen!! Olen seurannut vanhaa blogiasi kaiken lukien koskaan mitään kommentoimatta. Varmaankin siksi, kun tuntunut kuin olisi omia ajatuksia lukenut :) Minunkin edellisestä muutosta tulee syksyllä 21 vuotta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa kuule tosi kiva kuulla :). Ja huippua kun tulit tännekin ja laitoit viestiä.

      Mukavaa kun on hengenheimolaisia, joiden kanssa jakaa ajatuksia, vaikkei niistä välillä saa itsekääbn oikein tolkkua :D

      21 vuotta on muuten hirmu lyhyt aika kun näin taaksepäin ajattelee. Ja onneks ei ole vieläkään tiedossa muuttoa mihinkään. Karmii pelkkä ajatus, että pitäis kaikkea romua lähteä nurkista setvimään..

      Iloista pääsiäistä!

      Poista
  27. Onnea uuteen! Näyttää ja kuulostaa hyvältä. Muuten, olen sitä mieltä, että miestenkin pitää saada vähän sisustaa, hehän useimmiten myöskin asuvat kotonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Cheri :). Ja oon samaa mieltä tosta, että sen kerran kun mieheltä edes jonkun mielipiteen johonkin sisustukseen liittyvään asiaan saa, niin kyllä sen ihan ilokseen toteuttaa :). Joskaan itsetekemäänsä baaritiskiä ruletteineen päivineen ei ollu lupa edellisestä asunnosta tänne tuoda... Tai oli, mutta sijoituspaikaksi määriteltiin autotalli, joka ei vissiin kelvannut, kun ei rulettia loppupeleissä näkynyt :)

      Poista
  28. Kiitos tienviitasta tänne ja isosti onnea ja iloa uuteen "kotiin" ! Hyvältä täällä näyttää, seesteiseltä ja kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa Ellis :). Ja kiitos :)

      Tulit ovesta juuri sopivasti samaan aikaan, kun heitin sulle haasteen. Toivottavasti jaksat ja ehdit siihen joskus vastailla. Mutta vain jos haluat :)

      Iloista pääsiäistä!

      Poista
  29. Täällä sitä ny si ollaan! Makkari on HIENO!! Ja mun mielestä noi ovet sopii tilaan. Anna olla vaan..mies kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee :). Kiva ku tulit. Alkaa vaikuttaa aina vaan enempi kodilta, kun saan tänne mulle tärkeitä ihmisiä mukaan.

      Ja kyllä sitä aina yhdet pyökkiovet kestää, jos on mukava mies :).

      Poista
  30. Vastaukset
    1. Kivaa kun tulit :).

      Iloista pääsiäistä!

      Poista
  31. Kiitos tästä "päätämullistavasta" ideasta! Olen pohtimassa uuden hoitohuoneeni värimaailmaa, ja hyvin kirkas, pieni lamppu syttyi, kun näin kuvassa yhden keltaisen tulppaanin.
    Hoitohuoneeseen kun riittää yksi ainoa katseenviejä.
    Kiva tutustua blogiisi. Hyvää pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit! Ihan mahtavaa :). Joskus tosiaan riittää yksi pieni keltainen tulppaani :)

      Olen tosi iloinen kun tulit ja kommentoitkin.

      Huippua pääsiäistä sinulle Sirkku myös ja kiitos kun ilahdutit :)

      Poista
  32. Onpa lohdullista kuulla, että muualtakin löytyy miehiä, jotka rakastavat pyökkiä...löytyusiköhän ihan tukiryhmää meille, jotka emme ole siihen niin tykästyneitä? Onnea uuteen kotiin! Ja anteeksi hullut kirjoitusvirheet , vanhus naputtelee tabletilla ja näppäimet tulee tekstin eteen, niin ei korjailut onnisu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukiryhmä olis kyllä poikaa :). Etenkin kun tässä taloudessa on pyökkiä enemmän kuin laki sallii. Oli sattumoisin se ensimmäinen ja ainut laminaattilattialaji :). Tai no. Kirsikka oli toinen ja ehkä se olis jopa astetta pahempi vaihtoehto.

      Eikä kuule haittaa kirjoitusvirheet. Niitä tulee ja menee ja sujuvasti osaan lukea omien ja muitten välistä. Itselläni ei oo tablettia eikä (enää) sellasta nykymallin puhelintakaan, kun hetken oli kokeilla ja heti ensimmäinen tekstiviesti, jonka olin tarkottanu omalle pojalleni, livahti Pirkanmaan ulosottovirastoon :D

      Poista
  33. Ihmettelin, että mikä muutto, mutta aukesha se sitte :) Vanhaa blogia en ole nähnytkään joten kaikin puoli uusi löytö on tämäkin! Mutta ilolla jään seuraamaan vaikka sattumalta keskelle hirmuista paloa satuinkin..

    Tsemppiä vielä kerran koettelemusten keskelle!

    - Sirpa -

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi